Diablo 4

poruka: 2.445
|
čitano: 804.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Diablo 4

Mozda ranije nisam obracao paznju, ali primjetio sam da mi "obicni" itemi koji dropaju imaju barem 10 levela nizi Required level.

Npr, na lv60 mi dropaji itemi koji imaju required level 47-48. Nisam ranije obracao paznju, to primjetio u petak navecer.

Sacred itemi su "normalni", odnosno imaju req lv isti kao moj level i puno su bolji.

U petak nevecer naletio na The Butchera, a jucer dva puta. Sve na lv 55-60 Tier3.

Sva 3 puta ga ubio k'o zeca, nisam morao niti potione koristiti. Flurry Rogue FTW.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Da, tako je i meni bilo, mučio me Butcher, zabio me 4 puta tokom levelanja, zatom posložiš build sa kojim afixom i build "eksplodira". Butcher me nakon toga nike ogrebao na t20 Nightmare dungeon, pada samo tako, jedino tre jer na kraju diže barijeru koji put.

Danas krećem W4 , jučer sam zadnje dungeon napravio, pa idem vidjet što ovdje igra nudi.

Brine me dizanje altova... već sam vidio većinu što igra nudu. Zanimaju me drugi buildovi, zanimaju me druge klase, al dug je i za...an proces dić lika solo 1-68, sad tek kreće push na 100...

Sezona isto, ako je istina da istaje renown i Lilith, ajde... napravit ću tamo alta, drugu klasu, uživati. Ako ću za mjesec dana morat iznova renown i kampanju... pffff 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 4
Rhodin kaže...

Da, tako je i meni bilo, mučio me Butcher, zabio me 4 puta tokom levelanja, zatom posložiš build sa kojim afixom i build "eksplodira". Butcher me nakon toga nike ogrebao na t20 Nightmare dungeon, pada samo tako, jedino tre jer na kraju diže barijeru koji put.

Danas krećem W4 , jučer sam zadnje dungeon napravio, pa idem vidjet što ovdje igra nudi.

Brine me dizanje altova... već sam vidio većinu što igra nudu. Zanimaju me drugi buildovi, zanimaju me druge klase, al dug je i za...an proces dić lika solo 1-68, sad tek kreće push na 100...

Sezona isto, ako je istina da istaje renown i Lilith, ajde... napravit ću tamo alta, drugu klasu, uživati. Ako ću za mjesec dana morat iznova renown i kampanju... pffff 

Pa jedan dio renowna je accound-wide (onaj bitniji), a jedan dio je za svakog alta (gold).

I kampanja se može skipati sa altom ako si ju završio s prvim likom.

Mene muči malo to što još nisam vidio zabavan legendary power kao što su prije postojali. Svi su neka živa dosada.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Rhodin kaže...

Sranje je i sta nisu renown progress napravili account wide, nego moras kompletirati skroz renown na prvom liku, inace kad napravis alta na njemu bude resetirano sve na nulu.

Potpis:
16 godina
Necto kaže...
Rhodin kaže...

Sranje je i sta nisu renown progress napravili account wide, nego moras kompletirati skroz renown na prvom liku, inace kad napravis alta na njemu bude resetirano sve na nulu.

Pa zar nisu oni "donji" renown bonusi (skill pointi, potion, paragon...) za cijeli account? Vjerovatno ne za sezone, ali trebalo bi biti za altove.

renown renown
Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
Diablo 4

Da, donji Renown bonusi su account wide na Realmu (dakle, Softcore/Hardcore/Sezona posebno).

Altar of Lilith bonusi se prenose i na sezonu (tako rekoše), naravno, posebno Softcore/Hardcore.

BTW, došao do WT IV sa svojim Druid-om na lvl 65, čak preživljavam i Helltide gdje su lvl 75 mobovi. Sad skupit opremu i posložiti build koji želim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Diablo 4

Gledam sada kupit D4 pa me zanima nešto, gdje ga je bolje igrat? Na ps5 ili na kompu?

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Ako sezona ima zasebno renown, a imat će vjv. i renown i lilith i kampanju, to je njesra. Ne da mi se svaka 3 mjeseca to raditi.

Čak i skip campaign da daju, opet mi se ne da Lilith i renown. Samo Lilith je cca 2 sata jurcanja po mapi, možda i više, a sigurno ćeš i zastati povremeno na nekom questu i slično...

Dodatno, trenutno rebalansiraju sve, meni su isključili aspecte ma buildu, srondali ga potezom pera iz S u B tier i osjetimse žestoko.

Sad big mogao/trebap respecati... ono ffs. Ima puno jačih buildova koji gaze sve ispred sebe, ali ne.

Previše je randoma u rollu itema, statovi, min-max, pa aspect i kad sve skupa skupiš, bam! Nerf... nemam NIŠTA za drugi build, jer guess what... sve drugačije rollano traži.

Igra je super i ispeglati će se sve, vjerujem, ali renown i lilith ako neće biti u sezoni zadržan, sa svim trenutno što rollam i gubim i tražim i grindam nisam siguran koliko ljudi će igrati iz sezone u sezonu.

Van_hohenheim kaže...

Gledam sada kupit D4 pa me zanima nešto, gdje ga je bolje igrat? Na ps5 ili na kompu?

Uvijek će ti za većinu igara biti "PC" na temi "PC igre". Po meni da, PC... ja sam kb+m , ovdje ponovo ima puno razloga, a ako ti je baš gušt ležat i igrat, ima controller i za PC. Najbolje od oba svijeta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2023 12:04 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 4

Poslan zahtjev za klan Bug trolls .

U grupi je puno zanimljivije sve.

Lvl 71 sorc , bez problema radim lvl 25 nightmare dungeone(9levela jaci monsteri)

Ingame nick je ArcadeGamer . Levelanje je brutalno sporo ako se solo igra.

Éire
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DukeOs kaže...

Poslan zahtjev za klan Bug trolls .

U grupi je puno zanimljivije sve.

Lvl 71 sorc , bez problema radim lvl 25 nightmare dungeone(9levela jaci monsteri)

Ingame nick je ArcadeGamer . Levelanje je brutalno sporo ako se solo igra.

Svaka čast što si se odlučio za naj naj klan u regionu!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
15 godina
Diablo 4

Koji je razlog(vaše mišljenje) zašto igra na Metacritic ima ocjenu korisnika samo 4.9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

jer ima hrpa trolova i fanova d1/d2/d3 koji ce igri dati 0 samo da je snize sta vise jer im se ne svida neki aspekt igre, i zive u proslosti i njihov diablo je najbolji a ovaj je najgori

igra sigurno nije manje od 7/10 i ide do 10/10 kako za koka, nemoze biti 0 ili 1 jer takve igre su krs teski

podsjeca me na tlou 2 i review bombing, mislim da svaka novija i popularna takva igra moze tako nesto ocekivati

treba davati da ocjenjuju ljudi koji su igru kupili, i igrali xy sati, a ne da moze netko napraviti 50 acca i bombati reviewe

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Ti se po web strana orjentiras za misljenje o igri?

odes na yt pogledas par game playeva i to je .
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam prije kupovine pratio malo twitch, i to male streamere koji su igrali pomalo, i po tome sam vidio da ce mi pasati igra.

Mogu doc s posla zavalit se u kauc/stolicu i sat vremena ubijati demone i popravi mi dan :D
Igra je dosta casual friendly.

Koliko sam skuzio ljudi koji se najvise bune, imaju 100h igre vec od izlaska, i 200h iz bete. I zale se da nema kontenta za end game. A ubiju igru s min/max buildovima, speedrunovima i slicno.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

Napravio refund preko Battleneta, nije to igra za mene. Nije bila ni 1, ni 2, 3 nisam ni probao.

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
Narode jel se i vama moobovi spamaju non stop. Dakle ocistim sve i sad odem na wc vratim evo gamadi opet pored mene se stvaraju iz zemlje iskacu! Malo me to zivcira bogte ako sam ocistio zonu onda ih ne zelim vidjeti tamo dok ponovo ne udjem u igru
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horned Reaer kaže...
Narode jel se i vama moobovi spamaju non stop. Dakle ocistim sve i sad odem na wc vratim evo gamadi opet pored mene se stvaraju iz zemlje iskacu! Malo me to zivcira bogte ako sam ocistio zonu onda ih ne zelim vidjeti tamo dok ponovo ne udjem u igru

MMO dio igre, da si sam na mapi sve 5, ali posto nisi postoji tajmer da se nakon nekog vremena spavnaju monsteri.

Éire
17 godina
N!NO kaže...

Napravio refund preko Battleneta, nije to igra za mene. Nije bila ni 1, ni 2, 3 nisam ni probao.

O, Bože!

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
9 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

netko je bio brzi gore, pa odgovorio :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 7:30 (X3M).
17 godina
Diablo 4

Evo nakon nekoliko dana igranja i roguea na lvl 32 mogu reći da mi je igra odlična, baš pun pogodak za casual guštanje u igri.

Trenutno sam na Act III i to iz razloga što sam ostavio side questove za kasnije, te počeo ganjati samo main quest da što prije dobijem mounta, a onda nastavim čistiti redom.

Krenuo sam igrati na Veteran težini i nije mi preteško, tu i tamo znam zaginit, ali ništa strašno, imam feeling da bi na na težini ispod bilo prelagano.

Jedino mi fali što ne piše koliko sam sati proveo igrajući, nadam se da dodaju to s nekim patchem uskoro.

Konačno igra koja će me uspjet zadržati dulje od jednog prelaska, nadam se 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 8:52 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Kako za koga. Ja mislim pričekati ekspanzije i da se cijena spusti. Ipak i sam Diablo 3 je postao tek zanimljiv kad su uveli nekromancera, adventure mode itd.. Tako i tu treba da porade na igri. Do tada lagano Last Epoch iako nije još izašao iz bete igra ima odličan osijećaj

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 4

Igram na PS5 s curom (party) i ne znam kako vama, al kad mlatimo istog moba, UI prikazuje dva ista health bara pri vrhu sto mi je nepotrebno, 1 bi bio sasvim dovoljan. Kad su dva prikazana, uvijek mi je distrakcija na neki nacin i ajde, nosim se s tim. Al kako cesto potrosimo najvise vremena na istom eliteu/bossu, ima mi smisla ovakav QoL apdejt. Kaj velite?

0 0 hvala 0
13 godina
lobotomac90 kaže...

Evo nakon nekoliko dana igranja i roguea na lvl 32 mogu reći da mi je igra odlična, baš pun pogodak za casual guštanje u igri.

Trenutno sam na Act III i to iz razloga što sam ostavio side questove za kasnije, te počeo ganjati samo main quest da što prije dobijem mounta, a onda nastavim čistiti redom.

Krenuo sam igrati na Veteran težini i nije mi preteško, tu i tamo znam zaginit, ali ništa strašno, imam feeling da bi na na težini ispod bilo prelagano.

Jedino mi fali što ne piše koliko sam sati proveo igrajući, nadam se da dodaju to s nekim patchem uskoro.

sorca 28, rogue 28..

sorcu igram s ekipom, rogue sam..

moram priznat da je rogue odlican, svidja mi se njegov gameplay vise nego od sorce trenutno, iako sam oduvijek mage guy u igrama... 

prođe 3-4 sata ko sekunda kad se uživiš 

16 godina
Diablo 4

Ja polako izgaram :D mislim da ću se malo skulirati do sezone i laganini.

Sorc 65 (arc lash), Druid 67 (pulverize), Rogue 59 (twisted blade, poison imbue) :D Sva tri chara ocistila capstone 70 i farmaju torment dif bez poteskoca  Sad razmisljam s kojim bi nastavio do 100-ke, sva tri su super za igrati.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 13:15 (mrsmith).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
mrsmith kaže...

Sorc 65 (arc lash), Druid 67 (pulverize), Rogue 59 (twisted blade, poison imbue) :D Sva tri chara ocistila capstone 70 i farmaju torment dif bez poteskoca  Sad razmisljam s kojim bi nastavio do 100-ke, sva tri su super za igrati.

A ja došao s jednim likom do 51 i već i to mi je pretjerivanje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
GrimReaperKC kaže...
lobotomac90 kaže...

sorca 28, rogue 28..

sorcu igram s ekipom, rogue sam..

moram priznat da je rogue odlican, svidja mi se njegov gameplay vise nego od sorce trenutno, iako sam oduvijek mage guy u igrama... 

prođe 3-4 sata ko sekunda kad se uživiš 

Ja ga peglam kao ranged i super mi baš igrati s njim, a uvijek sam bio od onih koji voli melee igrat...sljedeći lik bude barbar definitivno, jer sam se i sada lomio da krenem s njim, ali odlučio se ipak za nešto po uzoru na amazonku 

Igra je zaraza baš, samo još ovo, pa prođe dodatnih sat vremena kao 5 min haha

mrsmith kaže...

Jesi spavao što zadnjih dana? Nemoj da bude ko s onim Japancima što su klekli dok su Wow igrali 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 14:38 (lobotomac90).
16 godina
lobotomac90 kaže...
Jesi spavao što zadnjih dana? Nemoj da bude ko s onim Japancima što su klekli dok su Wow igrali 

Nije to ništa, ovo je laganini. 15 godina staža u WoW-u čini svoje  Ja sam ti jedan od onih bivših psihopata što su uzimali godišnji za nove raidove i ekspanzije i world first utrke.

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
mrsmith kaže...
lobotomac90 kaže...

Nije to ništa, ovo je laganini. 15 godina staža u WoW-u čini svoje  Ja sam ti jedan od onih bivših psihopata što su uzimali godišnji za nove raidove i ekspanzije i world first utrke.

Hehe samo peglaj, ali oprezno 

Ja sam zadnji put na Wowu TBC znao ulupati po 6-7 sati u komadu, ali sad nema šanse, što od obaveza, što jednostavno ne mogu ništa više igrati duže od 2 sata, a da ne dođe do zamora, pa sad laganini samo...sat-dva dnevno mi bude taman za gušt 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 14:35 (lobotomac90).
17 godina
Diablo 4

Ugodno sam iznenađen, stavio D4 na stariji komp za probu (i3 iz 2020-e, 16GB RAM, GTX 1060) i igra radi sasvim pristojno na 1080p.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Mislim da igra ima premalo Unique itema i da bi neki slabiji trebali poceti dropati od samog pocetka igre.
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice