Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

A ne znam amulet mi se cini brutalan, imo hebacki critical chance i dmg u jednom i jos je full nabrijan za jednog Wizarda. A dok sam gledo takvog nema. Pa ne znam kakvu cijenu da stavim, ili da ga utrzim na RMAH dok mi sloze hebenu zemlju na hrvatska da mogu dobit onaj SMS auth da rijesim paypal za to cudo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
SimeKZ kaže...

A ne znam amulet mi se cini brutalan, imo hebacki critical chance i dmg u jednom i jos je full nabrijan za jednog Wizarda. A dok sam gledo takvog nema. Pa ne znam kakvu cijenu da stavim, ili da ga utrzim na RMAH dok mi sloze hebenu zemlju na hrvatska da mogu dobit onaj SMS auth da rijesim paypal za to cudo. 

i za mog WD bi bio ok,ali nema posebno dobro nista,samo dobra kombinacija tako da o stotinama milijuna zaboravi... 

13 godina
neaktivan

indentičan amulet ali u kombinaciji sa strenght-om sam ja imao, jako dugo sam ga vucaro po AH i na jedvite jade ga prodo za 100k...al sam ga i jako dugo koristio jer uopće nije loš bio za moj build

14 godina
SimeKZ kaže...

Momci evo mene nakon runa i palo mi je par zanimljivih predmeta. I to mislim da je ovaj amulet rudnik golda kolko mi se cini. Ali ne zelim se precijenit ili podcijenit, pa pogledajte statse od itema. Za ovaj amulet sam iso i u search i nisam naso uopce takav predmet.

Oružjima fali socket, a amulet je dobar, ali nije baš rudnik golda... Ja sam dobio sličan, ali sa još boljim critom i vit i isto sam se ponadao, ali - mauna... {#}

Probaj pod search staviti slične statse, ali bez vit. Navodno wizarde i wd-e "boli ona stvar" za vit... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 9:17 (Yovitssa).
13 godina
Diablo 3

Posto se ne razumijem u Wizarde, za koliko bi moglo ovo otic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Za 4398 golda ili manje.

Troll level: sensei
13 godina
Diablo 3

Daj me nemojte, pa sta onda vrijedi te silne milijuna. Pa gledma te iteme, pa nisu nista jaci od onih koje imam na sebi a ne mogu mp2-3 igrat... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Oružje treba obavezno socket za 100% bonus crit dmg gem. Bez toga je vendor trash.

17 godina
Tonči kaže...

Oružje treba obavezno socket za 100% bonus crit dmg gem. Bez toga je vendor trash.

Da, šteta što se ne može dodati socket (sa šansom i da predmet propadne) kao u Torchlightu, npr.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

OFFTOPIC

Kakav je taj torchlight? Imam duju na steamu, mislim se da malo počnem igrati

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

OFFTOPIC

Savršen :)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
SimeKZ kaže...

Momci evo mene nakon runa i palo mi je par zanimljivih predmeta. I to mislim da je ovaj amulet rudnik golda kolko mi se cini. Ali ne zelim se precijenit ili podcijenit, pa pogledajte statse od itema. Za ovaj amulet sam iso i u search i nisam naso uopce takav predmet.

Amulet je jedina stvar koja valja tu, ostalo u trgovca jer nećeš više zaradit... Za njega možeš možda 3m dobit, provjerit ću ti to predvečer kad budem doma...

SimeKZ kaže...

Pošto ti nema rupe niti ima dobar chc i ima 170 int, možeš jako malo dobit za njega, možda 200k. Nije ti dobar...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pretvori u brimstone :P

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
protjeran
EraserHead kaže...

OFFTOPIC

smece iskreno, zao mi para koje sam dao...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

a sime nitko od nas nije dobio odlican item u sat igre dnevno!

jel ima netko od vas ovaj problem koji se poceo dogadati u zadnjih 3-4 dana? konstatno me izbaciva iz igre i poslije opet mogu normalno na resume game. jer da mi pukne veze od interneta morao bi se opet logirati. nekad nakon 5min nekad nakon sat vremena

0 0 hvala 0
17 godina
MaxonUniversal kaže...

jel ima netko od vas ovaj problem koji se poceo dogadati u zadnjih 3-4 dana? konstatno me izbaciva iz igre i poslije opet mogu normalno na resume game. jer da mi pukne veze od interneta morao bi se opet logirati. nekad nakon 5min nekad nakon sat vremena

Jedino kada sam predugo AFK, ali mi ping dosta pleše u zadnje vrijeme (B-Net navodno napravio update na modemima...), pa dođe do štucanja.

Također mi ide na živce ako mijenjaš skillove da izgubiš sve NV...

16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

nope, ali zna mi se dogadjat u zadnje vrijeme da me samo izbaci iz igre sa errorom. (rijesio tako da sam pobrisao neke mpq fileove iz DIII cache dira)

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Za 4398 golda ili manje.

pa slušaj samo njegove savjete, tako je i meni savjetovao da vendoram mač, a prodalo se za 5 milje,

pogledaj Ah i kako se krecu itemi s sličnim ili malo slabijim statsima... jednostavno

16 godina
odjavljen
alscaul kaže...
Tonči kaže...

Za 4398 golda ili manje.

pa slušaj samo njegove savjete, tako je i meni savjetovao da vendoram mač, a prodalo se za 5 milje,

pogledaj Ah i kako se krecu itemi s sličnim ili malo slabijim statsima... jednostavno

A sve se prije ili kasnije proda. Ljudi se općenito lako zalete i kupe govno. I meni se dogodilo.

14 godina
SimeKZ kaže...

Osim amuleta, sve je za vendora. 1-hand xbow ne moras ni kupit sa poda, a melee 1-handerse bez socketa isto mozes vendorirat bez gledanja  statsa. Amulet nije tako los, ne zaboravi da ima min dmg. Ljudi cesto zanemaruju average damage affix (+min, +max,+x-y), a kod buidlova sa vecim IAS, average damage moze dignut DPS vise nego crit. Meni recimo +23-50 dmg na ringu dodaju dps kao +3.5 crit chance.

edit - sto se tice +min dmg, 30 min dmg je isto sto i 20-50 average dmg. 30 max dmg = 15 average dmg. +30 min dmg je dobar stat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:44 (mcf).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mcf kaže...

edit - sto se tice +min dmg, 30 min dmg je isto sto i 20-50 average dmg. 30 max dmg = 15 average dmg. +30 min dmg je dobar stat.

pa to ti i nije bas tocno....

+30 min damage je uistunu ovo sto pise, dok je "+20-50" (btw. avg je 35) +20 se odnosi na min damage i +30 (je razlika izmedu 20 i 50) max damage koji se aplicira na damage delta.  A delta damage je razlika izmedu min i max na waeponu, tak da ovisno o rasponu min i max damagea na waeponu, efekt variara. 

dodan "slikovni primjer"

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:10 (Test user).
13 godina
neaktivan
tkovi kaže...

gdje se to nalazi?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da je netko spomenuo Torchlight 2. Igra nije uopce losa (dapače), nekom ce se vise svidjeti, nekom manje.

E sad, ako zelite nešto sličnije Diablu 2 (nasuprot Diablu 3), probajte Path of Exile.

Većina mana Diabla 3 su nestale, gotovo sve prednosti Diabla 2 su tu. Igra je daleko najkompleksniji ARPG do sad.

Trenutno je u tijeku closed beta, open beta dolazi 23.01.

Video traje 20 min, ali isplati se poslušati, jako dobar sažetak.

3 3 hvala 0
14 godina
Test user kaže...

pa to ti i nije bas tocno....

+30 min damage je uistunu ovo sto pise, dok je "+20-50" (btw. avg je 35) +20 se odnosi na min damage i +30 (je razlika izmedu 20 i 50) max damage koji se aplicira na damage delta.  A delta damage je razlika izmedu min i max na waeponu, tak da ovisno o rasponu min i max damagea na waeponu, efekt variara. 

dodan "slikovni primjer"

U praksi ne bi trebalo varirati. +35 min dmg uvijek daje +35 dmg. +20-50 dmg daje random dmg izmedju 20-50, dakle prosjek 35 dmg (ne pricam o +min+max).

Inace, postovi na official forumu kazu da je  trenutno aktualan bug koji krivo prikazuje vrijednost dps-a na +average dmg +min dmg gearu. Nisam pratio detalje, baci pogled na forum. Kazu (ako se ne varam, samo sam preletio postove) da jedino kad stavis item na ah, ah tooltip prikazuje tocnu average dmg .

12 godina
neaktivan
Diablo 3

E ovo već nij za vjerovat..svaki dan dobijem bar 6-7 legendary sa 400mf a danas baš nijedan lol

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
tkovi kaže...

gdje se to nalazi?

Poruka koju mi je bacalo je bila unable to validate core data files, ovaj thread http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6934724629 mi je rijesio problem no to nema veze sa tvojim problemom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 6:31 (tkovi).
16 godina
neaktivan
Grozni kaže...

E ovo već nij za vjerovat..svaki dan dobijem bar 6-7 legendary sa 400mf a danas baš nijedan lol

eh, ja jedno tri tjedna nisam dobio posteni item, nije da puno igram no da od 19-27 paragon lvla ne dobijem dobar leg(sve lvl 61 i na nize), e to mi ni normalno (MF 500, mp5)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

jucer sam na trejdu izgubio 30m:) tip mi zamjenio item. valjda sam predugo igrao i zbog pada koncentracije nisam pazio. tak da opozorim treba pazit da ne zavrsite kao ja :) i da tip se zove ninja:)

2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ahurso#2228, pa me dodajte, napisite samo da ste s foruma. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice