Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.539.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ovdje se ne radi uopce da neko ima najbolji lik za igru ovo ti je ko Eurovizija :D

Al ono ljepo je biti 1 na svijetu bar jedan dan pa i u pišanju u dalj.

Ionako vjerojatno vecina sa liste uopce ne igra s tom opremom al eto nek bude za sliku.

GZ svima na trudu.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja bih na tvom mjestu wieldao i shield sa tim 2handerom. A dalje... polako mijenjat lvl 60 za lvl 70 gear, dizat resistance na 800-900 za pocetak i cim veci dps. build ce doc vise-manje sam od sebe kakav gear uspijes uhvatit.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...
 - samo od opreme, paragon poene  ne pokazuje

Evo ti moj profil na bnetu, dps je identičan kao i na progressu.

E da, ovoga se nisam sjetio.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.diabloprogress.com/rating.stat_paragon2

Prati li još tko Paragon utrku na softcoreu? Zadnji par dana je banija ovaj DMoe i levela bolesno, čini mi se da je diga sa 657 na 669 u jednom danu, 99% neki exploit/bug koristi jer abnormalno dobro levela. Koliko vidim po Alkaizerovom streamu, brzina levelanja itd, 12 levela po danu mi se čini abnormalno brzo!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Ima neka procedura kako staviti svoj klan na diablo progres ?

Vidim ima određen broj klanova a frendovog klana nema a isti imamo dosta igrača jakih ko bikovi .
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Prati li još tko Paragon utrku na softcoreu? Zadnji par dana je banija ovaj DMoe i levela bolesno, čini mi se da je diga sa 657 na 669 u jednom danu, 99% neki exploit/bug koristi jer abnormalno dobro levela. Koliko vidim po Alkaizerovom streamu, brzina levelanja itd, 12 levela po danu mi se čini abnormalno brzo!

Pa ako se account koristi optimalno 24/7 sa istrazivanjem sto je trenutno najisplativije farmat to se moze... ali to je utrka nolifera po meni. Nije jedna osoba najvjerojatnije, i definitivno nema pametnijeg posla u zivotu. Zakaj te to uopce toliko fascinira?

Mislim svakom svoje, svako voli nesto.

13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Pa ako se account koristi optimalno 24/7 sa istrazivanjem sto je trenutno najisplativije farmat to se moze... ali to je utrka nolifera po meni. Nije jedna osoba najvjerojatnije, i definitivno nema pametnijeg posla u zivotu. Zakaj te to uopce toliko fascinira?

Mislim svakom svoje, svako voli nesto.

Ma čisto radi anomalije me taj specifičan slučaj interesira, ali inače me World First poprilično interesiraju, još od C'Thun dana u WoWu. Trenutno malo pratim radi soft capa paragona 800, i jubilej od 1000 ali to je još poprilično daleko.

Kažem anomalija jer niko ne napreduje ko on, dapače niti blizu, a vjerujem da se informacije o rutama itd. u takvim krugovima brzo šire :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 14:00 (Zeromaxy21).
16 godina
Diablo 3

Ne znam sto da ti kazem. Cijeli vikend se nisam pomakao 20 paragona, a oko 100 sam. On s pomako 12 u jednom danu na 660... do the math. Ja vjerujem da mu netko radi istrazivanja kojom rutom ici i sto je trenutno najisplativije, dok njegov acc ne igra samo on. nemoguce je istrazivat, testirat, farmat i cinit to najbrze na svijetu sve u isto vrijeme. Da ne velim da je to maraton a ne utrka. Jedan dan preskocis i nisi medju prvih 20. Dakle vjerujem da su to timovi ljudi.

U svakom slucaju, super ak te to zanima, nemam nis puno protiv toga.

World first nije losa scena za pratit, ali draze mi je nesto gdje je potreban skil pojedinca ili suradnjagrupe pojedinaca da se napravi nesto - dovrsi igra, ubije boss po prvi puta, nesto... Ovo je farm... ko ce brze skupljat bodove... ne znam, nije mi to neka fora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 14:12 (Rhodin).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Upravo imao jedan od najboljih riftova ikad. Dakle mapa je bio onaj prison iz Act 1 u kojem u kampanji trebaš na kraju ubit onog wardena, samo kaj je ovaj bio 4-5 x veći tako da je bio samo jedan nivo rifta.

Ali najbolji dio je kaj je rift ispunjen bio samo onim medekima i ponijima iz whimsyshirea. Health globeovi= cupcakes i umjesto onih weak mobova se spawnaju cvjetići XD 

Rift guardian je na kraju bio neki mob iz act 4 ali nmvz predobro je bilo ubijat horde medeka i ponija :DDD

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
elroxery kaže...

Upravo imao jedan od najboljih riftova ikad. Dakle mapa je bio onaj prison iz Act 1 u kojem u kampanji trebaš na kraju ubit onog wardena, samo kaj je ovaj bio 4-5 x veći tako da je bio samo jedan nivo rifta.

Ali najbolji dio je kaj je rift ispunjen bio samo onim medekima i ponijima iz whimsyshirea. Health globeovi= cupcakes i umjesto onih weak mobova se spawnaju cvjetići XD 

Rift guardian je na kraju bio neki mob iz act 4 ali nmvz predobro je bilo ubijat horde medeka i ponija :DDD

Najbolje je kad u takvom riftu naleti onaj pylon sa strujom :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
Rhodin kaže...

Svima vuce iste podatke na isti nacin. Vjerojatno ne radi svima identicne greske, ali u trenutnim uvjetima to je tako i ja bih uzeo kao relevantno.

Sa druge strane igra nikad nece uzimat u obzir bonuse na konkretan skill ili tip dmg-a (recimo hungering arrow, ili bash ili nesto ili dmg type recimo +10% physical) kod izracuna dmg-a a to itekako utjece. Sve te liste treba gledat sa tako nekim stvarima uzetim u obzir.

Tako je, npr ja sa svojim barbarom od 680k gear dps-a radim isto dmg-a kao i barbar koji ima 1.3miliona gear dps-a, a koji na opremi nema niti jednog afixa +skill dmg%. Pod uvjetom da su isti buildovi i paragoni.

Ali u svakom slucaju ponosan sam na klan (tj na najjaca 4 člana), biti prvi u svijetu, nevjerovatno :)

17 godina
AFARON kaže...
Rhodin kaže...

Svima vuce iste podatke na isti nacin. Vjerojatno ne radi svima identicne greske, ali u trenutnim uvjetima to je tako i ja bih uzeo kao relevantno.

Sa druge strane igra nikad nece uzimat u obzir bonuse na konkretan skill ili tip dmg-a (recimo hungering arrow, ili bash ili nesto ili dmg type recimo +10% physical) kod izracuna dmg-a a to itekako utjece. Sve te liste treba gledat sa tako nekim stvarima uzetim u obzir.

Tako je, npr ja sa svojim barbarom od 680k gear dps-a radim isto dmg-a kao i barbar koji ima 1.3miliona gear dps-a, a koji na opremi nema niti jednog afixa +skill dmg%. Pod uvjetom da su isti buildovi i paragoni.

Ali u svakom slucaju ponosan sam na klan (tj na najjaca 4 člana), biti prvi u svijetu, nevjerovatno :)

Najači po čemu. Po hvalisanju na retardiranoj diabloprogress stranici koja prati samo dps koji nije jedina statistika koju treba imati. Da s tom opremom sa čistim dps npr dođeš u torment 2 ne bi preživio ni minutu elitu sam. 

I pozdravi ih od Neonhummera jer me član Crix bezobrazno kickao nakon što sam oblatio retartdiranu diabloprogress stranicu koja ne služi ničemu pametnome nego hvalisanju tko je skupio više čiste dps opreme. 

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 15:54 (Hummer).
15 godina
Hummer kaže...
AFARON kaže...
Rhodin kaže...

Najači po čemu. Po hvalisanju na retardiranoj Diabloprogress stranici koja prati samo dps koji nije jedina statistika koju treba imati. Da s tom opremom sa čistim dps npr dođeš u torment 2 ne bi preživio ni minutu elitu sam. 

I pozdravi ih od Neonhummera jer su me član Crix bezobrazno kickao nakon što sam oblatio retartdiranu diabloprogress stranicu koja ne služi ničemu pametnome nego hvalisanju tko je skupio više čiste dps opreme. 

Najjaci po profile dps-u, bio on precizan ili ne, bitan ili ne, prvi su u svijetu i to treba postovati. Prijatelju ne dozvoli da te zavist pobijedi :)

A za kickanje necu komentirat jer neznam detalje.

15 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Najači po čemu. Po hvalisanju na retardiranoj diabloprogress stranici koja prati samo dps koji nije jedina statistika koju treba imati. Da s tom opremom sa čistim dps npr dođeš u torment 2 ne bi preživio ni minutu elitu sam. 

I pozdravi ih od Neonhummera jer me član Crix bezobrazno kickao nakon što sam oblatio retartdiranu diabloprogress stranicu koja ne služi ničemu pametnome nego hvalisanju tko je skupio više čiste dps opreme. 

Kickao sam te jer si bio bezobrazan, uvrijedio klan i sve njegove članove. I to sve nakon što sam te upozorio i na public i na private.

Ako netko u klanu ostale zove "idiotima koji se vesele retardiranoj stranici" onda za njega tamo nema mjesta.

BB&GL

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
15 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Uopće nije bitno jel je to retardirano i jel pravi ili fake DPS.

Bitno je da ljudi iz cijelog svijeta idu na Diabloprogress i vidjeli su da je CroatiaD3Team na prvom mjestu (sad drugom).

Tak da GG Crix, Loki, Zabref i pofa za promociju naše napaćene države. {#} 

15 godina
Diablo 3

Vidio sam kako ekipa na "Normal" tezini radi bountie da se skupi sto vise kutija pa rekoh idem probati posto se na toj tezini ionako samo proleti kroz sve i ne oduzima puno vremena.

Rezultat: prosao svih pet actova te sam od pet kutija dobio jedan leg. item i jedan leg. recept, ali ubijanjem bossova sam dobio jos cetiri leg. itema.

Uz iteme, palo je dosta gemova i zacudo par ok ringova i jos nekih zutih itema (na zalost nije ni jedan toliko dobar da bi zamjenio neki moj komad opreme) te jedan-dva leg. materijala za kraftanje.

Tko ima volje, neka isproba pa neka sam zakljuci isplati li se ovo ili ne.

Meni osobno je dosadno, vecinu posla oko ubijanja mobova (pored kojih nisam samo protrcao) je odradio skoro sam Ice Armor - Frozen Storm kojega sam stavio bas radi toga te radi damage-a kojeg radi kada prolazim pored bilo koje vrste objekata koji se i inace mogu unistiti i u kojima se nekada nalaze leg. itemi (cupovi, razni stupovi itd).

Gear koji je pao i nije nesto posebno, dapace, ali eto jos jedan nacin na koji se moze doci jako brzo do legendary itema (ako nista drugo bar za salvage i sa daljnje kraftanje), gemova, keyeva za rift pa mozda i koji dobar zuti item.

P.S.

Kutije su otvorene na T2 bez nekog posebnog razloga, da ne bi netko mislio da sam igrao na T2.

Pride's Fall Pride's Fall
Nutcracker Nutcracker
Kill Kill
Kymbo's Gold Kymbo's Gold
Flesh Tearer Flesh Tearer
Atrophy - recept Atrophy - recept
Sadrzaj pet kutija Sadrzaj pet kutija
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 16:23 (win32).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Zeromaxy21 kaže...

Pa bio je ovaj bonus buff tokom vikenda i +50% experience...vjerovatno zbog toga...a onda s druge strane imali su i ostali...

vjerovatno se na tom accountu igra 24/7, u 3 smjene udaraju ljudi...

lijep je osjecaj biti prvi na svijetu pa taman da je i u bacanju pogleda u dalj

17 godina
EraserHead kaže...
Hummer kaže...

Kickao sam te jer si bio bezobrazan, uvrijedio klan i sve njegove članove. I to sve nakon što sam te upozorio i na public i na private.

Ako netko u klanu ostale zove "idiotima koji se vesele retardiranoj stranici" onda za njega tamo nema mjesta.

BB&GL

Ajde prjepis di sam bio bezobrazan. Samo sam rekao ljudima da nema smisla ići na diabloprogress i rekao zašto. Ako sam ikome psovao ili šta daj prjepis toga. Nemaš jer nisam nigdje nikoga uvrjedio. Kickao si me jer sam oblatio tu stranicu. A najveći dps je pstignut sa žutim itemima i stackanjem samo int, crit, atack speed i cc. I prebacivanjem sa jednog lika na drugog Crix, Celldweler... Statistika je tu ali da dokazuje nešto, ne. Dokazuje samo da su imali vremena tražiti iteme koji daju što veći obični dps i stavljanjem prije logouta. 

Svatko to može napraviti i biti top nečega što nema smisla. Meni se nije dalo iz navedenih razloga. A ovi su drilali sve koje mogu da to rade kako bi bili No 1 po statistiki koja ako je jedina nabrijana ne znači ništa. Stranica bi bila čemu da prati sve ostale statistike i bonuse i onda iz toga izvlači tko je skupio najbolju opremu.

17 godina
neaktivan
Hummer kaže...
,

Svatko to može napraviti i biti top nečega što nema smisla. Meni se nije dalo iz navedenih razloga. A ovi su drilali sve koje mogu da to rade kako bi bili No 1 po statistiki koja ako je jedina nabrijana ne znači ništa. Stranica bi bila čemu da prati sve ostale statistike i bonuse i onda iz toga izvlači tko je skupio najbolju opremu.

A cuj mi smo ti ko djeca volimo mjerit pisu.

A to sto ti imas malog pisu tu ti ne mozemo pomoc.

da je meni žezlo čudesno
15 godina
Hummer kaže...
EraserHead kaže...
Hummer kaže...

BB&GL

Ajde prjepis di sam bio bezobrazan. Samo sam rekao ljudima da nema smisla ići na diabloprogress i rekao zašto. Ako sam ikome psovao ili šta daj prjepis toga. Nemaš jer nisam nigdje nikoga uvrjedio. Kickao si me jer sam oblatio tu stranicu. A najveći dps je pstignut sa žutim itemima i stackanjem samo int, crit, atack speed i cc. I prebacivanjem sa jednog lika na drugog Crix, Celldweler... Statistika je tu ali da dokazuje nešto, ne. Dokazuje samo da su imali vremena tražiti iteme koji daju što veći obični dps i stavljanjem prije logouta. 

Zasto ti je toliko krivo pa pljujes po uspjesima drugih. Ako stranica mjeri samo taj pisani profilni dps, pa bio on bitan ili nebitan (a naravno da je bitan), ljudi su se koncetrisali samo na njega i izbili na prvo mjesto. Niko se od njih nije hvalio da moze letjeti kroz t6 bez problema ili slicno. Mogao si stalozenije iznijeti svoje stavove a ne spominjati retardirane stranice i idiote koji to prate.

12 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Jako dobro znaš zašto si kickan.. što si očekivao nazvati 60-ak ljudi koji su u tom trenutku bili online retardiranima i nikome ništa.. ako netko razmišlja drugačije od tebe odmah je retardiran??

toshak kaže...

Pa što ako mi je kratak?? zato mi je barem tanak...

Smrt u penziji
17 godina
geothia kaže...
Hummer kaže...

Jako dobro znaš zašto si kickan.. što si očekivao nazvati 60-ak ljudi koji su u tom trenutku bili online retardiranima i nikome ništa.. ako netko razmišlja drugačije od tebe odmah je retardiran??

toshak kaže...

Vidi se da ne razumiješ šta sam napisao. I rekao sam da je stranica retardirana (to što si se ti osobno našao prozvanim je druga stvar). Ostalo bolje je da u tom klanu ni ne zucnete ništa protiv diabloprogress stranice, čak su neki kickani jer su spomenuli path of exile .

Pozdrav i sretno u daljnim podvizima dizanju čistog DPS, neka i ostali to rade jer je to najzabavnija stvar na svjetu {#}.

Atko se itko našao uvrjeđenim što smatram da je stranica bezveze neka i ostane uvrjeđen. 

NHF & GL {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 20:08 (Hummer).
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...
geothia kaže...
Hummer kaže...

toshak kaže...

Vidi se da ne razumiješ šta sam napisao. I rekao sam da je stranica retardirana (to što si se ti osobno našao prozvanim je druga stvar). Ostalo bolje je da u tom klanu ni ne zucnete ništa protiv diabloprogress stranice, čak su neki kickani jer su spomenuli path of exile .

Pozdrav i sretno u daljnim podvizima dizanju čistog DPS, neka i ostali to rade jer je to najzabavnija stvar na svjetu {#}.

Atko se itko našao uvrjeđenim što smatram da je stranica bezveze neka i ostane uvrjeđen. 

NHF & GL {#}

Šora Me uuuuuuuuu udri me 

13 godina
odjavljen
Hummer kaže...

A stvarno malo pretjeruješ. Ovo je tema o Diablo i o tome se tu raspravlja.90% ljudi koji igraju igru posječuje diabloprogres. Meni je stranica glupa i nije nikakvo mjerilo, ali treba znati i na taj način nabiti DPS. Ako nisi znao ljudima je u genima natjecanje, a biti pvi u nečemu čime se baviš, što te zabavlja ili ti je hobi je za tebe samoga dovoljno priznanje, još ako to vidi cijeli svijet, užitak je još veći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 20:18 (formula1live).
17 godina
formula1live kaže...
Hummer kaže...

A stvarno malo pretjeruješ. Ovo je tema o Diablo i o tome se tu raspravlja.90% ljudi koji igraju igru posječuje diabloprogres. Meni je stranica glupa i nije nikakvo mjerilo, ali treba znati i na taj način nabiti DPS. Ako nisi znao ljudima je u genima natjecanje, a biti pvi u nečemu čime se baviš, što te zabavlja ili ti je hobi je za tebe samoga dovoljno priznanje, još ako to vidi cijeli svijet, užitak je još veći.

Nisam znao da je trenutno iz cjelog svjeta samo 3840 ljudi online.

16 godina
Diablo 3

Dal se oni to sale? Ponovo problemi sa auth. serverima, 30 min que... Imam 2 sata u najboljem slucaju preko tjedna igrat i od toga se 40 minuta pokusavam ulogirat da bi sada bio 250. u que i moram cekat jos 30 minuta... ako ne sjebu jos nesto u medjuvremenu...

Tragikomedija.

EDIT: u 2 minute que se pomako 12 mjesta... ja bih rucno brze authenticate radio.

Hahaha, ajde pokrene se sve, dodjem na red, trazi me authenticator i onda time out... Ponovo sam na 100. poziciji :D

Vidim naigral bum se!

EDIT 13:jos uvijek ne mogu proc autentifikaciju :D Ne znam, nitko se ne zali... svi igrate (bili ste nutra kad su problemi poceli) ili ste svi odustali?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 21:39 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam kako kod vas, ali meni danas kao da je postojao neki 'delay' u dropu... Ubijem elite i nista ne padne. Onda se vratim i lezi na zemlji rare. I tako se vracam po mapi nazad i kupim rare-ove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

EDIT 13:jos uvijek ne mogu proc autentifikaciju :D Ne znam, nitko se ne zali... svi igrate (bili ste nutra kad su problemi poceli) ili ste svi odustali?

Evo bas sam probao i usao bez problema...

11 godina
protjeran

ulazim u igru bez problema. i da, bilo je čudnih lagova danas i porasta latency. nije do mene jer mi je network pokazivao potrošnju od praktički 0% u trenucima laga

15 godina
Ako se cijeli klan rangira na temelji cetiri "najbolja" igraca tj. na temelju cetiri osobe s najvecim DPS-om, onda je to imho najgluplje rangiranje za koje sam ikada cuo.
Po meni bi se trebao zbrojiti kompletan DPS cijeloga klana, podijelit s brojem igraca te bi na taj nacin dobili puno realniju sliku cijeloga klana, a ne samo zbroj od cetvero ljudi.
Kakve veze ima to rangiranje s ostalih 146 igraca (koji po tome mogu biti najlosiji od najlosijih) u klanu?
Ovakav nacin rangiranja jednostavno nema smisla i uvjeren sam da ce ovo ubrzo ispraviti.

Inace, unatoc tome sto nisam fan "stita i maca", odigrao sam par levela s Crusaderom i izgleda da bi klasa mogla biti poprilicno dobra.
Ne mogu vise reci jer sam kratko igrao, ali po videnome cini mi se ok.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice