Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Zašto baš fist weapon? Kupi si neki weapon s reduced lvl requirement, bilo kakav i dps bude ti skočio u nebesa. I nemoj trošiti bez veze lovu sad, čuvaj za inferno onda ti bude trebalo.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ljudi,

Kako da dođem na battle.net-u do svojih D3 likova? Kad se logiram vidim samo likove iz WoW-a - screenshot (nekad prije su se normalno vidjeli likovi iz Diabla)

Characteri Characteri
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ajde me dodaj pa popodne kad budem igrao da pogledam po svojim likovima jel imam kakvih stvari koje će ti koristiti

Hrwoje#2333

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 11:03 (Grozota).
16 godina
odjavljen

Darko, pa odabereš na avataru kojeg lika želiš:

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:15 (Tonči).
16 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Zašto baš fist weapon? Kupi si neki weapon s reduced lvl requirement, bilo kakav i dps bude ti skočio u nebesa. I nemoj trošiti bez veze lovu sad, čuvaj za inferno onda ti bude trebalo.

ma do inferna mi treba dosta. Tek sam na nightmare. Vučem sve likove pomalo.

A što se tiče fist, neće mi valjda monkica vucarat neku toljagu za sobom. Ozlijediti će nježne rukice. ;)

Nekako volim igrati da svaki lik nosi ono što ga je predodređeno. Dakle, Monk sa fist i eventualno daibo.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina

Pa sve ok, ali nije bilo za izabrati niti jedan char iz Diabla. evo pronašao sam sad na Manage Characters da dođem do likova nekako :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/16227165

Počeo igrati HC .... jučer ubio 3-4 lika (lvl 12-16), pa ih pobrisao da mogu nove raditi :)

Sad sam s novim negdje lvl 8, pa ako je tko zainteresiran da me malo boosta HC add me -> DarkoWiz#2836

(dođem oko 16:10 online)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Počeo sam dizati Wizarda od nule. Može mi netko reći kako se zove onaj build za wizarda koji sve zaledi i uništava ne dajući niti najmanju šansu ni elitovima da se pomaknu? Ima li kakvog linka kako trebam postaviti skillove i koje odabrati za taj build?

0 0 hvala 0
12 godina

mislim da se zove black ice{#}

dobus
16 godina
odjavljen
Nickname1 kaže...

Počeo sam dizati Wizarda od nule. Može mi netko reći kako se zove onaj build za wizarda koji sve zaledi i uništava ne dajući niti najmanju šansu ni elitovima da se pomaknu? Ima li kakvog linka kako trebam postaviti skillove i koje odabrati za taj build?

CM build, ali zaboravi na "ne davanje niti najmanje šanse" i "uništavanje". Elite se miču kad to žele, uništavanje je diskutabilno. Trebaš enormne količine attack speeda i jako brza oružja, a to košta. Mnogo. Trebaš i vlastitu brzinu kretanja i visoki dps za vraćanje healtha kroz skrill ili dobar regen po sekundi/hitu.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 14:11 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

To ti se zove je.ote koliko ovo košta,moram peglat karticu build.

mamiću odlazi
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Nickname1 kaže...

CM build, ali zaboravi na "ne davanje niti najmanje šanse" i "uništavanje". Elite se miču kad to žele, uništavanje je diskutabilno. Trebaš enormne količine attack speeda i jako brza oružja, a to košta. Mnogo. Trebaš i vlastitu brzinu kretanja i visoki dps za vraćanje healtha kroz skrill ili dobar regen po sekundi/hitu.

Hvala. Je li to najpopularniji wiz build? Imaš možda link na profil igrača koji je dobar i ima taj build, da malo pogledam iteme? Vidio sam puno igrača koji na mp 10 sve zalede i ništa ne mrda u većini slučajeva.

13 godina
neaktivan
toshak kaže...
Nickname1 kaže...

Imam milijardu i 500 000 000 golda, nakon barbara na paragon 100 i DH na paragon 42 razvijam wiza hvala na savjetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 14:33 (Nickname1).
16 godina
odjavljen

Milijardu ipo golda ti nije dovoljno niti za 1 predmet od 13 koliko ih trebaš. Predmeti za ovaj build sada koštaju oko 2 milijarde i to oni lošiji, jer većina dobrih završi na RMAH-u za više od 80 eura, koliko vrijede 2 milijarde golda. Ako budeš jako sretan, pronaći ćeš predmet za 1 mlrd.

17 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
toshak kaže...
Nickname1 kaže...

Imam milijardu i 500 000 000 golda, nakon barbara na paragon 100 i DH na paragon 42 razvijam wiza hvala na savjetu.

sta se ljutis odma ,mala sala al mislim da će ti i to bit malo

mamiću odlazi
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje, kako maknem ove "recent players" s liste prijatelja s strane? želim da mi ostanu samo prijatelji, a ne ovi što sam jednom još na početku igranja ušo u public game i s njima igro i stalno mi stoje sa strane jel ih mogu kako obrisat s te liste?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Milijardu ipo golda ti nije dovoljno niti za 1 predmet od 13 koliko ih trebaš. Predmeti za ovaj build sada koštaju oko 2 milijarde i to oni lošiji, jer većina dobrih završi na RMAH-u za više od 80 eura, koliko vrijede 2 milijarde golda. Ako budeš jako sretan, pronaći ćeš predmet za 1 mlrd.

Fantaziraš, to su prenapuhane cijene top itema, ali vjerujem da se za milijardu i pol može sastaviti lijepi wizz.

17 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...
Tonči kaže...

Fantaziraš, to su prenapuhane cijene top itema, ali vjerujem da se za milijardu i pol može sastaviti lijepi wizz.

može se sastavit ok wiz al ne za onakvu igru gdje sve ledis i ubijas bez problema

računaj da ti treba najmanje 10 itema, ti imas 150 mil po itemu.

mamiću odlazi
16 godina
odjavljen

Realna cijena odličnog itema ide oko 100-200 milijuna. Za 10 itema... računaj.

14 godina
Diablo 3

Koliko vidim da battle.net forumu D3 ne radi "Input Limit Reached, please wait before performing more actions"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne radi.

Evo, meni je taj problem već 20 minuta.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toshak kaže...
Nickname1 kaže...
Tonči kaže...

može se sastavit ok wiz al ne za onakvu igru gdje sve ledis i ubijas bez problema

računaj da ti treba najmanje 10 itema, ti imas 150 mil po itemu.

šta taj wizard od 2miljarde doslovce sve ledi, ili to vi mislite onako ledi u smislu ubijanja? ili ledi, ono da ih sve smrzne na tren? {#}

i 5-3570K
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/status

Europski serveri offline

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

danas bacim jedan run nakon dugo vremena, i ovo mi se pojavi 2-3 puta u sat vremena. i onda kažete igraj HC  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 21:26 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

a HC nije bez veze HardCore, blizz te pita slažeš li se s njihovim uvjetima. 

A lako i za to, mog zadnjeg lika ubio HEP, nestalo struje :S ne znam šta je gore od toga 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

HC ima RMAH?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

HC ima RMAH?

Nope

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.

a daj mi reci, pošto trenutno igram s WD koliko bi mi trebalo s njime miljardi za MP10? {#} trenutno igram MP4, ali me zanima jel znaš možda. ima netko WD ovdje da igra s njim MP10, pa da vidim iteme i gear koji ima? slobodno postajte, baš me zanima. meni se za sad čini, da se WD dosta jeftino može solidno opremit. za wizarda vidim da je dosta skup, kažu i da je barbu teško opremit za MP10 odnosno da je oprema skupa. zato i igram s WD, i DH mi se čini dosta jeftin za opremat. uglavnom, mislim da neću igrat s monkom i wizardom Paragon. samo s ove tri klase, WD DH Barbar tim redom.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/status

Europski serveri offline

ja ne kužim u čemu je problem, danas sam igrao negdje oko 3-4 sata i sve je baš ono pičilo. nekad sam dojma da igra ide glađe, a nekad da ide sporije. ne znam jel to do servera, ili čega točno ali baš nekad osjećam razliku u brzini. danas je išlo ful glatko, tako da me čudi da su im serveri off jer je danas po meni čak bilo najbolje igrat od kad sam počeo igrat igru tamo u 9 mjesecu. baš sam se pitao, koji je vrag danas da ovako brzo šibam s WD i onda sad vidim da neki problem bio pa ga riješavaju valjda. sve u svemu, EU server sucks ameri nemaju ovakvih problema. {#}

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo dobrog materijala za one koji hoće znati više o HC, i za one koji misle da znaju sve :)

Ima korisnih stvari. Blizz preporučuje.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=404988 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice