Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

konacno pao neki dobar item :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Pao je dobar, ali nažalost nije zarolao crit.
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Pao je dobar, ali nažalost nije zarolao crit.

I ovako je jako dobar ( visok Strength, visok AR ). Da je zarolan CChance, bio bi to sigurno 1B+ item.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Dali se nešto događa sa AH ili nitko ništa više ne kupuje? Ovaj tjedan sam prodao samo 40% stvari koje sam stavio na AH.

0 2 hvala 0
14 godina
formula1live kaže...

Dali se nešto događa sa AH ili nitko ništa više ne kupuje? Ovaj tjedan sam prodao samo 40% stvari koje sam stavio na AH.

I ja također...

I nije mi jasno ono što itemi stoje, a expired su...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ja sam danas prodao 3 itema,ali ispod cijene... jako tesko se prodaje zadnjih dana.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
Diablo 3

Meni se itemi ne prodaju ni za 1/10 cijene -.-''

A još mi ovaj "expired" glavu izmutia -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ma itemi se ne prodaju već mjesec dana kako treba, nitko ne igra više to.
opala je zainteresiranost.
Uglavnom na HC se jako dobro prodaju itemi, uglavnom ovi nižeš lvl, do 35, meni kao ludo, sve što stavim ode jako brzo. I to za ok cijenu na tim lvlima.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Uglavnom na HC se jako dobro prodaju itemi, uglavnom ovi nižeš lvl, do 35, meni kao ludo, sve što stavim ode jako brzo. I to za ok cijenu na tim lvlima.

LOL, gluposti, moja friend lista sve punija i punija nakon onog gadnog pražnjenja na 1.0.3.

Slabije se prodaju itemi iz dva razloga:

- stavljate pretjerane cijene

- ponuda je sve veća pa prodaje samo onaj tko spušta cijenu

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Franjo15 kaže...

LOL, gluposti, moja friend lista sve punija i punija nakon onog gadnog pražnjenja na 1.0.3.

slazem se... cijene su jednostavno blesave, recimo item za barba se prodaje za 10M a skoro isti takav item samo za DH (znaci da je dex glavni stat ili nesto slicno) se prodaje doslovno 10 puta skuplje... ili recimo vidim item koji se prodaje za doslovno 200 MILIJARDI golda i nije mi jasno... sta netko stvarno ima toliko golda za platit ili.... ?!

samo mi nije jasno (zapravo iznenaden sam) time sto ne padaju cijene zbog spustana cijene da bi se item lakse (brze) prodao... znate ono kad vidis na AH item koji se prodaje za 2M(karikiram) pa ti stavis isti takav za 1M da bi ga kupac prije uzeo jer mu je isplativije... i kad se zareda 10 takvih padne cijena itema 70%... WoW sindrom ;)

onaj koji jesam
16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo večeras sam našao Depth Diggers (hlače) s 227str i 79vit 72res, 25%, 20% MF GF, i cijene koje se kreću su oko 40M, kad spustim statove 20 i sitno, ja sam stavio aukciju od 15M pa ćemo vidjeti hoće se prodati :)

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
Franjo15 kaže...

Nažalost nisu to samo razlozi, trenutno AH ima poteškoća, neki itemi koje stavite gore nisu vidljivi na listi kad tražite iste ( recimo kako bi vidjeli je li vas netko undercuttao). 5 od 10 mojih itema nisu jednostavno bili vidljivi na popisu i to ne samo meni, ne vide ih ni frendovi a ne vide se ni kad iste iteme neki od njih stave na AH. Sve to u krugu od nas troje. Neki se itemi jednostavno vide a neki ne. Probao sam i logout nakon ali nije pomoglo. Vidjet ćemo jer to je navodno bio problem i u svibnju pa su riješili...valjda.. :)

Ako netko ima dodatan info neka me ispravi ili nadopuni. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
odjavljen

Ja sam sad testirao. Svaki item mi se vidi 5 minuta od postavljanja, kako sam i ocekivao. Hmm, mozda je nepredvidljivo. Inace, kod oruzja sam primijetio da DPS u listi kod pretrage zna biti pogresan, iako tooltip na mouseoveru pokazuje dobro.

Troll level: sensei
17 godina
neaktivan
Meni je isto tako jako puno expired itema na listi. Ono što mi je još čudnije su cijene nekih itema. Neki dan inna hlače sa 100int su bile na 2,3 stranice na AH i to po cijeni od 40-50M, a danas su samo 2. Ili ljudi ne igraju pa ne vrate iteme na AH kad isteknu ili se nešto čudno događa

Što se tiče krivog DPS kod wepona najvjerojatnije stave crveni gem u soket pa on na statovima na ah prikaze drukcije nego što u starnosti je.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam sad testirao. Svaki item mi se vidi 5 minuta od postavljanja, kako sam i ocekivao. Hmm, mozda je nepredvidljivo. Inace, kod oruzja sam primijetio da DPS u listi kod pretrage zna biti pogresan, iako tooltip na mouseoveru pokazuje dobro.

Možda je neko stavia crveni gem u oružje šta utjeće na prikazani DPS u listi.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 14:09 (Hedrick).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo,zanima me dali bi se netko htio mjenjati za iteme od mog Demon huntera,jer bi htio nastaviti igru za Wizardom pa mi umjesto dex treba int,normalno da su ostali statsti podjednaki.Belt,Amulet i prsteni su radi golda stavljeni inace imam druge.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/21656381

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

padaju li leg u zadnje vrime jer ja ništa vidia nisam...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

meni nista...

onaj koji jesam
17 godina
1.Lovac kaže...

Popravljaju AH pa su valjda nesto generalno zabrljali. Prekjucer 3 legenda u 2 minute a danas cijeli dan u vise od nekoliko runova nijedan.

14 godina
protjeran
Diablo 3

meni dropaju , jučer IK torso mali upgrade za mog barbara , danas i Zunimasine bucne  i lacuni s critom i str. šteta bez all ress(i dosta smeča ),  prodaje se ako stavite realne cijene kako je i Tonči rekel prije u postu ... i da moj put paragona je završio konačno {#}

9 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...

meni dropaju , jučer IK torso mali upgrade za mog barbara , danas i Zunimasine bucne  i lacuni s critom i str. šteta bez all ress(i dosta smeča ),  prodaje se ako stavite realne cijene kako je i Tonči rekel prije u postu ... i da moj put paragona je završio konačno {#}

Čestitke na ludilo dropu i na 100 paragonu :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839
Stavarno neloše :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 2:48 (1.Lovac).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

definitivno nekaj ne štima sa AH-om.. evo jučer popodne stavio witching hour prodavati, jutros idem pogledati dali je netko stavio jeftinije, i moj se uopće ne vidi. cancellirao sam ga i stavio opet, valjda bu sad vidljiv lol.

i onda već par dana hrpa expired itema, a i kod pretrage prvi page nije popunjen nego vidim recimo 5-6 itema i ispod praznina.. tek od drugog pagea mi lista punu listu.

@Sepultribe

čestitke {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sepultribe kaže...

GZ! {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 8:29 (AFARON).
15 godina
protjeran
@Sepultribe
Jel ti 171k dps sa battle rageom ili bez?
Mozes li solo ubere na mp10?
14 godina
Diablo 3

Pozdrav!

Konačno sam i ja svog barba prebacio na "ww", više nije tank hibrid na moj način!{#}

Sad bih molio Vas iskusnije da me savjetujete što se tiče opreme i skillova. Ja sam se opremio na način koji mi je budžet dozvoljavao, žrtvovao sam puno vit zbog critova pa sam u startu crkavao ko lud na MP5 razini, ali kad sam se malo ufurao, sve je došlo na svoje!

E sad, znam da uvijek može bolje, pa bih Vas molio da se raspištoljite!!! {#}

Profil mi je u potpisu!

P.S. Sepultribe čestitke na fenomenalnom uspjehu! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

E, ja ne znam sta bi s ovom igrom, imam sve tri torbe pune ilvl63 itema, svi altovi su mi puni ilvl63 itema,legova...

Naprosto mi se nije dalo prodavat i onda sam sve trpo i trpo sad vise ne znam kaj je za vendor a kaj je za AH , a mislim da ima i RMAH matrijala dost.

Najradje bi sve prodo vendoru, a znam da ima dobrih itema, presto sam aktivno igrat oko 1.03, tu i tamo malo pripalim, al naprosto me sve ove điđe nisu privukle(Paragon,Infernal Machine), Blizz nije doraso, naprosto premalo sadržaja, došo sam s 4 lika do inferna, znaci 20 puta(minimalno) sam prosao sve jedno te isto, a kao tek onda igra pocinje, item hunt...

Naprosto mi se bljuje da bi prošo još jedan Act3 run il nešt takvo, cak nisam nit ubio Diabla na infernu jel nemam volje 3 sata odvojit, a mogu ga s lakocom roknut.

Ovo kaj mi je na likovima mi i nije najbolja oprema, sve je razbacano, nešt sam kemijao s buildovima, napravio 300spear build,WWbuild,klasicni barb, 3 kvalitetna builda od svakog chara,imam svu opremu za sve, a naprosto nemam snage i volje to sve posložit.

Jel ima kakav program koji bi automatski svaki item usliko,kropo i stavio u neki folder, pa sve i da je nekakvi ilegalni bot il autoit skripta, pa da uploadam rar fajlu na neki megaupload pa da moze skinit ko god oce i da vidi neko ko je u toku s cijenama i svim

da razabere sta valja a sta ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nine kaže...

definitivno nekaj ne štima sa AH-om.. evo jučer popodne stavio witching hour prodavati, jutros idem pogledati dali je netko stavio jeftinije, i moj se uopće ne vidi. cancellirao sam ga i stavio opet, valjda bu sad vidljiv lol.

i onda već par dana hrpa expired itema, a i kod pretrage prvi page nije popunjen nego vidim recimo 5-6 itema i ispod praznina.. tek od drugog pagea mi lista punu listu.

Ja sam jutros testirao malo i vidim, od 10 itema koje sam sinoć stavio na prodaju, 6 ih nema na AH... Vratim ih sve u stash, stavim opet na AH, pričekam 20 min i opet ista spika. Onda sam u sat vremena 4 puta stavio samo ice climbersice na AH i nijednom ih nije registriralo (znam da treba čekati 5 min da item bude vidljiv, ja sam čekao još duže). Evo, sad ću ih peti put staviti!!!

Btw, pronašao sam nešto o tome, ali sramota je da su tek jučer izašli s tim u javnost, a traje najmanje tjedan dana: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967567602

14 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

Čestitke.

I koliko sati igranja imaš?

Lp

13 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...

100-tka. GZ. Koliko ti je trebalo vremena za zadnjih 10lvl?

To sa Ah ne bi bio problem da meni nije zaštekao Echoing Fury u stashu. Odnosno makar sam ga izvadio iz stahsa on mi i dalje zauzima nevidljivo mjesto na Ah i ne mogu stavljati 10 nego samo 9 itema, a normalno kod pretraživanja on sa i dalje vidi sa Exipred i cijenom od prije 4 dana. Valjda će sa redovitim održavanjem servera to popravit.

PS: treba tko Echoing Fury sa intom, lohom i sokcetom za 70M?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 11:17 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

Pridružujem se čestitkama{#}

Sada na drugog lika {#}

Edit: koliko ti je trebalo sve skupa vremena?

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 11:34 (EraserHead).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice