Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

SMEĆE! SMEĆE, a nikako i nikakvo SMEČE. Dajte naučite više.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 11:51 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ha-ha i tebe svašta sekira {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Reci im ti Tonči :D
Nego momci ima li tko kakvih predmeta za prodat ili možda traži nešto.

Amo malo surađivat pa ako nekome padne nešto šta valja da se dogovorimo međusobno. Profitirat ćemo svi jer nećemo gubit pare na AH ovih 15% :D

Samo vas molim da stavljate razumne cijene :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:54 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima Echoing fury sa int, 1100 dps, socket za neku ok cjenu nek mi se javi (nemam golda za life steal niti cu ikad imati {#} )

ign ivan#2881

More Li...

0 0 hvala 0
15 godina
Yovitssa kaže...

Pozdrav!

Konačno sam i ja svog barba prebacio na "ww", više nije tank hibrid na moj način!{#}

Sad bih molio Vas iskusnije da me savjetujete što se tiče opreme i skillova. Ja sam se opremio na način koji mi je budžet dozvoljavao, žrtvovao sam puno vit zbog critova pa sam u startu crkavao ko lud na MP5 razini, ali kad sam se malo ufurao, sve je došlo na svoje!

E sad, znam da uvijek može bolje, pa bih Vas molio da se raspištoljite!!! {#}

Profil mi je u potpisu!

P.S. Sepultribe čestitke na fenomenalnom uspjehu! {#}

Za pocetak, stavi rend sa life steal runom umjesto revenge, i ima da ti se life sustain preporodi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
protjeran
Diablo 3

hvala svima na lipim čestitkama {#}

@ansha...  ne to mi je dps bez battle range,  možeš pogledat koliki mi je unbuffed dps na diablo progres stranici mislim oko 133k  , nisam probao solo na mp 10   teško je na siđbrekeru i zoltonu kad si sam isprobao sam na mp 8 sam i muče me bubli oni tako da igram s ekipom

@West...  1196 sati i 17 min

@formula1live... za 1 level dva dana ako sam dosta igrao , a ponekad i tri , na mp 5 sam dizao expirianse 1 crtica po runu , došao bi i prije da sam stavio ruby u helm ali to sam stavio zadnja 2 lv. jer sam htio čim brže završit s tim

@EraserHead...  dižem ga od 1.0.4 patcha i cijelo vreme sam alkazerovu rutu igrao , do 35 levela sam igrao bez gema , onda je krenulo sporije i ubacio sam gem u helm sve do patcha 1.0.5 , skinu sam gem jer sam iskraftao hellfire ring , igram svaki dan

@Tonči... ja sam mislio da si ti neka normalnija osoba (bez uvrede) al stvarno ne kužim kaj tebe smeta pravopisne pogreške ko da pišemo neke referate a nerazgovaramo o igri , ako te to smeta molim te ignoriraj moje postove i nemoj ih uopče čitat stavi me na ignore {#}{#}

da AH  ne radi dobro neki itemi se vide neki ne , jučer smo Pofin helm pokušavali stavit ja i Maxon  i nijednom se nije vidio na AH-u  , vjerovatno budu to brzo popravili

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jel itko od vas prijavio ovaj bug sa "expired" na AH njima na support ili na forum?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Jel itko od vas prijavio ovaj bug sa "expired" na AH njima na support ili na forum?

da igrači su prijavili več prije 2 dana i blizz je odgovorio u blue postu da budu u najkračem roku njihovi tehničari riješili problem

15 godina
Sepultribe kaže...
1.Lovac kaže...

da igrači su prijavili več prije 2 dana i blizz je odgovorio u blue postu da budu u najkračem roku njihovi tehničari riješili problem

Vidia sam ja to na forumu maloprije, hvala :D

16 godina
Tonči kaže...

SMEĆE! SMEĆE, a nikako i nikakvo SMEČE. Dajte naučite više.

and new hitler was born, chill grammar nazi {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

jbtfkingblizzscummshit lol kako mi digao tlak ovaj AH... {#}

opet pogledam dali mi je listan witching hour i naravno da nije.. početnici lol

druge iteme nisam ni provjeravao

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li neka dobra dusa koja bi mi pomogla ubit Uberse na barem MP7, kljuceve sam farmao na mp6-7 (imam 9 devicea). 
Probao sam MP5 solo odigrat al Rakanoth + Ghom jednostavno nemrem pa sam davno odustao od ubijanja istih.
Igram s DH-om, stari legolas je u potpisu.  Treba mi samo jedan ring da mogu nastavit farmat XP na 0 jer mi je tamo najljepse.

Ako treba neka kompenzacija, mozemo se valjda dogovorit 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim pomoć! Kupio sam sinu Diablo 3, nakon instalacije upisao je originalni kljuć koji je vezan za njegov accaunt, koji je imao na Blizzardu.

Nakon toga se nije mogao logirati, te smo dobili poruku.

Greetings,

Due to an unusual change in your access pattern, the Battle.net account ivan.marsic99@gmail.com has been locked. This can be caused by logging in from a new location, but it may also signal an attempt to compromise your account.

If you have registered for Battle.net SMS Protect, you can unlock your account by selecting “Can’t log in,” then selecting “I’m currently locked out of my account,” and following the steps provided. If you have not registered for Battle.net SMS Protect, or if you feel that your account’s security is at risk, please follow the steps below.

Step 1: Secure Your Computer

Ensure that your computer is free from any malicious programs, as a password change alone may not deter future attacks. Visit our Account Security website to learn how to protect your computer from unauthorized access.

Step 2: Secure Your Email Account

Choose a new password for your email account and review your email for any filters or rules you did not create. For more information on securing your email account, visit our Account and Computer Security page.

Step 3: Choose a New Password

Change your password to resume using this Battle.net account, as your former password no longer grants access to any login-protected Battle.net account service or game. Visit our Password Reset page to begin the password change process.

Once you’ve regained access to your account, you can add additional security with Battle.net SMS Protect , a free service that allows you to unlock your Battle.net account on your own with a few simple steps. For more information, see the SMS Protect FAQ

Regards,

Pokušao sam sve, ali me vrti u krug, pomoć!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam slican problem kod kompica kad je promijenio PC.Stalno nas je vrtilo ukrug i jedino sto je pomoglo bila je aktivacija mobile authenticatora(nismo se htjeli gnjavit s blizzardovom podrskom).Nakon toga sve je isprve proradilo.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Identicna stvar se meni desila kad sam kupio igru,i naso sam rijesenje na netu.Rijesenje ti je da mjenjas sifru accounta par puta dok blizzard ne usvoji tu "sablonu" logiranja.Ja sam trebo 6 puta mjenjat sifru da bi mi je na kraju prihvatilo,nakon toga sve ide normalno.Nema veze sa Authenticatorom.Moze se desit da ces trebati i vise od 6 puta mjenjati sifru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 9:47 (XSX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Identicna stvar se meni desila kad sam kupio igru,i naso sam rijesenje na netu.Rijesenje ti je da mjenjas sifru accounta par puta dok blizzard ne usvoji tu "sablonu" logiranja.Ja sam trebo 6 puta mjenjat sifru da bi mi je na kraju prihvatilo,nakon toga sve ide normalno.Nema veze sa Authenticatorom.Moze se desit da ces trebati i vise od 6 puta mjenjati sifru.

Ko kaze da ima veze sa authenticatorom?Sifru smo mijenjali 20 puta i uvijek nas vracalo na pocetak kod pokusaja pokretanja igre.Mobilni authenticator je besplatan,stavis ga na mob i nemas vise takvih problema s logiranjem nikad.

15 godina
Gnjoj kaže...

Ugavnom postoje 2 mogucnosti, ili dodat sms protect koji je kao stu je vec korisnik prije napisao besplatan i veaoma jednostavan za dodat ili kontaktirat podrsku blizzarda te njima objasnit situaciju. To ce vjerojatno potrajat dan-dva od kad se poruka posalje do slanja odgovora sa njihove strane. 

Ali svakako preporucam dodavanje ili sms protecta ili authenticatora na account jer meni i jos nekima koje znam se znalo ucestalo dogadat upravo to, na vec postojeci account koji si registrirao i igrao na njemu pri loginu kaze da je poslan mail i da treba pass promjenit upravo zbog tog login patterna a dodavanjem neke od gore navedenih stvari to se rijesi i doda se extra sigurnost na asam account.

15 godina
Diablo 3

Sutra novi 1.06 patch wizard ce izgleda bit novi barb,ko zna mozda jay wilson prede na wiza hahaha evo notsi iako nisu potvrdeni. 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7004692655

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
toninho kaže...

Sutra novi 1.06 patch wizard ce izgleda bit novi barb,ko zna mozda jay wilson prede na wiza hahaha evo notsi iako nisu potvrdeni. 

To nema veze s promjenama; to su zelje nekih igraca. Inace, sto to znaci novi Barb? Pa sve klase su oduvijek jednako zabavne. Ovo nije MMO i nikome ne treba balans.

14 godina
neaktivan
toninho kaže...

To nema veze s promjenama; to su zelje nekih igraca. Inace, sto to znaci novi Barb? Pa sve klase su oduvijek jednako zabavne. Ovo nije MMO i nikome ne treba balans.

netko od vas dvojce je nasjeo na nesto...

ili toninho na glupi post pa povukao Toncia u beskraj....

ili Tonci na toninho-ov sakriveni sarkazam.....

ili ja na sarkazam.....{#}

16 godina
Tonči kaže...

15 godina
Diablo 3

Was fun while it lasted... 

Iako bilo bi super da to ode live, mislim da bi svi presli na wiza barem ovi koji igraju sa onim sto je top atm a ne ono sa cim zele.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj character; recite neki savjet ako treba nešto promijenit i to: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nightlord32-2829/hero/18679245

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam za njega, ali mene je zabavilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skinuo sam authenticator, samo kako ga koristiti?

Napomena ja se ne mogu logirati na Battle.net

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

dugo ništa nije palo i sad ovo odjednom :)

može neka procjena koliko bi mogao izvući golda

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko bi stavili cijenu za ovo nema bas nikaj slicno na ah?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:25 (mArkoman).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Problem:

Skinuo mi se novi patch do kraja. Odem na Play game, otvori mi se igra, upišem username i pass i tad mi izbaci poruku:

Kliknem OK, i ne downloada više niš... Opet pokrenem i tako u krug... Plsa help! {#}

Otkrio sam problem, https://us.battle.net/support/en/blog/6477693

Ja sam igru kupio online i po defaultu mi je instalirana sa "the americas" servera (ili tako nešto).

Ja sam poslije promijenio na Europu, ali sad mi instalira patcheve dok i Amerima i dokle god ne bude patchirana igra i u europi, ne mogu igrati... Jbg... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:10 (Yovitssa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

MA DEBILANA TEŠKA!!!!

Svaki put se iznerviram ko debil radi ovog. Prošli put kad je doša patch ista stvar je i meni bila i nada sam se da se neće ponovit, al i sad opet ne mogu uć!
Mislim idiotizam je to teški...

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice