Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Na diabloprogess sam negdje pročitao da je vjerojatnost za vault 2% plus 0.8% za svaki torment težine. Ja sam ga otvorio ovaj vikend jedanput i dobio 93M golda.

Samo nikako da dobim Rimmaldi's gift. Imam 4 oružja koja trebaju socket, a njega nigdje.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

Na diabloprogess sam negdje pročitao da je vjerojatnost za vault 2% plus 0.8% za svaki torment težine. Ja sam ga otvorio ovaj vikend jedanput i dobio 93M golda.

Samo nikako da dobim Rimmaldi's gift. Imam 4 oružja koja trebaju socket, a njega nigdje.

Meni je dropao jedan Ramaladni's gift, i to od drveta u Fields of Misery {#}

No, za sad još nemam "pravo oružje" da ga iskoristim.

Sad će ionako malo čekat, ganjam Crusa u sezoni. Došao do lvl 70, sad malo normal Act 1 bountyje dok ne dobijem RoRG i malo popravim opremu, onda riftovi i ostale kerefeke do boli!

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

meni je droppao ramo i odličan flying dragon prvi obični rift nakon što sam updateao igru.. Odmah sam ih iskombinirao {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Diablo 3

Evo žena i ja smo jučer digli 1-70 u sezoni kroz nekakvih 7 sati "standardne igre" (nikakvi exploitovi ni t6 questovi). Demon hunter i wizard combo, prelazili smo sve na Expert difficulty - Adventure mode. Bountiji i riftovi, skupili nekakvih 100 rift fragmenata do lvl 70 i 300-400 blood shardova i jos 4 mil. golda nakon dizanja bs/jw/mys na lvl 12.

Taman cemo se danas malo nagearat. Ona je isla spavati nakon toga, a ja sam malo farmao i opremio se za T1 bez problema, te dignuo paragon lvl 21.

Ide to brzo.... nije nikakav problem da treba exploitati :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...

Meni je sinoc na T1 u sezoni otvorio. Sada sa onim gemom goldi doslovno pljuste kada se ubijaju mobovi.

1 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima tko kakvu ideju/savjet koje leg gemove koristiti sa Crusaderom?

trenutno koristim onaj koji daj 30+sec 20%dmg nakon ubijanja elite i onaj za AS..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

No, za sad još nemam "pravo oružje" da ga iskoristim.

Meni su za sada dva pala. I jednog i drugug sam dobio od guardiana u greater riftu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj ramaladni {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
EraserHead kaže...

Moj ramaladni {#}

Di si ti pobjegao :) (Gaap)

12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Moj ramaladni {#}

Evo na što sam ja svoj prvi potrošio..

Smrt u penziji
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliki mu je drop rate? Jel kao tipa wh i sličnim jačim legendarnima ili dropa češće?
I može li dropat bilo gdje?

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Koliki mu je drop rate? Jel kao tipa wh i sličnim jačim legendarnima ili dropa češće?
I može li dropat bilo gdje?

1. rijedak

2. mislim da ipak češće

3. svugdje

13 godina

Ja sam ga dobio 3 puta do sada, a igrao sam od patcha mozda 5,6 sati...i sva tri mjesta razlicita: jedan u  kad sam rijesavao bounty queen aranea, drugi mi je dropao u barracks lvl 1, a treci se vise ne sjecam (taj je bio prvi koji sam dobio)samo znam da je roknuo nakon desetak minuta igre na novom patchu...od uzbudjenja nisam ni zavrsio mapu vec sam se odmah prebacio sa dh na crusa da ga ubodem u fotf, tako da ne znam na kojoj je mapi to bilo:D

15 godina
neaktivan
geothia kaže...

trenutno koristim onaj koji daj 30+sec 20%dmg nakon ubijanja elite i onaj za AS..

ako igraš holy, meni je mirinae odličan.. iako ne znam kakav je proc rate na crusaderu, na monku odlično šljaka. Evo moj {#}

nisam od update-a ništa osim monka i jako malo barba igrao, pa će ti možda neki crus ima bolji prijedlog..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...

ako igraš holy, meni je mirinae odličan.. iako ne znam kakav je proc rate na crusaderu, na monku odlično šljaka. Evo moj {#}

nisam od update-a ništa osim monka i jako malo barba igrao, pa će ti možda neki crus ima bolji prijedlog..

Eeee da, trazim na netu i ne mogu nikako naci... koji je max rank za upgrade gemova? 50? 200? Ima li uopce limit (iako vjerujem da je preko 50 teoretski nemoguće ili pak neisplativo, trenutno..)

17 godina
mrsmith kaže...
nine kaže...

Eeee da, trazim na netu i ne mogu nikako naci... koji je max rank za upgrade gemova? 50? 200? Ima li uopce limit (iako vjerujem da je preko 50 teoretski nemoguće ili pak neisplativo, trenutno..)

Šansa upgrade-a gema nakon nekog nivoa pada na nulu... Ali mislim da kao nema limita.

Jer ovisi o tome koju si jačinu rifta završio - i mora biti razlika 10 lvl-a da bude 100% upgrade - dakle gem rank 15 će imati 100% šansu za upgrade levela ako završiš greater rift lvl 25 ili jači.

Nine, svaka čast na rank 36 gemu ako sam dobro vidio.

12 godina
neaktivan
nine kaže...
geothia kaže...

Taj gem je brutala njega nosim sa holy shootgun crusom i proca nekih 100m dmg-a..

no sada sa novim setom za cruza idem na physical dmg.. a jedini gem s physical dmg-om je onaj koji nabacuje bleed.. njega sam isprobao i nije nešto..

Smrt u penziji
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
GoodAngel kaže...

može netko objasnit kako se uđe u ovaj vault odnosno inner sanctum, nisam dugo igrao a upravo skidam patch, i koje su novosti u kratkim crtama u svezi ovog patcha? vidim da su opet podešavali skilove od likova, ali što krucijalnog novoga donosi?

Nakon što ubiješ treasure goblina postoji šansa (forumi kažu oko 5%) da ti ostavi portal koji vodi do vaulta. Važno je znati da se ne spawna unutar riftova. 

A što se većih novosti tiče. Imaš seasons gdje krećeš sa likom od početka bez itema, novca i razvijenih blacksmithova i ostalih NPC-eva. Svojevrstan clean start. Imaš iteme koji padaju samo u seasons i nakon par mjeseci kad završi će se prebaciti u normalan drop pool.

Dodani su legendary gemovi koje upgradeaš prolaženjem greater riftova, svojevrsni endless dungeon. Padaju od greater rift guardiana i u vaultu. Ima ih 15 ili 16 pa ih je dosta lako za skupiti. Za upgradeanje će ipat trebati malo više vremena. I ti gemovi se mogu staviti samo u socket na ringu ili amuletu što im ipak dosta smanjuje samu korist. Keyove za te riftove ti bacaju guardiani normlanog rifta.

Dodan je item Rimmaldi's gift koji ti daje socket na oružje. Relativno rijedak item i samo jednom ga možeš iskoristiti nakon što padne.

Kod klasa je bilo podosta promjena, uglavnom na promjeni elemental damagea nekih skillova te je bilo promjena nekih legendary itema. Od novosti baš, vjerojatno je promjena da dexterity sad daje armor, a ne dodge, najveća. Meni kao DH-u i ne baš draga promjena.

jel ti se da malo detaljnije pojasnit, gdje točno na kojim nivoima mogu naći te "riftove" tih 15-16 jel to moram stisnut onaj nephalem rift ili ima na actu1,2,3,4,5 neki dio gdje se može uletit u te riftove?

i 5-3570K
17 godina
Diablo 3

@Goodangel:

Trial ključ potreban za greater riftove ti padaju od bosseva u "normalnim" riftovima od Torment 1 težine na više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 16:21 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nine, svaka čast na rank 36 gemu ako sam dobro vidio.

je.. jučer sam ga baš digao za +2, imao sam i malo sreće.. riješili grift34, lupio prvi na 60%, drugi na 30% chance.. 3. try sam lupio u gogok jer je idući try na miranae-u imao mizeriju od chance-a {#}

sada sam opet na farmanju glupog rorg-a.. treba mi neki sa kojime neću izgubiti 6% chc-a. na trenutnom bi pao na 41% što je nedopustivo {#}

usput odmah pičim i keyeve za ammy.. općenito me amuleti mrze, eto na monku kojega najviše igram još od početka ros-a imam još uvijek žute amulete {#}

@geothia

ne moraš forsirati element koji koristiš.. možda da probaš onaj poison kaj diže 10% dmg-a za svakog poisonanog moba, ili onaj kaj baca slow svima oko tebe, a diže dmg za sve koji su pod crowd controlom.

jbg nisam još popamtio imena gemova {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 16:55 (nine).
17 godina
Diablo 3

mene ovo zarazilo doduše na ps4..

no ja sam pocetnik nikad nisam igrao diablo niti jedan samo sam citao i gledao :( znam grijeh je bio ne igrati bilo koji od diabla ali što je tu je...

neki dan sam na ps4 proveo vjerovali ili ne 7 sati u komadu .. prvo me tv upozorio da ce se izgasit pa su crkle sluske (bezicne) pa onda gamepad...

ne bi vjerovali kolko je lagano igrat diablo na gamepadu :)

ugl igram sam crusaderom sada sam lvl 53 ako se ne varam na lvl 40 sam prosao sp sa time da sam igrao i sporedne misije nisam samo picio da zavrsim i sada sam krenuo na advanture..

opet to public.... igram na master je imho mi je i to previše s obzirom na iteme...

nego kako do najboljih itema sigurno craftanjem? blacksmith i to je to..

da li je vrijedno stash upgredavat do ibera? ja imam nekih 200 slotova u njemu sada free i to je puno kostalo :(

sve iteme sam prodao ili salvage da mogu craftat iteme.. da li je to pametno ili treba drzat iteme u stashu neke?

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nije loše čuvati neke stvari za ostale klase, pogotovo legendary iteme. Meni npr je premalo tabova jer bih rado imao za svaku klasu po jedan + još jedan za "ostalo". Nema ti smisla ulupavati pare u to ako zasad igraš s jednim likom. Craftanje daje dobre stvari, neke potrebne i za end game buildove, ali 90% najboljih itema su dropovi od monstera ili od bounty cacheova.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam jedan problem, instalirao mi se patch ali sad kad pokrenem igru izbaci mi slijedeću poruku:

Diablo III: Diablo III.exe – Unable To Locate Component

This application has failed to start because Normaliz.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem.

Zanima me što sada? Pokušao sam sa scanom igrice u Battlenet-u tamo ništa ne pokazuje.

Da li mogu negdje ponovo pokrenuti reinstalaciju patcha ili nešto drugo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

goblin mi otključao vaulta, i ispalo mi je par solidnih stvari, nego ne znam i dalje kako otkjučavam riftove? vidim da traži neki key šta li već, a ne one ko prije zlaten potione koje mi elitovi bacaju.

i zna li tko šta je ovo, kako si ovo stavljam u jem?

http://www.pohrani.com/f/2a/HX/1GKTGgfU/screenshot000.jpg

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GoodAngel kaže...

goblin mi otključao vaulta, i ispalo mi je par solidnih stvari, nego ne znam i dalje kako otkjučavam riftove? vidim da traži neki key šta li već, a ne one ko prije zlaten potione koje mi elitovi bacaju.

Ti "zlatni potioni" su oduvijek bili za craftanje, nešto si pomiješao. Za obični rift trebaš rift key fragment koji dobiješ odrađivanjem bountya u adventure modu. Za greater rift trebaš trial key koji ti baca rift guardian u normanom riftu. Veća težina = veća šansa za key.

Ti legendary gemovi se stavljaju u socket isključivo na ringove ili amulete, a pojačavaš ih prolaženjem greater riftova.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Nije loše čuvati neke stvari za ostale klase, pogotovo legendary iteme. Meni npr je premalo tabova jer bih rado imao za svaku klasu po jedan + još jedan za "ostalo". Nema ti smisla ulupavati pare u to ako zasad igraš s jednim likom. Craftanje daje dobre stvari, neke potrebne i za end game buildove, ali 90% najboljih itema su dropovi od monstera ili od bounty cacheova.

još jedno glupo pitanje sa moje stranje :(

legendary items vs rare npr rare je lvl 55 a legendary lvl oko 40 lvl koji je bolji ili gledam iskljucivo statistiku tog itema a ne prodajnu cijenu gdje su legendary itemi dosta skuplji od ovih rare

pave samo na salvage i prodaju kao i sive..

zeleni itemi su set neceg?

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 8:26 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

...

gledaj statove, rare višeg lvla ti može biti korisniji.

salvage-ati ti se isplati samo lvl61+ iteme.

zeleni itemi u setovima daju bonuse koji pišu u opisu itema..

i inače se ne moraš baš pretjerano zamarati itemizacijom dok ne dođeš do lvl-a 70.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
GoodAngel kaže...

Ti "zlatni potioni" su oduvijek bili za craftanje, nešto si pomiješao. Za obični rift trebaš rift key fragment koji dobiješ odrađivanjem bountya u adventure modu. Za greater rift trebaš trial key koji ti baca rift guardian u normanom riftu. Veća težina = veća šansa za key.

Ti legendary gemovi se stavljaju u socket isključivo na ringove ili amulete, a pojačavaš ih prolaženjem greater riftova.

a ja mislio da mi oni otključavaju, jer kad bih stiso nephalem rift imao bi manje tih zlatnih potiona šta li je to već ne pamtim nazive tih drangulija. pa sam zaključio, da mi oni trebaju za otključavanje NRifta.

da, ma igram adventure mode, i šta trebam sve bountye na jednom actu riješit da bi mogao otvorit NR? vjeorjatno sve moram. ne znam kako sam prije to radio, ali prije nisam morao tako da sve bountye moram riješit da bi ušo u rift ili možda jesam samo sam zaboravio. ma nisam igro neko vrijeme, pa se ne sjećam baš svega najbolje.

uglavnom, igra mi se za sad čini bolja nego prije, mislim da su je konačno ispeglali do kraja kako je trebala bit po izlasku prije dvije godine.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 13:28 (GoodAngel).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ove gemove je koma razvijat,jednog imam na 40lvlu drugog na 38,i sad mi se cini da bi najbolje bilo igrat u partyu da ih dignem do kraja,dobar party bi mogo šišat preko lvla 40.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
My100 kaže...

imam jedan problem, instalirao mi se patch ali sad kad pokrenem igru izbaci mi slijedeću poruku:

Diablo III: Diablo III.exe – Unable To Locate Component

This application has failed to start because Normaliz.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem.

Zanima me što sada? Pokušao sam sa scanom igrice u Battlenet-u tamo ništa ne pokazuje.

Da li mogu negdje ponovo pokrenuti reinstalaciju patcha ili nešto drugo???

Isti problem kao i ja zbog win xp. Skini file na http://www.mediafire.com/download/2va7vdq6vt20ylw/normaliz.dll .

Kopiraj ga u windows/system32 i resetiraj komp.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice