Eto jedan pošten drop.
Ovo je neki preultrasuperpošteni drop ;)
Lijepa zarada ti se smiješi :P
Eto jedan pošten drop.
Ovo je neki preultrasuperpošteni drop ;)
Lijepa zarada ti se smiješi :P
Nisam dobio drop od preko 5 m ima mesec dana
ja sam danas 13 legend od tog 10 brimstone al nema veze bitno da pada
Eto jedan pošten drop.
kolk ovredi
bolja slika.
šteta zbog malog dps-a, da daje barem 500-600 bilo bi to puno iskoristivije, pogotovo za mog wiza na 51 levelu, stavio bih ovo na aukcijsku kuću, kolika bi bila realna cijena?
bolja slika.
šteta zbog malog dps-a, da daje barem 500-600 bilo bi to puno iskoristivije, pogotovo za mog wiza na 51 levelu, stavio bih ovo na aukcijsku kuću, kolika bi bila realna cijena?
male su cijene tu u igri pošto je za niski level
bolja slika.
male su cijene tu u igri pošto je za niski level
Ma zaboravi, imaš do 300K na Auction house hrpu stvari ilvl63 sa reduced requirements čak do lvl44 i to sa 700+ DPS. Ako prodaš za 50K, sretan, ali ti probaj prvo staviti za više, pa vidi.
Za ove niže levele najlakše se prodaje prstenje i amuleti (oni rijetko imaju reduced reqs)
Samo da sljedeca slika ne bude kako se tali u brimstone
Dam ti 90m za njega. Vise nemam :(
Eto jedan pošten drop.
Dam ti 90m za njega. Vise nemam :(
Rajo puno si zaspamao forum :P
Nego jel tko za ubere, naravno da ravnomjerno podijelimo ključeve ;) btw ultra tužno je to šta nisam miljun godina ubere ubia :(
koji mp lovac?
Ne znam ni koji mp ja mogu :D
daj link geara xd
Na predhodnoj je stranici :D
jel netko možda za kakvu partiju nek me doda, baš mi je dosadno malo pa ako ćemo na neko skupljanje ključeva, traganje, farmanje nešto nek me doda
Đuro#2155
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/21015339
Savjeti za monka i za wizarda , sad vise igram s wizardom nego s monkom tako da vise golda usmjeravam na wizarda
5M
treba mi procjena ovih rukavica, gledao sam na ah al ono je sve prerealisticno
nisu lose ,samo steta sto nemaju defanzivu na sebi :( ...
treba mi procjena ovih rukavica, gledao sam na ah al ono je sve prerealisticno
quadfecta....
10M+
ovo više nij za durat...ništ se ne prodaje cjene su premale tržište je mrtvo..jel se spominje kakav novi patch??ak nedođe uskor omasovno će ljudi napuštat igru
ovo više nij za durat...ništ se ne prodaje cjene su premale tržište je mrtvo..jel se spominje kakav novi patch??ak nedođe uskor omasovno će ljudi napuštat igru
jedino što je u najavi je PVP.. "comes out when it's done"™
Daj linkaj svoj profil jer se ne može vidjet kad ukucam Đuro#2155, ne kužim zakaj ???
nakraju cu ih ostaviti za svoju wizardicu.
Daj linkaj svoj profil jer se ne može vidjet kad ukucam Đuro#2155, ne kužim zakaj ???
na kraju linka profila terba ukucat IME-BROJ a ne IME#BROJ i pod obavezno završiti sa /
ovako: http://eu.battle.net/d3/en/profile/đuro-2155/
(ovaj link ne radi zbog Đ, evo OVDJE valja )
ima koga da bi prodao account? svugdje trazim ali nigdje nemogu naci nikog da prodaje :/,platio bi do 200kn,pm
igra je definitivno skoro pa mrtva.... više ne možeš prodati ništa.... inna temperance za 2,2 mil maximalno otišla a imala je 93 dex 8%ias i 40%ress to poison.... ono....ja konto da ću dobit nekhi bar 15 mil a ono kifla....