Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Grozota kaže...
Franjo15 kaže...

netko za HC MP3, može i manje ako je netko zainteresiran, đuro#2155 u igri sam ;)

Ja igram HC al prekjučer nakon opakog štekanja (2 puta sam bio na granici da krepam) lagano odustajem od viših MP-a na HC-u i bacam se na SC i farmanje djelova za još Hellfire ringova.  

Kad se situacija s lagovima smiri opet se bacam na farmanje HC ključeva za mašine

Onda možemo zajedno bez beda 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/

Ja sam na kraju prešao na MP5 i pičio 6, 7 runova na public, nisam baš zadovoljan s ključevima, dobio sam 2 komada u act1. 

Uglavnom, tko god da je za HC minimalno MP1 nek me doda, igram tu i tamo kad ulovim vremena. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/26822807 

Đuro#2155
12 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Diablo se još na veliko igra. Stavio sam gold na prodaju, cijena malo niža od prosjeka i prodao se za manje od minute {#}

koliko je to malo niže od prosjeka ?   (možeš mi odgovoriti i u inbox)  ne mogu ti poslat poruku , valjda si isključio tu opciju

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
odjavljen
Grozota kaže...
formula1live kaže...

Diablo se još na veliko igra. Stavio sam gold na prodaju, cijena malo niža od prosjeka i prodao se za manje od minute {#}

koliko je to malo niže od prosjeka ?   (možeš mi odgovoriti i u inbox)  ne mogu ti poslat poruku , valjda si isključio tu opciju

Prosjek je bio 28.40€ za mlrd, a ja sam stavio 26€. Prije 10 dana sam prodao mlrd za cca. 33€. Cijena pada ali se prodaje {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 18:06 (formula1live).
12 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Grozota kaže...
formula1live kaže...

Prosjek je bio 28.40€ za mlrd, a ja sam stavio 26€. Prije 10 dana sam prodao mlrd za cca. 33€. Cijena pada ali se prodaje {#}

Aj mi se javi u inbox ako imaš još šta viška golda za riješiti  (ili na mail domagojbrkic@mail.com ) 

17 godina
formula1live kaže...
Grozota kaže...
formula1live kaže..

Majke ti janje a odakle ti tolike milijarde? Dropanje? Flipanje?

13 godina
odjavljen
Eld kaže...

Ma imao sam sreće s dropom. Inače igram samo HC tako da sam u biti u ovih 10 dana skupio manje od 500M HC golda, ali kada to prebaciš na SC to ispadne mlrd. Ja trenutno, dok još postoji AH, sve prodajem, ne nadograđujem likove jer nema smisla. Nadograđivat ću likove nakon 18.03.2014. ili kada se više ništa neće moći prodati na AH-u.

PS: trenutno nemam ništa golda 50M na HC i 40 na SC

12 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Eld kaže...

Ma imao sam sreće s dropom. Inače igram samo HC tako da sam u biti u ovih 10 dana skupio manje od 500M HC golda, ali kada to prebaciš na SC to ispadne mlrd. Ja trenutno, dok još postoji AH, sve prodajem, ne nadograđujem likove jer nema smisla. Nadograđivat ću likove nakon 18.03.2014. ili kada se više ništa neće moći prodati na AH-u.

PS: trenutno nemam ništa golda 50M na HC i 40 na SC

Kad nafarmaš javi mi  {#}

15 godina
Diablo 3

Ma ja osobno jos nista ne prodajem od geara, jos trebam igrat i tek kada zavrsim s nekim likovima, onda cu tek prodavati gear no prodati cu samo ono sto kosta puno golda.

Probao sam s gejmanjem jos nekih igara, ali nije to-to.

Ipak mi je D3 zakon, ali moraju ovo rijesit (jucer navecer nisam uspio naci ok server).

Kako naci dobar? Jednostavno se logiras dok ne uletis na onaj koji je ok, znaci treba malo srece i nekada uspijes iz prve uletit na neki ok, a nekada treba i malo duze vremena da se sve poslozi kako treba.

Posto nisam sinoc nasao ok server, igrao sam Torchlight 2, ali to mi je samo privremena zamjena (IMHO ne bas neka) za Diablo.

Igrao sam jos par igara, ali nisam bas dugo izdurao (cak sam pokusao opet igrati Neverwinter, skinio sam cak i LOL te Dotu 2 no nisam imao prilike zaigrat ih).

Jedva cekam da rijese ovo sve s D3, da dode neki patch, dugo ocekivani loot 2.0 i ekspanzija.

Ne mogu jedino vjerovat da mogu biti tako losi da u vrijeme kada nista ne radi kako treba, objave ovakvu vijest:

http://kotaku.com/blizzard-thinking-of-charging-30-for-diablo-iii-expans-1443664028

Ovo moze samo Blizzard, nekako mi sada i EA izgleda kao milina u odnosu na Blizz. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Ne mogu jedino vjerovat da mogu biti tako losi da u vrijeme kada nista ne radi kako treba, objave ovakvu vijest:

http://kotaku.com/blizzard-thinking-of-charging-30-for-diablo-iii-expans-1443664028

Ovo moze samo Blizzard, nekako mi sada i EA izgleda kao milina u odnosu na Blizz. {#}

Pa nije neki šok, i ekspanzija za D2 je bila 29.99$

17 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
win32 kaže...

Pa da, D3 je bio 60$, a sad ekspanzija 30$. Pa nije to DLC da košta desetak dolara.

12 godina
neaktivan
win32 kaže...

Cemu se ti cudis?Ja sam osobno ocekivo cijenu oko 30-ak dolara...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
12 godina
neaktivan
win32 kaže...

Kako naci dobar? Jednostavno se logiras dok ne uletis na onaj koji je ok, znaci treba malo srece i nekada uspijes iz prve uletit na neki ok, a nekada treba i malo duze vremena da se sve poslozi kako treba.

Posto nisam sinoc nasao ok server, igrao sam Torchlight 2, ali to mi je samo privremena zamjena (IMHO ne bas neka) za Diablo.

od kada si dao onaj link s dobrim i lošim pingom na serverima cijelo vrijem prije tražim server , i to funkcionira ima servera na kojima igra nema latencije kako je i napisao onaj lik u onom linku .........i tako igram več par dana i nema nerviranja s latencijama {#}

za one koji neznaju kako vidjet server morate u Windowsima u    run    upisat      Command Promt kad to nađete uđete u njega i upišete netstat s malim slovima i to je to ...vidi sliku....... broj 1 je d3 server a dolje broj 2 je broj servera

uživajte {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

a jesam pglu, cijelo vrijeme sam u grafičkim postavama imo Shadow Quality  High Smooth, a trebo sam samo stavit High jer mi ovaj High Smooth podiže temp grafičke pri gamingu za 10tak stupnjeva, zato mi je i zvrjala kada bih igro D3. sada sam sve ostavio isto, dakle sve ostale opcije na High, samo sam ovdje s High Smooth stavio na High opciju u shadow quality i temp mi je 65 C, a obično s High Smooth bude 75-6 dakle ako netko još ima tako podešeno neka si prebaci, jer se ništa ne gubi na kvaliteti grafike, osim tih oblaka dima što se praktički ni ne primjeti prilikom igranja. naravno ovo mogu zanemarit svi oni koji imaju nereferentne modele, kojima su dva venta prilično od koristi i hlade grafičku bolje nego ovaj moj jedan pa meni prilikom gaminga pošto je samo jedan jače zvrji jer se jače zagrijava grafička. evo, nadam se da će nekome biti od pomoći, svima koji imaju referentne modele preporučam to jer onda je vent pod velikim opterećenjem, barem kada je D3 u pitanju.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
Dr. Zoidberg kaže...
win32 kaže...

Pa da, D3 je bio 60$, a sad ekspanzija 30$. Pa nije to DLC da košta desetak dolara.

nakon što gotovo nikada nisam pošteno odigro igru bez štekanja, nakon što mi ništa u igri kvalitetno nije dropalo boga mi očekivao sam da će stavit duplo jeftiniju cijenu, jer smo to zaslužili jer su se neprofesionalno odnosili prema nama od prvog dana izlaska igre do danas. tko to ne kuži njegov problem, i zato su trebali dati neku povoljniju cijenu npr 20 dolara, kod nas 20 eura i bok. tako bi se barem donekle, ljudima ispričali za sva sranja koja smo trpili od izlaska igre. naravno, ne čudi me da neće ništa priznat, ali zato neću ni kupit ekspanziju dok ne dođe na tih 20 eura, a poznavajući blizard to će biti za jedno pet godina. {#}

i 5-3570K
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
GuitarMaster kaže...
Dr. Zoidberg kaže...
win32 kaže...

nakon što gotovo nikada nisam pošteno odigro igru bez štekanja, nakon što mi ništa u igri kvalitetno nije dropalo boga mi očekivao sam da će stavit duplo jeftiniju cijenu, jer smo to zaslužili jer su se neprofesionalno odnosili prema nama od prvog dana izlaska igre do danas. tko to ne kuži njegov problem, i zato su trebali dati neku povoljniju cijenu npr 20 dolara, kod nas 20 eura i bok. tako bi se barem donekle, ljudima ispričali za sva sranja koja smo trpili od izlaska igre. naravno, ne čudi me da neće ništa priznat, ali zato neću ni kupit ekspanziju dok ne dođe na tih 20 eura, a poznavajući blizard to će biti za jedno pet godina. {#}

Gle obojica znamo da ćeš kupiti.. I velika većina ljudi koji misle nastaviti igrati.. Nemaju se šta oni ispričavati, znaju i oni da bi većina kupila čak i da je cijena viša. Zapravo iznenadio sam se, mislio sam da će biti skuplja. xD

A razlog zašto se ne moraju ispričavati je taj da te nitko ne prisiljava da igraš. Pa ponašaš se kao da si im rob. Ako te toliko sve to smeta onda nemoj ni kupiti ni više igrati.

Koliko sam ja primjetio već jako dugo igraš i jako dugo prigovaraš :) Stvarno si mazohista. :)

14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Gle obojica znamo da ćeš kupiti.. I velika većina ljudi koji misle nastaviti igrati.. Nemaju se šta oni ispričavati, znaju i oni da bi većina kupila čak i da je cijena viša. Zapravo iznenadio sam se, mislio sam da će biti skuplja. xD

A razlog zašto se ne moraju ispričavati je taj da te nitko ne prisiljava da igraš. Pa ponašaš se kao da si im rob. Ako te toliko sve to smeta onda nemoj ni kupiti ni više igrati.

Koliko sam ja primjetio već jako dugo igraš i jako dugo prigovaraš :) Stvarno si mazohista. :)

možda ti znaš što ja ne znam, ali ne dam bandi ni lipe više. fuj, pljuc na blizard, nadam se da ćete ih svi počet pljucat jer igra je i dalje neigriva, lag je nenormalan i tražit ću povrat novca. {#}

točno tako, nisam više rob, i tražit ću novce nazad. uzet ću najboljeg europskog odvijetnika, kada su sporovi s blizardom u pitannju i dobit ću svoje pare i sudske troškove nazad. {#}

pa normalno da prigovaram, kada ne mogu igrat igru koja mi je najdržaa u ovom žanru, kako ih sram nije? mene bi bilo sram, da ljudima dvije godine ne mogu omogućit normalan gaming. pljuc još jednom.

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
GuitarMaster kaže...

možda ti znaš što ja ne znam, ali ne dam bandi ni lipe više. fuj, pljuc na blizard, nadam se da ćete ih svi počet pljucat jer igra je i dalje neigriva, lag je nenormalan i tražit ću povrat novca. {#}

točno tako, nisam više rob, i tražit ću novce nazad. uzet ću najboljeg europskog odvijetnika, kada su sporovi s blizardom u pitannju i dobit ću svoje pare i sudske troškove nazad. {#}

pa normalno da prigovaram, kada ne mogu igrat igru koja mi je najdržaa u ovom žanru, kako ih sram nije? mene bi bilo sram, da ljudima dvije godine ne mogu omogućit normalan gaming. pljuc još jednom.

Imao si nedavno šansu, mjenjali su uvijete i svatko tko nije htjeo prihvatiti mogao je dobiti lovu nazad. 

ne vidim zašto se uopće buniš, ja zadnjih para dana pičim stalno po HC, i tu i tamo imam neki problem s pingom, izađem van, uđem ponovo, i sve riješeno.

Ali ništa strašno nije.  

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
Diablo 3 - DH solo rjesava Ubere na MP10 inferno

King Leoric & Maghda

Ghom & Rakanoth

Siege Breaker & Zoltun Kulle

Snjimano sinoc.

Na zadnjem fightu nemam 5 stakova jer sam morao da promijenim build kako bih ga odradio a bio mi je smor da ponovo farmam elite. 

I onako imam Hellfire ring od kojeg cu tesko napravit bolji (koristim ga u sva tri fighta).

Vec mi je po malo dosadilo. Osjecam kao da igra vise nema izazova za mene.

Jos paragon 100 da se izgura i to je to do ekspanzije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 8:24 (bozocv).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ufff.. moram ih i ja probati sa monkom {#} prije dok sam imao još dosta manje dps-a uspio sam mp8 riješiti, s tim da sam jednom poginuo kod khullea i siegea..

meni je nekako sa DH-om najteži act2 keywarden..

BTW probaj si monka složiti.. imaš već veći dio geara {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
nine kaže...

ufff.. moram ih i ja probati sa monkom {#} prije dok sam imao još dosta manje dps-a uspio sam mp8 riješiti, s tim da sam jednom poginuo kod khullea i siegea..

meni je nekako sa DH-om najteži act2 keywarden..

BTW probaj si monka složiti.. imaš već veći dio geara {#}

Slažem se oko Act2 Wardena za DH. Uglavnom bez da poginem na nekom većem MP je bilo da mu postavljam turrete i trčim/skačem u krug i polako ga skida... Kod ostalih wardena sam sa DH mogao stajati i nabijati ih (uz Shadow Power naravno)

@bozocv, lijepe borbe!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 9:21 (TomoR).
15 godina
XSX kaže...
win32 kaže...

Cemu se ti cudis?Ja sam osobno ocekivo cijenu oko 30-ak dolara...

Ne "cudim" se cijeni, vec da su toliko losi da takve stvari idu objavljivat u vrijeme totalnog kaosa na serverima i kada nista ne radi kako treba.

Sto se mene tice cijena je ok te ako ce biti nekih ok itema svakako cu uzeti CE verziju, ali tajming im i nije bas neki...eto, tome se "cudim".

I slazem se s nekim ljudima ovdje, naravno da cu ih popljuvat kada su stavili D3 igrace na zadnje mjesto, a to pokazuje da sve ostale njihove igre rade ok, sreveri su ok, samo serveri za D3 hebu svaki dan.

Ocito nismo toliko profitabilni poisto ne placamo pretplatu kao ekipa koja igra WOW pa ono, tko nas hebe. 

Kako je bilo s WOW-om? Ponasali su se kao sada prema nama...jako losi serveri, ignoriranje svih prituzbi od strane igraca, masovno brisanje postova na forumima gdje se spominju problemi.... I sta se dogodilo? Ljudi su naravno poceli masovno otkazivati pretplate posto su imali na izboru alternative WOW-u i tek onda je Blizzard napokon poceo slusati i od onda su okrenili plocu i malo se drugacije ponasaju prema igracima WOW-a.

Na D3 nema pretplate pa im ocito nismo toliko profitabilni te nas odhebavaju. Ako ovo sada sta rade nije ignoriranje, onda ne znam sta je.... Katastrofa! Upropastili su sa svojim glupostima odlicnu igru, meni osobno daleko najbolju u ovome zanru.

Samo sa cime im mi mozemo zaprijetit? Nicime! Igru smo kupili, lovu smo dali i to je to.

Sta ce tek bili kada nace imati onih 15% od AH? Kako ce se tek onda ponasat ako nece imati jos neku dodatnu zaradu na nama? Uzas!

Ovo sto se desava je stvarno sramota.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 11:44 (win32).
13 godina
odjavljen
win32 kaže...

Ako se ne varam samo je D3 u europi s lagovima. Igra radi normalno na US i Azijskim serverima. Ja igram solo i situacija  s lagovima je zadovoljavajuća. Moj WD zna malo sporije reagirati i igra se zna rijetko zaustaviti na 1-2 sekunde, ali za sad nije neki problem. Možda ako poginem zbog laga promijenim mišljenje

Da li ste sigurni da je ekspanzija 30€? Koliko vidim preorder je 40€.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 12:01 (formula1live).
15 godina
Diablo 3

Mozda bi nesto krenilo na bolje da se o tom problemu koji je prisutan na EU serverima malo pozabave neki IT ili gejmerski portali kao npr. GameTrailers, IGN, Machinima, PC Gamer, Kotaku (ima ih hrpa) pa mozda i da se oglasi ekipa koja pise za Games Master (BOL).

Kada bi se o problemu koji je ocit malo vise pisalo od strane novinara, mozda bi nesto i poduzeli (makar jako tesko, ali eto...mogli bi bar pokusat).

Stovise, cudi me da svi sute o tome (makar Blizzard na sluzbenom Twitteru, Facebooku i forumu radi totalnu cenzuru o navedenom problemu) i da se jos nije ni jedan portal oglasio (pogotovo zato sto novinari skacu na sve moguce stvari, a o ovome ni rijeci).

Vec sam  naveo link za ekspanziju i cijene no evo jos jednom:

Klikni za cijenu i info.

P.S.

Cak se Blizzard oglasio na forumu (naravno s niti jednom novom ili korisnom informacijom):

"Hello,

Sorry everyone, we don't have any more updates on this just yet. Our network technicians are still looking into this and are liaising with our network partners, but we haven't received further updates just yet.

Thank you for keeping the reports coming, as a reminder, the info we need is in this post:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008091423?page=1#5

I know this is an extremely frustrating time for everyone, and I can only apologise for this.

Thank you for your patience, and again, thank you for providing the info which we need to look into this."

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 13:49 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3
trazim dobrovoljca platit cu mu u goldima da me busta 10 sam level mozete me dodat tu vam pise id

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
houska kaže...
trazim dobrovoljca platit cu mu u goldima da me busta 10 sam level mozete me dodat tu vam pise id

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695

evo poslao sam ti zahtjev boostat ću te besplatno ;)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala na komentarima svima!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodaje se itekako, evo već sam za monka uspio skupit 300eurića, a tek sam 4 komada geara prodo{#}

BTW ako je neko zainteresiran za top dex iteme, dam po povoljnoj cijeni.

Evo i gear (maknio sam sa lika al još nije povuklo sa progressa)

http://www.diabloprogress.com/hero/crix-2462/Crix/30317107

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 19:45 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

place mi se kad ti vidim helm :/  

ok, place mi se kad ti vidim ostatak gear-a, pa svaki item ti je ono 2b sigurno (i to sam malo rekao)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:27 (bokkkie).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bokkkie kaže...

place mi se kad ti vidim helm :/  

ok, place mi se kad ti vidim pstatal gear-a, pa svaki item ti je ono 2b sigurno (i to sam malo rekao)

Helm je odma prodan, on i jedan bijesni dex witchin hour sa all resom i vitom...a od geara najviše je bio EF, nekoliko puta po 2bil {#}.

Dmg je na ovom monku paragorn 100 bio 440k (al ofc sa helmom i lakunijima koje sam već utopio)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ali ništa strašno nije.  

ovako "ništa strašno" izgleda kod mene, kada je "bolji dan" u pitanju.

http://www.pohrani.com/f/2C/Gw/4EPn4tmB/screenshot000.jpg

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice