Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.566.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Zato dobre trifecte (što ringovi , što amuleti) i dalje vrijede masnu lovu a tako će biti do gašenja AH
Neke stvari će i dalje biti vrijedne u ros-u
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
Grozota kaže...
Zato dobre trifecte (što ringovi , što amuleti) i dalje vrijede masnu lovu a tako će biti do gašenja AH

Hoće ukoliko će se moć rerollat, ako se ne budu mogle rerollat, onda nažalost neće... Zato je bitno saznat jel ovaj patch obuhvaća rare, a ne samo legendarne...

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Grozota kaže...

Hoće ukoliko će se moć rerollat, ako se ne budu mogle rerollat, onda nažalost neće... Zato je bitno saznat jel ovaj patch obuhvaća rare, a ne samo legendarne...

Nije Vam jasno postoji samo jedno predmeti prije patcha i poslije patcha.

Predmeti prije patcha većinom su za smeće i neće se moći rerollat.

13 godina
neaktivan
geothia kaže...

Neznam koliko je vas pratilo no završio je dizajn legedary predmeta u čijoj izradi su sudjelovali i svi zainteresirani igrači Diabla.

Dizajn se odvijao u pet faza.

Prva faza je bio odabir vrste predmeta a većinom glasova je odlučeno da će legendary predmet biti "onehanded sword"

Druga faza je bila odabir teme iz diablo franšize na koju će se oslanjati izgled samog predmeta, odabarana tema je "Mephisto"

Treća faza je bio odabir specijalne moći predmeta u kojoj je odabrano ovo:

"Elemental attacks have a chance to trigger one of three powerful abilities inspired by the Lord of Hatred himself:

Charged Bolt, Poison Nova, and Freezing Skull.

Lightning damage has a chance to trigger a Charged Bolt.

Poison damage has a chance to trigger Poison Nova.

Cold damage has a chance to trigger Freezing Skull."

Četvrta faza je bila izrada samog oružja na gore zadane parametre što je odrađeno od strane blizzovih dizajnera, a rezultat možete vidjeti u priloženoj fotki..

Peta faza je bila odabir imena i izabrano je ime "Shard of Hate"..

Sve u svemu odlična ideja od strane blizza i najavili su još ovakvih projekata. Nadam se uskoro.

Sam rezultat jako lijep i meni se osobno sviđa.

Shard of Hate

13 godina
Diablo 3

Kako se meni cini AH je poprilicno mrtav ovih zadnjih dana, nista se ne prodaje. Rulja masovno cuva lovu za enchant u RoS-u i ne kupuje apsolutno nista.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Kako se meni cini AH je poprilicno mrtav ovih zadnjih dana, nista se ne prodaje. Rulja masovno cuva lovu za enchant u RoS-u i ne kupuje apsolutno nista.

Al ne bude ni toenchantanje tako lako pogotovo legendi kad moraš neke 61+ lvl legende i rastaviti da imaš materijal za euchantanje drugih.  Bar su goldi spremni za taj bunar bez dna ( Mystic-a ) 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
Diablo 3

jako mi zao jednog savrsenog Calamityja kojeg sam mislio enchantati :-(

ali sta je tu je, igrati ce se i napredovati prema novim pravilima igre, bitno se dobro zabavljati.

Mislim da ce dobro craftani amuleti sa trifesctom, velikim main statom, avg dmag + all res ili vitality biti itekako dobri za RoS.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Eto kod mene se sve prodaje u najboljem redu...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
Leopold_IV kaže...

Za jucer ne znam, ali svih prethodnih dana je radila toliko dobro da sam uspio rasprodati sve sto sam htio i jos flipanjem zaraditi podosta miliona. Opet sam pomalo isprobavao neke buildove i cak bez neke posebne namjere zaradio, npr. kupim predmet za milion cisto da vidim kako ce se ponasati u buildu vidim da nije to to i u roku od par sati prodam ga za 5-6 miliona.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Davno igrao D3 i prestao, a kako sam prestao igrati nisam ni pratio nista vise o igri.

Jel cemu expanzija (najave, jeli) i jel se isplati vracati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Basta kaže...

Davno igrao D3 i prestao, a kako sam prestao igrati nisam ni pratio nista vise o igri.

Jel cemu expanzija (najave, jeli) i jel se isplati vracati?

Mislim da si nasao krivo mjesto za dobiti objektivan odgovor na ovo pitanje jer ovdje su svi okorjeli i zagrizeni igraci diabla... tako da cu ti ja prvi reci da uzmes RoS.. Dolazi puno promjena medju najbitnijima je da vise nece biti AH i drop je po onome sto se moze vidjeti iz PTR-a i bete puno bolji..

ps

Zaboravih i paragon sistem... s paragon lvlima ces dobijati bodove koje ces raspodjeliti na statse koji tebi budu odgovarali.. 

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 14:28 (geothia).
13 godina

Bas kao sto geothia kaze, ovdje se okupljaju zaljubljenici u ovu igru koji ce ti sasvim sigurno reci da se isplati medju kojima sam i ja.

RoS je upravo ono sto ce po meni napraviti od Diabla 3 ono sto je godinama predstavljao Diablo 2.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja bi samo nadodao, ako ti je D3V dojadio tako brzo, ne vjerujem da će ti ekspanzija biti puno zanimljivija. Koncept igre se ne mijenja, sve je isto, farmaš za bolji loot.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Nakon "nekoliko dana i nekoliko sati" igranja mogu reci da je D3 vrhunska igra po pitanju igrivosti i tehnicke dorade. Tocka!

Ono sto ne valja je randomizacija na statsima na itemima i AH - mislim da ce to ubiti igru...

E da, i autorizacijski serveri su mega-mumbo-turbo fail {#}

Diablo je oduvijek bio igra koja te tjerala da igras dalje i da eventualno ubodes neki opaki item, a sada je sve dostupno na pladnju.

Imas AH, imas farmanje chestova i goblina, login, logout, bla, bla... sto je teski sh1t, a super sugavo je sto raznorazna ekipa streama takvu vrstu farmanja.

Pogotovo jos kad krena RMAH, eto veselja. Biti ce krdo ovaca koje ce baciti pare da pokupuju imba iteme, a onda kada se prodje gear check, a zapne na skill checku ce biti kuknjava i plac.

P.S.

Ne znam jel Blizzard misli uzimat 15% i od transakcija za pravi novac, ali ako misli onda je to vrhunac gramzivosti i lihvarstva...

Blizzard je ganjao i banao kineske gold farmere u WoW-u koji suprodavali gold za pare, a sada to isto Blizzard radi, hehe, presmjesno :)

Zapravo je bilo logicno, zasto da se bore protiv toga, kad se jednostavno i bez puno beda mogu ubaciti u lanac i profitirat od toga...

Evo, nasao moj post od 31.05.2012. :)

Ma znam da ne mogu dobit objektivan odgovor, ali ako se Diablo 3 sa ekspanzijom "vraca korijenima" onda je to cool :)

Cek, jel kompletno micu AH iz igre? {#}

12 godina
neaktivan
Basta kaže...
Basta kaže...

Nakon "nekoliko dana i nekoliko sati" igranja mogu reci da je D3 vrhunska igra po pitanju igrivosti i tehnicke dorade. Tocka!

Ono sto ne valja je randomizacija na statsima na itemima i AH - mislim da ce to ubiti igru...

E da, i autorizacijski serveri su mega-mumbo-turbo fail {#}

Diablo je oduvijek bio igra koja te tjerala da igras dalje i da eventualno ubodes neki opaki item, a sada je sve dostupno na pladnju.

Imas AH, imas farmanje chestova i goblina, login, logout, bla, bla... sto je teski sh1t, a super sugavo je sto raznorazna ekipa streama takvu vrstu farmanja.

Pogotovo jos kad krena RMAH, eto veselja. Biti ce krdo ovaca koje ce baciti pare da pokupuju imba iteme, a onda kada se prodje gear check, a zapne na skill checku ce biti kuknjava i plac.

P.S.

Ne znam jel Blizzard misli uzimat 15% i od transakcija za pravi novac, ali ako misli onda je to vrhunac gramzivosti i lihvarstva...

Blizzard je ganjao i banao kineske gold farmere u WoW-u koji suprodavali gold za pare, a sada to isto Blizzard radi, hehe, presmjesno :)

Zapravo je bilo logicno, zasto da se bore protiv toga, kad se jednostavno i bez puno beda mogu ubaciti u lanac i profitirat od toga...

Evo, nasao moj post od 31.05.2012. :)

Ma znam da ne mogu dobit objektivan odgovor, ali ako se Diablo 3 sa ekspanzijom "vraca korijenima" onda je to cool :)

Cek, jel kompletno micu AH iz igre? {#}

Da zaboravi da ces moc nesto kupit sa goldima,nakon ekspanzije ces imat samo iteme koje nades u igri.

17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Da zaboravi da ces moc nesto kupit sa goldima,nakon ekspanzije ces imat samo iteme koje nades u igri.

Pa to je vrhunski!

Old sk00l do jaja :)

13 godina

Dobro, biti ce in-game tradinga, trading kanala, klanova, guildova i sl ali AH se kao takva ukida na sveopce zadovoljstvo :-)

p.s legend itemi ce se moci trgovati unutar 2h od nalaska samo unutar partyja u kojem je igrac igrao u vrijeme dropanja.

17 godina
Leopold_IV kaže...

Dobro, biti ce in-game tradinga, trading kanala, klanova, guildova i sl ali AH se kao takva ukida na sveopce zadovoljstvo :-)

p.s legend itemi ce se moci trgovati unutar 2h od nalaska samo unutar partyja u kojem je igrac igrao u vrijeme dropanja.

Ja se još uvijek nadam da će to proširit na članove klana.

BTW, predlažem Crixa da osnuje dežurni klan kada to bude moguće (valjda već od Patch 2.0.x)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
TomoR kaže...

Ja se još uvijek nadam da će to proširit na članove klana.

BTW, predlažem Crixa da osnuje dežurni klan kada to bude moguće (valjda već od Patch 2.0.x)

Ajde odma imena počmimo smišljat :D

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba odma pocet smisljat imena za "croclan" mora bit nesto prepoznatljivo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 21:20 (XSX).

1 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Treba odma pocet smisljat imena za "croclan" mora bit nesto propoznatljivo {#}

Pa nešto tipa "CRO Team" nije čak ni loše :D

13 godina
neaktivan
Basta kaže...
XSX kaže...

Pa to je vrhunski!

Old sk00l do jaja :)

Je, to se i meni najvise svidja, konacno mi koji smo izbjegavali AH dolazimo na svoje. Mrzilo me igrati parstotina sati i da ti nist nepade, u novom sistemu ima brojac, kazu blizzardovci da ce biti nemoguce igrati 8 sati bez prestanka da legendarni item nepade, bez obzira na nivo tezine koji igras, pa kad item pade brojac krece od 0. Legendary drop ce biti 2x u odnosu na PTR, znaci ako su vam sad padali cesto itemi, kad RoS izadje padati ce jos i cesce.

E sad, o kvaliteti itema cemo da vidimo.

Sam sam na PTR sve klase digao od 1 do 60. Za 8-10 sati lagane solo igre se moze do lvl 60 doci. Igrajuci Torment III u kombinaciji s Hellfire ringom i level reduce itemima se moze i prije. Ako imate nekog tko bude Torment IV mogao igrati, pozove vas u party i u sat vremena ste na lvl 70, bez problema. Naravno da samo mobove treba mlatiti, elite izbjegavati, em slab drop em su jake da mi se i sad barbar oporavlja.

Sve u svemu, jedva cekam RoS.

13 godina
odjavljen
SlavkecD3 kaže...

Sam sam na PTR sve klase digao od 1 do 60. Za 8-10 sati lagane solo igre se moze do lvl 60 doci. Igrajuci Torment III u kombinaciji s Hellfire ringom i level reduce itemima se moze i prije. Ako imate nekog tko bude Torment IV mogao igrati, pozove vas u party i u sat vremena ste na lvl 70, bez problema. Naravno da samo mobove treba mlatiti, elite izbjegavati, em slab drop em su jake da mi se i sad barbar oporavlja.

Pa možeš i sad bez problema doći do lvl 60 solo za 8-10 sati. I to bez ikakve opreme s exp bonusom, igrajući samo s opremom koja ti padne i koju možeš kupiti od vendora. Isto tako trenutno u ROS-u ako imaš nekoga tko može igrati T IV, digne te od 1 do 70 za cca 15 minuta.

17 godina
Diablo 3

Evo Shinobi malo o patchu na RoS beti, izgleda da ipak ide na bolje, doduše neke stvari su mogli malo drugačije...

Ukratko, health mobova na većim Tormentima je smanjen (jer su bili posložili da budu u skaldu s 3-4K DPS oružjima koja su padala za vrijeme Friends i Family bete) - ja bi rađe da su uveli bolja/jača oružja, no dobro...

XP koji se dobiva na nižim težinama je povećan i kaže da paragoni idu jako brzo.

Kaže da nije naletio na neke bugove, tako da izgleda da RoS možda i izađe relativno pristojno ispoliran {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
SlavkecD3 kaže...

Pa možeš i sad bez problema doći do lvl 60 solo za 8-10 sati. I to bez ikakve opreme s exp bonusom, igrajući samo s opremom koja ti padne i koju možeš kupiti od vendora. Isto tako trenutno u ROS-u ako imaš nekoga tko može igrati T IV, digne te od 1 do 70 za cca 15 minuta.

Solo tesko. Ja sam drugih pet likova bas pratio koliko ce mi trebati i nisam uspio nijednog za manje od 18 sati. A svakih par dignutih levela sam kupovao opremu. Vjerojatno sam mogao za koji sat brze da sam imao hellfire ringove ali sumnjam ispod 15 sati.  

17 godina
Diablo 3

Ne znam sad točno, ali po osjećaju (sa Hellfire ringom i iskorištenim paragon bodovima), da sam digao i monka i DH svakog za manje od 10 sati na PTR-u od 0-60 (na live mi samome treba znatno duže).

Master do lvl 53-54, nakon toga malo smanjivanje težine i ide lijepo, skoro ni ne gineš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eld kaže...

Solo tesko. Ja sam drugih pet likova bas pratio koliko ce mi trebati i nisam uspio nijednog za manje od 18 sati. A svakih par dignutih levela sam kupovao opremu. Vjerojatno sam mogao za koji sat brze da sam imao hellfire ringove ali sumnjam ispod 15 sati.  

Istina, trenutno u D3  solo dizanje likova je jako sporo, cak presporo, drop je nikakav, moras AH koristiti, znam jer sam krenio Americki server/ tamo nikakve likove nemam pa je red da i to krenem/ ali ne koristim AH (slika dolje kao dokaz), svih 5 klasa. Na PTR je druga prica, sve leti s leveliranjem.

17 godina
Diablo 3

BTW, zadnji PTR i beta RoS Patch notes:

http://us.battle.net/d3/en/blog/12826715

Yipieee!

• Puzzle Ring
    • Now rolls the number of white items needed before dropping a Rare or Legendary from 12-15, down from 40
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 10:42 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

Isplati li se uopće sada kupovat diablo 3 npr u algoritmu za 229kn??

Mislim prošlo je neko vrijeme od kada je igra vani a i vidim da je POE nekako in koji je free??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

BTW, zadnji PTR i beta RoS Patch notes:

http://us.battle.net/d3/en/blog/12826715

Yipieee!

• Puzzle Ring
    • Now rolls the number of white items needed before dropping a Rare or Legendary from 12-15, down from 40

Ne kuzim...inace nemam problema sa prijevodom al ovo nisam shvatio

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice