Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Da, al kad uđem na stranicu tu i pritisnem da pogledam profil i izbaci mi da nemam nijednog lika -.-' pa mi nije jasno -.-'

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

Da, al kad uđem na stranicu tu i pritisnem da pogledam profil i izbaci mi da nemam nijednog lika -.-' pa mi nije jasno -.-'

hehehe, česta greška, uoči razliku

https://US.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/

https://EU.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:45 (xhopeon).
14 godina
neaktivan

dao si us link a pretpostavljam da si na eu serveru.
Promjenu u url us u eu i to e to

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
15 godina
Diablo 3

Ma evo i ja sam skužio :D

Onda kakav mi je account :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

...i iden ja i po3ere me galeb :)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

e tak sam i ja mislio prije da nikad nebudem igrao ww bild s barbarom i dugo sam se toga držao , u jednoj ruci štit a u jedno mace al kad sam probao igrat wwbild  i digao dps s drugim oružjem , jednostavno sam preletio cijeli run i kad malo razmisliš zakaj da farmam run 2 i pol vure s štitom kad mogu za 1 vuru počistit cjeli act 3 i  onda opet, više runova više itema ,više legenda ,  više expa itd ... zato i jesam sad paragon 70 i složio barba s malo boljom opremom od vas , neznam ja sad bi se jako teško vratio na štit jer mi je presporo igrat jer kad mi nestane fury jao ko da igra stoji , kao kornjača se krečem onda e zato nebi se vratio na to više , a nije da se samo vrtiš ako sam skužiš kako najboje ide s tim netreba se vrtit cjelo vrijeme ja se vrtim najčešče samo na elite da ih u par sec. smeljem a na običnjacima se ne vrtim jer si punim fury...dugo mi je trebalo da tako počnem igrat , da sam od početka tako igrao več bi bio 100 paragon level ;):)

Ma je ide sve brze u pravu si , al nekako ipak volim kad mogu zapalit cigaru dok igram ili recimo udarati  po mobovima i pisati u chat.

Jednostavno mi se neda previše koncentrirati na igru(dodjem s posla i pun mi je k.. koncentracije cijeli dan)

A ide dosta brzo.Za run koji radim isto oko 1 h.

Sad sam malo zapeo za nadogradnju barba mi treba ili pun k.. golda ili uber drop

Pa ako neko zna na sta da prvo idem u poboljsanima molim savjet :) (naravno 1 h+Sh) takozvani univerzalac tank dps

Eto barb sa ukljucenim bat rage i War c.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/pofa-2156/hero/4767827

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 21:34 (toshak).
14 godina
Diablo 3

Može procjena ova tri itema...?

Budem ih poslao u 3 posta!

Mislim, dobri su, al ne znam kolko im je mana što su 2-handed..

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 10:50 (Yovitssa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

2. oružje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

3. oružje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali je tko digao kovača i draguljara na max i kakvi su mu dojmovi?

Ima li to smisla? Digao sam ih do max sada (lvl sam 5x) i samo mi neka sranja bacaju, a bome sam ih se naplaćao. Da nastavim dalje do kraja ili da stanem?

14 godina
neaktivan
Dala kaže...

Ima li to smisla? Digao sam ih do max sada (lvl sam 5x) i samo mi neka sranja bacaju, a bome sam ih se naplaćao. Da nastavim dalje do kraja ili da stanem?

puno kosta upgrade....eventualno jewelera se isplati upgrade do max....za ostalo cekaj dok ne sakupis viska love i onda upgrade.....

14 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Hvala!

Yovitssa kaže...

2. oružje

Yovitssa kaže...

3. oružje

a sto mislis cemu sluzi AH?

pa zar je tak tesko neke statse upisat u AH i vidjet koliko kostaju?

Pa ak ih zelis posto-poto prodat, opet koristi AH i spusti cijenu za 30%-50% od slicnog najjeftinijeg....

da su neki itemi kojih nema na AH ( sto je uistinu rijetkost) onda se isplati pitat procjena ili slicno....

ako te vec interesira za ubuduce: za sve 2H svi statsi su uvecani za 200%, sto znaci da svaki stat koji je manji od 300  je nis, a DPS bi trebal biti preko 1000.

13 godina
odjavljen
Yovitssa kaže...

Hvala!

Drugi put stavi sve u jedan post, a oružja prodaj vendoru.

15 godina
neaktivan
Dala kaže...

zakucavanje na max jewelcraftinga košta oko 160k ako nemaš tomeove i sl.. 

jewelcrafting se isplati za gemove za koje ne moraš platiti planove, ali samo za osobnu uporabu, ne i za preprodaju.

blacksmithing se za neke rijetke set-planove čak i isplati.. ponekad..

ali ipak je to goldsink i treba ti dosta sreće i vremena da vratiš pare koje si spiskao na plan, a kamoli da vratiš uloženo..

sve u svemu po meni krajnje neisplativo

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
protjeran
nine kaže...
Dala kaže...

jewelcrafting se isplati za gemove za koje ne moraš platiti planove, ali samo za osobnu uporabu, ne i za preprodaju.

ali ipak je to goldsink i treba ti dosta sreće i vremena da vratiš pare koje si spiskao na plan, a kamoli da vratiš uloženo..

Yup, bolje kupovati gemove nego praviti, gubitak vremena a dođe na isto što se tiče troškova. A i od opreme se neisplait puno toga kraftati kao prije, eventualno možda hallowed set ali to je to

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina
protjeran
Diablo 3

@Yovitssa

ti predmeti ti nista ne vrijede, to prodaj vendoru jer ces vise tako dobit nego na AH. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

evo promjene u načinu igre i novi build, sada ide puno bolje, act 2 inferno riješen bez većih problema...može koji komentar sad na lika, jel valja ovo čemu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
nine kaže...
Dala kaže...

Yup, bolje kupovati gemove nego praviti, gubitak vremena a dođe na isto što se tiče troškova. A i od opreme se neisplait puno toga kraftati kao prije, eventualno možda hallowed set ali to je to

Prvo: ovisi o gemu (npr: Flawless star amethyst je jeftinije kupit neg radit)

Drugo: ja na jednom emeraldu zaradim od 600-800K (flawless star)

15 godina
neaktivan
Test user kaže...

kako god računam ne drži mi teorija vodu..

samo za troškove craftanja ti treba 1,6kk ilitiga:

flawless star 100k

star 3x 80k

radiant square 9x 50k

perfect square 27x 30k

trenutna cijena flawless star emeralda na ah je 2,4kk.. na tu cijenu ti je porez još 360k, znači čista zarada je 440k sa trentnom cijenom u AH.

uz to moraš imati 81 flawless square emeralda koji vrijede cca 567k!!!!

i 174 tomes of secrets koji vrijede cca 35k..

sad ti meni objasni di je tu zarada kada dobiš više za flawless square emeralde + tomes of secrets.. ili me ispravi ako sam fulao u računici

kao što rekoh emeralde se isplati craftati, ali ne i prodavati.. end of story

17 godina
nine kaže...
Test user kaže...

flawless star 100k

star 3x 80k

radiant square 9x 50k

perfect square 27x 30k

trenutna cijena flawless star emeralda na ah je 2,4kk.. na tu cijenu ti je porez još 360k, znači čista zarada je 440k sa trentnom cijenom u AH.

sad ti meni objasni di je tu zarada kada dobiš više za flawless square emeralde + tomes of secrets.. ili me ispravi ako sam fulao u računici

Ovako Nine. Kolega je u pravu. Meni nije padalo na pamet prodavati gemove ali kada sam vidio njegov post rekoh ajd da probam. I slozio sam jedan flawless star emerald za koji su troskovi kako si rekao 1,6M. Stavio sam ga u prodaju oko 17,15h po cijeni kakva je bila ponudjena od 2,4 i nesto sitno M i odigrao jedan run svoje standardne rute. I evo u roku sat vremena se prodao i meni sjelo 2,08M. Znaci zarada od 480k. A sto se tice materijala koji treba za njega :) Ja svoje runove prolazim temeljito i kupim sve do zadnjeg golda. Trenutno imam 2000 tomova i par stotina flawless square gemova od svake vrste. Ne zauzimaju puno mjesta a eto dobro dodju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:27 (Eld).
13 godina
protjeran
nine kaže...
Test user kaže...

flawless star 100k

star 3x 80k

radiant square 9x 50k

perfect square 27x 30k

Možda prodaje na forumu........ili trade kanalu.....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Eld

da, ali da prodaš 81 flawless square emerald u najmanju ruku si na istom.. 

@Kralj Situacije

tako da, ali još uvijek čista zarada nije ni blizu 600-800k

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne bih ulazio u neke dublje racunice i analize ali ovo mi je sasvim ok. Imam materijala, treba minimum vremena da se slozi gem i za sat vremena cca 400k golda zarade.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

heh materijal koji si uložio je isto kapital.. čak nebi rekao da si u plusu.. ako imaš višak flawless squareova pogledaj koliko bi dobio za njih na ah..

kao što je kralj situacije rekao u plusu bi eventualno mogao biti ako prodaš na trade kanalu ili forumu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo pogledah. 81 flawless square emerald ide po 555k. Znaci tu je to negdje.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

kako se ono kaže iz šupljeg u prazno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

@Hedrick-  ovo ti moram pokazat new record :)

http://beta.xfire.com/users/molekul28/screenshots/125727240

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ljudi imam prob.. zaključan mi je acc nezz zaš.... može li mi neko reć šta da napravim jer nekužim baš one njihove upoute koje su mi dali da napravim

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nine kaže...
Test user kaže...

flawless star 100k

star 3x 80k

radiant square 9x 50k

perfect square 27x 30k

racunica ti je OK.

ja ne kupujem toomse i gemove...sakupljam ih u igri.

zarada ovisi o onoliko koliko stavis cijenu.

ona cijena je average, od svih cijena gemova koje postoje.

Teoretski, ako stavis gem za 100M, a ovi svi jeftiniji se prodaju i samo je jedan tvoj gem u pool-u za prodaju, posljednji "sucker" koji zeli kupoit gem, a da u tom trenutnku ne dode jeftiniji, taj sucker ce ga platiti 100M ako zeli.

ako zelis, probaj stavit 2 neka gem-a, bezveze, jednom stavi normalnu cijenu a drugom napumpaj 10 ili 20 pute vecu, pa promatraj kak ide.

posto emeraldi idu ko "VERUCE KIFLE" razlika izmedu 2,4 i 2,8M nekima ne igra ulogu.

13 godina

@skylore

pise ti da vratis account preko svog maila na koji je diablo registriran , ili imas opciju answer secret question, odgovori na tajno pitanje, koje si postavio tokom pravljenja accounta

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 13:16 (g3arv8).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice