Mislim da je, barem sto se mene tice "sretan" kljucna rijec. Nije mi se jednom dogodilo da na 90% imam 2 faila. A recimo jucer ujutro sam u Kanai kocki potrosio 7500 komada breatha a ne bi li dobio ancient Belt of the Trove i Hexing Pants za crusadera. Znaci skoro 400 legendarija i naravno nista, nula bodova
. Da bi mi jutros u obicnom riftu dropale hlace pa ti sad znaj kada i sta raditi. A sad moram farmati death breath jer sam ostao bez njih :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
frusciante#2383
Mislim da je, barem sto se mene tice "sretan" kljucna rijec. Nije mi se jednom dogodilo da na 90% imam 2 faila. A recimo jucer ujutro sam u Kanai kocki potrosio 7500 komada breatha a ne bi li dobio ancient Belt of the Trove i Hexing Pants za crusadera. Znaci skoro 400 legendarija i naravno nista, nula bodova
. Da bi mi jutros u obicnom riftu dropale hlace pa ti sad znaj kada i sta raditi. A sad moram farmati death breath jer sam ostao bez njih :)
Podsjeca me na dawn luk za DH-a. Potrosio masu resursa i kada mi konacno Kadala ga izbacila, pada mi sada kao lud. Mada mi je danas bio dobar dan. Dva upgrade-a za DH i jedan zeni kod wizza. Palo joj ancient oruzje za onaj klasican build u ovo vrijeme (build koji mrzim, time), ali rolanjem je ispao relativno ok . Sve super, samo 6% dmg.... Steta.
frusciante#2383
Neke skrivene, zanimljive, zabavne stvari koje developeri ubace u igru kako bi fanovima učinili igru još zanimljivijom. Tako bi ja to definira, a pogledaj link pa pročitaj šta wikipedija kaže.
Skoro svaka veća igra to ima.
frusciante#2383
Thorn damage ne skalira sa CHD, CHC ni weapon damage-om.
Skalira sa STR, VIT ako koristiš Heart of Iron, te damage boost-om od skill-ova. Naravno i sa AS ako "ručno" apliciraš Thorn damage (kako sa Invoker set-om, npr.)
Prije sam bio puno aktivniji, sad sam na sto strana, slabo Diablo igram... Igra sam ga jučer cijeli dan skoro jer idućih tjedan dana neću moć :P
Ima ko online i voljan me boostat na 70-ti mogu i ja prvi s obzirom da imam dobrog dh-a
Tonadaboss#2286
Ima ko online i voljan me boostat na 70-ti mogu i ja prvi s obzirom da imam dobrog dh-a
Tonadaboss#2286
Jel trebaš još boost?
Tonadaboss#2286
Jel trebaš još boost?
Evo me doma sad ;)
Digo wiza sad u sezoni i moram rec da je stvarno ovisan o gearu masu znaci imam skoro sve osim par "sitnica" wand of woh, compas rose, halo of arlyse i masu buildova ne sljaka kako bi trebalo. Ima ko neki solidan build za tx da ne ukljucuje te iteme od setova imam sve i vecinu weapona (orb, spectral blade,energy twister, in geom, tp weapon, disentegrate).
http://www.diablofans.com/builds/70467-2-4-blades-multi-purpose-speed-non-in-geom-700-db
Walker + Fragment ako ih imas.
Inace, wandove je relativno lako dobiti upgrejdanjem rerova, cak i woh ili walker. Ne znam doduse kako stojis s matsima...
Heh upravo to i koristim idem na t7 oko minutu i po do dve po runu i skupljam si matse pa cu onda rokat po craftingu u nadi da ce past. A onda bountye za upgrade na Ancient.
frusciante#2383
Riješio sam sve Monk set dungeon-e.
Ovo sam manje više koristio kao osnovu (bacite pitanja ako je nešto nejasno):
frusciante#2383
Ja sam tek sada sa Crusom na skoro 500 paragona uspio probiti gr60 sa invoker buildom te sa roland sweap buildom.
Više od 60% mi je Ancient opreme ali ne mogu dobiti nikako ove nosioce tipa Hack Ancient ili Pig Sticker Ancient ili Golden Flense Ancient.
Uglavnom borim se. bude to doslo sa vremenom.
Ja sam tek sada sa Crusom na skoro 500 paragona uspio probiti gr60 sa invoker buildom te sa roland sweap buildom.
Više od 60% mi je Ancient opreme ali ne mogu dobiti nikako ove nosioce tipa Hack Ancient ili Pig Sticker Ancient ili Golden Flense Ancient.
A svi imamo svoju muku.
Dobio sam ancient Hack, Pig sticker nisam (doduše za Invoker ni ne treba biti ancient). Akkarat štit bih također htio ancient, do sada sam ih ukupno dobio 2, sa jako lošim roll-om.
S obzirom da ganjam LoN bombardment, trebaju mi ancient Illusory boots, Hexxing pants i St. Archew's Gage.
Igram naveliko bounty-e (imam preko 200 matsa, a čim imam dovoljno FS-ova rolam u cube). Potrošio sam već preko 200 bounty mats-a na rollanje, sigurno.
Archew sam jednom uspio dobiti ancient ali tako loš roll da moram dalje ganjati. Hexxing pants ni jednom ancient, a Illusory boots mi je dropalo bar 15 komada i ni jednom ancient. Trošim BS-ove i DB-ove na hlače, imam ih sve ancient sa STR/VIT/AR, osim Hexxing-a i Invoker-a. Sad sam već u fazi sa preko 10K plavih/žutih/bijelih, ne stignem skupiti dovoljno DB koliko trošim.
S obzirom da manje više ganjam bounty-e, imam osjećaj da mi paragoni stoje, a nije da ne igram...
Uopce nemora bit, dobro organizirani timovi po 4 igraca u roku tjedan dana budu full anciwent i 800+ paragon. Ja sam sad sebi sslozio flashfire wizarda i t10 ocistim za 2-3 min. Znaci gledaj sad koliko ja u jednom satu nabavim keyeva. E sad dosta top igraca igra po meni jedno 6+ sati svaki dan i to je minimum minimuma. Ima ljudi koji su na legit nacin vec 1100+ paragon i imaju po 2-3 lika u full ancient opremi i meni tu nista nije cudno. Razlika ce se tek vidjet tamo iznad 1500-1600 paragona kad stvarno jako sporo pocne xp dolazit. Radi se o tome da je tesko nac jos trojicu igraca koji ce svaki dan sa tobom sjedit po 6 sati radit grift 80 i farmat xp ko manijaci a da pritom uzmes u obzir i kompoziciju grupe i build koji svako igra.
Ima neki naš klan u koji se mogu joinat? Vratih se u D3 nakon par sezona pauze :)
Ja samo znam da vecinu dobrih oruzja sam dobio rollanjem u kanai's cube-u iz rare-a. Istina da 'kosta', ali buduci da ne igram sezonu ima stvari...
Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.
Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?
Riješio sam i DH, automatski otključao do kraja Season Journey i Master krila! Filmiće ću vjerojatno sutra uploadati.
Dobiju se krila ako se sve setove rješi na svim likovima?
Da. moraš svih 24 setova masterirati. Imaš i manja krila ako završiš svih 24 set dungeona, bez da ih masteriraš.