Sto se tice diskonekta, u vecini slucajeva je problem do Blizzarda, a ne do ekipe koja igra.
Zasto sve ostalo radi ok, a samo me diskonekta sa servera?
Uostalom, uz Cisco i sve mreze s kojima sam radio i na kojima radim te koje odrzavam, mislim da bi znao ako je problem do mene.
To s diskonektom je jedinini razlog sto ne igram HC, mislim da bi skrenio da mi ode lik kao mnogima radi sugavog Blizzarda i losih servera.
Isto tako su malo prebahati i trebali bi omoguciti ekipi vracanje lika koji je unisten ako je problem do njihovih losih servera.
Igras ne znam koliko stotina sati i ode ti lik jer sugavi server se zblesira i ovi jos bahato izjave da ih zaboli za tvoga lika.
Nije istina da ga ne mogu vratiti jer kako mozes SC lika vratiti kojega obrises, tako bi mogli vratiti i HC lika ako je naravno njihov problem (druga stvar ako je problem do osobe koja je uletila u igru i tezinu kojoj nije dorasla).
Nego, sta je ovo s Kadalom? Gledao sam malo log, ali stvarno su malo pretjerali s cijenama.
Pohvalno za kraftanje sto vise ne moras koristiti flawless gemove vec koristis imperial (kojih se ionako lako nakupi ili skrafta).
P.S.
Ovaj Anthony Evans je kralj, lik je lud.....stvarno radi odlicne stvari i ovaj build je predobar.
Ne igram WD, ali po ovome sto vidim, stvarno je bolesno dobar (pogotovo u rukama majstora zanata).