DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 355.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
I Am Alive kaže...
athlon64 kaže...

DA, nasa sam to na netu i skinia, hvala puno.

Znaš da je piratstvo zabranjeno?

BTW: Instaliro igru jucer u 22 i igro do 2 u noći level 12 Sramim se

zabranjeno je davat instrukcije gdje nac i kako instalirat i etc., a govori nije tako da...

16 godina

Jel moze neko prevesti car setup sto znaci gear ratio, suspension itd... sorry ak je krivo napisano zurim u crkvu zzzzzzzz tnx

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Jel moze neko prevesti car setup sto znaci gear ratio, suspension itd... sorry ak je krivo napisano zurim u crkvu zzzzzzzz tnx

car setup- postavke automobila

gear ratio - omjer brzina ( dali želiš da ti brzine duže traju ili kraće tj. konaćna brzina)

suspension - amortizeri dali želiš da budu tvrđi ili mekši

Brake Balance - balans kočinica da se koči naprijed ili nazad istom snagom ili većom

Ground clearance - koliko je automobil odignut od zemlje

downforce - dali je auto više prijubljen za zemlju ili može više proklizavati

differential- otvaranje ili zatvaranje diferencijala tj. veće ili manje proklizavanje uz prijenos snage na podlogu

eto imaš neke i kojih nema ali to neka ti bude za druge igre

ako sam koji zaboravija napiši koji

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 16:19 (P4k1).
16 godina

Down force me zanimao najvise ostalo sam manje vise znao ali evo hvala =)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 16:18 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Down force me zanimao najvise ostalo sam manje vise znao ali evo hvala =)

pravilnije ti je da je DForce pritisak koji zrak vrsi na auto... tako da se stvara efekt lakoce odnosno tezine.. manji DF vise proklizavanja

16 godina
15 godina
neaktivan
DiRT 2

da li netko zna , dal se mogu mijenjati DIJELOVI  automobilima  ili samo ono preset i liverys?

Kupujem grafičku do 2000kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Plahi kaže...

da li netko zna , dal se mogu mijenjati DIJELOVI  automobilima  ili samo ono preset i liverys?

Djelovi pojedinačno ne, samo kompleti opreme, a njih imaš 3.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Plahi kaže...

Malo su bezveze napravili one izbornike u igri, no, KAD se to otključa I gdje to mogu vidjeti/odabrati?

Kupujem grafičku do 2000kn
16 godina
Armor kaže...
Plahi kaže...

A jel to onda vrijedi i za online ?,

Edit : ↓↓↓Trenutni online stats ↓↓↓

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:05 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Imam grafičku karticu Sapphire 5850, i šteka mi uvod u igricu i videi u igrici, utrkne ne, evo naprimjer sam sam prešao turnir Colin Mcrae, i video o njemu mi se smrzne i ne mogu dalje nastaviti s igrom, već mi se par puta zaredom smrzno, i sad nikak nastavit?:D

Da li da instaliram nove drivere, i koje?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jojan 5 kaže...

Imam grafičku karticu Sapphire 5850, i šteka mi uvod u igricu i videi u igrici, utrkne ne, evo naprimjer sam sam prešao turnir Colin Mcrae, i video o njemu mi se smrzne i ne mogu dalje nastaviti s igrom, već mi se par puta zaredom smrzno, i sad nikak nastavit?:D

Koji procesor?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Jojan 5 kaže...

To je uobičajen problem, ima negdje u temi, mislim da se spominjal 9.11catalyst hotfix...

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Jojan 5 kaže...

Koji procesor?

Procesor je Intel i7 860.

Looka kaže...
Jojan 5 kaže...

To je uobičajen problem, ima negdje u temi, mislim da se spominjal 9.11catalyst hotfix...

Nema toga ponuđenog za download za moju grafičku, el zna tko šta točno treba,Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 17:49 (Jojan 5).
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ima ovo Catalyst 10.2 HOTFIX -> Resolves the large mouse cursor issue for Windows 7 32-bit Edition, da to skinem?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jojan 5 kaže...

Ima ovo Catalyst 10.2 HOTFIX -> Resolves the large mouse cursor issue for Windows 7 32-bit Edition, da to skinem?

Koji OS?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

Windows 7 32-bit. Piše u postu ;)

15 godina
protjeran
Jojan 5 kaže...

Windows 7 32-bit. Piše u postu ;)

Aj ak ti nije bed reci cijeli system spec.

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Postoji PM za to.. sta spammate?

Laughter is the best medicine except if you have AIDS ... :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
juicyfruits12 kaže...

Pa vidiš da riješavamo čovijeku probleme! Možda ima 3,5GB RAMa i x64 OS a onda ovaj 1GB od grafičke mu znači kao 256mb

16 godina
neaktivan

Instalirao sam ono gore navedeno, ali opet mi zašteka film o Colin-u, i ne mogu dalje s igrom.

Imam Windows 7 Ultimate 32-bit, Intel i7 860, Saphire HD 5850, matična Gigabyte p55-ud3r, 4gb ddr3 (1333mhz) rama, ali ih 32-bitni sustav vidi kao 3,5gb.

Uglavnom ako neko zna rješenje problema neka mi poašlje privatnu poruku, da ne spamamo temu, Hvala.

15 godina
protjeran
Jojan 5 kaže...

Instalirao sam ono gore navedeno, ali opet mi zašteka film o Colin-u, i ne mogu dalje s igrom.

Imam Windows 7 Ultimate 32-bit, Intel i7 860, Saphire HD 5850, matična Gigabyte p55-ud3r, 4gb ddr3 (1333mhz) rama, ali ih 32-bitni sustav vidi kao 3,5gb.

Uglavnom ako neko zna rješenje problema neka mi poašlje privatnu poruku, da ne spamamo temu, Hvala.

x64 sustav stavi.

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!
16 godina
neaktivan
juicyfruits12 kaže...

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina

Tko me želi izazvati na tunngleu ? Najaci sam tamo =)

EDIT: Ko od vas igra preko Tunnglea i koji vam je login name ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 16:55 (tony THE Noob).
17 godina
tony THE Noob kaže...

Mislim da ti ima zainteresiranih ovdje

Ja ga mislim sad nabaviti za PS3

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
Armor kaže...
tony THE Noob kaže...

Mislim da ti ima zainteresiranih ovdje

Ja ga mislim sad nabaviti za PS3

Ma neda mi se sad tam registrirati pa pisati po tom forumu =) Bug je zakon netrebam drugog foruma =)
Ti igras preko Tunngle-a ? Ja sam Antun_100 ili in game A Simek [BRZI] ovo [brzi] je ime klana

16 godina
DiRT 2

Da li je netko mozda imao problema s volanom formula force ex s dirtom 2.Meni ga uopće ne želi naći u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Dok biram tezinu utrke, mijenja se broj onih nekih zelenih naljepnica. Te naljepnice se vide i iznad obrtomjera u samoj vožnji. Čemu te zelenkaste naljepnice služe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Dok biram tezinu utrke, mijenja se broj onih nekih zelenih naljepnica. Te naljepnice se vide i iznad obrtomjera u samoj vožnji. Čemu te zelenkaste naljepnice služe?

to ako si u postavkama stavija da imaš i fizičku štetu, ti omogučava da kad se razbiješ do kraja da se možeš vratiti par metara prije sudara da ga ispraviš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
the_dammed kaže...

to ako si u postavkama stavija da imaš i fizičku štetu, ti omogučava da kad se razbiješ do kraja da se možeš vratiti par metara prije sudara da ga ispraviš

Eee, pa da, ja imam samo vizualnu stetu. :) A samo jos pitnje glupo: s kojim "gumbom" se vratim? To nije ono kad sletis s ceste, pa te vrati na stazu... Pretpostavljam da je to nesto drugo?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice