Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pripaziti cu i ja, pa ukoliko nesto dropa ostavljam za ekipu bez ekspanzije.

Mislim da sam upravo jucer rastopio jedan zgodan mac sa 2100 dps i lvl reduced 24.....steta a mogao je valjati nekome...

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pozdrav, evo jucer sam poceo igrati diablo! Danas sam zavrsio priču čini mi se lvl 35 sam. Sad mi može netko objasnit, ja sad moram sve iz početka stim da stavim recimo ne normal nego master diff.? I tako do 60? Onda kupujem expanziju... i sad mi recite koja je poanta igre na 60 i 70.. sta treba radit... Ako mi može netko objasnit jer baš mi nije jasno :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
MrSapphire kaže...

Pozdrav, evo jucer sam poceo igrati diablo! Danas sam zavrsio priču čini mi se lvl 35 sam. Sad mi može netko objasnit, ja sad moram sve iz početka stim da stavim recimo ne normal nego master diff.? I tako do 60? Onda kupujem expanziju... i sad mi recite koja je poanta igre na 60 i 70.. sta treba radit... Ako mi može netko objasnit jer baš mi nije jasno :D

A možeš ti ponovno ići i na normal. Ti difficultyi su samo radi bonus expa, ali i težine mobova, postaju sve jači. Savjetujem ti da dižeš diff na master ili koji već sad možeš. Kad digneš 60 ideš na Act V, završiš to onda još malo ponavljaš dok ne dođeš do 70 i adventure moda. (Savjetujem da čuvaš Malthael kill kad digneš level 70 jer ćeš sigurno dobit legendary, bilo bi šteta da sigurni legendary potrošiš na levelu 65.)

17 godina
Diablo 3

Meni je sve to super sa lvl -xx itemima i lijepo je pomagat ljudima te kad god mogu dam gemove, iteme i slicno.

Ono sto mene cesto zanima, koliko god to sad grozno zvucalo pojedincima... cemu? Sto se vi nadate radit sa tim itemima? Cemu farmat vanillu? Koji je krajnji cilj? Farmat paragone ima smisla, recimo, ali toliko vremena i energije ulazete u vanillu, sakupljanje gemova, itema sa -xx level req da biste si poslozili lika... ali nemate enchant, nemate end game gemove, -xx level itemi su uglavnom dobri za levelanje, ali da lika u potpunosti opremite sa njima na nacin da taj gear bude prihvatljiv na lvl 70 cete potrosit i vremena i zivaca, a opet nebu nekaj posebno.

Farmat ubere/trifecte je recimo zanimljivo... na lvl 60, na lvl 70 uglavnom beskorisno (uz pokoji rijetki izuzetak).

Kupite RoS i krenite igrat lvl 70, pa nije TOLIKO skupa igra, na vanilli ulazete vrijeme bespotrebno u nesto sto ce biti absolete unutar 1h nakon kupnje RoS da ne znam sto radite.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Slažem se u potpunosti. Bez ulaženja u nečije financijsko stanje, Vanila D3 je slijepa ulica za ljubitelje franšize.

Iskreno se nadam da će ekipa uspiti priuštit RoS i vidjeti o čemu zapravo pričamo.

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Moj problem je sto ne znam kako to pitat a ne ispast neosjetljiv ili cak bezobrazan. Ne mislim to na los nacin, niti pokusavam nekoga vrijedat. Krenuo sam sa "pomognem uvijek ako mogu" i iskreno to mislim i radim... Samo vanilla je dead end, bit ce uvijek, na zalost je doslo do toga. Cak i sa slijedecom ekspanzijom ce se morat uzet RoS pa slijedeca i ne bu nis jeftinije ak se nastavi blizz praksa. Mislim diablo 3 nije puno jeftiniji nego prije 2 godine kad je izasao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ako netko ima kakav zuti weapon sa lvl req. reduced nek sacuva :) cura i ja poceli sinoc HC igrat, malo za promjenu nakon farmanja T3-T4 na softcore danima. Makar nekako imam dojam da je jako malo ljudi na HC, ili samo nisu toliko istaknuti {#}

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Moj problem je sto ne znam kako to pitat a ne ispast neosjetljiv ili cak bezobrazan. Ne mislim to na los nacin, niti pokusavam nekoga vrijedat. Krenuo sam sa "pomognem uvijek ako mogu" i iskreno to mislim i radim... Samo vanilla je dead end, bit ce uvijek, na zalost je doslo do toga. Cak i sa slijedecom ekspanzijom ce se morat uzet RoS pa slijedeca i ne bu nis jeftinije ak se nastavi blizz praksa. Mislim diablo 3 nije puno jeftiniji nego prije 2 godine kad je izasao.

Post je na mjestu što se mene tiče, no imam oveći trošak sljedeći mjesec tako da apsolutno sve raspoložive resurse moram uložiti. Kada isplatim i stanem malo na noge, Ros uzimam najvjerojatnije u junu, a do tada pičim po Vanilli. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ako netko ima kakav zuti weapon sa lvl req. reduced nek sacuva :) cura i ja poceli sinoc HC igrat, malo za promjenu nakon farmanja T3-T4 na softcore danima. Makar nekako imam dojam da je jako malo ljudi na HC, ili samo nisu toliko istaknuti {#}

Nema frke, budem pripazio na takve predmete, pa cu postat sto bude.

HC niti ne pomisljam igrati, jer mi je to mazohisticki.

Ako me roknu mojom krivicom, ajde-de.

Ali da mi ube lika zbog laga, pa j*ja bi si odgrizao.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Rhodin kaže...

Moj problem je sto ne znam kako to pitat a ne ispast neosjetljiv ili cak bezobrazan.

Ne mislim to na los nacin, niti pokusavam nekoga vrijedat.

Krenuo sam sa "pomognem uvijek ako mogu" i iskreno to mislim i radim...

Samo vanilla je dead end, bit ce uvijek, na zalost je doslo do toga.

Cak i sa slijedecom ekspanzijom ce se morat uzet RoS pa slijedeca i ne bu nis jeftinije ak se nastavi blizz praksa.

Mislim diablo 3 nije puno jeftiniji nego prije 2 godine kad je izasao.

Gle,ja da si mogu priuštit RoS,vjeruj da bih to i učinio.

Poanta je u tome da sam 2 godine čekao i na kraju uspio

dočekat pa uzeo D3 na Blizzovom popustu,preko frenda.

Da sad ne objašnjavam u potankosti šta i kako širokom forumskom auditoriju,

uz najbolju volju,jednostavno ne ide kupovina expanzije sad.

A,kad sam uspio dočekat konačno da i ja zaigram D3,pa nisam lud da čekam još do expanzije.

Ja uživam i u Vanilla D3,vjerovali ili ne.

Uglavnom,hvala svoj dobronamjernoj ekipi na savjetima kao i konkretnoj pomoći.

Svi ste OK,zato LP svima do sljedećeg čitanja ovdje{#}

Tigar Krezumica
16 godina
TomoR kaže...

"Nadam se da je FCTH koji predmet dao i dalje."

Tomo,najveća ti hvala na poklonjenim itemima.{#}

Nisam još proslijedio dalje ništa,ali ako je potrebno,OK...budem. {#}

Tigar Krezumica
16 godina
Chaky kaže...

E al meni bas treba na HC :) jer na softcore imam i previse stvari i resursa hehe, ali tnx! Ali slazem se s tobom uglavnom :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
14 godina
Diablo 3

Moram priznati da žute po defaultu već salvageam jer znam da mi ne mogu pomoći :D, ali pripazit ću ubuduće.

Ajd mi samo ako vam nije problem ili ovdje ili na pm javite koliki točno dmg bi vas zadovoljio jer nemam baš hrpu prostora u stashu. Te ono, dal treba imati socket, life on hit, šta već.

Našao sam danas neki 2h axe, mislim da ima 2600 dmg, bez socketa pa ak je netko zainteresiran nek se javi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nek mi se jave neki wizzardi, WD ili Barbari koji nemaju RoS da im podijelim nešto opreme :D

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja ću podijeliti sve iz vanille čim izlvlam sve na 70.. imam hrpetinu legenda/setova i inače dobrih itema, a žao mi ih je salvageati bez obzira što su bezvrijedni manje više.. jbg neki su vrijedili stotine milja, danas kita..

šteta što sam stare gemove npc-ao {#} oni su još tradeable

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 18:05 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

mrsmith kaže...
Chaky kaže...

E al meni bas treba na HC :) jer na softcore imam i previse stvari i resursa hehe, ali tnx! Ali slazem se s tobom uglavnom :)

Ma dečki moji HC je zakon, ja samo njega i igram. U tome i uživam, jer nije da samo ajmo nabiti neku opremu pa da vidim jel mogu t6 igrati. :)
Pa kad te ubije samo se oživiš i ideš dalje,

Eto ja se mogu pohvaliti da imam WD koji je 170sati živ, i još ide.
I još WIzza i Monka na 70. Oni imaju malo manje od WD sati.

u manjini smo mi HC igrači, ali nas ima. Po meni prave muškarčine u D3 igraju HC, ove izlike s lagom i sa svime, mi je ko da curice pričaju :P

Dečki moji, na HC treba biti spreman na sve. Ali ja uopće nemam problema s konekcijom, kad idem u d3, gasim rutere, reset interneta. I kad to sve odradim onda ulazim u igru.  

Đuro#2155
12 godina
Franjo15 kaže...

Dečki moji, na HC treba biti spreman na sve. Ali ja uopće nemam problema s konekcijom, kad idem u d3, gasim rutere, reset interneta. I kad to sve odradim onda ulazim u igru.  

ma bravo, jel gasis rutere i "resetiras internet" i u blizzardovom data centru i njihovom ISPu? 

jedva cekam novi DDoS napad pa kad ti zbog laga umre lik i ti se cudis sta se dogodilo a resetiro si net kod sebe..

11 godina
protjeran
Franjo15 kaže...

Eto ja se mogu pohvaliti da imam WD koji je 170sati živ, i još ide.
I još WIzza i Monka na 70. Oni imaju malo manje od WD sati.

u manjini smo mi HC igrači, ali nas ima. Po meni prave muškarčine u D3 igraju HC, ove izlike s lagom i sa svime, mi je ko da curice pričaju :P

aha... i onda kad umreš plačeš ko pica i bacaš stvari po sobi jer te lag ubio. prodaj te priče nekome drugome

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Zašto bi bacao sve po sobi kad pogineš na HC-u .. Pa ja sam umirao na hc-u valjda 15 puta , sve likovi onda 60 ( + neki paragon) Prvi i drugi put ti bude bed , glupa kaj ja znam al poslje ideš dalje... nije kraj svijeta.. Prije izlaska rosa umro mi je DH sa opremom od 300 milja i kaj sad život ide dalje . Sad imam 3 nova lika :) ništa ne traje vječno al sad baš ako hoćeš možeš igrati na normalu HC i nećeš umrijeti nikada
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

mislim da je vise zbog  preseravanja {#} neg iceg drugog.svatko igra sto hoce,a ne tipa ja sam bolji  jaci jer igram to sto igram.... igraj hc ili obicni na najlaksem ako ti pase,sta sad ne cini te papkom zbog toga...{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo,bio nam maloprije u posjeti Djed Božićnjak,malo uranio ove godine {#}

(Hvala kolega 1.Lovac  {#})

1.Lovac s torbom punom darova za nejaku dječicu aka Boxera i FCTH-a :D 1.Lovac s torbom punom darova za nejaku dječicu aka Boxera i FCTH-a :D
Tigar Krezumica
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
fromcelltohell kaže...

Gle,ja da si mogu priuštit RoS,vjeruj da bih to i učinio.

Poanta je u tome da sam 2 godine čekao i na kraju uspio

dočekat pa uzeo D3 na Blizzovom popustu,preko frenda.

Ma svi su ionako igrali tzv. Vanillu prije RoS-a (ukljucujuci i mene). I to dulje vrijeme, tako da ces imati neko vrijeme da uzivas dok lovis RoS na popustu. Pogotovo s item/loot 2.0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 23:37 (Mrgud Veliki).
17 godina
1.Lovac kaže...

Nek mi se jave neki wizzardi, WD ili Barbari koji nemaju RoS da im podijelim nešto opreme :D

{#}{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
protjeran
Diablo 3

neki su se zalili da mi moja WizzY ima mali damage? jel sad ok tek sam na 41 levelu!{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Stjepanj-2668/hero/28342171

igra je sad zakon! u bliskoj buducnosti definitivno cu uzeti i ROS!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fanu kaže...

ma bravo, jel gasis rutere i "resetiras internet" i u blizzardovom data centru i njihovom ISPu? 

jedva cekam novi DDoS napad pa kad ti zbog laga umre lik i ti se cudis sta se dogodilo a resetiro si net kod sebe..

Uglavnom i ja sam prije ludio sam na blizz, ali onda kad sam promjenio ruter i sredio net da radi sve kako treba, vidio sam da je većinom bio problem kod mene kad imam lag ili neka trazanja. Je da je imao blizz svojih problema. To ne računa, tada nisam niti igrao. 

Ali nije uvijek bilo do blizza, znam kako se konstantko neka ekipa žalila na trazanja i probleme, a ja odigrao u istom vremenu i još možda i više, i nikakvih problema. 

Skull1989cro kaže...

aha... i onda kad umreš plačeš ko pica i bacaš stvari po sobi jer te lag ubio. prodaj te priče nekome drugome

Prvih par likova i jesam ludio, stvarno me živciralo, jer u početku je trebalo jako dugo da dođem do tada 60 lvl, preko 20 sati, a s prvim likom i preko 30. 
Ali poslije ako mi krepa lik, a pa šta sad, niti prvi niti zadnji.  

A halle of fallen mi je već puna odavno, niti ne znam koliko sam već likova obrisao. Jer ne stanu svi. 

Grozota kaže...
Zašto bi bacao sve po sobi kad pogineš na HC-u .. Pa ja sam umirao na hc-u valjda 15 puta , sve likovi onda 60 ( + neki paragon) Prvi i drugi put ti bude bed , glupa kaj ja znam al poslje ideš dalje... nije kraj svijeta.. Prije izlaska rosa umro mi je DH sa opremom od 300 milja i kaj sad život ide dalje . Sad imam 3 nova lika :) ništa ne traje vječno al sad baš ako hoćeš možeš igrati na normalu HC i nećeš umrijeti nikada

Evo jedino mi je bilo žao ovog lika sa like, krepao mi je malo prije ROS, imao sam brutalnu opremu na njemu, baš sam bio uložio dosta love, ali uvijek imam više likova na max lvl, pa kad jedan krepa idem dalje. A i igram sa svima pomalo. 

Tj. Sad imam WD, Wizza, i Monka na 70 na HC, WD mi je glavni, s njim najviše igram. Ali da mi on krepa imam odmah za nastaviti s kim igrati. I usput polako dizati novog WD.

Uglavnom, svatko igra što hoće. Ali po meni HC je potpuno drugačija igra nego SC. Tko ne proba, i ne ubije se par puta ne zna o čemu govorim. 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 1:52 (Franjo15).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Zna netko je li bolje da wizard ima ruby ili topaz u weaponu (tj. što daje veći dmg output za istu razinu gema)?

Inače štancam topaze u opremu za veći intelligence, ali sam primjetio da sam dobio puno veći učinak kad sam u weapon umjesto topaza ugurao ruby pa sad je li to generalno pravilo ili kako za koji weapon?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Zna netko je li bolje da wizard ima ruby ili topaz u weaponu (tj. što daje veći dmg output za istu razinu gema)?

Inače štancam topaze u opremu za veći intelligence, ali sam primjetio da sam dobio puno veći učinak kad sam u weapon umjesto topaza ugurao ruby pa sad je li to generalno pravilo ili kako za koji weapon?

Općenito je pravilo ako imaš relativno mali crit chance, onda je bolje staviti ruby u oružje.

Također ovisi koje skillove koristiš, hrpa njih kaže X * weapon damage, a sa rubyem weapon damage raste.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vezano za ekipu na golom D3 (ono vanilla mi zvuci malo pederski da budem iskren), imam jako lijepe lvl 60 opreme, npr krasan skorn, jako lijep death man legacy i sl...pa ako kome treba neka me doda ingame i javi se.

Vrlo rado cu pomoci.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

@Franjo 15

Slazem se u dobroj mjeri s tim da ima odredjenu dozu adrenalina i da se drugacije igra.

Ja sam popusio 3 lika od cega 2 zbog disconnecta.

I onda pogledam, zabavljao sam se 70+ sati, ulagao vrijeme u razvoj necega (makar virtualnog i nebitnog) i ode u trenutku (ne mojom greskom). Taj koncept me itekako nervira, ali za ljude koji vole "opasno zivjeti" preporucujem jer je dozivljaj igranja na puno vecem nivou. Elite se rugacije dozivljavaju, prvi fight sa diablom na HC Inferno mi je bio da se dlanovi znoje...e toga vec nema na SC.

Vrlo dobro rjesenje za lag i disconnect je party igra pri cemu te ekipa spasi u datom momentu (osim u slucaju neke bas opake elite).

Uglavnom zao mi je odlicnog WD-a, lvl 60 + 8 paragona...itekako jer je bio krasno opremljen i bez problema sam igrao tadasnji mp2...

Zivot ide dalje i mislim da cu se uskoro vratiti HC izazovima i u pocetku "ogrebati" za stagod opreme od prekaljenog veterana Franje ako bude sta viska ;-)

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Malo pretjerujete s HC-om. Ja sam igrao HC potpuno isto kao i SC i bio sam došao do paragona 100 još prije ekspanzije kad je bilo puno teže igrati. Jedina razlika između SC-a i HC-a je da kod biranja opreme, gledaš na zaštitu lika malo više nego kod SC-a. Dobro i malo se trzneš kada ti ekran pocrveni...{#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice