Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže....

Bok, meni je pregrijavalo grafu na laptopu i na stolnom kompu. Za to je najbolje lockati Max Foreground i Max Background FPS, kao na slici. Ima određenih mjesta na mapi ili kad se taman loadaš gdje uvijek dođe do Microstutteringa (valjda loada ili slično), doduše na stolnom kompu mi je igra na SSD-u pa stutteringa praktično nema.

Sretno.

Ok, hvala na odgovorima. Koje drivere za gpu imas, vidim da imas radeonku? osobno koristim 13.4

play2much
16 godina
neaktivan
Diablo 3

I ja na stolnom imam ssd 3570 660ti, i događa se na dosta mjesta pogotovo u act3, da frame s 100, imam ih zaključano, na toliko, samo padne na 10+, do 20. 
I to uvijek na istim mjestima se događa.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom {#} blizz

Wow wow :) kako si me samo pljuvao kada sam isto izjavio :)

Brojke kolicine online igraca su prenapuhane.. malo je igraca online i igra je defo podbacila u puno tocki... no na kraju se iz nekog nepoznatog razloga opet povremeno vratim, upalim i bacim run .. cant help it :)

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Što se tiče microshuteringa meni je bio problem u postavkama zvuka. Ako sam imao zvuk na high kvalitetu onda mi je na mostu znalo zatrzati, a ako imam zvuk na medium nema nikakvog shuteringa, igra ide glatko.

0 0 hvala 2
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
TomoR kaže....

Bok, meni je pregrijavalo grafu na laptopu i na stolnom kompu. Za to je najbolje lockati Max Foreground i Max Background FPS, kao na slici. Ima određenih mjesta na mapi ili kad se taman loadaš gdje uvijek dođe do Microstutteringa (valjda loada ili slično), doduše na stolnom kompu mi je igra na SSD-u pa stutteringa praktično nema.

Sretno.

Ok, hvala na odgovorima. Koje drivere za gpu imas, vidim da imas radeonku? osobno koristim 13.4

Koristim 13.4 na stolnom kompu.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
Diablo 3

Ja imam ovaj laptop, novo kupljen, samo imam ubuntu instaliran na njemu, a volio bi win7 instalirat, samo ne znam kako :(

U svakom slučaju planiram imat diablo na njemu, jer će mi na faksu bit puno zanimljivija predavanja nego do sada ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...
ESepulTribE kaže...

da promjenilo se dosta toga , a itemizacija itema im je banana ...na živce mi ide da si ti nemožeš dobar wepen skraftat....... znaš i sam koliko smo ih nakraftali i sve smeća ... a da ne govorim koliko fali u igri secret levela ili bilo kaj samo da ne ideš istim rutama cijelo vrijeme......dalo bi se tu podugo govorit kaj može poboljšat igru, a ne mi patch čekamo po pol godine i više ...ma može ih biti samo sramota kaj su napravili s igrom {#} blizz

Wow wow :) kako si me samo pljuvao kada sam isto izjavio :)

Brojke kolicine online igraca su prenapuhane.. malo je igraca online i igra je defo podbacila u puno tocki... no na kraju se iz nekog nepoznatog razloga opet povremeno vratim, upalim i bacim run .. cant help it :)

koliko se ja zmislim ti se kenjal po igri i govoril kako je smeće i neznam kaj a igraš i dalje {#} ...meni je igra još uvijek dobra samo kaj bi bilo lijepo da je poboljšaju s nekim novim patchevima koji uopće ne dolaze , jer blizz boli ona stvar za D3.... taman kad zleveliram wiza bude mi došel Grim Dawn i doviđenja D3 ja sam se ga naigral ,vratil pare za igru i zabavil {#}

12 godina
neaktivan
Diablo 3

damm i server maintance, bas kad dobim igru i krenem zaigrat {#}

Sto se tice grim dawn, ukoliko bude kao titan quest (sto vjerovatno jest) ja ga necu ni pogledat. TQ je dobra igra, no bez ozbiljne podrske za mp, svo vrijeme koje sam utrosio igrajuc ga (undelord), bilo kompletno baceno.

isprobat cu te postavke koje ste rekli, da vidim jeli fixano ista, samo da se ulogiram {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 13:44 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Sto se tice grim dawn, ukoliko bude kao titan quest (sto vjerovatno jest) ja ga necu ni pogledat.

to si ti podržavam tvoje mišljenje .... ja sam igru probao igrat alfu i bolje izgleda od D3 , sviđa mi se više nego D3 u nekim stvarima, a najviše mi se dopalo to da niti jedan heroj ne izgleda isti ko u diablu........po mom mišljenju i koliko vidim reakciju drugih igrača igra bude fenomenalna ..dosta o njoj nije tema za nju {#}

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Izvinite ako je bilo.. kako da rijesim fps drop i microstutter. Proguglao sam malo, nije pomoglo. Takodje primjetio sam da igrajuci igru grafa se zagrije te pocne zujit. malo iritira..

.

Ovo sa microstutteringom je valjda problem koji se kod svakog drukčjie manifestira.

Kod mene valjda nije do grafičke, jer je uvijek ispod 50% opterećenja i limitirana je na 60FPS.

Međutim, jedna CPU jezgra mi je stalno na 78-98% i čim pređe 95% krene microstutter.

Još su drugi popularni optuženici: internet veza sa blizzardovim serverom i HDD.

Ja sam u konačnici odustao od traženja uzroka.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 14:23 (Zura).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nisam bas nesto odusevljen s Grim Dawnom, ali to sam samo ja...jednostavno mi se ne svida.

Eh, naravno da te podjeca na TQ kada dolazi od tvorca istoga. {#}

Jedina igra koju sam malo prato je Lineage Eternal:

Sto se tice D3, kako sam igrao vecinom samo s barbom, ostaje mi jos ostale klase za igrat pa me ceka jos jako puno sati gameplaya te ni ne pomisljam na prebacivanje na neku drugu igru.

Isto tako doci ce i ekspanzija, ako nista onda bar 2014. godine i meni je to dovljno za nastavit igranje.

WOW nisam u zivotu zaigrao, zapravo imam glanc novi, nepotpakirani WOW Battle Chest u ladici...ne znam isplati li mi se uopce poceti tek sada igrat kada je igra vec toliko na trzistu i vjerujem da brutalno pada zainteresiranos igraca za istu? Ili nisam u pravu?

Rade li jos na WOW-u? Tu mislim pod patchevima jer koliko vidim svako malo izade nesto novo za WOW? Rade li to kao ono za zadnje trzaje ili jos puno ljudi igra igru i dolaze li jos uvijek neki novi igraci?

Izvinjavam se na ovom kratkom OT i osvrtu na druge igre. {#}

Nesto im se "maintenance" ovoga puta dobro oduzilo, stovise malo predugo...cekam i sam da zavrse pa da pokrenem igru, makar mislim da cu doci gore tek oko 20 h.

@ Vect0r

Odgovorio sam ti jucer na poruku no bio si offline.

Probaj me danas naci gore poslije 20 h pa mozemo na KW (ako ima jos zainteresiranih danas za KW neka se jave in-game ili tu na PM (prije da cete me dobiti in-game)).

Napominjem samo da ako ne odgovorim odmah da to znaci kako nisam uz komp, makar idlam na D3 na AH ili sl.

@ EraserHead

Pogledati cu danas taj tvoj novi EF, ali ocito je presirov kada daje toliko veci damage od prosloga.

Kako si zadovoljan sa SOJ? Vidim da ga koristis (ja svoj ne skidam).

Jesi piknio sta na Steamu ovih dana? Htio sam ti poslati PM za neku igru (nesto si kemijam da mozda piknem CIV V Gold Edition i jos nesto) no nisam te htio gnjavit (sjecam se kako smo prije cekali ko' lesinari na rasprodaje! LOL).

Napomena:

EU serveri su up. {#}{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ja imam ovaj laptop, novo kupljen, samo imam ubuntu instaliran na njemu, a volio bi win7 instalirat, samo ne znam kako :(

U svakom slučaju planiram imat diablo na njemu, jer će mi na faksu bit puno zanimljivija predavanja nego do sada ;)

vjerojatno imaš ext particije za ubuntu, ubaciš live cd ubuntu, kojeg skineš s neta, preko cd, ili usb bootaš (preporučavam usb) i formatiraš hardove na ntfs.

Odmah podijeliš kako hoćeš, ubuntu to ima super napravljeno, lako ćeš se snaći. 

I onda bez problema instaliraš WIN koji god želiš.  

A onda i možeš rokati d3 bez po muke.

Ako imaš nekih problema, javi se na privat. Riješiti ćemo to. Nije problem. 

Samo ne sad, baš se spremam idem u kino :P 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 20:14 (Franjo15).
15 godina
Diablo 3

Počea sam prodavat stvari za do 100k, koje su nekoć vridile +5m, a sad ne idu ni za milijun... Prodajem ih samo da ih ne dam vendoru jer nekome sigurno mogu pomoć -.-'

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kupio mempu, shvatio da sam ga preplatio, prodao ga odmah i još pri tome zaradio!

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

kupio mempu, shvatio da sam ga preplatio, prodao ga odmah i još pri tome zaradio!

dobra zarada {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vrhunska zarada, nema sta .. :D

Ja sam poceo flipat prije deset dana i moram reci da dobro ide. Nadje se zgodnih stvari.

Opce mise vise ne da farmati. Kad skupim 600k dps, farmati cu.  Ionak mi nista ne pada na p100. Razocaranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ajde samo si izgubio 76.5m u ovoj trgovini  {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nesto sam kraftao glovese, bracere i shoulderse i nista...bas nista, nula bodova....no bilo je jedno cca 200 itema tako da nije neka posebna brojka u igri.

Potrosio sam sav demonic e. sto sam imao i nisam iskraftao niti jedan item koji je bar malo bolji od ovih koje sam prije skraftao tj. niti jedan nije bio ni blizu.

Ovi koje sada imam tj. ovi koje sam kraftao su meni osobno bolji od velike vecine itema na AH.

Trenutno mi nema smislat mjenjat ove iteme koje sam kraftao kada na AH za neke normalne novce ne mogu naci nista bolje, a da vrijedi tu lovu.

Nemam nista posebno, ali je i dalje bolje od debelo precjenjenih itema na AH.

@ lovac

Kada skupim demonic e., zvati cu te in-game jer ocito puno bolje kraftam kada si i ti u igri. Tako uistinu ispada! LOL {#}

@ maxon

Daj ti nama pokazi taj Mempo za 500 M.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 17:03 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije. Zaradio je 1 gold. Prodan je mempo za 600m, - 15% je 510m

13 godina
neaktivan
Diablo 3

lijevi prodan za 600M-15%= 510M golda, a desni sam kupio za 409M

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dal mi moze neki DH reci koliko bi manji dps uzeli na  2 socket manticoreu u odnosu na onaj s 1 socketom ?(recimo 1300dps 1socket i 1100dps 2socket)...i dali ici s ruby+emerald ili emerald+emerald?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko problema sa kraftanjem radiant topaza? Uopće mi ne daje opciju iako imam i gemova i para i tomesa.

Da mi se nije u igri nešto sj***** jer sam za vrijeme kraftanja alt+tabao kroz više prozora? Čak sam iskraftao ponovno sve od flawlessa i opet mi nema opcije. Jel imao tko još takvih problema?

poz

0 0 hvala 0
15 godina
markinjoo kaže...

Ima li tko problema sa kraftanjem radiant topaza? Uopće mi ne daje opciju iako imam i gemova i para i tomesa.

Da mi se nije u igri nešto sj***** jer sam za vrijeme kraftanja alt+tabao kroz više prozora? Čak sam iskraftao ponovno sve od flawlessa i opet mi nema opcije. Jel imao tko još takvih problema?

poz

Jedno osnovno pitanje, imaš li uopće ti radiant topaz plan? ;)

17 godina
markinjoo kaže...

poz

A, jesi "naučio" recept?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Dal mi moze neki DH reci koliko bi manji dps uzeli na  2 socket manticoreu u odnosu na onaj s 1 socketom ?(recimo 1300dps 1socket i 1100dps 2socket)...i dali ici s ruby+emerald ili emerald+emerald?

http://d3up.com/

http://www.d3rawr.com/

evo pa se igraj

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
markinjoo kaže...

poz

Jedno osnovno pitanje, imaš li uopće ti radiant topaz plan? ;)

Imam, čak sam išao kupiti novi za svaki slučaj da ga nisam "naučio" :-)

Trenutno u stashu imam 18 Flawless Star Topaza a ne dozvoljava mi da napravim Perfect Star Topaze... možda mi nedostaje plan za Perfect Star Topaze, moram provjeriti

13 godina
neaktivan
Diablo 3

sta kazete vi na kolicinu ljudi u general i trade chatovima i odbijanje blizzarda da kreira chatove sa vecim brojem korisnika?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Ba'alzamon kaže...

sta kazete vi na kolicinu ljudi u general i trade chatovima i odbijanje blizzarda da kreira chatove sa vecim brojem korisnika?

Nikad nisam vidia nikog normalnog u general chatu -.-'

16 godina
Ba'alzamon kaže...

Sad od srijede su nešto smrdali s tim chatovima, krivo raspodijelili broj chatova i ljudi u njima i zato ih sad ima ovako sramotno malo. A još je i ljeto pa manje ljudi igra a bili su i banali dosta. No rekli su da će to složit pri slijedećem održavanju. Ali i dalje će biti 99 max, nisu ništa pričali da će to mijenjati. Općenito do studenog u d3 neće biti nikakvih promjena, tek tada najava za novu expanziju, patch i što već.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon potrosenih samo 12.5m dobar roll da je ovdje all resist bio preko 60 ovo bi za mene bilo jackpot {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice