Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Uspio sam do 413k DPS-a... nakon pustih vratolomija, nemam pojma kako više od toga. Luđaci opremu stavljaju za 2 milijarde golda...

daj link, neda mi se ulazit u igru i gledat koju si opremu kupia :P

16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Tonči kaže...

Uspio sam do 413k DPS-a... nakon pustih vratolomija, nemam pojma kako više od toga. Luđaci opremu stavljaju za 2 milijarde golda...

daj link, neda mi se ulazit u igru i gledat koju si opremu kupia :P

Ništa novo šta nisi vidija, osim novi gem za 110%, a ne 100%.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ništa novo šta nisi vidija, osim novi gem za 110%, a ne 100%.

Jel koristiš Storm Crow ili Mempo? I Triunvirate + EF ili Chantodos set?

16 godina
odjavljen

Kako za šta. Iman standardno dva seta; za CM i Archon. Slični su po DPS-u.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Umra sam! Moja HC karijera je gotova, neću više igrat, ali bilo je skroz dobro :D

mislim da ja taj HC uopće neću igrat, jednostavno ne da mi se uložit stotine sati igranja u lika i onda da krepam. a uvijek ti se može desit da krepaš, ili da ti nestane struje u kući i sav trud ode u vjetar. jednostavno, nemam živaca za to možda i probam jednog lijepog dana ali prije ekspanzije čisto sumnjam. rađe ću vrijeme trošit na meni tri najdraža lika, WD, DH, Barbara i dizat im paragon levele nego se mučit na HC i molit boga da me ne roknu i da sav trud ode u nepovrat.

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Umra sam! Moja HC karijera je gotova, neću više igrat, ali bilo je skroz dobro :D

šta je bilo s tobom, kako si umro, podijeli malo s nama, znam kako ti je :)

I daj link da ti vidim lika.

A ja sam isto sad odmarao od HC, baš sam frendu dizao sad lika, u 3 sata ga digao s lvl 17 na lvl 55 :)

Samo mp10 cratere paukove rokao i ide ko ludo 

Đuro#2155,
13 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Pa da oprema koja je sad na Ah-u je precjenjena. Ta oprema se prije pola godina mogla dobiti za 10 puta manje golda. To su sve itemi srednjeg segmenta, oni dobri itemi se više ne nalaze na AH-u nego se prodaju preko foruma. Ali i njima je cijena velika.

To je i jedan od razloga zašto sam krenuo sa HC-om. Drugi razlog je što želim dići svih pet klasa na HC-u na lvl 60 i tamo sa njima proći inferno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 8:39 (formula1live).
12 godina
Diablo 3

Jučer sam krenio HC sa monkom mp5 i skeleton king me ubio :/ , sreća što sam odmah na početku otkrio čar umiranja i gubljenja likova.

Ništa danas se kreće opet, samo ovaj put bez monster powera.

Gadget freak
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Lik mi došao na 11 lvl, nisam igrao pažljivo, jer mi je to dosadno, nego sam se zaletio u 20 mobova nekih na mp1 i izginia od pustih strelica :(

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...

To je i jedan od razloga zašto sam krenuo sa HC-om. Drugi razlog je što želim dići svih pet klasa na HC-u na lvl 60 i tamo sa njima proći inferno.

Super razlog i meni je cilj preći inferno cijeli i to da mogu sam sve igrati, ne da se uvijek vučem za nekim. 
E sretno. Trebati će ti puno vremena i puno umiranja za ovo. :)

TKScump kaže...

Jučer sam krenio HC sa monkom mp5 i skeleton king me ubio :/ , sreća što sam odmah na početku otkrio čar umiranja i gubljenja likova.

Ništa danas se kreće opet, samo ovaj put bez monster powera.

Ne treba pretjerivati s MP, na početku se može odmah igrati s MP10 da krene malo bolje exp, i onda već kad se prođe par questova više se ne isplati igrati MP veći od 5 jer ubijanje ido presporo na odnos exp. A na bosseve nikako s MP.

I obavezno se čuvajte beliala, i pustinje u act2, tamo je najgore, tamo se pada ko kruška.

Ne Beliala ne ići nikad sam, i nikad ne pripremljen, sa mnom je u partyu malo malo netko tamo poginuo, A i ja sam dva puta. I frend jednom sa mnom.

Po meni je on najteži u HC za proći. Njega se najviše bojim. 

1.Lovac kaže...

Lik mi došao na 11 lvl, nisam igrao pažljivo, jer mi je to dosadno, nego sam se zaletio u 20 mobova nekih na mp1 i izginia od pustih strelica :(

LVL11 običnih, ili paragon? 

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Diablo 3

PTR Notes

The damage dealt by the fire pool left by Blazing Guardian attacks has been reduced by 50%, but it's minimum damage has been increased

{#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:39 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Baš i ja čitam fixeve, nisam to prije učio dok ti nisi napisao. 
A zanimljivo je to, koliko puno preinaka vidim koje će mi dobro doći u HC. Veći life regen je super stvar. :)

I sve se povećava, to valjda da sve više ljudi teže većim MPovima, jer još neki obični smrtnici mogu samo sanjati o igri na MPu većem od mp5 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i područja koja ćemo sada više igrati (zbog većeg densitija)

• The Lyceum
  • Cave of the Moon Clan Level 1
  • Weeping Hollow
  • Cathedral Level 1
  • Cathedral Level 2
  • The Storm Halls
  • The Unknown Depths
  • The Eastern Channel
  • The Western Channel
  • Dahlgur Oasis

Ima jako dobrih novina, sviđa mi se kod monka promjena za guiding light ,povećanje sa 16 na 20%, ludilo za više igrača...boost mantre of healing će isto pomoći slabije opremljenima....jedino mi se ne sviđa što nema više ravena kod DH-a, falit će mi regen hatreda za spamanje trapsa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:54 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

• The Lyceum
  • Weeping Hollow
  • Cathedral Level 1
  • Cathedral Level 2
  • The Storm Halls
  • The Unknown Depths
  • The Eastern Channel
  • The Western Channel
  • Dahlgur Oasis

Ima jako dobrih novina, sviđa mi se kod monka promjena za guiding light ,povećanje sa 16 na 20%, ludilo za više igrača...boost mantre of healing će isto pomoći slabije opremljenima....jedino mi se ne sviđa što nema više ravena kod DH-a, falit će mi regen hatreda za spamanje trapsa.

Daj molim te link od ovog ;)

Btw Franjo, očičnih 11 lvl :P https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/27076356

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 9:58 (1.Lovac).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ajde šta si odmah statao na sat i pol igranja HC :P

http://us.battle.net/d3/en/blog/9425564/public-test-realm-patch-108-notes-updated-418-4-18-2013

a evo moj zadnji ubijeni, e njega mi je najviše žao od svih do sada, jer baš sam uložio love u njega, ali sam bio toliki njub, da sam kod njega nosio loš itema u vrijednosti pa cca 10-15M bi dobio na AH. 

Echo i još jedan sword mi ostao jer sam mjenjao i isprobavao. I Amulet s all resistom, i chance i dmg.

Eh da vidiš kako krenu tek problemi kad dođeš do lvl 60, tek kad vidiš da nemaš love ništa i kako je sve preskupo na AH. 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 10:03 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

• The Lyceum
  • Weeping Hollow
  • Cathedral Level 1
  • Cathedral Level 2
  • The Storm Halls
  • The Unknown Depths
  • The Eastern Channel
  • The Western Channel
  • Dahlgur Oasis

Moldran je testiro kulleove arhive,na mp10 mu je ispalo preko 200m xpa po satu,pa su nerfali al mislim da i dalje arhive predvode,niti desolate sands nije los isto.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Imam pitanje za iskusne Wize (i ja sam iskusan, ali sam se malo pogubio): kako preživi ekipa bez iti malo LOH/LOC/LPS-a i ress opreme samo s 1,5% LODMG od MW-a? Vidim da najbolji imaju oko 500k unbuffed, a 1,5% toga je 7500, što po sekundi baš i nije nešto. Ja ne mogu nikako na MP10 preživjeti s 415k DPS-a koliko mogu nabiti, makar imao LODMG od MW-a, nego sam morao pasti na 200k da imam i LOH/LPS i dovoljan AS od oko 2,5-3, a i 2,5 je malo. Ispravili su navodni bug s Twisterima pa sad i mana regen postaje problem.

A za uhvatiti opremu od ove ekipe, za 500k unbuffed, treba 1k vražjih eura ili 100 milijardi golda.. wtf.

Jel' Barb jeftiniji? Nisam dugo Barba igrao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 10:24 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Lovac http://us.battle.net/d3/en/blog/9425564/public-test-realm-patch-108-notes-updated-418-4-18-2013

@Tonći ..da, s manje novaca ćeš napraviti barba s kojim ćeš rokati na mp10 nego wizza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo moje prodaje na HC, i šta se prodaje i za kakve novce :)

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ima tko na Vipnetu problema sa SMS-ovima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam na Vipnetu i sve radi savršeno.

17 godina
EraserHead kaže...

Gledam patch notes-e pa ne vidim ovo u vezi ravena.

Gdje to piše - s obzirom da igram Strafe Build, bez ravena mogu zaboraviti na njega (osim za MP0...) - ili svako malo čekati da se napuni opet.

16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Ja sam na Vipnetu i sve radi savršeno.

Kako si broj unio?

+385915554433

00385915554433

0915554433

?

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja tomato i nema problema, ali rijetko zatražujem kodove. Ali uglavnom dolaze uredno kroz minut dva. 

Prije sam imao problema, ali to dok je prije pečeva, i pisao sam mail pa su bili riješili . 

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kako si broj unio?

+385915554433

00385915554433

0915554433

?

Mislim da je 00385, ne mogu provjeriti na battlenetu ne dolazi mi poruka kada zatrazim code,očito je nešto opet down, možda ti zato ne radi.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Gdje to piše - s obzirom da igram Strafe Build, bez ravena mogu zaboraviti na njega (osim za MP0...) - ili svako malo čekati da se napuni opet.

http://www.diablofans.com/news/1700-datamined-ptr-108-class-changes/

Mada nema na official, možda su izbacili ili su naknadno dodali.

17 godina
EraserHead kaže...
TomoR kaže...

http://www.diablofans.com/news/1700-datamined-ptr-108-class-changes/

Mada nema na official, možda su izbacili ili su naknadno dodali.

Pa ne piše ni tu. 

Ovo ispod je standardni opis za companione na DH (instead of).

Boar Companion : Summon a boar instead of a raven. The boar increases your Life regeneration by 155310 per second. In addition the boar increases your resistances to all damage types by 15%.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 11:28 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL u pravu si, nisam pažljivo pročitao

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Ne treba pretjerivati s MP, na početku se može odmah igrati s MP10 da krene malo bolje exp, i onda već kad se prođe par questova više se ne isplati igrati MP veći od 5 jer ubijanje ido presporo na odnos exp. A na bosseve nikako s MP.

Hvala na željama {#}

Ali baš se ne bih složio da treba igrati manji MP od 10 do inferna. Oprema nije skupa i protivnici padaju sa 1-3 napada. A dobro je to da si prije Kulea, na Hell-u, već lvl 60 i možeš staviti opremu za inferno. Oprema za inferno je skupa, ali ja sam uspio na WD-u za nekih 7-8M kupiti opremu s kojoj mogu igrati (bar je tako bilo za sad) dosta jednostavno MP1. Sad sam krenuo sa DH i ubio sam Ghoma( sve na MP10) a na opremu nisam potrošio više od 100-150K golda. S obzirom da sam odlučio dići svih 5 klasa na lvl 60, više ne prodajem opremu koja nešto vrijedi nego si iteme ostavljam za druge likove jednog dana kada ću ih dizati.

17 godina
formula1live kaže...
Franjo15 kaže...

Hvala na željama {#}

Ali baš se ne bih složio da treba igrati manji MP od 10 do inferna. Oprema nije skupa i protivnici padaju sa 1-3 napada. A dobro je to da si prije Kulea, na Hell-u, već lvl 60 i možeš staviti opremu za inferno. Oprema za inferno je skupa, ali ja sam uspio na WD-u za nekih 7-8M kupiti opremu s kojoj mogu igrati (bar je tako bilo za sad) dosta jednostavno MP1. Sad sam krenuo sa DH i ubio sam Ghoma( sve na MP10) a na opremu nisam potrošio više od 100-150K golda. S obzirom da sam odlučio dići svih 5 klasa na lvl 60, više ne prodajem opremu koja nešto vrijedi nego si iteme ostavljam za druge likove jednog dana kada ću ih dizati.

formula1live, ti to pričaš o HC ili Normal?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice