Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

samo malo, jel mi tu pricamo o 200k DPSa bez buffa ili? ja kad poklikam skilove popne se DPS do 350-400k (efektivnih)

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jeste ga zatrolali, više stranica danas nego u zadnjih mjesec dana, samo jako {#}

(Flejm on) Možemo slobodno zaključiti da je Barb sranje (flejm off)

Dok vi trolate ja pokušavam zaključiti koliko zapravo ima Tyreala u igri, i zašto ne pomogne barem jedan od njih

Tiro x2 Tiro x2

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

btw. krepala self found HC Wizardica, RIP bejbe, nisi nikome dala

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam barba zadnjeg radio, i čini mi se da ga je najlakše složiti da efektivno igra mp10.

ja igram solo 99% vremena, 237k dps-a bez aktivnih buffova (samo passive + scoundrel), jako rijetko ginem. wotb palim samo na eliteovima.

evo mog nuba http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32746861

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
nine kaže...

ja sam barba zadnjeg radio, i čini mi se da ga je najlakše složiti da efektivno igra mp10.

ja igram solo 99% vremena, 237k dps-a bez aktivnih buffova (samo passive + scoundrel), jako rijetko ginem. wotb palim samo na eliteovima.

evo mog nuba http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32746861

Lol, takodje imam 237dps barba bez aktivnih buffova (http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352), skoci na preko 500k cini mi se sa buffovioma, ali je drugaciji build. Mislim da je moj dosta efektivniji protiv elita, i dps-a uopce, whirlwind mi se pokazao dosta beskoristan na MP10 sto se dice dps-a.

MP10 je uzitak za igrati, relativno brzo ubijam sve, ali nisam mjerio xp/hour i neznam kakav je u usporedbi sa drugim klasama jer mi je main, nista drugo ni ne igram.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 14:56 (AFARON).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

240k unbuffed nije isto što i 200k unbuffed, a ni 200k buffed. Također, "igrati MP10" nije isto što "čistiti MP10". Dakle, zanima me kako to vi "čistite MP10" s Barbom od 200k? To moram vidjeti... jer i trash na toj težini treba dosta vremena za ubiti, a kamoli elite.

Poziv otvoren tko hoće zaigrati s magom od oko 380k unbuffed.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

probao sam hota build, i nekako mi ww-anje bolje leži. uz to fino čisti, jer praktički kurim sa 3 skilla od jednom, rend, ww i tickovi od trčkaranja. EDIT: doduše sa ww buildom nemrem sa barbom ubiti goblina LOL {#} sa hota ide bez problema...

no i dalje nije ni blizu monku po meni, iako je full buffed sličan paper DPS, tu negdje oko 400+k.. na monku koristim combination strike za max dps + exploding palm, i topi elite abnormalno, a trashevi su smijeh {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 15:46 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

decki da vas pitam nesto skinuo sam betu battle net betu i onaj dr battlenet ikonu di kliknes pa ti dodju sve igre od blizzarda starcraft wow d3 itd...

pa stisnes d3 i play

napravio sam PTR acount zbog patcha 2.0.1.

sad me zanima kadupalim igru normalno ulazim ko prije ili u public test

i da li taj patch donosi loot 2.0 prije expansiona ROS

ne kuzim se bas molim da mi neko objasni sta je to i da li je moguce igrat i koje su novosti u igri

(npr novi artisan,gems,set items,monster itd...)

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je glupo što ovdje uopće dolazi do rasprave D3 vs PoE a većina ljudi nije došla do end-gamea u jednoj ili drugoj igri. Dugo nisam igrao Diablo, al moram reći da je imao puno bolje riješen problem desynca/laga nego PoE, dok PoE ima puno bolje riješen end game. Neznam kakvo je stanje sada, ali vjerujem da je i dalje bolje nego u PoE-u. I da, iako su obe igre hack 'n' slash, dosta su različite. Diablo zahtjeva manje vremena za uhodavanje i lakše ga je shvatiti, dok je PoE dosta kompleksan, na početku je spor i dosadan i nije za svakoga. Za Diablo je šteta što nije odmah imao ovakav sistem gearanja ko u ROS-u ( jest da se trenutno dosta brzo dobije jak gear, al za to beta i služi ), ali ono što je najgore je što nisu imali ovakvu betu prije vanilla Diabla. Vjerujem da bi se jako puno problema ispravilo prije samog izlaska igre.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

U Launcheru odabereš PTR server, a ne regiju. Kreiraš jednog lika level 1, uđeš u igru, izađeš. Klikneš na Copy i odabereš Europu (ako igraš na EU) i igra će te izbaciti. Uđeš opet i imaš svoje likove.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

240k unbuffed nije isto što i 200k unbuffed, a ni 200k buffed. Također, "igrati MP10" nije isto što "čistiti MP10". Dakle, zanima me kako to vi "čistite MP10" s Barbom od 200k? To moram vidjeti... jer i trash na toj težini treba dosta vremena za ubiti, a kamoli elite.

Poziv otvoren tko hoće zaigrati s magom od oko 380k unbuffed.

gledaj, mene ne zanima sta pise pod DPS na battle.net profilu, meni je  bitno da ja dok igram run, znaci dok trazim/udaram/ubijam monstere, imam oko 350k+ DPS (znaci efektivnog DPS, ne DPSa kojeg dobijes recimo sharpshooter passivom na demon hunteru),

dok mi u inventoriju pise da imam 198k, dok sam u gradu, AFK, i pisem po forumu...

ako me razumijes

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 16:06 (shimeface).
16 godina
odjavljen

Ne možeš imati 160k unbuffed i više od 350k buffed. O tome se govori gore.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne možeš imati 160k unbuffed i više od 350k buffed. O tome se govori gore.

160k ? mislis 198k (prakticki 200k)

kao sto si i sam rekao, nije isto 200k i 240k, kao ni 160k i 200k...

onaj koji jesam
16 godina
odjavljen

Točno. Govorimo o chaselolu, koji je tvrdio da ima Warriora s 200k koji čisti MP10, što je - smiješno.

12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
Tonči kaže...

gledaj, mene ne zanima sta pise pod DPS na battle.net profilu, meni je  bitno da ja dok igram run, znaci dok trazim/udaram/ubijam monstere, imam oko 350k+ DPS (znaci efektivnog DPS, ne DPSa kojeg dobijes recimo sharpshooter passivom na demon hunteru),

dok mi u inventoriju pise da imam 198k, dok sam u gradu, AFK, i pisem po forumu...

ako me razumijes

eto meni piše dok sam u inventoriu u gradu  310 k dps-a i kad sve skilove popalim ide preko 550 k.......... i meni je to premalo za elite packove na mp 10 , jer s wd s manjim dps-om elite na mp 10 zrušim za nekih par sec, a s barbarom to traje puno dulje , a gle nekom je to zabavno na elitima bit dugo meni nije rađe onda igram manji mp.......... npr. mp 9 jer se nezadržavam dugo i počistim puno više u act-u jer mi se neda igrat samo cryptu ......... najviše volim otić i ubit Wardena a da ne govorim kako uživam u halls of agony ubijat bersekere

12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Točno. Govorimo o chaselolu, koji je tvrdio da ima Warriora s 200k koji čisti MP10, što je - smiješno.

a gle možda igra tako samo kaj njemu treba za elit pack da ubije pola sata ...hehhhe

17 godina
Diablo 3

Uff, ti one hit berserkeri muče mojeg jadnog WD... Iako skinem ih prije nego se ugasi Spirit Walk, ali nije uvijek napunjen.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
shimeface kaže...
Tonči kaže...

ako me razumijes

eto meni piše dok sam u inventoriu u gradu  310 k dps-a i kad sve skilove popalim ide preko 550 k.......... i meni je to premalo za elite packove na mp 10 , jer s wd s manjim dps-om elite na mp 10 zrušim za nekih par sec, a s barbarom to traje puno dulje , a gle nekom je to zabavno na elitima bit dugo meni nije rađe onda igram manji mp.......... npr. mp 9 jer se nezadržavam dugo i počistim puno više u act-u jer mi se neda igrat samo cryptu ......... najviše volim otić i ubit Wardena a da ne govorim kako uživam u halls of agony ubijat bersekere

to je zato sto WD ima jace skillove, pogotovo odredeni buildovi...

aha znaci po vasem stavu,  vi podrazumijevate da je efikasno ako si u mogucnosti ubiti elitu jedino unutar koliko, 2 sekunde? 3? 5? di je tocno ta granica?

ne volim ni ja dugo se zadrzavati na eliti, ali niti ne ocekujem da cu je srusit za 3 sekunde, pogotovo ne na MP10...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 16:55 (shimeface).
15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

.. jer s wd s manjim dps-om elite na mp 10 zrušim za nekih par sec, a s barbarom to traje puno dulje

hihihi firebatsi su fakat strašni {#} abnormalan dmg {#} moj wd nema neki extra dps, ali opet krši dosta brzo {#}

ali mi se generalno wd ne sviđa za solo play, u partyju je ziher zabavniji.

barb na kraju krajeva nije uopće toliko loš.. iako su meni wizz i monk draži.

12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
ESepulTribE kaže...

aha znaci po vasem stavu,  vi podrazumijevate da je efikasno ako si u mogucnosti ubiti elitu jedino unutar koliko, 2 sekunde? 3? 5? di je tocno ta granica?

ne volim ni ja dugo se zadrzavati na eliti, ali niti ne ocekujem da cu je srusit za 3 sekunde, pogotovo ne na MP10...

da i po čemu je onda barabar OP kako neki tvrde  , i kaj se loviš odma za sec to ti je samo primjer da barabar nije tako Op kako svi misle ...{#}

12 godina
neaktivan
nine kaže...

hihihi firebatsi su fakat strašni {#} abnormalan dmg {#} moj wd nema neki extra dps, ali opet krši dosta brzo {#}

ali mi se generalno wd ne sviđa za solo play, u partyju je ziher zabavniji.

barb na kraju krajeva nije uopće toliko loš.. iako su meni wizz i monk draži.

hhehe i tebi se dopao wd{#} meni je zabavan i možda trenutno najbolji heroj , a s Cm wizom rastura {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

eh da.. cm, cyclone monk + wd i raspašoj party {#}

mislim da barb možda nije toliko OP što se tiče brzine ubijanja, koliko je lagan za složiti.. moram priznati da sam najmanje mozganja i truda uložio u barba, a šljaka jako dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
shimeface kaže...
ESepulTribE kaže...

da i po čemu je onda barabar OP kako neki tvrde  , i kaj se loviš odma za sec to ti je samo primjer da barabar nije tako Op kako svi misle ...{#}

lol... pa ti si poceo o tome koliko vremena ja ili ti potrosimo na elitu, ne ja, pa kad vec jesi onda bar reci nesto konkretno...

i da,  ko je rekao da je barbar OP..?

onaj koji jesam
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
ESepulTribE kaže...
shimeface kaže...
ESepulTribE kaže...

lol... pa ti si poceo o tome koliko vremena ja ili ti potrosimo na elitu, ne ja, pa kad vec jesi onda bar reci nesto konkretno...

i da,  ko je rekao da je barbar OP..?

{#} da malo više pratiš temu i gledaš o čemu je bila danas riječ onda bi znao, a ne ti vidiš samo moj jedan post ... to sve govori o tebi kolkiko si upučen u rasparvu {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam ubijo s mojim starim monkom na mp10 ubijao elite ispod 10 sec, bar 90% njih, eto to je efikasno. Još kad uletiš s 3 lika, bartem priližno dobro gearana elite padaju do 5sec.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ja sam ubijo s mojim starim monkom na mp10 ubijao elite ispod 10 sec, bar 90% njih, eto to je efikasno. Još kad uletiš s 3 lika, bartem priližno dobro gearana elite padaju do 5sec.

ja sam jednom popio 1l rakije brat bratu 45%, e to je efikasno pado sam u 2 sec

da je meni žezlo čudesno
15 godina
neaktivan
Diablo 3

{#}{#}{#}

NEMA većeg boga

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Oćemo crypt run bacit, vidim da ste online :D

0 0 hvala 0
13 godina
toshak kaže...

ja sam jednom popio 1l rakije brat bratu 45%, e to je efikasno pado sam u 2 sec

ja prosli vikend nakon pola litre ruma pao za...zayeb ko moze da broji tad!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Diablo 3

@Marko.....  ne gledaš samo ti stremove i nisam vidio još nigdje da je netko digo barbara na paragon 100  za 24 sati , vidio sam jedino monka i witcha , a ako znaš daj da i to vidim ......da mi dokažeš jer nebi htio pogriješit ...bez zamjere {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice