Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
win32 kaže...
Leopold_IV kaže...

Vidim raste cijena shieldova drasticno (pogotovo Stormshield sa visokim block chance) te se i Skornovi prodaju dobro zbog skilla Crusadera da 2h weapon moze koristiti kao 1h u shield (ovo nisam provjerio jer nemam betu).

U svakom slucaju sve se prodaje. Ocistio sam stash u 3 dana, sve s prodalo, cak i nekoliko flipova od par milioncica.

Moze netko potvrditi boldano?

Koliko sam ja citao (za to boldano), pasivni skill, ali ljudi pisu da ta kombinacija smanjuje max. movement za 10% ili koliko vec. Isto tako nitko za nista nije siguran, jer do krajnje verzije se to sve jos moze promijeniti.

11 godina
Mrgud Veliki kaže...

Koliko sam ja citao (za to boldano), pasivni skill, ali ljudi pisu da ta kombinacija smanjuje max. movement za 10% ili koliko vec. Isto tako nitko za nista nije siguran, jer do krajnje verzije se to sve jos moze promijeniti.

E točno to...da nebi opet dobili mačka u vreći :D Isto kao na početku , pola ovog sadržaja iz RoS-a su objavili prije release Diabla 3. 40% stvari nismo dobili kako su najavili.

Također prije par dana je na Shinobiovom streamu bio intervju s RoS developerom, na pitanje "Dali će pri izlasku RoS-a biti veći broj itema ?" (pošto su beta testeri skupili sve vrijedne iteme u mjesec dana) , developer je odgovorio "Naravno da hoće"- NE NEĆE! To je vrlo vjerovatno laž...jer će prvih 2-3 tjedna izbacivati više od nekoliko bug fix patcheva...onda će ostavit igru jedno 5-6mj. ne taknutu da ekipi dosadi, tek tad će izbaciti malo veći patch s novim itemima...kao što su radili i do sad...marketing,marketing i opet marketing. I ovo s ukidanjem AH je sve isplanirano unaprijed, imam osjećaj da će u igri ponudit shop s micro-transakcijama.

13 godina
Snowrider1511 kaže...

Također evo mog Hellfire Ring-a, to mi je bio 10.(deseti) craft ring-a :D lijepo me pos*alo :D

http://www.pohrani.com/f/v/9/2WYNyT8K/untitled.jpg

Predobar hellfire ring, najbolji koji sam do sada vidio.

11 godina
Diablo 3

Znači prije njega sam sve ukupno napravio 9 ringova...i ubijem ubere...taman skupim za craftanje...craftam I BOOM. +30k dmg-a. Ostao sam u šoku, a poslije toga su mi likovi s diablogeeksa nudili +-70€ za account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Snowrider1511 kaže...

Znači prije njega sam sve ukupno napravio 9 ringova...i ubijem ubere...taman skupim za craftanje...craftam I BOOM. +30k dmg-a. Ostao sam u šoku, a poslije toga su mi likovi s diablogeeksa nudili +-70€ za account.

Pa ja bi odah uzeo 70€ ne bi mislio ni minut :D

11 godina
1.Lovac kaže...
Snowrider1511 kaže...

Pa ja bi odah uzeo 70€ ne bi mislio ni minut :D

Hmm ja sam razmišljao i odustao jer pazi...70€ je lijepa cifra....ALI ja sam dobio item koji netko nemože dobit nakon 3000h+ igranja. Tako da lijepo je imati trifecta Hellfire ring komu se mnogi dive :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam kad si dobio taj ring, ali takve odnosno slične ringove su likovi prodavali za puno veću cijenu od 70 eura, ofc onda dok je još sve imalo vrijednost.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je bio uspjeh napraviti HRing na HC, za SC niti nemam pojma kakve imam ringove :D

A kad izađe EXP sumnjam da ću uopće i pipnuti SC. Ja sam baš zagrizao na HC i to je to. Sad me ništa drugo ne zanima

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
EraserHead kaže...

Ne znam kad si dobio taj ring, ali takve odnosno slične ringove su likovi prodavali za puno veću cijenu od 70 eura, ofc onda dok je još sve imalo vrijednost.

Hm...ring sam dobio brzo nakon patcha s uberima...možda su prodavali rare ringove...ALI ovo je Hellfire RIng...on je account bound i moram cijeli account prodat i samo na njemu se može koristit. tako da ponuda od 70€ je bila čisto ok.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok, još jednom : taj ring si mogao utopiti za dosta veće pare od 70 eura. Ne kažem da je normalno, ali je bilo tako.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da se pohvalim da sam i ja utopio 40€ i kupio RoS,bas me zanimaju ona krila kako ce izgledat,za sada samo nagadaju.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 20:51 (XSX).

0 0 hvala 0
11 godina
XSX kaže...

Da se pohvalim da sam i ja utopio 40€ i kupio RoS,bas me zanimaju ona krila kako ce izgledat,za sada samo nagadaju.

Objavili su sliku krila, kada su i potvrdili da će ih dobit svatko tko pre-ordera.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni još nije jasno zašto se to ne bi moglo dobit ako se igra kupi preko nekog drugog prodajnog mjesta. Tj. ne znam tko je to ovdje uopće napisao...

0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Uskoro dolazi 2.0.1!!! 
izvor : http://www.diablofans.com/news/47950-reaper-of-souls-closed-beta-and-patch-2-0-1-ptr 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Snowrider1511 kaže...

Uskoro dolazi 2.0.1!!! 
izvor : http://www.diablofans.com/news/47950-reaper-of-souls-closed-beta-and-patch-2-0-1-ptr 

To je za ptr i betu,za vannilu ce patch doc za jedno tjedan i pol.

11 godina
XSX kaže...
Snowrider1511 kaže...

Uskoro dolazi 2.0.1!!! 

Hajde pročitaj prvi dio teksta  "In preparation for the launch of patch 2.0.1" i zadnji dio teksta. 

EDIT : točan datum 4. ili 5.3

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 22:37 (Snowrider1511).
12 godina
neaktivan
Snowrider1511 kaže...
XSX kaže...
Snowrider1511 kaže...

Uskoro dolazi 2.0.1!!! 

Hajde pročitaj prvi dio teksta  "In preparation for the launch of patch 2.0.1" i zadnji dio teksta. 

EDIT : točan datum 4. ili 5.3

My bad :D tak mi i treba kad čitam na brzinu.

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Meni još nije jasno zašto se to ne bi moglo dobit ako se igra kupi preko nekog drugog prodajnog mjesta. Tj. ne znam tko je to ovdje uopće napisao...

Možes dobiti zadnji dan za registraciju keya i dobijanje pre order extra itema je 31.3.2014. tako da stigneš dobiti krila i DH heroa za Heroes of the Storm =)

Edit: Click

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 23:42 (Rei Ayanami).
15 godina
neaktivan

poz, pošto sam stavio novu matičnu Extreme 4 prije sam imo Extreme 6, nekako mi igra trza, jel moguće da moram na novo w7 instalirat? reko mi je tip da je to preporučljivo, ali mi se ne da sve ispočetka instalirat i igre i antivirus i sve ostale stvari što imam na kompu, pa da ne radim to ako niej do matične, instaliro sam i ove nove drivere, i sad mi igra ono trza ne znam jel do njih? dakle za nvidiu 334.89 driveri, ili je možda samo opet do blizarda i laga?

ono baš se mučim na elitovima, prije nego sam zamjenio matičnu nekako sam ih puno brže kilao, sad me non stop blokiraju i ponekad imam dojam da ih uopće ne udaram iako ih udaram, ne znam do čega bi to moglo biti problem.

može kakva pomoć, da ne radim novu instalaciju windowsa ako nije do njih problem. ja ne znam šta se događa s ovom igrom, jel to meni neki lag ili šta već, ali stalno imam osjećaj da nešto nije u redu. vidjet ću kroz par dana ako se to ne popravi, instalirat ću nanovo windowse pa ću onda tu opciju da matična nešto prca s time prekržit. jel moguće da padnu performanse ili da igra trza i nešto šteka, zbog matične? prije je možda do ovih drivera koje sam instalirao danas, nove nakon 5 dana čekanja matične namontirali su mi je instalirali drivere i sad sam ja još doma instaliro za grafičku nove, ali ono baš imam dojam da me nešto .ebe i da ovaj put nije do blizarda, pa može par savijeta o čemu bi točno mogla biti riječ?

17 godina
Diablo 3
Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snowrider1511 kaže...
XSX kaže...

Objavili su sliku krila, kada su i potvrdili da će ih dobit svatko tko pre-ordera.

Dobijaju SVI samo trebaju registrirati key do 31.03.2014 do 23,59h.

12 godina
Diablo 3
Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 7:31 (geothia).

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ruža kaže...

poz, pošto sam stavio novu matičnu Extreme 4 prije sam imo Extreme 6, nekako mi igra trza, jel moguće da moram na novo w7 instalirat? reko mi je tip da je to preporučljivo, ali mi se ne da sve ispočetka instalirat i igre i antivirus i sve ostale stvari što imam na kompu, pa da ne radim to ako niej do matične, instaliro sam i ove nove drivere, i sad mi igra ono trza ne znam jel do njih? dakle za nvidiu 334.89 driveri, ili je možda samo opet do blizarda i laga?

ono baš se mučim na elitovima, prije nego sam zamjenio matičnu nekako sam ih puno brže kilao, sad me non stop blokiraju i ponekad imam dojam da ih uopće ne udaram iako ih udaram, ne znam do čega bi to moglo biti problem.

može kakva pomoć, da ne radim novu instalaciju windowsa ako nije do njih problem. ja ne znam šta se događa s ovom igrom, jel to meni neki lag ili šta već, ali stalno imam osjećaj da nešto nije u redu. vidjet ću kroz par dana ako se to ne popravi, instalirat ću nanovo windowse pa ću onda tu opciju da matična nešto prca s time prekržit. jel moguće da padnu performanse ili da igra trza i nešto šteka, zbog matične? prije je možda do ovih drivera koje sam instalirao danas, nove nakon 5 dana čekanja matične namontirali su mi je instalirali drivere i sad sam ja još doma instaliro za grafičku nove, ali ono baš imam dojam da me nešto .ebe i da ovaj put nije do blizarda, pa može par savijeta o čemu bi točno mogla biti riječ?

Vrati se na 332 drivere, moja asusica gtx570 directcuII imala je problema samo u Diablu sa 334 driverima, ako ti to ne popravi stvar clean install!!!

17 godina
neaktivan

Znači na godišnjem sam od četvrtaka

da je meni žezlo čudesno
17 godina
Diablo 3

I, tko će osnovati klan/community?

Koje ime dati?

ZUM = Zagriženi ubijači monstera?

FPS = Farmeri pod sedativima?

BOP = Brzo obnavljamo paragone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

I, tko će osnovati klan/community?

Koje ime dati?

ZUM = Zagriženi ubijači monstera?

FPS = Farmeri pod sedativima?

BOP = Brzo obnavljamo paragone?

ZŠG = Za šaku golda

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
Diablo 3

Evo i službena slika krila i potvrda da tko aktivira RoS prije 31.03. dobiva dotična (znam da se ponavljam, ali sam sretno uzbuđen zbog 2.0 i RoS):

http://us.battle.net/d3/en/blog/13032539/reaper-of-souls%E2%84%A2-pre-order-loot-revealed-2-24-2014

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

RoS će biti dosta dobar čini se. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Sada sam se malo pogubio. Nove legendaries dolaze s 2.0.1 patch ili sa RoSom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Sada sam se malo pogubio. Nove legendaries dolaze s 2.0.1 patch ili sa RoSom ?

Već sa Patch 2.0.1, samo što će očito biti lvl60 max do RoS-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice