Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

haha lolčina.. lik ima sledge fist {#} jeli itko probao stun monka igrati? ja jesam, ali nije baš kao cm wiz..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A jeste se trkeljali o tom barbu od 200 k dps-a :)

Što se mene tiče tko ne zna igrati određenu klasu taj može imat i barba od 450 k dpsa pa će tuć po elitima ko netko od 250k. .
Ja igram sa DH i solo mp10 mi je koma, elite tučem do jutra :( U partiju ide turbo bolje jer je to skroz druga priča sa skroz drugim skilovima koje u solo ne mogu koristiti.
Imam ekipu engleza s kojima idem na ubere. 2 monka , barb i ja (dh) Nakon što pripremino elite i skupimo valor 5 mi sredimo ubere na mp10 za 6 i pol min . Al točno se zna ko šta radi . Tako da po meni igrati određenu klasu treba znati i to se vidi po igri u partyju.

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 19:11 (Grozota).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemam pojma ja sa svojim barbom rokam MP10 bez beda....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BrNY-2344/hero/2272422

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
BrNY kaže...

Nemam pojma ja sa svojim barbom rokam MP10 bez beda....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BrNY-2344/hero/2272422

{#}

13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

@Marko.....  ne gledaš samo ti stremove i nisam vidio još nigdje da je netko digo barbara na paragon 100  za 24 sati , vidio sam jedino monka i witcha , a ako znaš daj da i to vidim ......da mi dokažeš jer nebi htio pogriješit ...bez zamjere {#}

Uopce nema veze tko  i za kolko vremenski digne lika na para 100, to jako ovisi o partiju i o opremi. meni je rekord barba u 75h para 100 s tim da nisam pazio kaj igram, recimo da sam bio non stop u partiju mp10 1 wd i jos 2 barba sa rend + skorn vjerujem da bi prepolovio tih 75h.

Recimo pratim i streamove ROS i kolko vidim kongor rastura sa barbom, niti jedna klase tak ne rastura ko barb. 

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...

@Marko.....  ne gledaš samo ti stremove i nisam vidio još nigdje da je netko digo barbara na paragon 100  za 24 sati , vidio sam jedino monka i witcha , a ako znaš daj da i to vidim ......da mi dokažeš jer nebi htio pogriješit ...bez zamjere {#}

Uopce nema veze tko  i za kolko vremenski digne lika na para 100, to jako ovisi o partiju i o opremi. meni je rekord barba u 75h para 100 s tim da nisam pazio kaj igram, recimo da sam bio non stop u partiju mp10 1 wd i jos 2 barba sa rend + skorn vjerujem da bi prepolovio tih 75h.

Recimo pratim i streamove ROS i kolko vidim kongor rastura sa barbom, niti jedna klase tak ne rastura ko barb. 

ima veze jer s barbom radiš dulje runove i neubijaš tako brzo ...zato ti i treba puno više sati da dođeš do paragona 100 s njim ... ne pišem više ništa jer vidim da ne kužite neke stvari ko da zidu se govori ..bay bay

13 godina
neaktivan

Ja igram sa skornom i radim velike grupe puno neprijatelja na hrpu i onda ww+ rend (ali runa bloodbath obavezno jer mobovi explodiraju i nastane lančana reakcija i svi redom boom :) ) i mobovi nestaju za par sec, probaj imas dobrog barbu pa ces vidjet, ja sam to vidio na streamu i probao sam. Jedino di sam malo sporiji su elite u woodsima, ali kad sam u partiju je lakse wd sve rješava:)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mozes me dodat za frenda pa bacimo neki run pa onda sam procijeni

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...

ima veze jer s barbom radiš dulje runove i neubijaš tako brzo ...zato ti i treba puno više sati da dođeš do paragona 100 s njim ... ne pišem više ništa jer vidim da ne kužite neke stvari ko da zidu se govori ..bay bay

znaci prosjecan monk farma brze nego 500k+ unbuffed demon hunter?

EDIT: sad mi vise nije smijesno, sad ozbiljno pitam... i nije da sam zabrinut...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 23:55 (shimeface).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo danas sam stisnuo i napokon digao monka na 100 {#} dali postoji itko sporiji od mene, 620 sati {#}

evo i ss konačnog buffed dps-a jer više neću gearati monka.

buffed DPS :) buffed DPS :)
the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
mArkoman kaže...
ESepulTribE kaže...

Pa u partiju svi gainaju isto exp ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 6:34 (vegem8).
17 godina

Nocas sam instalirao PTR. Zanimalo me koji paragon cu imati za svih 5 klasa dignutih do 100. Dakle 232. paragon sto je po 58 poena za raspodijeliti.

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
14 godina
neaktivan
Diablo 3

meni frend na PS3 ima 42800960 unbufed dmg per second 

kad imaju opciju ofline mode i ode na psn i pod friends ima frenda koji mujedaohackirane izeme i gear

chest armor 590% resistance to all enemies

590%critical hit chance

590%critical hit dmg chance 

790 strengh

790vitality

i jos2ili 3mjesta za ubaciti gemove

a imamac 1980DPS

al kaze da neceigrat satomopremom jermu je glupoigra na infernu ili koja je vec opcijanaps3i na mp5 mp5 je njima najvise,kod nas je 10

samo prodje pokraj njih i oni umiru niti  ih ne udari.

hocu da i PC igraci dobiju offlinemode nezboghackirane opremenegokakjeimala diablo II

i helm i bracers i belt i bootsi amulet i ringovi svi mu imaju takve stats i dve ili 3 rupe za ubaciti kamenje/gemove

~^iGoR~
Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

evo danas sam stisnuo i napokon digao monka na 100 {#} dali postoji itko sporiji od mene, 620 sati {#}

evo i ss konačnog buffed dps-a jer više neću gearati monka.

Ima sporijih, :D

Ja na  skoro 700 sati igranja s barbarom u ovih godinu i pol, paragon 90 tek, ali AH nisam ni prismrdio, samo laganinini sto pade pade, a padaju najbolje stvari od onih najmanjih mobova, od elita i bossova nijedan upotrebljivi item nisam dobio dosada, otvorim Act I pa polako u tjedna dana do Act IV i Diabla dodjem, svakog monstera, svaku kamen prevrnim, do nedavno sam mp4 vozao, a sad sam presao na mp5, ponekad zginem, ali sve u svemu sam zadovoljan.

Dobro, jedno 120-150 sati sam se zezao s frendovima koje sam levelirao, a sad nijedan od njih neigra, pa mi opet ostalo soliranje.

Mrzim public jer svi nekud jure i zure, cilj im je sto vise monstera u sto kracem vremenu umlatiti.

Ja se igram, i uzivam u igri, pobjeci nikuda nece, a nevjerujem da cu do 25.3. dostici paragon 100, znaci nedostizan cilj u igri za mene, a i nije mi neki cilj, sto je je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 10:48 (SlavkecD3).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jeli se sta zna sa onim PvPom koji su toliko dugo najjavljivali u novoj expanziji ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam kako vama, ali meni se levelanje paragona čini jako sporim... tek sam na 40 i strašno je sporo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne znam kako vama, ali meni se levelanje paragona čini jako sporim... tek sam na 40 i strašno je sporo.

Koliko sporo?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
16 godina
odjavljen

A ovisi... ali mnogo sporije nego bih htio i to čak u Mempo kad stavim exp gem... sporo... trebam igrati barem pola sata za 1 paragon, čini mi se, da rastu zahtjevi svakim paragonom, zar ne?:)

17 godina
Diablo 3

Negdje sam pročitao da bi krajem godine trebala krenuti RoS open beta - zna li netko ima li kakvih novosti po tom pitanju?

Ili su pomaknuli datum (ako će je uopće biti)?

Split your lungs with Blood and Thunder

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ti nas zajebavas ili?U danasnje vrijeme se ovo igra

Izade najmanje 200m xpa po satu (Full grupa mp10)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 16:50 (XSX).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

A ovisi... ali mnogo sporije nego bih htio i to čak u Mempo kad stavim exp gem... sporo... trebam igrati barem pola sata za 1 paragon, čini mi se, da rastu zahtjevi svakim paragonom, zar ne?:)

hehe jesu "malo", pa je tako lvl 40 u xp-u 63mil odnosno 1/5 levela 100:)

Ako u 30 min napraviš lvl 40 to znači da je 120mil/h, to je još i ok za solo.

U dobroj grupi ide do 200mil pa čak i 250mil/h.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

btw moj rekord je 320mil/h, kad sam bio wd sa 3 barba (od njih 1 drži rekord - 34h, ne znam jel to netko strušio)

Wd ide naprijed , pulla pestilencom, ništa ne ubija, samo pulla, barbovi stoje malo iza i rendaju, i nema zaebancije ni priče, likovi samo igraju, ko strojevi:)

Nema traženja kripte, ni preparationa ni ti tih čuda, prvo u festering, pa na fields.

Ofc preparation im ne treba kad su svi bili top20, trasha pada rendom nenormalno brzo.

jedan od tih barbova:

http://www.diabloprogress.com/hero/tiiitou34-2464/tiiitou/27638654

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 16:58 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XSX kaže...
Tonči kaže...

Ti nas zajebavas ili?U danasnje vrijeme se ovo igra

Izade najmanje 200m xpa po satu (Full grupa mp10)

EraserHead kaže...
Tonči kaže...

hehe jesu "malo", pa je tako lvl 40 u xp-u 63mil odnosno 1/5 levela 100:)

Ako u 30 min napraviš lvl 40 to znači da je 120mil/h, to je još i ok za solo.

U dobroj grupi ide do 200mil pa čak i 250mil/h.

Meni se to čini sporo.. ne mogu ja taj MP10 tako lako igrati zbog reflect elita, jer mi je DPS 380k, a za MP10 trebam barem 450k unbuffed.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nađi neku dobru grupu, to je najbolje rješenje, pa ćeš vidit kako xp leti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Joj, citam i nevjerujem, ja kad skupim 10-15M eksp. na sat, to mi je rekord, sretan ko malo dijete, onda dva dana pauze od Diabla. To valjda dodje s godinama, ja sam od onih tipova lagano i polako, Civilizaciju 3 sam dvije godine igrao, samo za usporedbu, neznam i kako vam tako dobra oprema dropa da mozete tako visoke MP igrati, meni je sada MP5 s 150k dmg maksimum. Sve nosim na sebi sto mi je ingame palo na barbaru, padaju set itemi ali jako losi, prodao sam ih stotinjak kod trgovca do sada, legendarnih mi palo preko 300 sigurno dosada, ali nist nevaljaju ili za ostale klase, pa i oni kod trgovca pa za 1k golda ili 2k, a i craftanje me nece, sve sto skupim od golda to na craftanje postrosim ali jok. I 3 miliona golda mi je rekord u kasici.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Upravo probao PTR... Dakle, idioti su onesposobili trgovinu zlatom, trguje se samo za žute iteme i to ako nađete nešto za razmjenu, inače je LOL jer igra nema valutu, crafting i dalje košta urnebesne iznose love, a od mobova padaju smiješne cifre. Valjda su igru sad prilagodili samo za nezaposlene... ako trebaš gold, izvoli farmaj 8 sati dnevno za craftati gem. Nadam se da ovo nije konačno odlučeno...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Joj, citam i nevjerujem, ja kad skupim 10-15M eksp. na sat, to mi je rekord, sretan ko malo dijete, onda dva dana pauze od Diabla. To valjda dodje s godinama, ja sam od onih tipova lagano i polako, Civilizaciju 3 sam dvije godine igrao, samo za usporedbu, neznam i kako vam tako dobra oprema dropa da mozete tako visoke MP igrati, meni je sada MP5 s 150k dmg maksimum. Sve nosim na sebi sto mi je ingame palo na barbaru, padaju set itemi ali jako losi, prodao sam ih stotinjak kod trgovca do sada, legendarnih mi palo preko 300 sigurno dosada, ali nist nevaljaju ili za ostale klase, pa i oni kod trgovca pa za 1k golda ili 2k, a i craftanje me nece, sve sto skupim od golda to na craftanje postrosim ali jok. I 3 miliona golda mi je rekord u kasici.

Dok si ti lagano i polako igro mi smo lagano i polako flipali iteme na AH i zaradili golde,ja osobno 2,5b,a sad ta oprema nece vrijedit nista kad dode ekspanzija

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
Tonči kaže...

Upravo probao PTR... Dakle, idioti su onesposobili trgovinu zlatom, trguje se samo za žute iteme i to ako nađete nešto za razmjenu, inače je LOL jer igra nema valutu, crafting i dalje košta urnebesne iznose love, a od mobova padaju smiješne cifre. Valjda su igru sad prilagodili samo za nezaposlene... ako trebaš gold, izvoli farmaj 8 sati dnevno za craftati gem. Nadam se da ovo nije konačno odlučeno...

PTR je tako napravljen da kad vidiš kako XP, bounty-i, riftovi, nagrade, predmeti điđe-miđe i ostalo leti u RoS, moraš RoS kupiti.

Većina nas će ionako kupiti, ali recimo bar riftovi i adventure mode (da možeš skakati po sva 4 akta kako hoćeš) su bili obećani za Patch 2.0 (i to još u 10-om mjesecu se tako pričalo), sada su sve to stavili u RoS.

A što se tiče kraftanja i gemova, jeftinije je jači gem napraviti, ali sada treba Demonic Essence koji sam moraš farmati (imam ih preko 700...) i puno manje zlata nego do sada. Dodatno, štogod sam kraftao, u 5-6 pokušaja dobiješ nešto što se može koristiti (kada sam dizao nove likove, ne govorim sad da dođeš sa 300K DPS likom baciš jedan kraft pa imaš 450K DPS).

Po meni, tko sad ima oko 200K DPS, će dobiti tu i tamo koji item (recimo prsten koji daju imune na arcane i koliko god arcane izbjegneš, za 25% toga te liječi) koji će ukombinirati s onim što već ima na sebi.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
odjavljen

Da, ali problem je zlato. Prvo: marq. gem košta 100k golda za napraviti... a nema trgovine za golde, dakle ne možeš nekome dati item za gold, dropovi su očajni... ako ovako ostave, pretvorili su sve u grind za one koji imaju 8 sati dnevno za to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice