Ovako: Clan 'Pijani' recruta nove članove napravili smo čistku i tražimo aktivne članove p500+ imamo sezonce i ne sezonce,trenutno najaca ekipa ne igra sezonu sto se može promijeniti,ovisi sto ce blizz ponuditi u idućoj sezoni nakon patcha.Možete poslati request za ulaz u clan,poslati meni ili nekom od oficira clana svoj battletag.Također smo zainteresirani za spajanje clanova tako sto bi odabrali aktivne članove iz vise clanova i napravili novi clan s novim imenom,svi stari oficiri bi i dalje ostali officiri,ali bi imali clan sa puno aktivnih članova gdje ne bi bio problem naci party,ako ima ljudi koji su zainteresirani za takvu soluciju neka se jave officiru nensu iz pijanih on je glavni u našem clanu,sve dalje je stvar dogovora imamo i team speak kanal pa je i na taj nacin moguća komunikacija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra incijativa :)
Nevezano uz clan, ako treba nekoga dizati na sezoni neka me doda za frienda i napomene da je sa Bug foruma.
U slobodno vrijeme mogu pomoći i sa opremom ako što padne u partyu.
Zasto uvijek pored lika pise " private game "
Zato što igraš privatnu. Da napraviš "open to public" pisalo bi "Public game"!
Da nastavimo raspravu, možeš ti uredno igrati D3 bez expanzije, ali puuuno je zanimljivije sa njom. A možeš naći suigrače i ovako, ali dosta teže, a praktično nemoguće dok ne dođeš na level 60!
Kod kineza se može kupiti do 10 stash tab-ova i navodno je viđen Ramaladni za prstenje/amulete:
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/36a9s6/new_chinese_realm_offers_up_to_10_stash_tabs/
Spominje se i do 5 stash tab-ova po liku!
Čim piše chineese realm offers bježim od toga
Kad će biti ofišl od Blizzarda da ko hoće može kupiti dodatan prostor u škrinji onda možemo razgovarati do tada mi ne pada na pamet nekaj mutiti s kinezima
Čim piše chineese realm offers bježim od toga
Kad će biti ofišl od Blizzarda da ko hoće može kupiti dodatan prostor u škrinji onda možemo razgovarati do tada mi ne pada na pamet nekaj mutiti s kinezima
Ma stvar je ovako. Ne možeš to preko njih nikako kupiti pa aktivirati kod nas. Štoviše kineski account možeš imati samo s provjerom osobne.
U Kini su tek sad dobili dozvolu da Diablo III smiju ponuditi. S obzirom da je specifično tržište, D3 je tamo Free to play do lvl-a 70 (prva 4 akta sa Mystic-om, znači neki Hybrid). Možeš kupiti kao neki pass, u njemu dobiješ RoS (tj. 5-i akt i Crusader-a), s time da tamo svaki stash posebno kupuješ za White Gold /Platinum, koji možeš i u igri dobiti, ili to kupiš za real money.
Možeš kupiti i više Character slot-ova od trenutnih 12 koje mi imamo sa Deluxe Edition, ali najbitnije i više stash-a.
Zato se US/EU nada da ćemo bar neku varijantu da možemo kupiti dodatni stash/kozmetiku (krila i slično).
Hm, zar nije standard 12 likova, a sa deluxe digital se dobijalo 15 likova?
I da, kad dođe vrijeme kupovanja stasha, kupit ću ga. Pa čak i za prave novce, vjerovatno (naravno, reda veličine desetak eura)!
Ali onaj Ramaladni za prstenja i amulete izgleda moćno! To će biti najtraženija roba ako ikad dođe kod nas... Nadam se da njega neće naplaćivati...
A ako i hoće, kvragu, platit ću ( bilo koju cifru ako budem mogao napraviti socket na dva legacy prstena
)
Ups, da, moja greška.
Ramaladni za prstenje se mora svugdje pojaviti, kao normalni drop, drugo po meni nema smisla. Ali, Money Rules The World, pa tko zna hoće li kinezi na kraju dobiti bolji Diablo nego mi ostali...
Meni se čini da će tu doći do micropaymenta ili čak neke vrste premium sadržaja.
Nadam se da neće, ali lova je lova.
Ups, da, moja greška.
Ramaladni za prstenje se mora svugdje pojaviti, kao normalni drop, drugo po meni nema smisla. Ali, Money Rules The World, pa tko zna hoće li kinezi na kraju dobiti bolji Diablo nego mi ostali...
Baš tako, sve za pare....
Nije mi se više dalo čekati povećani stash, pa sam spalio 20 € na" upgrade to deluxe digital", i sad imam 15 likova. A praktički igram sa 4 (5 ako se računa WD za trialse)... 
Ostalo su sve tovari 
Ahhh, ako ništa drugo, mogu vama na forumu služiti kao loš primjer... 
Ovako: Clan 'Pijani' recruta nove članove napravili smo čistku i tražimo aktivne članove p500+ imamo sezonce i ne sezonce,trenutno najaca ekipa ne igra sezonu sto se može promijeniti,ovisi sto ce blizz ponuditi u idućoj sezoni nakon patcha.Možete poslati request za ulaz u clan,poslati meni ili nekom od oficira clana svoj battletag.Također smo zainteresirani za spajanje clanova tako sto bi odabrali aktivne članove iz vise clanova i napravili novi clan s novim imenom,svi stari oficiri bi i dalje ostali officiri,ali bi imali clan sa puno aktivnih članova gdje ne bi bio problem naci party,ako ima ljudi koji su zainteresirani za takvu soluciju neka se jave officiru nensu iz pijanih on je glavni u našem clanu,sve dalje je stvar dogovora imamo i team speak kanal pa je i na taj nacin moguća komunikacija.
Moramo se dogovoriti za postotak, za head huntera. Maloprije sam spojio nensa i "zvrkane", i sad su pijani dosta pojačani. Još da prognate Zabrefa, možda se i ja vratim 
Moramo se dogovoriti za postotak, za head huntera. Maloprije sam spojio nensa i "zvrkane", i sad su pijani dosta pojačani. Još da prognate Zabrefa, možda se i ja vratim 
Taman sam sinoć ekipi iz klana rekao da bi htio spojit svoj klan sa pijanima i odjednom nens uleti u party ko naručen i sve riješimo u 2 minute. Danas prebacim još naših aktivnih igrača.
Tko želi može me dodat na listu, nek samo napiše da je sa bug foruma: Redcardinal#1471
I striko, ne razmišljaj puno već prelazi. Doći ćeš milom ili silom, nens i ja kujemo plan:P
Eh, j***m mu miša, moram još nešto nabaviti ovde u klanu, dobiti (nadam se besplatno) multibox i 3 diablo accounta. A iskreno, imam i otvoreni poziv u VoiD, pa se mislim oko svega. Ali polako, imate me na brzom biranju, tu sam svakako, bio u klanu ili ne.
Ima li netko kakav build za monka koji bi iskoristio ancient Inna's wep (NS)?
Dodajte me ljudi Jethro#2200
Jel itko dobiva microstutter sa MSI Afterburnerom ili se to samo meni dešava?
(Reko novi proc, mogo bi on to potegnuti... i fino sam bio zadovoljan, 15 min bez problema i poslije ode sve u k....)
Jel itko dobiva microstutter sa MSI Afterburnerom ili se to samo meni dešava?
(Reko novi proc, mogo bi on to potegnuti... i fino sam bio zadovoljan, 15 min bez problema i poslije ode sve u k....)
Nisam osjetio microstutter, ali sam tu i tamo imao velike frame dropove kada nastane pičvajz sa 2 ili 3 grupe elita.
Isto imam 280x.
Malo sam se još poigrao postavkama pa ću vidjeti...
Isključio sam AMD Catalyst, stavio frame limit na 60 u RivaTuneru i Hardware pooling na 5000 u Afterburneru...
0 bodova. :(
Pozdrav, jel se može ovaj Diablo prolaziti u više igrača ili je bolje solo. Planiram sa ekipom kupiti pa da znamo šta nas čeka.
Pozdrav, jel se može ovaj Diablo prolaziti u više igrača ili je bolje solo. Planiram sa ekipom kupiti pa da znamo šta nas čeka.
Možeš sa do 3 dodatna igrača prelaziti D3 (ukupno 4 po igri) i uvijek je bolje biti u grupi zbog povećanog XP-a i magic finda, a pogotovo ako je to ekipa koju znaš.
Možeš sa do 3 dodatna igrača prelaziti D3 (ukupno 4 po igri) i uvijek je bolje biti u grupi zbog povećanog XP-a i magic finda, a pogotovo ako je to ekipa koju znaš.
Za PC: 4 igraca po multiplayer sesiji, a svako mora imati svoju igru i svoj PC.
Za PS4: mislim da mogu 4 igrati odjednom sa jednom igrom (na jednoj konzoli).
Ima li vas da bi tko od početka, eventualno čak i na HARDCORE išao ispočetka sa mnom?
HC samo uz jako jako pouzdanu internet vezu jer je svaki DC frustrirajući naročito ako si visoki lvl
Za PC: 4 igraca po multiplayer sesiji, a svako mora imati svoju igru i svoj PC.
Za PS4: mislim da mogu 4 igrati odjednom sa jednom igrom (na jednoj konzoli).
Za PS3: 4 igraca na jednoj konzoli
Bok ljudi!
Imam par pitanja, kako sam sasvim novi u ovome, naime igrao sam davno Diablo 2, sad me zanima:
1.) Najnovija verzija Diabla 3 je reaper of souls i na us.battle.net košta 40,00 $, standard edition
2.) Ukoliko kupim samo tu verziju od 40,00 $ da li dobivam full verziju igrice (prethodni patchevi uključeni), a ukoliko ne, kako to funkcionira?
3.) Igru bi koristio za prolazak preko Single player kampanje
4.) Moj laptop je Asus K73 SV i ovdje su njegove spec : http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-K73SV-TY032V-Notebook.54381.0.html
Da li je to dovoljno da bi se igra bez problem pokrenula?
5.) Gdje najpovoljnije nabaviti igru ?
Hvala
1.točno
2.moraš kupiti d3 + d3-ros
3.sama SP kampanja nije nešto ,igra se igra u MP naravno možeš solo skupljat gear , igrat season
4.pogledaj malo na yt slicne konfiguracije , nece biti nešto ekstra ali može vrtiti.
5. kupi na g2a
d3 https://www.g2a.com/diablo-3.html je 25 €
ros https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-global.html je 26 €

U sezoni sam se upisao na tabelu sa crusaderom i barbarianom.