Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.640.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

neprodaju se zbog toga sta imaju svi nerealne cijene i svi ocekuju da se obogati od prosjecnog itema. te tvoje hlace su nista posebno, pa ja sam za svog DH uzeo inna t sa dex i vit (95, 60) za 10M golda.

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
MaxonUniversal kaže...

neprodaju se zbog toga sta imaju svi nerealne cijene i svi ocekuju da se obogati od prosjecnog itema. te tvoje hlace su nista posebno, pa ja sam za svog DH uzeo inna t sa dex i vit (95, 60) za 10M golda.

Prodaje se prodaje. Ja sam jutros prodao Echoing fury za 140M (kad se odbije blizzov porez 119M). A kupio sam ga za 100M i vidio da mi bas ne odgovara u odnosu na stari. Eto, nije mi bila namjera zaraditi a ispalo je tako. A sitniji tj. jeftiniji itemi odlaze isto zadovoljavajuce a cak vise ni ne spustam cijenu kao sto sam prije znao samo da se proda.

12 godina
neaktivan
Eld kaže...
MaxonUniversal kaže...

Prodaje se prodaje. Ja sam jutros prodao Echoing fury za 140M (kad se odbije blizzov porez 119M). A kupio sam ga za 100M i vidio da mi bas ne odgovara u odnosu na stari. Eto, nije mi bila namjera zaraditi a ispalo je tako. A sitniji tj. jeftiniji itemi odlaze isto zadovoljavajuce a cak vise ni ne spustam cijenu kao sto sam prije znao samo da se proda.

prodaju se samo super stvari...dobre ne...taj enchoting fury sigurno nije bio loš ak je ošo za 140mil..vjerovatno dobar dps + ls i cd ili socket...ja nemog ovaj rimng prodat za pišljivih 20mil..

samo kažem da su cjene jako pale ..recimo prije 2 tjedna sam im oskorn koji je vredio 150mil jučer jedva dobio 60mil..npr. sjećam e kad je obični mempo helm bio 50mil sad ako nema crit bolje da ga nisi ni našo itd itd...sad se za svaki drop legend il iset treba molit da bude savršen roll da moš nešt zaradit

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:54 (Grozni).
12 godina
domac1986 kaže...

igra je definitivno skoro pa mrtva.... više ne možeš prodati ništa.... inna temperance za 2,2 mil maximalno otišla a imala je 93 dex 8%ias i 40%ress to poison....   ono....ja konto da ću dobit nekhi bar 15 mil a ono kifla....

Igra definitivno nije mrtva nego je stvar u tome da je cijena za loše i dobre predmete pala, jedino se "uber" predmeti prodaju za masnu paru..

Sada se lik bilo koje klase može opremiti za "šerpu krepane ribe" i to da se s njim može igrati inferno mp1-3..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 22:24 (geothia).
17 godina

Mozda cijene dolaze na razinu kakva ustvari i treba biti. Ne znam. Ali upravo dok sam pisao prethodni post prodale su mi se jedne Lacuni za 2,5M. I to beza main statsa. Ja zadovoljan. Lagano razvijam lik, kupim, ako nadjem, nesto bolje opreme, obicno minimalno bolju. Staru prodam po mogucnosti za iste golde koje sam dao, ako ne onda gledam da sto bolje prodjem, a uvijek nesto dropa sto se moze prodati. I proda se. I ide polako ja se ne zurim :) 

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ev ošo ring na rmahu za 8eura..bar nešt

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

cijene su takve zato sto globalno ima sve vise i vise itema i sve vise i vise golda, a niti gold niti itemi ne mogu nestati, znaci moze ih biti samo sve vise i vise.... oduvijek cu cijene bile nerealne ako usporedujes iteme i gold... isti item koji sam prije mjesec, 2, 3 prodao za 70M danas mogu kupiti za manje od 10M, iz razloga sto je sve vise takvih itema jer stalno netko farma a sve je manje igraca koji bi imali potrebu za njim...

uzmes za primjer neki item kojem se cijena vrti trenutacno na recimo 100M golda... sad izracunajte koliko bi vama vremenski trebalo da nafarmate 100M golda ALI samo skupljanjem samog golda, znaci bez da ga zaradite prodajom itema na AH.... i onda zakljucite dali se takav item isplati platiti svo to vrijeme koje ste ulozili za farmanje golda (vrijeme=novac).... zakljucak - vjerojatno ne, zato sto bi za prosjecan item farmao po mjesec dana i igra bi trajala JAKO dugo...

mislim da je igra malo za*ebana zbog AH, bilo bi puno bolje da se koristi samo trade i prodaje preko chata, kao prvo sacuvali bi gold jer nema poreza a i ekonomija bi bila stabilnija jer se nebi ravnao po cijenama drugih itema na AH nego bi svaki deal bio individualan...naravno, sve bi se to svelo na kraju na isto ali ovako bi bar bilo ajmo to nazvat poštenije....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 1:22 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

sa frend liste u 7. mj sam imao 20 ljudi sad ih je 7 koji igraju.... cijene su drastično pale... treba ti pasti uber item da zaradis 100 milijuna .... da zaradis 10 milijuna treba ti pasti item kakav ti je pao prije mjesec i koji dan a tada si mogao imati 40-tak milijuna.... + gold pada zarade više ovdje nema... ne bi ni to problem bio nego je problem što je tako pala cijena da kao prvo kad opremiš lika recimo barba na 175k dmg-a (moj) za neki sljedeći item ti treba 70-tak milijuna da digneš dps za 10k... a tih 70 mlijuna se teeeeško ostvari jer su cijene TAAAAKO pale na ah-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
shimeface kaže...

cijene su takve zato sto globalno ima sve vise i vise itema i sve vise i vise golda, a niti gold niti itemi ne mogu nestati, znaci moze ih biti samo sve vise i vise.... oduvijek cu cijene bile nerealne ako usporedujes iteme i gold... isti item koji sam prije mjesec, 2, 3 prodao za 70M danas mogu kupiti za manje od 10M, iz razloga sto je sve vise takvih itema jer stalno netko farma a sve je manje igraca koji bi imali potrebu za njim...

uzmes za primjer neki item kojem se cijena vrti trenutacno na recimo 100M golda... sad izracunajte koliko bi vama vremenski trebalo da nafarmate 100M golda ALI samo skupljanjem samog golda, znaci bez da ga zaradite prodajom itema na AH.... i onda zakljucite dali se takav item isplati platiti svo to vrijeme koje ste ulozili za farmanje golda (vrijeme=novac).... zakljucak - vjerojatno ne, zato sto bi za prosjecan item farmao po mjesec dana i igra bi trajala JAKO dugo...

mislim da je igra malo za*ebana zbog AH, bilo bi puno bolje da se koristi samo trade i prodaje preko chata, kao prvo sacuvali bi gold jer nema poreza a i ekonomija bi bila stabilnija jer se nebi ravnao po cijenama drugih itema na AH nego bi svaki deal bio individualan...naravno, sve bi se to svelo na kraju na isto ali ovako bi bar bilo ajmo to nazvat poštenije....

Nepopravljivi item wearout ili ograničen broj popravaka je jedino rješenje.

Troll level: sensei
17 godina
Tonči kaže...
shimeface kaže...

Nepopravljivi item wearout ili ograničen broj popravaka je jedino rješenje.

Ili bi trebalo vratiti drop kao prije 1.05 patcha. Smanjiti ga. Ja ne bi imao nista protiv.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nisam rekao da je to rješenje dobro ili da ga trebamo. I svrha svega je da se cijene itema sruše. Idiotske cijene su još uvijek prisutne i nekako tu neopisivu pohlepu treba obuzdati, a inflacija vrijednosti itema je najbolja stvar koja se može dogoditi, jer su itemi sada sve samo ne usklađeni s vrijednosti golda.

Dakle, bravo Blizzard za ubijanje cijena ogromnom ponudom.

Troll level: sensei
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ma blizz je puno toga u startu krivo postavio.. niti jedna igra koja je imala sličan problem, nije nikada popravila ekonomiju..

problem je što je blizz postavio premalo goldsinkova, a još dodao i gold find. generira se puno zlata, ne troši se na ništa.. mali postotak samo ode na porez AH-a i popravke i potione. mega-inflacija neizbježna.

druga stvar je RMAH.. sve i jedna igra koja je napravila interakciju pravih para i golda je imala shebanu ekonomiju.

koliko blesav moraš biti da implementiraš ovako nešto u igru.. OK nema prodaje item-a preko 3rd party stranica, ali olakšana trgovina je privukla scammere, bottere i kojekakve exploitere i dupere koji će danima sjediti i razmišljati kako izvući što više para uz što manje igre.

povećanje količine droppova samo po sebi bi imalo super utjecaj na ekonomiju da ne postoje gore navedene 2 činjenice.. čak je za nove igrače puno bolje danas nego što je bilo kada je igra izašla.. češće će dobiti neki solidan item, sa kojime doduše neće zaraditi čuda, ali će si i za manje para moći pojačati gear..

uber gear ostaje ekskluziva, ali i njemu padaju cijene.

možda se diablo kao igra i sve to sa RMAH-om dalo i bolje izvesti ... da nisu bili toliko fokusirani na uzimanje provizije, da su napravili kvalitetan i isplativ sistem kraftanja i još pokoji kvalitetan goldsink koji bi gutao ingame gold i prije svega da nisu lijeni sa dodavanjem contenta kako bi zadržali bazu igrača.

zaključak? blizzard je failao sa diablom u puno segmenata. kao da nemaju dugogodišnje iskustvo u svijetu online gaminga.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 11:03 (nine).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Za one koji nisu znali(a ima ih sigurno) hellfire ring radi i kod followera sa tim da daje oko 7% exp vise. Ko ima viska golda moze da stavi i leoric signet sto dodje jos 5% exp (za one koji daju +20%). Za one koji farmaju exp ova pocetna cifra od +12% exp uopste nije zanemarljiva

ratko0309#2153

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja na svom followeru iman hellfire ring al više radi dmga nego xp-a. Scoundrell + Hellrack + SOJ sa cold dmg-on. Dakle Hellrack ima šansu da ukopa protivnike + SOJ cold dmg usporava iste. Nabijte mu IAS i dobitna kombinacija.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sauronas kaže...

Za one koji nisu znali(a ima ih sigurno) hellfire ring radi i kod followera sa tim da daje oko 7% exp vise. Ko ima viska golda moze da stavi i leoric signet sto dodje jos 5% exp (za one koji daju +20%). Za one koji farmaju exp ova pocetna cifra od +12% exp uopste nije zanemarljiva

gem 31%

hellfire 35%

leoric cca 23% (pristojna cifra)

sa hellfire+leoric na followeru oko 100 % vise xpa + jos NV

edit: to je na MP0 :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 19:49 (kanzyani).
13 godina
Diablo 3

Ima netko dam i moze craftat hellfire ? Jer sumnjam da sam mogu skupiti sve za njega... Sta treba? 4 kljuca za portal i onda pobit one unutra i craftat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Ima netko dam i moze craftat hellfire ? Jer sumnjam da sam mogu skupiti sve za njega... Sta treba? 4 kljuca za portal i onda pobit one unutra i craftat ?

Samo ti možeš napraviti sebi Hellfire ring jer je vezan za account. Drugi ti mogu samo pomoći skupit ključeve i ubit bossove. Trebaju ti ključevi, 3 ključa za jedan Infernal machine kojim otvaraš jedan portal. Za 3 portala trebaš 9 ključeva (po tri iz svakog acta). Na 4 actu skupiš plan za izradu infernal machine (to moraš skupit samo jedanput). Kada otvoriš portale ubijaš bosove i skupljaš dijelove tijela za izradu prstena. Svaki MP ti daje 10% da će ti pasti dio tijela. Kada skupiš sva tri dijela tijela, moraš kupit plan za izradu prstena i onda si ga možeš napravit.

14 godina
neaktivan
nine kaže...

ma blizz je puno toga u startu krivo postavio.. niti jedna igra koja je imala sličan problem, nije nikada popravila ekonomiju..

problem je što je blizz postavio premalo goldsinkova, a još dodao i gold find. generira se puno zlata, ne troši se na ništa.. mali postotak samo ode na porez AH-a i popravke i potione. mega-inflacija neizbježna.

druga stvar je RMAH.. sve i jedna igra koja je napravila interakciju pravih para i golda je imala shebanu ekonomiju.

koliko blesav moraš biti da implementiraš ovako nešto u igru.. OK nema prodaje item-a preko 3rd party stranica, ali olakšana trgovina je privukla scammere, bottere i kojekakve exploitere i dupere koji će danima sjediti i razmišljati kako izvući što više para uz što manje igre.

povećanje količine droppova samo po sebi bi imalo super utjecaj na ekonomiju da ne postoje gore navedene 2 činjenice.. čak je za nove igrače puno bolje danas nego što je bilo kada je igra izašla.. češće će dobiti neki solidan item, sa kojime doduše neće zaraditi čuda, ali će si i za manje para moći pojačati gear..

uber gear ostaje ekskluziva, ali i njemu padaju cijene.

možda se diablo kao igra i sve to sa RMAH-om dalo i bolje izvesti ... da nisu bili toliko fokusirani na uzimanje provizije, da su napravili kvalitetan i isplativ sistem kraftanja i još pokoji kvalitetan goldsink koji bi gutao ingame gold i prije svega da nisu lijeni sa dodavanjem contenta kako bi zadržali bazu igrača.

zaključak? blizzard je failao sa diablom u puno segmenata. kao da nemaju dugogodišnje iskustvo u svijetu online gaminga.

ja ne djelim tvoje mišljenje, po meni nije nigdje failao, ima se puno više sati igranja za iste pare nego u diablu 2. slažem se da ova AH kvari doživljaj igre, drop je trebao bit kao i u diablu 2 izveden, isto tako on.line igranje to je meni osobno dva najveća minusa. ali ono najvažnije, gameplay i doživljaj dok igram je fenomenalan i osobno mi nijedna igra ovog tipa ne može ni prismrdit diablu. jednostavno volim ovu igru, ovaj serijal i ne može mi nikakva AH i potrebni on.line pristup zgadit činjenicu da je igra dobra, nekome više nekome manje. naravno ko i sve u životu, ništa nije savršeno pa nije ni blizard ponudio nešto savršeno ali je vrlo dobro ako ne i odlično napravio samu igru. a to što će se uvijek moći naći neke zamjerke je drugi par rukava, uvijek će biti onih koji imaju previsoka očekivanja. meni igra postaje sve bolja i bolja, i siguran sam da će mi na inferno tek doživljaj biti potpun.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ja ne djelim tvoje mišljenje, po meni nije nigdje failao, ima se puno više sati igranja za iste pare nego u diablu 2. slažem se da ova AH kvari doživljaj igre, drop je trebao bit kao i u diablu 2 izveden, isto tako on.line igranje to je meni osobno dva najveća minusa. ali ono najvažnije, gameplay i doživljaj dok igram je fenomenalan i osobno mi nijedna igra ovog tipa ne može ni prismrdit diablu. jednostavno volim ovu igru, ovaj serijal i ne može mi nikakva AH i potrebni on.line pristup zgadit činjenicu da je igra dobra, nekome više nekome manje. naravno ko i sve u životu, ništa nije savršeno pa nije ni blizard ponudio nešto savršeno ali je vrlo dobro ako ne i odlično napravio samu igru. a to što će se uvijek moći naći neke zamjerke je drugi par rukava, uvijek će biti onih koji imaju previsoka očekivanja. meni igra postaje sve bolja i bolja, i siguran sam da će mi na inferno tek doživljaj biti potpun.

i onda je svizac zamotao čokoladu...

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ovo je ključan dio čitavog tvog teksta.. kada nabiješ sati igre kao ja ili neki drugi ovdje javi se {#}

još nisi imao ni pravi doticaj sa ekonomijom i pravim farmom.

ne kažem ja da je igra loša, dapače igra je super-zabavna, dobro izgleda (iako je dosta loše i optimizirana), ali ekonomija i količina endgame contenta su slaba strana..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 10:29 (nine).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo down hc diablo down hc
 Da da pao je i diablo na hardcoreu :))))) 

I dropa mi je 1h staff 1100 dmg 47%wepn dmg socket,crit hit dmg i 200 int :D koji ce kostat mozda 100 M :D

Suba
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Koliko bi amulet dolje sa slike mogao vrijediti?

Cini mi se dosta opak zbog IAS, CD i CC, a jos k tome ima i %life i STR/DEX (mada vise STR, pa bolji za Barba).

I mom barbu bi odlicno sjeo, ali brije ako se da dobro prodat, pa za god od prodaje uzeti neki bolji Skorn.

amulet amulet
If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Koliko bi amulet dolje sa slike mogao vrijediti?

Cini mi se dosta opak zbog IAS, CD i CC, a jos k tome ima i %life i STR/DEX (mada vise STR, pa bolji za Barba).

I mom barbu bi odlicno sjeo, ali brije ako se da dobro prodat, pa za god od prodaje uzeti neki bolji Skorn.

sad sam gledo na ah slične ...minimum je 340mil na ah...lošiji od tvog

16 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Daj linkaj svoj profil jer se ne može vidjet kad ukucam Đuro#2155, ne kužim zakaj ???

ili ako me netko dodaje onda franjo_15@hotmail.com , http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/ a ovo je link, ma kad nisam znao kakvo bi ime pa debil stavio đ, i sad samo probleme imam s time.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
15 godina
Diablo 3

Ahurso#2228, dodajte, 53. barb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pocinjem i ja igrat za par dana(opet).Koju clasu favorizirate u solo a koju u teamplay?vise sam zaboravio sta valja a sta ne

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

netko možda za igru?

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ev pao m isuper amulet..puno lošiji od mog na ah 500mil :p

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

franjo ja sam za .) add me  suba#2422

Suba
13 godina
neaktivan
Grozni kaže...

ev pao m isuper amulet..puno lošiji od mog na ah 500mil :p

mogao je biti i 100 milijardi, to ne znaci da netko ima para za platiti...

onaj koji jesam
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice