Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3

!...sad neznam jesan li to ja zabrijo ili je stavarno istina ali mislin da elite bacaju bolje stvari  na racun toga sto ih prije ubijes i ako ne pogines ni jedan put pokusavajuci,problem je u tome sto ako oces veliki mf ,dps i surv. ce kaskat a samim tim neces bit bas uncikovit kod bestija,i naravno ginit i sporo ih ubijat sto ako cemo gledat po ovom rezultira hrpon bezvrijednih stvari,recimo  skroz san pazija da ne ginem i da ih brzo rijesin , i tada bi mi pala barem jedna 62lv a par puta i 63 lv item,kad bi poginija par puta itemi bi bili smece isto ka i kad bi ih ubija 10 min (10 min bi ih ubija kad sn mf nakrka na 300)...( inace ,nekako san  izbalansira mf na 214 ,a da mi dmg i rss budu opet visoko,btw igran s wd-pn pa mi je lako nabit dps s buffon)....da skratin opet mi pada smece a ali govorin da mi kad ne ginem i brz san padaju samo 62 i 63(smeca)...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:56 (Squall Dvopek).
13 godina
odjavljen
Squall Dvopek kaže...

!...sad neznam jesan li to ja zabrijo ili je stavarno istina ali mislin da elite bacaju bolje stvari  na racun toga sto ih prije ubijes i ako ne pogines ni jedan put pokusavajuci,problem je u tome sto ako oces veliki mf ,dps i surv. ce kaskat a samim tim neces bit bas uncikovit kod bestija,i naravno ginit i sporo ih ubijat sto ako cemo gledat po ovom rezultira hrpon bezvrijednih stvari,recimo  skroz san pazija da ne ginem i da ih brzo rijesin , i tada bi mi pala barem jedna 62lv a par puta i 63 lv item,kad bi poginija par puta itemi bi bili smece isto ka i kad bi ih ubija 10 min (10 min bi ih ubija kad sn mf nakrka na 300)...( inace ,nekako san  izbalansira mf na 214 ,a da mi dmg i rss budu opet visoko,btw igran s wd-pn pa mi je lako nabit dps s buffon)....da skratin opet mi pada smece a ali govorin da mi kad ne ginem i brz san padaju samo 62 i 63(smeca)...

Ma samo ti se to čini. Meni su par puta pali legendarni itemi od elita koji me prije toga 5+ puta ubio, tako da je u igri sreća i ništa drugo.

12 godina
protjeran
formula1live kaže...
Squall Dvopek kaže...

Ma samo ti se to čini. Meni su par puta pali legendarni itemi od elita koji me prije toga 5+ puta ubio, tako da je u igri sreća i ništa drugo.

Ma nije to sreća već jednostavno objašnjenje, server apsolutno i totalno random generira loot, nebitno koliko si ti dugo elite ubijao, koliko puta pogiinio...........itd itd

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20193234

Malo sam diga opremu, šta kažete sad?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Mislim da bi ti sljedeći upgrade trebao biti offhand jer ovaj ima strašno mali damage.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno pitanje koje ste culi vjerovatno 100 puta ali nikako da nađem nesta konkretno...Koje je najbolje mjesto za farm itema (koji act i koje mjesto točno )po vama ...Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

Jedno pitanje koje ste culi vjerovatno 100 puta ali nikako da nađem nesta konkretno...Koje je najbolje mjesto za farm itema (koji act i koje mjesto točno )po vama ...Hvala

Act 3 cijeli skoro. Ja volim odmah uletiti u keep depths do ghoma, pa waypoint na bridge of korsikk do siegebreakera i onda dalje protrcati do azmodana :P

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja volim krenuti od kill the siegebraker questa, pa počistim sve do asmota {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ovo mi upravo ispalo dok trazim   gibbering gemstone i to od onih  obicnih pticurina sto pucaju vatrene kugle ...E sad me zanima jel vrijedi to sta ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad nemislis glavom https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/ evo ti pa se gledaj

Suba
14 godina
neaktivan
Pogledaj nekoliko postova poslije tog što si citirao, a i na ovoj stranici malo iznad... Shvatio je...
Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
13 godina
odjavljen
yamaha98 kaže...

Evo ovo mi upravo ispalo dok trazim   gibbering gemstone i to od onih  obicnih pticurina sto pucaju vatrene kugle ...E sad me zanima jel vrijedi to sta ?

Premali block i nema CC, jako teško ćeš prodati taj štit.

A što se tiće runa, je više ne igram The Keep Depths jer svi legendarni itemi koji su mi tamo pali su uvijek bili manjeg lvl od 60, tako da igram sve ostalo.

17 godina
formula1live kaže...
yamaha98 kaže...

A što se tiće runa, je više ne igram The Keep Depths jer svi legendarni itemi koji su mi tamo pali su uvijek bili manjeg lvl od 60, tako da igram sve ostalo.

Netko je unazad par stranica naveo lijep run i ja idem njegovu modifikaciju. Dakle idem 1. Core of Areath 2. Tower of damned lv.1 pa redom Keep Depths lv 1,2,3. I samo to gulim. Rijetko i samo kada sam raspolozen odem i The Barracks ispred Arreat Gate ili cak cijeli Act 3. Ovo prvo sto sam naveo su jako kratke relacije sa 2-3 elite i cas posla se nabije 5 NV-a i onda se resto farma.

A mogu vam reci da se izgleda isplati igrati sa punim MF-om. Otkako sam ga nabio na 398 (max je 399) cesce dropa. Jucer dva legenda jutros jedan a maloprije jedan set ring. Koliko sam nabrzinu vidio ima jos samo jedan slican za koji traze 150M pa bi i taj mogao za eure ako je tako.

17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Meni je tamo pala IK kapa koja je otisla za 160M tako da tvoja teorija nije bas neka.

17 godina
neaktivan
formula1live kaže...
yamaha98 kaže...

Oprosti, ali to ti je obično praznovjerje (slučajnost). Cijeli Act3 ima isti "loot table". Ako je područje dobro za farmati, nemoj ga radi toga izbjegavati.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

imam dh 60(3),wd 60(10) i wiz 37. Do sada nisam dobio ni jedan legendary ni set item. bez obzira na mf mislim da ovo nije normalno,a igram svaki dan bar 5,6 sati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sauronas kaže...

imam dh 60(3),wd 60(10) i wiz 37. Do sada nisam dobio ni jedan legendary ni set item. bez obzira na mf mislim da ovo nije normalno,a igram svaki dan bar 5,6 sati

Sto da ti kazem , losa sreca, Monk lvl 26 i dosada 2 legendarna predmeta s 40%MF. Sreca i samo sreca ima utjecaja u ovoj igri, nist drugo.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

sto se tice MF-a.

IMHO:

u mom slucaju, to je apsolutno bacanje novaca na opremu i "gubljenje vremena".

Slozio sam opremu s 366% MF-a ( s NV5) i 14 dana sam gulio po mapama.

Utrzak: 1 lvl60 Legendary bracers i jedan Flawless star amenthyst plan....i to se dogodilo na dan kad sam slozio opremu, odnosno prvi run.

S MF gearom sam bar ocekivao low lvl legendary ili set-ove, al to se nije dogodilo.

Suma summarum: u mom slucaju, posran od strane srece, MF je BS.

Ipak, malo svijetlo na kraju tunela jest da su zuti imali dobre rolove.

Jos cu malo dat sansi MF-u dok ne sjedne 1.0.5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja od početka idem bez mf geara.. nekako mi je to waste of stats {#}

ne mogu reći da nemam sreće sa dropovima.. paragon 31 sam atm i dobio sam već nekolicinu set itema koje sam dobro prodao, dobim shizz legende redovito itd.. jedino rollovi na rareovima mi nisu baš nešto

frend je sa barbom na paragon 36, prekjučer dobio brutalan mempo of twilight sa str i chc drito za njega, i 5 minuta kasnije mu droppa i solidan fire walker.. čista sreća

EDIT: što mene zanima.. dali se roll generira kada se item indentificira, ili kada droppa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 11:15 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kad dropa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ja od početka idem bez mf geara.. nekako mi je to waste of stats {#}

ne mogu reći da nemam sreće sa dropovima.. paragon 31 sam atm i dobio sam već nekolicinu set itema koje sam dobro prodao, dobim shizz legende redovito itd.. jedino rollovi na rareovima mi nisu baš nešto

frend je sa barbom na paragon 36, prekjučer dobio brutalan mempo of twilight sa str i chc drito za njega, i 5 minuta kasnije mu droppa i solidan fire walker.. čista sreća

EDIT: što mene zanima.. dali se roll generira kada se item indentificira, ili kada droppa?

Kada se dropa se odrede statovi i potencijalna velicina nekog stata. Npr. Strength 33-38 pa kada ga id-as dobijes gotovu vrijednost.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
14 godina
Diablo 3
Ja sam trenutno na act 1 infernu i farmam ga da kupim bolju opremu za act 2 i dalje. Prije tjedan dan sam digao mf iznad 200 i tu ga drzim, al od legendary itema ni traga ni glasa! Jedino par dobrih lvl 63 rare itema... Da stvar bude gora, 2 legedary itema su mi pala još tamo kad sam bio lvl 30, a mf mi je bio čista nula... Jbg, izgleda da nemam sreće... Znam da je bolje da mi dropne neki lvl 63 rare item nego neko legendary smeće, ali, kak je jedan pajdo forumaš neki dan napisao, veseli me kad vidim "ono smeđe na podu"... ;)) Sad kad si malo razmislim, možda sam bolje trebao gf nabrijati, pošto trenutno farmam za kupnju opreme...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo frendovog barba.. neuništiva stoka {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/grzica-2740/hero/18765453

primjetite ogroman hp 110k i sa enchantress ima oko 11k armora {#} nije najbrži farmer, ali sa battlerage mu i dps dosta skoči tako da i solidno ubija..

glavna brija mu je revenge sa runeom za češći proc, koji je na njegov hp ogroman heal.. može doslovno stojati ispred asmodeana i rokati ga dok ne umre unatoč onom njegovom dark power of hell dot-om.

još je toon u izradi, pa će doći i dps-a ali namjera zadržati survivability.. mislim da će on odmah moći na mp 10, jer njemu što više mobova to je lakše jer se revenge stalno proca a i heala po svakom mobu kojeg udari. sve u svemu zabavno ga je gledati kako natanka tonu mobova i sve poroka bez brige {#}

a evo i mog monka nakon par upgradeova:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

malo sam digao resiste i chc, izbacio resist mantru i stavio mantra of conviction - overvawe.. evo na ss-u kako to izgleda, i dps sa breath of heaven buffom.

mantru spamam za 8k healove + extra dmg, tako da sam jako zadovoljan i sa survivabilityjem i dmg-om.. naravno još je to sve work in progress {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 11:57 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Gold find nije isplativ.

I farmaš act 1. Kad počneš farmat a3/a4 onda imaš razloga veselit se ičemu. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Zeromaxy21 kaže...

Gold find nije isplativ.

I farmaš act 1. Kad počneš farmat a3/a4 onda imaš razloga veselit se ičemu. :)

Ma znam, samo sam se nadovezao na poruke iznad... Meni je act 3/4 još nedokučiv, na actu 2 mi još zapinje na elitama! Al dobro, imam neki run na actu 1 koji sam izguglao tako da skupljam pare polako za bolju opremu! Doći će i moje vrijeme! ;))
13 godina
neaktivan
Test user kaže...

sto se tice MF-a.

u mom slucaju, dok sam imao oko 100% mf nista mi nije bacalo na act3, pao bi mi legend svako 5 dana. i onda kad sam kupio mf gear i diga ga na trenutacno 357% situacija je puno drukcija, svaki dan mi padne po jedan legend a igram jedno 2-3h max. a do sada mi je palo ( IK chest i gloves, Tal rasha chest, Amulet the travler pledge, fire walkers 2-3 puta... ) mozda do mf il sam roden pod sretnom zvjezdom. ovo je zadnje vrijedno palo

14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Test user kaže...

sto se tice MF-a.

u mom slucaju, dok sam imao oko 100% mf nista mi nije bacalo na act3, pao bi mi legend svako 5 dana. i onda kad sam kupio mf gear i diga ga na trenutacno 357% situacija je puno drukcija, svaki dan mi padne po jedan legend a igram jedno 2-3h max. a do sada mi je palo ( IK chest i gloves, Tal rasha chest, Amulet the travler pledge, fire walkers 2-3 puta... ) mozda do mf il sam roden pod sretnom zvjezdom. ovo je zadnje vrijedno palo

OMG!!!!. koji amulet....gz!

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad ce vec taj 1.0.5.? Prilicno je zanimljivo,sa mp1 je vec osetno teze

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Test user kaže...
MaxonUniversal kaže...
Test user kaže...

sto se tice MF-a.

OMG!!!!. koji amulet....gz!

Pa i nije nešto, šta se čudiš

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vec kad pricate o sreci evo meni 3 legendarya pali u 20 min {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice