Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.318.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

kakav ti je roll na amuletu? to je najteži komad za dobiti {#}

meni nedavno 2 komada pala, ali su toliko loši da mi ih se ne isplati nositi..

BTW imam i 2. monka sa rainmentom, možeš si pogledati u profilu..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:07 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Smijurija, sada mi je opet dropao iz hoadrica RORG i to ispao dosta fini RORG kada sam ga rolao (nije ne znam kakav, ali je bolji od prosla dva).

Gledao sam da ostavio vitu ili CHD no odlucio sam se ipak za CHD.

Do sada sam se mucio s jednim, sada dropaju ko' blesavi.

Nisam razmisljao da bi moglo iz hoadrica dropat posto mi na T3/4 uistinu vise od mjesec dana nije nista od leg itema dropalo iz hoadrica (ili mozda legenda-dvije max). LOL

Sada mi jos samo treba bar neki Immortal King's Boulder Breaker i to je to.

Nisam gledao koja je sansa da on dropa?

RORG RORG
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 17:19 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

ma tu treba socket i staviš si neki leg gem.. bane of trapped/powerfull ili što ti se već više sviđa.. daju puno više od tog chd-a..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Na oba ringa i amulet mora ic socket,sve ostalo je smiješno uopće spominjati.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593

3 2 hvala 0
13 godina
nine kaže...

kakav ti je roll na amuletu? to je najteži komad za dobiti {#}

meni nedavno 2 komada pala, ali su toliko loši da mi ih se ne isplati nositi..

BTW imam i 2. monka sa rainmentom, možeš si pogledati u profilu..

Ma ništa posebno, nema ni crit ni dmg na sebi, ali to više čuvam reda radi ako zatreba.

XSX kaže...

Na oba ringa i amulet mora ic socket,sve ostalo je smiješno uopće spominjati.

Da, ali npr. za mog crusadera se ne isplati žrtvovati cdr za ijedan gem. Treba mi pasti 2-3 nova itema da bi imalo smisla. Bilo kako bilo, planiram kad tad upgradeati sve gemove na 25 i koristiti po 3 na svakom liku makar ne bili bog zna šta posebni jer su jednostavno cool. Pogotovo oni čiji efekti su ili vidljivi ili pružaju nešto novo. Ovi tipa "dmg nakon elite killa" ili "pet dmg i surviveability" su mi skroz dosadni. Mislim da se tu moglo ipak malo više potruditi da svaki gem bude baš legendary. Trenutno ih je hrpa koji su ili korisni tek nakon određenog levela ili ih nitko uopće neće koristiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 22:07 (Hexfire).
14 godina
Diablo 3

Kakav je D3 online na ps4? opcenito jel igra nesto tipa WoW open world ili nesto tipa coop?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
nine kaže...
win32 kaže...

ma tu treba socket i staviš si neki leg gem.. bane of trapped/powerfull ili što ti se već više sviđa.. daju puno više od tog chd-a..

Da, ali za sada neka ostane tako posto ne bi stavljao gemove dok su na tako niskom levelu.

Bane of powrfull imam no tek na lvl 12, a trapped nisam ni dizao.

Sta je bolje od ta dva?

Da stavim ovaj Bane of powerfull koji je na lvl 12 ili da ga ostavim ovih 47 CHD dok ne dignem gem na veci level (ili da dizem trapped?)?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
Diablo 3

digni onda powerful prvo na 25 i socketaj njega.. gemovi su u glavnom korisni tek od lvla25.

koji ti je bolji budeš sam odlučio.. možda budeš oba koristio na kraju, sve ovisi kakav build igraš i na koji element se furaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Kakav je D3 online na ps4? opcenito jel igra nesto tipa WoW open world ili nesto tipa coop?

Apsolutno isti kao i na pc-u.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 8:05 (mrsmith).
16 godina
Diablo 3

kako pravilno napraviti dobrog crusadera?

ja imam gotovo sve legendary iteme i paragon lvl 50 nije nesto ali opet...

stvar je u tome sto dodu tipovi sa raznim vooodo magic sranjima i samo rushaju a cak i manje paragona od mene :(

a ja moram ubijat 3 dana jednog te istog on samo proleti ffs... to mi ide na racku..

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

samo legendi ti ne znače puno ako nisu usklađeni.. class setovi ti trebaju i dobro si promisli skillove, isprobavaj malo razne kombinacije itd itd..

prouči malo druge igrače kako igraju, kakav gear imaju itd itd.. sada sa leaderboardsima je to bar lako {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja sam sa Crusaderom na Para 100+ u sezoni, i isto se baš nisam usrećio sa itemima.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/47409923

Eto, jučer digao nekih 40 paragona (upao u Crusader rift community-u s pristojnom ekipom, pa ganjali T4 riftove) i skupio koji Roland i Akkhan set dio. Ali oružje bolje nikako da dobijem, ili bar Ramaladni... BTW, Kadala me baš mrzi u Sezoni.

Ima netko u sezoni da mi malo "pomogne" sa višim GRift nivoima, da dignem leg gemove?

Polako mi i RORG treba, ali ni on da kapne...

Naravno da je uletio neki P30 Crus sa Cindercoatom, Maximusom, Magefistom (ništa od navedenog mi dropalo do sad...) i mljeo je na T4 mobove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 9:38 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako napraviti  kopiju diablo file  za PC  via USB ? Znam da sam negdje  pročitao da  i sami ljudi iz blizza  to preporučuju,bez obzira što to rade i njihovi serveri.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

ja igram sunwoko (ilitiga monkey king) koji je bolesno moćan nakon patcha.. em su poduplali dmg njegovog proca, em su buffali 2h weapone.. smite i procovi mi rade oko 130m na norm. mobovima, na elitima i do 250m {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/46595956

Meni je monk i dalje slabasan. T6 vise nije mjerilo nego grift. Zadnjih par dana sam igrao monka uz DH i samo sam se nazivcirao i do daljnjeg sam ga stavio na led. Najveci mu je problem AoE. Sa DH ako se samo malo vise potrudim grift krecem sa 34-35 pa i 36 tezinom a sa monkom ne mogu preko 26,27 koliko god se trudio. A to znaci da je sa DH puno lakse unapredjivati gemove. Ja to, naravno, radim ali pretpostavljam da ima ljudi koji se posvete monku i mogu misliti koliko im vise vremena treba za upgrade gemova jer meni se dogadjao fail i sa 90% sanse.

16 godina
TomoR kaže...

Ja sam sa Crusaderom na Para 100+ u sezoni, i isto se baš nisam usrećio sa itemima.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/47409923

Eto, jučer digao nekih 40 paragona (upao u Crusader rift community-u s pristojnom ekipom, pa ganjali T4 riftove) i skupio koji Roland i Akkhan set dio. Ali oružje bolje nikako da dobijem, ili bar Ramaladni... BTW, Kadala me baš mrzi u Sezoni.

Ima netko u sezoni da mi malo "pomogne" sa višim GRift nivoima, da dignem leg gemove?

Polako mi i RORG treba, ali ni on da kapne...

Naravno da je uletio neki P30 Crus sa Cindercoatom, Maximusom, Magefistom (ništa od navedenog mi dropalo do sad...) i mljeo je na T4 mobove.

ja imam jako slicne iteme,  sa time da imam hrpu lvl 70 legendary weapona i svi su za qurc....

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 12:19 (toxic).
14 godina
Diablo 3

Jbg DH je teško mjerilo za bilo šta.. on još uvijek malo odskače od ostalih klasa.. ail barem monk više nije na samom dnu, sposoban je napraviti fin dmg.. trenutno od klasa koje sam koliko-toliko složio mi on najbolje funkcionira.. rollam marauder kod kadale da probam i dh-a, ali ona je kuraba pa neda niš {#}

Što se tiče triala, teško je početi visoko sa monkom, ali već nakon prvog grifta sam na 30-32. malo bolje ide ako si stavim cyclone strike umjesto sanctuaryja koji mi je za trial beskoristan.

koji si max riješio sa monkom? ja sam uspio samo do 33. solo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

Jbg DH je teško mjerilo za bilo šta.. on još uvijek malo odskače od ostalih klasa.. ail barem monk više nije na samom dnu, sposoban je napraviti fin dmg.. trenutno od klasa koje sam koliko-toliko složio mi on najbolje funkcionira.. rollam marauder kod kadale da probam i dh-a, ali ona je kuraba pa neda niš {#}

Što se tiče triala, teško je početi visoko sa monkom, ali već nakon prvog grifta sam na 30-32. malo bolje ide ako si stavim cyclone strike umjesto sanctuaryja koji mi je za trial beskoristan.

koji si max riješio sa monkom? ja sam uspio samo do 33. solo..

Slazem se da su ga popravili obzirom kakav je bio. Dogurao sam do 30. tezine ali vjerujem da mogu jos koju gore. A uz to sam (vjerojatno) zabrljao Flying Dragon. Ne znam sta mi bi. Trenutno farmam kljuceve za hellfire amulete pa cu malo na WD ali doci ce i monk opet na red.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6865730

14 godina
Diablo 3

Ima li negdje vise sanse da dropa Immortal King's Boulder Breaker?

Nece i nece....bemu....

Znam da je sve random i sl, ali ako ima netko ideju gdje ga traziti i gdje ima najvise sanse za drop, bio bi zahvalan da podjeli tu s nama. {#}

Makar znam da je sve stvar u sreci i random no tko zna, evo kako sam za RORG saznao i sada ih imam i viska. LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Nece i nece....bemu....

Znam da je sve random i sl, ali ako ima netko ideju gdje ga traziti i gdje ima najvise sanse za drop, bio bi zahvalan da podjeli tu s nama. {#}

Makar znam da je sve stvar u sreci i random no tko zna, evo kako sam za RORG saznao i sada ih imam i viska. LOL

Random, random, random. Meni je recimo dropalo vec 6 ramaladnija a frendu nijedan. A igra mozda i vise od mene.

14 godina
Diablo 3

dobar ti je FD, koliko vidim stavio si ramu i možeš ga još enchantati.. samo stavi nešto umjesto area dmg-a.. (loh, dmg% ili čak as koji je sa tim buildom dosta bitan)

po tom pitanju je čak bolji od mog jer si fleksibilan oko izbora tog extra stata.. meni se najviše isplatilo povećati dmg, koji je tebi u startu odlično zarollao.

ja bi želio još nekih kombinacija isprobati.. tipa da mi droppa dobar swk ammy, pa sa peshkovom.. ili dobar bt ammy, pa aughild/bt.

jbg ti amuleti me baš mrze {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
win32 kaže...

Nece i nece....bemu....

Meni je do sada samo jedan pao, mada ja igram sa svih 6 likova, pa s kojim mi dodje. I bio je zivo...., da ne pisem sto. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 14:51 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
nine kaže...

dobar ti je FD, koliko vidim stavio si ramu i možeš ga još enchantati.. samo stavi nešto umjesto area dmg-a.. (loh, dmg% ili čak as koji je sa tim buildom dosta bitan)

po tom pitanju je čak bolji od mog jer si fleksibilan oko izbora tog extra stata.. meni se najviše isplatilo povećati dmg, koji je tebi u startu odlično zarollao.

ja bi želio još nekih kombinacija isprobati.. tipa da mi droppa dobar swk ammy, pa sa peshkovom.. ili dobar bt ammy, pa aughild/bt.

jbg ti amuleti me baš mrze {#}

Izgleda da se ne vidi kao i kada pravis sockete ali popravljao sam od-do damage umjesto da sam, kako kazes, maknio area dmg i stavio atack speed, dmg% ili bilo sto drugo.

15 godina
neaktivan
nine kaže...

{#}

Može prijevod za nas kežjuel D3 plejere?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
Eld kaže...

Izgleda da se ne vidi kao i kada pravis sockete ali popravljao sam od-do damage umjesto da sam, kako kazes, maknio area dmg i stavio atack speed, dmg% ili bilo sto drugo.

da jbg to se ne vidi.. dobro bude još i ramablabla i dragona.. ja nisam imao drugu opciju, valjda mi je min. dmg zarollao, a ostali stati dobri..

Zura kaže...
nine kaže...

ja bi želio još nekih kombinacija isprobati.. tipa da mi droppa dobar 1) swk ammy, pa sa 2) peshkovom.. ili dobar 3) bt ammy, pa aughild/bt.

{#} Može prijevod za nas kežjuel D3 plejere?

znači radi se o raznim kombinacijama geara za monkey king build.

1) sunwoko amulet

2) eye of peshkov helmet (i peshkov i swk ammy imaš na eld-ovom monku gore na linku)

3) bt = blackthorne set, u mome slučaju bi mi dobro došao blackthorne amulet da nekaj isprobam kombinaciju sunwoko-blackthorne-aughild

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Sezona WD paragon 1 :D
Idemo sad stić vas aktivne, mada imam osjećaj da ću krv ispišat dok bude nešto od mene haha

0 0 hvala 0
15 godina
1.Lovac kaže...

Idemo sad stić vas aktivne, mada imam osjećaj da ću krv ispišat dok bude nešto od mene haha

Samo polako, pa nikuda ti se ne žuri :)

Bitno da si ti faks riješio, lako za diablo

13 godina
Franjo15 kaže...
1.Lovac kaže...

Samo polako, pa nikuda ti se ne žuri :)

Bitno da si ti faks riješio, lako za diablo

Ma faks neće nikamo pobjeći, a sezona završi i gotovo :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
nine kaže...
Eld kaže...

2) eye of peshkov helmet (i peshkov i swk ammy imaš na eld-ovom monku gore na linku)

3) bt = blackthorne set, u mome slučaju bi mi dobro došao blackthorne amulet da nekaj isprobam kombinaciju sunwoko-blackthorne-aughild

2. Za peshkova sam se dobro oznojio i tisuce shardova kod kadale potrosio

3. Nikako se ne mogu odluciti izmedju te kombinacije i sunwoko-ina kombinacije koja takodjer dobra.

14 godina
Eld kaže...

3. Nikako se ne mogu odluciti izmedju te kombinacije i sunwoko-ina kombinacije koja takodjer dobra.

ni ja se ne mogu odlučiti.. u jednu ruku je inna puno solidniji, čitaj veliki defenzivni potencijali i overall veći crittovi, no velika mana mu je cost reduction za sweeping wind.

ne zvuči baš kao mana, ali da nema taj reduction, isti bi se mogao isto koristiti kao veliki spirit dump, čak štoviše nebi mograo uopće imati aktivnu mantru. u principu zahvaljujući flying dragonu i BoH-u (a pogotovo ako imaš još i peshkov) često uđeš u faze di je spirit zakucan na max i mantra ti ne može ispucati sav spirit, i onda praktički gubiš puno dmg potencijala što se ako nemaš inna rješava sweeping windom.

ja nemam dobar swk amulet, a peshkova sam pre-update shardao bar 5 komada {#} iz tih razloga radije koristim inna zbog većih crittova trenutno i ne koristim sweeping wind, ali često probavam i druge kombe.

BTW nije li "eye of peshkov" najsmiješniji naziv itema u igri? {#} barem za nas iz zg-a i okolice..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 19:42 (nine).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Franjo i Hex hvala na mudrim mislima ;)
Ugl. danas 34 paragon {#} Stanje je trenutno ovakvo.

MadTom me lagano pogurao, zahvaljujem mu se.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice