Pa kakvo cmizdrenje? Da li vi dvojice uopće igrate sa WD-om ili ne? Ta rečenica se odnosila na to da nisu ništa novo iznjeli. Ako pogledate koje promjene će biti u drugim klasama vidjet ćete da su sve jako dobro objasnili i naveli postotke koliko će što buffati ili nerfati (Wizard), a ovdje nisu ništa naveli. Da ste igrali WD-a, znali bi da ta klasa uopće ne postoji, odnosno postoji samo do inferno težine. Ti sa WD-om moraš igrati ilil kao da si Barbar da čim duže tankaš, ili kao da si Demon hunter pa da puno kite-aš i napadaš iz dajine. Ne možeš igrati kao WD, kako bi trebalo biti. WD se treba oslanjati na životinje i zombije koje doziva. Tako je ta klasa zamišljena. Kod WD-a uopće ne bi trebao biti važan DPS. Nadam se da su puno toga izostavili, pa nas čeka iznenađenje. Ja ne koristim Zombie Bears, pa mi to nije važno, ali stvarno su se malo bolje mogli potruditi u iznošenju nekih promjena koje će se javiti u patch-u.
S ovim patchom su nerfali jedino Wizarda i WD-a, što je glupo, jer Barb i Monk su i dalje najjače klase koje će postati još bolje nakon patcha.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!