Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Nemaš "5 bilijuna". Sigurno.

Zašto misliš da nema 5 bilja? Ako je imo neki lucky drop i malo se bavio flipanjem mogo je doći do te cifre.

zato što u hrvatskom i enlgeskom riječ bilijun nema isti broj nula. engleski bilijun je hrvatska milijarda

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hehe ok lapsus calami, 5milijardi..u svakom slučaju, jako velika količina golda.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

Zašto misliš da nema 5 bilja? Ako je imo neki lucky drop i malo se bavio flipanjem mogo je doći do te cifre.

Zato što nema. Da je imao najsretniji drop na svijetu, to je samo jedan. Ostaje mu još 4999 najskupljih predmeta za prodati, da zaradi 5x1012. 1 milijarda košta 40 eura, a to znači da bi mu za 5 bilijuna trebalo oko 20.000 eura koje daje Kinezima, ako uopće nađe toliko golda na tržištu, u što sumnjam.

Izglednije je da ima 5 milijardi (5 000 000 000), što je vjerojatnije platio 180-200 eura Kinezima, nego tako da je prodao 3 najbolja predmeta u igri. Jer, realno, sumnjam da je itko ikad prodao predmet za 2000000000 golda. To netko mora i platiti, a skupiti je nemoguće osim kupovinom na crnom tržištu ili od Blizzarda na RMAH-u.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 11:12 (Tonči).
12 godina
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

dobro misli zato jer nemam evo točan iznos prepisan iz igre

51 147 354 112

to je neman pojma kolko ugl tolko imam, pretpostavljam pola biljuna?

btw nije nemoguće neznan o čemu vi laprdate likovi na mojoj frend listi imaju višestruko više od mene! 

tako da stvarno neznan šta se ovi neki mudraci prave pametni, nek igraju a prestanu se bavit teorijom.

Btw počinje se HC sa monkom

Gadget freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 11:16 (TKScump).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hahaha ti nas malo zaebaeš, jelda

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ali opet sve je moguće, zašto ne :D 

Puno dobrih itema je morao prodati da ima toliko love. 

Čovječe ako ti ima toliko love kakav imaš onda gear, daj koji link da se divimo :D

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Koji je ono web s listom najboljih likova u igri?

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne može imati toliko novaca, a da ne zna koliko 500 miliona ima nula {#}

U biti može ako ga je kupio u sellera, al opet onda bi valjda trebo znat šta tj koliko kupuje

tonći: http://www.diabloprogress.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 11:22 (EraserHead).
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina

Ništa idem van sad , dodajte me svi koji igrate, XscumX#neki broj ili na mail xscum797@gmail.com

btw nsita specijal gear 280k dpsa, oko 900 all resista , tempest rush build.

Gadget freak
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A ništa ako si krenuo HC onda ćemo igrati, jer sam i ja sad krenuo s novim likom. 

I da se pohvalim, imam 5M golda da 5 000 000 na HC. jeeeee kako se tamo može dobro zaraditi s preprodajom, baš sam jučer prodao sunkeeper oji sam platio 900k za malo manje od 4M :D 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

diabloprogress

15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

A ništa ako si krenuo HC onda ćemo igrati, jer sam i ja sad krenuo s novim likom. 

I da se pohvalim, imam 5M golda da 5 000 000 na HC. jeeeee kako se tamo može dobro zaraditi s preprodajom, baš sam jučer prodao sunkeeper oji sam platio 900k za malo manje od 4M :D 

Koji si level? Ja sam na nekom niskom pa da igramo skupa :P

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ima netko vremena, da mi pomogne sklepat hellfire ring imam samo ključ od onog iz stoneforta teror key, trebaju mi ostali i treba ju mi od king leorica siegbreakera i tako i sami znate šta sve treba. jer ne da mi se mučit, pošto igram na MP3 trenutno mogu i na MP4, bilo bi dobro kad bi mi neko mogo asistirat na MP10 pa da lakše dobijem te ključeve i planove za hellfire, da si brže dižem iskustvo.

evo, ako netko ima volje da mi pomogne nek me doda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776

i 5-3570K
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Gledam ovu opremu ekipi koja je kao najbolja... LOL.. ove iteme nikad ni na AH nisam vidio. Neki su takvi da ih je nemoguće uopće kupiti, a neki su sranje, ali ih izvlači kompletan gear. Gledam što sebi nadograditi i ne vidim rješenje niti nešto bitno loše, a opet imam samo 350k u odnosu na 900k DPS nekih na top ljestvicama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
1.Lovac kaže...
Franjo15 kaže...

gledao sam malo danas i cijene na HC su astronomske naprema SC , jedan moj frend ima lika za mp3 farmanje na infernu HC , dropa mu stalno rare iteme koje redovito prodaje za 500k+ golda a na SC ih ne možeš utopit ni za repair.

Gadget freak
13 godina
neaktivan
TKScump kaže...

gledao sam malo danas i cijene na HC su astronomske naprema SC , jedan moj frend ima lika za mp3 farmanje na infernu HC , dropa mu stalno rare iteme koje redovito prodaje za 500k+ golda a na SC ih ne možeš utopit ni za repair.

pa jbg to je logično. hc ne bi trebo imat botove, manje ljudi igra i manje je itema. evo par dana čitam kako ljudi igraju pa napokon i ja odlučio i sad sam lvl 25 a već sam digo 500 000. hc je relativno sličan kakva je bio sc na samom početku. relativno ok item možeš prodat dok na sc ako item nije imba bolje ga razbit za matse. reaktiviro sam svog starog barba i za manje od 500k ga full opremio na SC da može lagano mp2 rokat. sc je jednostavno preplavljen i itemi koji su ok su prejeftini. a opet s druge strane neki stvarno dobar item košta ko svetog petra kajgana

15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ima netko vremena, da mi pomogne sklepat hellfire ring imam samo ključ od onog iz stoneforta teror key, trebaju mi ostali i treba ju mi od king leorica siegbreakera i tako i sami znate šta sve treba. jer ne da mi se mučit, pošto igram na MP3 trenutno mogu i na MP4, bilo bi dobro kad bi mi neko mogo asistirat na MP10 pa da lakše dobijem te ključeve i planove za hellfire, da si brže dižem iskustvo.

evo, ako netko ima volje da mi pomogne nek me doda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776

dodaj me pa ti pomognem

Crixus#2255

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ma sad sam na 9 lvl, imam sati i pol tek igranja, ono laganini s monkom krenuo. 

Ali mislim da ću sad malo pauzirati hc ili svaki dan pomalo, jer frend je uzeo novi acc i igra bez AH pa ću malo s njime to igrati. 

Cilj mu je igrati bez AH, samo s itemima koje nađe i koje može kupiti kod vendora. I kaže nije mu cilj proći samo do lvl 60 i da može odmah inferno igrati. 

Ja sam rekao da je lud, ali eto čovjek tako odlučio. Imao je 1000+ sati prije, i od svega je odustao. Sad niti golda ima, niti išta. 

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Malo sitnija zarada

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...
1.Lovac kaže...

Ma sad sam na 9 lvl, imam sati i pol tek igranja, ono laganini s monkom krenuo. 

Ali mislim da ću sad malo pauzirati hc ili svaki dan pomalo, jer frend je uzeo novi acc i igra bez AH pa ću malo s njime to igrati. 

Cilj mu je igrati bez AH, samo s itemima koje nađe i koje može kupiti kod vendora. I kaže nije mu cilj proći samo do lvl 60 i da može odmah inferno igrati. 

Ja sam rekao da je lud, ali eto čovjek tako odlučio. Imao je 1000+ sati prije, i od svega je odustao. Sad niti golda ima, niti išta. 

Pa fora je to, jedan lik igra HC s MP 10 i samo s itemima koje nađe sam. To se zove HC.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
16 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Pa fora je to, jedan lik igra HC s MP 10 i samo s itemima koje nađe sam. To se zove HC.

Ma MP10 je pretjerivanje na HC, na počeku i ja igram s mp10 jer se može, na normal i nightmare se da rokati, ali na hell već teže dok prolaziš. A na MP10 na inferno možeš zaboraviti, dok ne budeš imao milijarde za kupiti iteme za MP10. 

Ali HC je zakon, puno je bolje i uzbudljivije nego SC, tko god nije igrao nek krene što prije, da se lakše navikne na umiranje, jer kasnije se lakše podnese kad lik krepa :D

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav!

Ja igram neko vrijeme, i evo, da se javim ovdje :)

Jel ima tko zainteresiran da ponekad igramo skupa?

Trebao bih još malo toga naučiti da sve shvatim. :)

Ako se nekome igra, neka javi. U biti, htjeo bih da mi se objasni multilayer malo :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Samo odi u public game, biraš koji MP hoćeš igrati i kad klikaš po questovima piše ti koliko ljudi to igra, i ako se potrefi da na odabranom MPu igra netko i slobodno mjesto ima. Automatski te ubacuje, i igraš s ekipom. 

Ja sam u početku diabla izbjegavao public, samo s prijateljima, jer sam čitao i ne znam zašto ali bojao se krađe acc, jer se događalo.

Ali sad nikakvih problema, kad i igram, samo sam na public game.

Ili si mislio na multi s prijateljima, samo pozoveš nekoga u party, i party počinje :D 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

e franjo zaboravio si u ovome postu napomeniti da ti igraš HC i da je to super a da je SC za pikice!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Samo odi u public game, biraš koji MP hoćeš igrati i kad klikaš po questovima piše ti koliko ljudi to igra, i ako se potrefi da na odabranom MPu igra netko i slobodno mjesto ima. Automatski te ubacuje, i igraš s ekipom. 

Ja sam u početku diabla izbjegavao public, samo s prijateljima, jer sam čitao i ne znam zašto ali bojao se krađe acc, jer se događalo.

Ali sad nikakvih problema, kad i igram, samo sam na public game.

Ili si mislio na multi s prijateljima, samo pozoveš nekoga u party, i party počinje :D

Da, mislio sam na prijatelje.

Igrao sam WoW dosta vremena, ali ovo mi se čini da moram naći ljude IRL da bih igrao s njima. Da ne igram s nepoznatima, ta nije ovo FPS :)

MaxonUniversal kaže...

e franjo zaboravio si u ovome postu napomeniti da ti igraš HC i da je to super a da je SC za pikice!

Čuj, pickice kreću s Soft(?)Coreom da nauče.

Ti ako si bio za HC čim si počeo, svaka ti dala.

16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Nisam zaboravio, rekao sam to u nekoliko postova dalje :)

A čuj HC je i jedino što me još drži u igri. Frend mi jedan ne igra već 4 mjeseca, jednostavno mu dosadio. 

Jedan je poludio, i krenuo s novim acc, bez love, bez itema, samo ono što nađe na podu.

chutac kaže...

Čuj, pickice kreću s Soft(?)Coreom da nauče.

Ti ako si bio za HC čim si počeo, svaka ti dala.

E da bi otišao u HC moraš doći do lvl 10 prvo, tek se onda otvara HC. 
A i imam ja puno frendova u igri, koji i igraju samo HC, nemaju niti jednog lika u SC.  Jer eto, neki vole baš hard core

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Znam kako doci do HC-a.

Imam ja barbara na 37. levelu.

Jedino me zanima, kako zaraditi novce brzo?

Trenutno kupujem na aukciji za sitne pare iteme za visoki lvl kojima istice vrijeme na aukciji. Bid time da je manje od 1 min.

Da li postoji jos kakav nacin?

I da li tko koristi monster power?

Trenutno sam na nightmare tezini i monster power 5.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:04 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nije neki problem doći do lvl60, tek onda počinju problemi. Treba love za dobre iteme, treba puno resista ako hoćeš igrati inferno. 

Slabo se ljudi igraju s MP, to moraš imati super lika da bi se igrao s time. Ja sam sa svojim zadnjim likom, koji je imao sa skilovima i svime oko 800 all resista, i dobar armor (barbar). Nisam dalje od act3 igrao, i kad sam ga sam igrao, par puta samo što nisam ostavio sve tamo. 

A na kraju me ubio HEP kad mi je struju isključio. Šteta :)

Ono, vidjeti ćeš kad MP prestaje biti šala kad te dobro monsteri počnu rokati. 

A zarada, a skupljaj palve iteme i rare, i do 35lvl itemi se jako dobro prodaju, svašta se da prodati, vit se jako cijeni. 

A već itemi od 40-45 pa na više, mora biti baš dobro da se proda dobro :)
Plave prodaješ kod vendora, i tako skupljaj lovu, da upoće možeš nešto kupovati na AH.  A da se zaraditi na AH ja sam nedavno kupio mač za 900k i jučer prodao za 3,5M, recimo da sam tu dobro profitirao. I tako okreće se lova.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:45 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Umra sam! Moja HC karijera je gotova, neću više igrat, ali bilo je skroz dobro :D

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Uspio sam do 413k DPS-a... nakon pustih vratolomija, nemam pojma kako više od toga. Luđaci opremu stavljaju za 2 milijarde golda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice