Zašto baš fist weapon? Kupi si neki weapon s reduced lvl requirement, bilo kakav i dps bude ti skočio u nebesa. I nemoj trošiti bez veze lovu sad, čuvaj za inferno onda ti bude trebalo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde me dodaj pa popodne kad budem igrao da pogledam po svojim likovima jel imam kakvih stvari koje će ti koristiti
Hrwoje#2333
Darko, pa odabereš na avataru kojeg lika želiš:
Zašto baš fist weapon? Kupi si neki weapon s reduced lvl requirement, bilo kakav i dps bude ti skočio u nebesa. I nemoj trošiti bez veze lovu sad, čuvaj za inferno onda ti bude trebalo.
ma do inferna mi treba dosta. Tek sam na nightmare. Vučem sve likove pomalo.
A što se tiče fist, neće mi valjda monkica vucarat neku toljagu za sobom. Ozlijediti će nježne rukice. ;)
Nekako volim igrati da svaki lik nosi ono što ga je predodređeno. Dakle, Monk sa fist i eventualno daibo.
Pa sve ok, ali nije bilo za izabrati niti jedan char iz Diabla. evo pronašao sam sad na Manage Characters da dođem do likova nekako :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/16227165
Počeo igrati HC .... jučer ubio 3-4 lika (lvl 12-16), pa ih pobrisao da mogu nove raditi :)
Sad sam s novim negdje lvl 8, pa ako je tko zainteresiran da me malo boosta HC add me -> DarkoWiz#2836
(dođem oko 16:10 online)
Počeo sam dizati Wizarda od nule. Može mi netko reći kako se zove onaj build za wizarda koji sve zaledi i uništava ne dajući niti najmanju šansu ni elitovima da se pomaknu? Ima li kakvog linka kako trebam postaviti skillove i koje odabrati za taj build?
mislim da se zove black ice
Počeo sam dizati Wizarda od nule. Može mi netko reći kako se zove onaj build za wizarda koji sve zaledi i uništava ne dajući niti najmanju šansu ni elitovima da se pomaknu? Ima li kakvog linka kako trebam postaviti skillove i koje odabrati za taj build?
CM build, ali zaboravi na "ne davanje niti najmanje šanse" i "uništavanje". Elite se miču kad to žele, uništavanje je diskutabilno. Trebaš enormne količine attack speeda i jako brza oružja, a to košta. Mnogo. Trebaš i vlastitu brzinu kretanja i visoki dps za vraćanje healtha kroz skrill ili dobar regen po sekundi/hitu.
To ti se zove je.ote koliko ovo košta,moram peglat karticu build.
CM build, ali zaboravi na "ne davanje niti najmanje šanse" i "uništavanje". Elite se miču kad to žele, uništavanje je diskutabilno. Trebaš enormne količine attack speeda i jako brza oružja, a to košta. Mnogo. Trebaš i vlastitu brzinu kretanja i visoki dps za vraćanje healtha kroz skrill ili dobar regen po sekundi/hitu.
Hvala. Je li to najpopularniji wiz build? Imaš možda link na profil igrača koji je dobar i ima taj build, da malo pogledam iteme? Vidio sam puno igrača koji na mp 10 sve zalede i ništa ne mrda u većini slučajeva.
Imam milijardu i 500 000 000 golda, nakon barbara na paragon 100 i DH na paragon 42 razvijam wiza hvala na savjetu.
Milijardu ipo golda ti nije dovoljno niti za 1 predmet od 13 koliko ih trebaš. Predmeti za ovaj build sada koštaju oko 2 milijarde i to oni lošiji, jer većina dobrih završi na RMAH-u za više od 80 eura, koliko vrijede 2 milijarde golda. Ako budeš jako sretan, pronaći ćeš predmet za 1 mlrd.
Imam milijardu i 500 000 000 golda, nakon barbara na paragon 100 i DH na paragon 42 razvijam wiza hvala na savjetu.
sta se ljutis odma ,mala sala al mislim da će ti i to bit malo
jedno pitanje, kako maknem ove "recent players" s liste prijatelja s strane? želim da mi ostanu samo prijatelji, a ne ovi što sam jednom još na početku igranja ušo u public game i s njima igro i stalno mi stoje sa strane jel ih mogu kako obrisat s te liste?
Milijardu ipo golda ti nije dovoljno niti za 1 predmet od 13 koliko ih trebaš. Predmeti za ovaj build sada koštaju oko 2 milijarde i to oni lošiji, jer većina dobrih završi na RMAH-u za više od 80 eura, koliko vrijede 2 milijarde golda. Ako budeš jako sretan, pronaći ćeš predmet za 1 mlrd.
Fantaziraš, to su prenapuhane cijene top itema, ali vjerujem da se za milijardu i pol može sastaviti lijepi wizz.
Fantaziraš, to su prenapuhane cijene top itema, ali vjerujem da se za milijardu i pol može sastaviti lijepi wizz.
može se sastavit ok wiz al ne za onakvu igru gdje sve ledis i ubijas bez problema
računaj da ti treba najmanje 10 itema, ti imas 150 mil po itemu.
Realna cijena odličnog itema ide oko 100-200 milijuna. Za 10 itema... računaj.
Koliko vidim da battle.net forumu D3 ne radi "Input Limit Reached, please wait before performing more actions"
Ne radi.
Evo, meni je taj problem već 20 minuta.
može se sastavit ok wiz al ne za onakvu igru gdje sve ledis i ubijas bez problema
računaj da ti treba najmanje 10 itema, ti imas 150 mil po itemu.
šta taj wizard od 2miljarde doslovce sve ledi, ili to vi mislite onako ledi u smislu ubijanja? ili ledi, ono da ih sve smrzne na tren?
Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.
a HC nije bez veze HardCore, blizz te pita slažeš li se s njihovim uvjetima.
A lako i za to, mog zadnjeg lika ubio HEP, nestalo struje :S ne znam šta je gore od toga
HC ima RMAH?
HC ima RMAH?
Nope
Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.
a daj mi reci, pošto trenutno igram s WD koliko bi mi trebalo s njime miljardi za MP10? trenutno igram MP4, ali me zanima jel znaš možda. ima netko WD ovdje da igra s njim MP10, pa da vidim iteme i gear koji ima? slobodno postajte, baš me zanima. meni se za sad čini, da se WD dosta jeftino može solidno opremit. za wizarda vidim da je dosta skup, kažu i da je barbu teško opremit za MP10 odnosno da je oprema skupa. zato i igram s WD, i DH mi se čini dosta jeftin za opremat. uglavnom, mislim da neću igrat s monkom i wizardom Paragon. samo s ove tri klase, WD DH Barbar tim redom.
ja ne kužim u čemu je problem, danas sam igrao negdje oko 3-4 sata i sve je baš ono pičilo. nekad sam dojma da igra ide glađe, a nekad da ide sporije. ne znam jel to do servera, ili čega točno ali baš nekad osjećam razliku u brzini. danas je išlo ful glatko, tako da me čudi da su im serveri off jer je danas po meni čak bilo najbolje igrat od kad sam počeo igrat igru tamo u 9 mjesecu. baš sam se pitao, koji je vrag danas da ovako brzo šibam s WD i onda sad vidim da neki problem bio pa ga riješavaju valjda. sve u svemu, EU server sucks ameri nemaju ovakvih problema.
Evo dobrog materijala za one koji hoće znati više o HC, i za one koji misle da znaju sve :)
Ima korisnih stvari. Blizz preporučuje.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=404988