Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Još jedan:

http://images.scribblelive.com/2013/8/21/c8e3c1ef-a382-4984-8f33-9ab5453218c2_800.jpg

Kad unesem ovaj Fist umjesto furya (sa marquise gemom) u d3rawr dobijem 140k dpsa {#}

još jedan zanimljivi Screen: http://images.scribblelive.com/2013/8/21/7ddbf428-4dfd-4c06-a2be-34a561879134_800.jpg

genijalno

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sudeći po dosadašnjim Blizzovim igrama ekspanzija bi trebali izaći na ljeto ili najkasnije do kraja godine 2014...al nikad se ne zna, možda ovaj put bude drugačije.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ovo sa paragonom mi se jako dopada. ubiti sve mi se dopada :) jedva cekam, samo da ne cekamo predugo :(

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ili će izaći u 5. mjesecu na godinu, ali mislim da je to prebrzo, pa tek će izaći d3 na konzolama, pa moraju se i oni malo izigrati, pa tek onda izbaciti exp pa da i konzolaši moraju kupiti. 

A beta bi mogla već u 11. mjesecu izaći.  

Đuro#2155
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Gledam trailer ekspanzije i gameplay....ostao sam bez rijeci...napokon nesto novo!! Predobra stvar!

Ovi novi itemi ce biti presirovi! DPS je brutalan....biti ce jako zanimljivo igrati s novim gearom! Napokon nesto novo!

Spominje se neki MP20!? LOL

Nego, hoce loot 2.0 uskoro biti vani?

Gledam ovih dana Skorn s life steal pa me zanima koristi ga tko od vas na barbu te kako se ponasa?

Imao sam prije Skorn, ali nije bio ovakav na koji sada ciljam (obavezno bar 5%+ life steal, 310+ strenght, 170+ CHD, 1300+ DPS...), ali nisam bio bas zadovoljan jer sam imao smece.

Ovaj s dobrim life stealo-om, visokim CHD i ostalim sto sam naveo mi se cini ok.

Recimo nesto slicno ovome:

http://i.imgur.com/OZb6Yox.jpg

Koristi li netko od vas slicno ovome i kakva su vasa iskustva?

Ne kupuje mi se bas na slijepo jer ne radi se o malo love, a volio bi imati ovako neko 2-Handed oruzje za promjenu (uz standarnde 1-Handed koje koristim i koje nikako ne prodajem...bar ne do izlaska ekspanzije i dolaska novih oruzja).

Nasao sam sada gameplay nove klase Crusader (ne znam je li bilo pa satvaljam link do videa):

Crusader class gameplay

Skorn Skorn
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 14:06 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Chaby kaže...

Predobro izgleda! Ali dafuq je ovaj damage lol? http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2013/08/dzop83qu.jpg

Evo ovog je mene strah. Izađe li ekspanzija, svi ovi "najbolji" itemi će bit bezveze u odnosu na ove koji će doć,...

dobro došao u world of warcraft.

no ako se nekome ne da isčitavat sve blogove evo ukratko što donosi xpack:

• Nova klasa - Crusader
  • Level cap će biti 70
  • Paragon je izmijenjen. više nema capa, acc wide je i moći ćemo sami stavljat stats pointe
  • Novi vendor koji će mijenjati izgled lika. ko wow transmorg ofc
  • Enchanting - re-roll stats na legedarijima
  • Loot će radit kao na konzolama("pametni loot") tj manje dropa ali navodno bolji dropovi i primjereniji klasi
  • Jedan (1) novi act.
  • Malthael je novi negativac

ako vam se da čitat razne spekulacije ima tu zanimljivih http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1ksn1k/reaper_of_souls_confirmed/

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 16:45 (udarnik60).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Tko nije nek pogleda cinematics trailer 

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
1.Lovac kaže...
Chaby kaže...

Predobro izgleda! Ali dafuq je ovaj damage lol? http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2013/08/dzop83qu.jpg

Evo ovog je mene strah. Izađe li ekspanzija, svi ovi "najbolji" itemi će bit bezveze u odnosu na ove koji će doć,...

dobro došao u world of warcraft.

no ako se nekome ne da isčitavat sve blogove evo ukratko što donosi xpack:

• Nova klasa - Crusader
  • Level cap će biti 70
  • Paragon je izmijenjen. više nema capa, acc wide je i moći ćemo sami stavljat stats pointe
  • Novi vendor koji će mijenjati izgled lika. ko wow transmorg ofc
  • Enchanting - re-roll stats na legedarijima
  • Loot će radit kao na konzolama("pametni loot") tj manje dropa ali navodno bolji dropovi i primjereniji klasi
  • Jedan (1) novi act.
  • Malthael je novi negativac

ako vam se da čitat razne spekulacije ima tu zanimljivih http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1ksn1k/reaper_of_souls_confirmed/

Nisu trebali čekati do ekspanzije da naprave igru onakvom kakva je trebala biti od početka. Još da uvedu ladder resetove ( tj. trebali bi ih već sad uvesti, to bi me vratilo u Diablo već sad ) i ovo će konačno bit jako dobra igra.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ovo izgleda jako dobro.Samo se nadam da ta nova ekspanzija neće biti prekratka. Sad samo treba sav gear na vrijeme rasrodati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Realno igraci WOW-a ce primjetiti slicnost u ovoj expanziji i imam osjecaj da ce se igra dobro uzdrmati. Najjace iteme koje sad trenutno koristite cete zamjeniti *plavim* za nekih par sati igranja. To je kletva koja sad prati blizzard activision i koja se nece prekinuti jos. Sve ovo sto si farmao ko lud da skupis gear ce da prsne nakon 2-3 levela.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@formula1live

hmm prekratko? ova 4 acta su dosta kratka IMO, dodavanje jednog acta sigurno neće extra produžiti igru.

ja nade polažem u itemizaciju..

@chaselol

hehe u pravoj wow maniri {#} ali mislim da osim oružja većinu itema nećeš mijenjati do max lvla.. ali opet, tko zna s obzirom da planiraju totalni rewamp itemizacije

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Od ove vijesti za ekspanziju uzje*o sam se kao djete pred ekskurziju.. jedva čekam.. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Goldi koje imamo sada nam ostaju?Znam da je to samo expanzija i po pravilu bi trebali ostati ali nebi se cudio kad bi blizzard resetirao sve golde,kako sami tvrde zele da ljudi neidu na third party websites :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Goldi koje imamo sada nam ostaju?Znam da je to samo expanzija i po pravilu bi trebali ostati ali nebi se cudio kad bi blizzard resetirao sve golde,kako sami tvrde zele da ljudi neidu na third party websites :D

Ne mogu ti uzeti novac.

chaselol kaže...

Realno igraci WOW-a ce primjetiti slicnost u ovoj expanziji i imam osjecaj da ce se igra dobro uzdrmati. Najjace iteme koje sad trenutno koristite cete zamjeniti *plavim* za nekih par sati igranja. To je kletva koja sad prati blizzard activision i koja se nece prekinuti jos. Sve ovo sto si farmao ko lud da skupis gear ce da prsne nakon 2-3 levela.

Zahebano posto znas da ce uskoro doci gear koji ce biti bolji od svega sada, a recimo ja osobno bi volio uzeti jos jedno oruzje za barba......teska odluka (nije bas da ce skoro ekspanzija, a opet bezveze je stagnirat sa svime do ekspanzije).

Mozda samo kraftat polako i laganini igrat.

Da ne spominjem da wiza nisam uopce opremio ni igrao (dosao do 60. lvla i tu sam stao), a mislim da ga necu ni opremat do ekspanzije (ipak se tu radi o opremi vrijednoj par bilijuna golda)....ili ga opremim tek da malo mogu igrat i da vidim sta sve moze (a i to je ograniceno s losim gearom).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 20:45 (win32).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja ću taman biti paragon 100 do ekspanzije kojim tempom idem {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže..

Zahebano posto znas da ce uskoro doci gear koji ce biti bolji od svega sada, a recimo ja osobno bi volio uzeti jos jedno oruzje za barba......teska odluka (nije bas da ce skoro ekspanzija, a opet bezveze je stagnirat sa svime do ekspanzije).

Mozda samo kraftat polako i laganini igrat.

Da ne spominjem da wiza nisam uopce opremio ni igrao (dosao do 60. lvla i tu sam stao), a mislim da ga necu ni opremat do ekspanzije (ipak se tu radi o opremi vrijednoj par bilijuna golda)....ili ga opremim tek da malo mogu igrat i da vidim sta sve moze (a i to je ograniceno s losim gearom).

Istina da,a i na službenoj stranici im stoji: Expansion Set Diablo® III Reaper of Souls COMING 2014

Game Information Platform: PC / Mac Genre: Action / RPG Release: 2014

Tak da nema još panike ni na AH, to je sigurnih 4-5 mjeseci. Tek će sad krenuti ovi na konzoli, moraju se oni prvo ispucati malo :) 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 20:55 (amanar).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam je li ovaj video vec bio, ali rekoh da ga podjelim s onima koji ga nisu vidjeli:

Loot 2.0 - Diablo III: Reaper of Souls

Sve vise i vise mi se svidaju ove ideje! Biti ce zakon!

Sada jedva cekam i radim prednarudzbu cim ce biti moguce (box naravno jer to ide u kolekciju pod obavezno!).

Nadam se da ce biti neka collector's edition verzija ili nesto slicno tome.

Sto se tice geara, je, nema panike no sigurno nitko od nas sada nece ne znam koliko love vise ulagat u novi gear (bar ja necu).

Zamisli da sada ides kupovat novi EF s CHD, free socketom i visokim DPS-om....malo bogatsvo, a dok dode ekspanzija mozda ce biti trecerazredno oruzje (naglasavam rijec "mozda").

Osobno cu kupiti jos jedno oruzje za barba tj. Skorn s life steal-om i sa svime onime sto sam naveo u par postova gore i to je to....mislim da vise u barba do ekspanzije necu ulagat (ili cu radit neke sitne promjene koje nece biti tako skupe).

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 21:05 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim da se ljudi ne trebaju brinut za svoje trenutne iteme, jer tu ce biti mystic s koji ces moc rerollat neki item stat.

Pitanje jest:koliko puta mozes rolat neki stat na jednom itemu, da li ce item lvl biti vezan za hero lvl ili ce ovisiti o artisan lvl-u.

Takoder mi nekako smrdi da ce neki dijelovi iz najave doc prije expanzije jer su jos najavili neki info o slijedecem "patch-u" nakon Blizzcona.

A taj "patch" bi mogao imat bas Loot 2.0 jer je to jedini dio koji mogu ubaciti a da se testira na PTR-u. I ako ubace prije Exp-a taj i "Loot 2.0" i ispadne dobro rijesenje, to ce im osigurati enormnu zaradu na expanziji

EDIT:

eto, i sluzbeno su najavili da ce Loot 2.0 biti prije expanzije i jos neke stvari....Paragon 2.0, Loot Runs i Nephalem Trials

Link

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:11 (Test user).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

može jedno pitanje, dal se nama koji imamo original brišu likovi? odnosno dal ćemo te nove levele moći dizat, i u ekspanziji ili ćemo sve morat ispočetka? sjećam se da u D2, likove se moglo prenjet u ekspanziju, ali ovdje vidim da će promjenit broj levela i način dodavanja statsa pa mi to zvuči ko da ih neće biti moguće dakle šta ja znam s mojim wdom 83 paragon level, jel mogu ja pri instaliranju te ekspanzije krenut odmah s njime ili ću morat novi lik napravit pa ispočetka sve? nadam se da je ovo prvo u pitanju.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

mislim da se ljudi ne trebaju brinut za svoje trenutne iteme, jer tu ce biti mystic s koji ces moc rerollat neki item stat.

Pitanje jest:koliko puta mozes rolat neki stat na jednom itemu, da li ce item lvl biti vezan za hero lvl ili ce ovisiti o artisan lvl-u.

Takoder mi nekako smrdi da ce neki dijelovi iz najave doc prije expanzije jer su jos najavili neki info o slijedecem "patch-u" nakon Blizzcona.

A taj "patch" bi mogao imat bas Loot 2.0 jer je to jedini dio koji mogu ubaciti a da se testira na PTR-u. I ako ubace prije Exp-a taj i "Loot 2.0" i ispadne dobro rijesenje, to ce im osigurati enormnu zaradu na expanziji

EDIT:

eto, i sluzbeno su najavili da ce Loot 2.0 biti prije expanzije i jos neke stvari....Paragon 2.0, Loot Runs i Nephalem Trials

Link

fala ku, ovo je jedini pravi patch do sad koji će biit pravo osviježenje igre! a bilo je i vrijeme da blizard nešto da igračima, a ne da stlano gleda kako će se obogatit preko naših napaćenih leđa. :D

i 5-3570K
14 godina
neaktivan

nista se ne brise...nastavljas tam di si stao....u expanziju neces trebat kupovat......odnosno, ako te ne interesira lvl70,mystic, new act..itd...i dalje ces moc igrat "vanilla" diablo3, koji ce se mozda zvat classic kao i u D2.

Jedino kaj nisu rekli kaj s character slotovima?

dal ce se povecat broj slotova s 10 na X, ili ce expanzija imat svoje character slotove.......

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Loot 2.0 nije ni bio upitan dolazi li prije ekspanzije, znalo se da ce doci prije s nekim patchem, samo je bilo pitanje kada ce doci Loot 2.0 i sta ce sve novoga donijeti.

Za sada sve izgleda super, nadam se da ce tako i ostat.

Ideja s paragon levelima je zakon, trebalo je tako biti od pocetka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test user kaže...

EDIT:

Link

Ako i bude bit će netom prije ekspanzije.

Blue Post:

It’s likely that when the expansion comes out (or shortly before that) there will be a 2.0 patch.
Wuluxar: Changes to the game systems will come in a patch preceeding the release of the expansion – they will be available to all players, including the ones that don’t have the expansion (of course for free).

My global position systems are vocally addressed
17 godina

Koje je po vama pretpostavljeno vrijeme izlaska?

Prije proljeća? Ja bi rekao travanj 2014.

Taman skoro 24 mjeseca.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu jos uzet climbersice i necu vise ulagat nista,tak i tak mogu farmat mp10 dovoljno brzo,imat cu 310k dmg sa scoundrelom preko 320k.Vjerojatno ova oprema koju sad imam nece vrijedit nista poslje ekspanzije pa ni ne vrijedi nista ni ulagat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Loot 2.0 nije ni bio upitan dolazi li prije ekspanzije, znalo se da ce doci prije s nekim patchem, samo je bilo pitanje kada ce doci Loot 2.0 i sta ce sve novoga donijeti.

Za sada sve izgleda super, nadam se da ce tako i ostat.

Ideja s paragon levelima je zakon, trebalo je tako biti od pocetka.

mene zanima kako oni misle ukombinirati Loot 2.0 u kojem su itemi lvl70+ ,ako je trenutni char lvl cap na 60?

čemu onda uopće dizanje cap-a na 70 lvl u ekspanziji? za veći e-penis? da ljudi odigraju još 10 sati više?

imho , bilo bolje da patchem naprave nešto ala Loot 1,5. , "dorade" dropove zasada tako da imaju smisla, class specific.

i da ubace koji mod u igru , nešto tipa "ograničeni" softcore/hardcore bez AH=nazovimo ga recimo Clean Mod

tako da recimo u startu pri izboru lika možeš birati, ili igrati sa AH ili bez , odabereš tu Clean verziju ,na koji bi ubacili Ladder.

jer i sad se to "može", ali je sustav RNG-a takav da je stvarno teško igrati bez da ijednom ne potražiš i kupiš nešto na AH.

tako bi zadovoljili i one koji su za i protiv AH ,a i one koji drukaju za Ladder sistem

napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina
neaktivan
Diablo 3

po meni ovo što su stavili samo jednu novu klasu je ok, u diablu 2 je u ekspanziji došo je druid i assasin, ali moralo se sve ispočetka igrat a nije da mi se igra sve ispočetka s dvije nove klase. ovaj crusader mi se čini dosta zanimljiv, pa ću vjerojatno igru najviše igrat s njim barbarom i WD-om eventualno još wizard uskoči, jer mi monk i demon hunter i nisu baš nešto specijalno zanimljivi u igri barem meni.

jedino mi je malo glupo, što će taj loot 2.0 izać tek prije ekspanzije, dobra je stvar što je džabe, ali loša je stvar barem meni to što ćemo se još solidno načekat dok to ne izađe.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ja isto nema sanse da nesto previse ulazem u iteme prije ekspanzije...samo cu neke sitnice mozda mjenjat, nista drasticno.

Zanima me samo ona stvar s re-roll na legendary itemima tj. znaci da bi mogli u teoriji kupit jeftin Echoing s visokim DPS-om, CHD-om i recimo strenghtom i to je sada na AH bes socketa jako jeftino i onda se nadat da cemo dobiti free socket i samim time dobit ultradobar Echoing? Ili recimo druga opcija, kupit Echoing s visokim DPS-om, free socketom i npr. strenghtom (gledam statse za sebe tj. za barba) i napravit re-roll te se nadati da cemo dobiti CHD?

U teoriji, to bi trebalo biti to...zar ne?

Onda mi se isplatilo sada staviti u stash par Echoinga i cekati Loot 2.0 te iskusati srecu (onda bi se za malo love dobilo vrhunsko oruzje, samo pitanje je koliko ce biti "vrhunsko" s izlaskom patcha).

I jos jedna stvar, ima hrpa, ali hrpa legendary itema kojima nedostaje samo "ono nesto" i to nesto bi mogli dobit s izbacivanjem neke gluposti s oruzja i re-rollom?

Sve ovo mi zvuci nekako predobro, ali ako ce biti tako onda ce Diablo biti ultrazanimljiv jer cemo s legendary itemima moci raditi doslovno cuda s tim re-roll.

Od sada ne upotrebljivih oruzja bi se dalo iskombinirat vrhunske stvar sa zamjenom tog jednog statsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Blizzard slusa community i shvatio je kako ga treba napravit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice