Ja sam lvl 47 na act 4 (taman dovršio 3) . bio sam lvl 40 maltene na Act 1 , prva mapa, onda mi je netko rekao da ako ne dovršim igru do lvl 50 + dungeon, neću moć više dobivati exp. Šteta, jer baš sam guštao u polaganoj igri, sad jurim prema kraju...
Igra je OGROMNA i PREDOBRA. atmosfera, priča, setting, questovi (čak i side quests dio) , baš guštam.
Vi kojima smeta pic**a dlaka nemojte igrat, ovo je D3 + grozan zoom, nemate šta vidjeti ovdje 
samo potvrdjuje cinjenicu da ljudi ovdje samo dodju hvalit igru,nema sanse da na ijednoj temi neko baci ikakvu kritiku na ikakvu igru.
odma drvlje i kamenje,svima nam sve mora bit super.
pa neka vas. Super mi je kak ekipa veli nama koji pljujemo daj odrastite a zapravo ste vi ti koji trebaju odrasti jer ste doslovce VI ti novi klinci za koje su radjene te igre (kontroler,zoom,kauč,kežual, streamlineano iskustvo itd itd...)
komica

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2

, taman lore-a da nije zamorno, a da svuda ima "zgodnih" detaljčića za pročitati, u kratno, koga zanima. toliko "handcraftanih" detalja, djelova koji se ne recikliraju, ne ponavljaju... Imate na koji trenutak i tristram i njegovu sudbinu pokazanu, te pripadajuću glazbu koja se provlači od Diablo 1.
(al nema veze, ionako je odlučio da igra ne valja) pa mora igrat staru FIFU sa modovima, valjda je fifa očito "vrhunac" gaminga ako je D4 konzolaško smeće.