jel iko narucivo s ove stranice? najjeftiniji su a nisam nikad uzimo od njih pa nez kaki su..... http://www.allcdkey.com/Diablo-III.html
ja bi ti preporucio ovu stranicu https://www.g2a.com/reaperofsouls
jel iko narucivo s ove stranice? najjeftiniji su a nisam nikad uzimo od njih pa nez kaki su..... http://www.allcdkey.com/Diablo-III.html
ma uzeo sam sa go2arena...nedode li ide claim na paypal i uzecu sa te g2a.... iste su cjene pa mi bilo svejedno...
Pod discount code upiši "king-3" i dobit ćeš popust od 3%, što na kraju izađe 27,15 eura. Ovo se odnosi na g2a.com.
Svi koji ste narucili online cete dobit key i vrlo vjerojatno na vrijeme. Online trgovina nije scam. Jedina razlika je od stranice do stranice, i koliko srece cete imat sa redosljedom slanja, ko ce dobit medju prvima, a tko nekoliko sati nakon releasea. Kad dobiju keyeve na zalost moraju rucno skenirat i slat svakome, a to traje i po nekoliko sati. Najbolje sto mogu garantirat je "same day delivery" a to je dodatno vezano za vremensku zonu u kojoj se oni nalaze. Sto u slucaju da su ljudi u SAD-u moze znacit 6-8 sati nakon nas pa da key dobijete, u najgorem slucaju 26.03.
Mora ti ovo pisati ako želiš novac i dobiti. Samo Visa prima novac u nas.
piše mi tako i je visa mi je regana..valjda će doć novac... trenutno imam 4$ na paypal balance to mi se neisplati vraćat jer košta 5$ :D
POzdrav,jedno pitanje
Dali kvaliteta lege dropa ovisi o tezini torment-a?
(znam da je veca vjerovatnost da ce past na vecoj tezini,mene zanima hoce li biti kvalitetniji-bolji statsi itd...)
Da li vi imate problema sa laggom? Ja danas cijeli dan, nije me izbacilo nikako ali i do 10sec laggovi i to baš česti.
ja dosta lakše igram, iako s strane često piše 250 ms. ali su igru ispolirali, pa ne osjećam više probleme kao prije iako kad je tako visoko osjeti se naravno. ali puno bolje nego prije, stvarno samo da mi je opremu dobru u exp nać sve će bit na nivou.
POzdrav,jedno pitanje
(znam da je veca vjerovatnost da ce past na vecoj tezini,mene zanima hoce li biti kvalitetniji-bolji statsi itd...)
ista ti je sansa da dobis legendary na normal kao i na torment VI a mislim da je i kvaliteta ista
samo sa vecom tezinom dobivas vise xp-a
najbolje je ako zelis legendarye odi na ah i trazi iteme sa sto vise magic finda... zanemari ostale statse i kad nakupis jedno 200% mf odi na normal act III zadnji quest tamo gdje treba ubit azmodana i samo tamo u zadnjoj mapi prodjes sve i otvaras chestove a sve ostalo zanemaris...
edit:
Da li vi imate problema sa laggom? Ja danas cijeli dan, nije me izbacilo nikako ali i do 10sec laggovi i to baš česti.
jucer sam iso na ubere sa clanom i ono game mi zasteka do kraja (znaci lupam ubere na prazno)
a chat ide dalje normalno i vidim ovi pisu na chat + - - il kako vec je bilo (znaci da su vec ubili ubere i pisu tko je dobil materijal)
Potvrđujem teoriju da recept može pasti ponovno tako dugo dok ga ne naučiš. Inače, sa Patch 2.0.1 nadalje jednom naučeni recept ne pada više.
U stashu sam imao Hallowed Defenders recept (kupio na AH, nisam ga naučio), i dropalo mi ga je unutar igre.
Inače, zanimljive stvarčice može "složiti" recept.
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/hallowed-divide
EDIT:
Lol, dropalo mi i Demon's Skin set recept, koji sam također imao već u stashu! To je skoro 50M golda zajedno
POzdrav,jedno pitanje
ista ti je sansa da dobis legendary na normal kao i na torment VI a mislim da je i kvaliteta ista
samo sa vecom tezinom dobivas vise xp-a
najbolje je ako zelis legendarye odi na ah i trazi iteme sa sto vise magic finda... zanemari ostale statse i kad nakupis jedno 200% mf odi na normal act III zadnji quest tamo gdje treba ubit azmodana i samo tamo u zadnjoj mapi prodjes sve i otvaras chestove a sve ostalo zanemaris...
Na tormentima JESTE veca sansa za legendary drop, ali ne bi trebalo biti razlike u kvaliteti.
Samo 10% vrijednosti MF-a utjece na legendarne iteme.
Na tormentima JESTE veca sansa za legendary drop, ali ne bi trebalo biti razlike u kvaliteti.
jbt ja stavim mf opremu i na normalu igram...
probal sam sad na t1 i dobil sam 1 leg vise nego na normalu...
na normalu 4 u 10 runova
na t1 5 u 10 runova
znaci samo sam prosao the core of areat... preskako sve mobove i otvaral sve chestove
jbt ja stavim mf opremu i na normalu igram...
probal sam sad na t1 i dobil sam 1 leg vise nego na normalu...
na normalu 4 u 10 runova
na t1 5 u 10 runova
znaci samo sam prosao the core of areat... preskako sve mobove i otvaral sve chestove
Na svim težinama je ista šansa za dobijanje legende, jer nigdje nije naveden službeni podatak da je drugačije, koliko je meni poznato. Jedina razlika što se tiče težine i legendarnog dropa jeste što određene legendarne predmete možeš dobiti samo na Torment težinama. Kvaliteta legendarnih predmeta ne ovisi na kojoj težini igraš.
Geo, na vecim tormentima bi trebala biti veca sansa za drop.
"Additional gold/XP/legendary drop rate per slider tick."
Pitanje je samo koliko je ta veca sansa i da li se isplati.
Pitanje je i utječe li to na kvalitetu dropa jednom kad se dogodi?
Geo, na vecim tormentima bi trebala biti veca sansa za drop.
"Additional gold/XP/legendary drop rate per slider tick."
Pitanje je samo koliko je ta veca sansa i da li se isplati.
Ovako što se tiče težine "gajd" kaže LINK i ne spominje se nigdje drop rate... nisam trenutno u mogućnosti otvoriti igru i pogledati na "slideru" za težinu što točno piše ali mislim da to što piše se odnosi samo na one predmete koji mogu pasti na T-težinama.. to jeste da određeni predmti mogu pasti samo na torment težini..
A "gajd" za magic finde kaže LINK da nema veze sa količinom predmeta koji će padati nego sa njihovom kvalitetom tj. koliko će affixa imati.. <--- PS @Tonči
U igri govori bas o legendary drop rate-u per slider tick-u. Drop rate u ovom slucaju ne bi smio imati veze s (ne)mogucnoscu padanja predmeta jer bi to znacilo da na t6 mozes dobiti legendu koju na t5 ne mozes.
U igri govori bas o legendary drop rate-u per slider tick-u. Drop rate u ovom slucaju ne bi smio imati veze s (ne)mogucnoscu padanja predmeta jer bi to znacilo da na t6 mozes dobiti legendu koju na t5 ne mozes.
LINK tu je spisak predmeta koji mogu pasti samo na Torment težinama..
Ti predmeti mogu pasti na bilo kojem tormentu i ne ovise o slideru, ako se ne varam.
Ti predmeti mogu pasti na bilo kojem tormentu i ne ovise o slideru, ako se ne varam.
Tako je od T1 do T6.. no nemogu pasti na normal, master, expert... težinama
Sjećam se kad je Blizz nakon dugo nagovaranja priznao da postoji "skriveni" item level i objasnio točno kako dropaju itemi sa pojedinim levelom na kojem actu inferno težine (radilo se konkretno o šansi za drop lvl 63 itema). Onda su uveli patch 2.0 i loot 2.0 i maknuli "skriveni" level i opet nema objašnjenja. Ali budite sigurni da postoji, ali je skriveno, inače ne bi bilo razloga farmat torment 6 umjesto tormenta 1 (osim paragon expa, ali nije ideja farmat paragon nego iteme - barem bi trebalo biti tako)
Igrao ti torment 1 ili torment 6 legendary itemi imaju istu šansu da dropaju kao i što je njihova kvaliteta, ništa kvalitetniji legendary item nece igrao ti lvl 6 i patio se iliti pretrčavao 1.Znači, treba naći optimum torment lvl gdje paragon exp ide brzo i kao i sama brzina farmanja mobova,chestova...Ja farmam torment 3 elite mobove ubijam u par sekundi. već na 4ci stvar se mjenja i farmanje više nije farmanje nego prerasta u duže borbe, pa čak i do duplo duže traje pogotovo kod nekih kombinacija elita.Treba probati svaki lvl tormenta,željeni akt pa vidjeti šta najbolje odgovara.
Samo ti sebe uvjeravaj da je svejedno.
EDIT: hvala na TD-ovima, ali zaista, zavaravata samo sami sebe.... Uostalom ima i interviewova u kojima se o tome raspravlja. Nebum vam kopal, imate google, ovo je samo jedan primjer:
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/questions-on-diablo-3-torment-magic-find-issues
"Tsarnis – can you confirm what the legendary bonus for Torment 6 is over Torment 1? It’s very difficult to notice any substantial change. I’m not necessarily looking for hard absolute numbers, but rather something like “Torment 6 provides 4 times the legendary drop rate as Torment 1″.
Tsarnis: I can confirm that it does increase the higher up into Torment you go."
EDIT: hvala na TD-ovima, ali zaista, zavaravata samo sami sebe.... Uostalom ima i interviewova u kojima se o tome raspravlja. Nebum vam kopal, imate google, ovo je samo jedan primjer:
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/questions-on-diablo-3-torment-magic-find-issues
"Tsarnis – can you confirm what the legendary bonus for Torment 6 is over Torment 1? It’s very difficult to notice any substantial change. I’m not necessarily looking for hard absolute numbers, but rather something like “Torment 6 provides 4 times the legendary drop rate as Torment 1″.
Tsarnis: I can confirm that it does increase the higher up into Torment you go."
Zavaravaš ti sam sebe, a ostale krivo navodiš na nešto što se odnosi na isključivo RoS.Stvari stoje i onakve su kakve jesu, i kad izađe ekspanzija stvari se , možda, promjene... No ono što igrači pričaju sad, je realnost. A ti nastavi čitati nečije izjave i pričati okolo kako si pročitao i čuo umjesto da mi se čini kao da niti ne igraš igru trenutno jer pričaš fikcije.
Upališ komp, pokreneš novu Battlenet ikonicu, klikneš na Diablo 3, upališ igru, pa nam se javi :)
Ugodan dan, bye bye!
Zato sam ti i dao primjer ovog interviewa sa covjekom iz blizzarda gjde su pitanja iskljucivo vezana za Diablo 3 i max torment level 6, za razliku od RoS gdje ce biti torment 10 i stvari ce se mijenjati, ali samo u brojevima, princip ce ostati isti.
Zato sam ti i dao primjer ovog interviewa sa covjekom iz blizzarda gjde su pitanja iskljucivo vezana za Diablo 3 i max torment level 6, za razliku od RoS gdje ce biti torment 10 i stvari ce se mijenjati, ali samo u brojevima, princip ce ostati isti.
Sve to stoji, no isto tako je i sve to nebitno jer sa trenutnim gearom ljudi igraju šta mogu ili šta im je najbrže.Nema smisla ići na veće levele ako se farmanje uspori.Meni nije nikakav problem završiti torment 6, neki dan sam i odigrao sva 4 acta čisto iz gušta ali mi je trebalo čitav dan.Čak sam i par puta sa svojim WDom poljubio tlo jer neke kombinacije su i dalje iritantne.Kao recimo reflect dmg, shield, ilusionist, waller, arcane, jailer , ili slične varijacije sa random affiksevima.Kao što rekoh treba naći optimum jer ništa ne znači veći drop rate kad ide recimo duplo sporije.A ionako mi to sve za sada nema smisla jer većina legenardija mi dropa iz chestova.U biti mislim da bi mogao nabrojati na prste one od mobova, elitova, bosseva, izuzev guarantee drop...A kad dođe RoS stvari se mjenaju uvelike, pa ćemo vidjeti...
Zavaravaš ti sam sebe, a ostale krivo navodiš na nešto što se odnosi na isključivo RoS.Stvari stoje i onakve su kakve jesu, i kad izađe ekspanzija stvari se , možda, promjene... No ono što igrači pričaju sad, je realnost. A ti nastavi čitati nečije izjave i pričati okolo kako si pročitao i čuo umjesto da mi se čini kao da niti ne igraš igru trenutno jer pričaš fikcije.
Upališ komp, pokreneš novu Battlenet ikonicu, klikneš na Diablo 3, upališ igru, pa nam se javi :)
Ugodan dan, bye bye!
Ti si lagano dosadnjikav već, evo ti link na post star 22h u kojem Vaneras kaže da se šansa za legendary drop povećava ako se podiže torment težina. Jedino si u pravu ali to je i logično da treba naći balans između brzine prolaska i težine. A ako nastaviš čitati dalje taj topic, vidjet ćeš i da piše da će neki legendary dropovi biti dostupni samo na tormentu a da nije isključeno da će biti i onih koji će biti dostupni samo na tormentu 6, link na to. Govorim o šansi za drop a ne kvaliteti samog itema, o tome nema nigdje spomena niti se toga dotičem, a citiram ako ti se ne da čitati:
1.Yup, the legendary drop chance will increases the higher you raise your torment difficulty.
2. For now there are no Torment 6 only legendaries, merely higher drop chances, but that is not to say that this might not be a thing we will see in the future :-)
Eto, kad ljudi daju polu informacije po našem forumu.
Ugodan dan, bye bye!
Drop rate jeste veci na vecim T jacinama, pise tako u igri a i blizzard je to rekao. Samo pitanje je koliko, ako je to npr. 1% per slider tick, onda se ne isplati na to obracati paznju.
Ugodan dan, bye bye!
Ti si lagano dosadnjikav već, evo ti link na post star 22h u kojem Vaneras kaže da se šansa za legendary drop povećava ako se podiže torment težina. Jedino si u pravu ali to je i logično da treba naći balans između brzine prolaska i težine. A ako nastaviš čitati dalje taj topic, vidjet ćeš i da piše da će neki legendary dropovi biti dostupni samo na tormentu a da nije isključeno da će biti i onih koji će biti dostupni samo na tormentu 6, link na to. Govorim o šansi za drop a ne kvaliteti samog itema, o tome nema nigdje spomena niti se toga dotičem, a citiram ako ti se ne da čitati:
1.Yup, the legendary drop chance will increases the higher you raise your torment difficulty.
2. For now there are no Torment 6 only legendaries, merely higher drop chances, but that is not to say that this might not be a thing we will see in the future :-)
Eto, kad ljudi daju polu informacije po našem forumu.
Kojem Vašem forumu? Nisam ja dosadnjikav koliko ti i onaj gore možete biti zajedno kad sad opet i ti pričaš o stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze sa lvl 60, nego se odnosi na stvari nakon što izađe ekspanzija. Poradi malo na engleskom i pročitaj ne taj post nego i post prije pa i post prije...Ako ti je do čitanja, a ne do igranja, pročitaj i neki roman što se mene tiče ali se nemoj više prosipat po forumima šta si pročitao jer to znaju i vrapci na grani.Odigraj par actova pa mi se javi gdje ti više dropa a ne pisat mi o nekim imaginarnim tablicama i izjavama koje su beskorisne.