Da li je netko pročitao ovaj novi terms of Service kojim se trebamo složiti dok ulazimo u igru,pa da mi ukratko opiše što je novo. Koliko sam na brzinu preletio vidio sam da Blizzard pokriva svoje propuste njome, ali valjda ima još što novo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Diablo 3 Starter Edition dostupan od danas.Igrajte besplatno do 13 levela.
Those yet to dip their toes in Diablo 3′s lava pools can now try the game for free via the Diablo 3 Starter Edition. The demo is available now exclusively through Available exclusively through Battle.net and you can grab details on how to download it on the Diablo 3 blog. You’ll be able to fight as far as level 13, which should take you up to the first proper boss, the Skeleton King.
The Starter Edition has had a bit of a rocky history. It went live for a brief period before launch in a glitch that was quickly patched up and, for a time, purchasers of the digital edition were limited to the starter edition for 72 hours in a move to thwart gold spammers, though those restrictions were later relaxed. Now, it’s finally out and working as intended, which is nice.
If you’re still unsure of whether Diablo 3 is worthy of your time check out Tom Francis’Diablo 3 review, and take a look at our Diablo 3 buildguides for a few ideas, or find out which builds Blizzard use.
Evo ja kupio Diablo 3, stavio CD i instalacija je već pokrenuta 15-tak minuta, a ono je i dalje na 0%
Jos da je str. umjest dexterity
To san mu i ja reka, al onda nan je palo napamet da to i monk more koristit.
Pa ovo je jedan dio, ako ti se da čitati
https://eu.battle.net/d3/en/blog/5617583/?src=launcher.d3&utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=d3&utm_content=news-textlink
To nemože biti ovaj patch, dugonajavljivani 1.04 patch dolazi u zadnjem tjednu ovog mjeseca, tako da ovo SIGURNO nije taj patch, zapravo čini mi se da je ovo samo redovni maintenance bez patcha
https://eu.battle.net/d3/en/blog/5617583/?src=launcher.d3&utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=d3&utm_content=news-textlink
To nemože biti ovaj patch, dugonajavljivani 1.04 patch dolazi u zadnjem tjednu ovog mjeseca, tako da ovo SIGURNO nije taj patch, zapravo čini mi se da je ovo samo redovni maintenance bez patcha
Pa to je taj patch, koji dolazi zadnji tjedan i već se zadnje dve tri strane spominje. Stalno si u temi a ne pratiš je.
Pa to je taj patch, koji dolazi zadnji tjedan i već se zadnje dve tri strane spominje. Stalno si u temi a ne pratiš je.
Ali dolazi u ZADNJEM TJEDNU ovog mjeseca a ne sad, zar si slijep?
Instalirao se Diablo 3, igra je super ;)
Evo ja kupio Diablo 3, stavio CD i instalacija je već pokrenuta 15-tak minuta, a ono je i dalje na 0%
ja sam počel prije tjedan i pol
isto mi je tak bilo, na 1% nekih 15 min i onda je naglo skočilo na 50% i za minutu gotovo xD
P.S sad sam na act 3 hell pa ak neko može napisat kakvi bi mi statsi trebali biti na dh-u za inferno (life, armor, allres, dps) ... :)
možda malo glupo pitanje ali eto čisto da znam.... imam barbariana 150 sati s njime farmam bez beda 1. act inferno (32k dmg 35k hp - za daljnje actove si moram dići hp znam to i ress 850) e sad ovaj moj jako dobar prijatelj je kupio diablo 3 i on igra sa barbom jer ono oduvijek igra s njime i diablo1 i diablo 2... pa me zanima pošto ćemo mi igrati cijelo vrijeme skupa jel mi se isplati s njime igrati sa svojim barbom kad on dođe do 60. lvl-a ili mi je bolje prodati iteme sa svog barba i kupiti za wizzarda s kime trenutno igram
dakle igramo wizz + barb u kombinaciji, jel barb + barb sranje combo na infernu ako usporedimo barb + wizz?? eto bio bih zahvalan na komentaru
Ne razumijem tko je uopće i rekao da dolazi ovaj tjedan, dolazi krajem mjeseca.
Dodatne informacije o novim legendarnima
https://eu.battle.net/d3/en/blog/5629421/Legendary_Item_Improvements_-15_08_2012
Ima interesantnih stvari (fire walkers, 2hander sa 192% crit hit dmg + socket, weapon sa sansom da summona demona koji je fire chainom spojen na playera...)
Ne razumijem tko je uopće i rekao da dolazi ovaj tjedan, dolazi krajem mjeseca.
Vidio sam da si roflao, pa sam pomislio da misliš da nije istina LOL
https://eu.battle.net/d3/en/blog/5629421/Legendary_Item_Improvements_-15_08_2012
Ima interesantnih stvari (fire walkers, 2hander sa 192% crit hit dmg + socket, weapon sa sansom da summona demona koji je fire chainom spojen na playera...)
Pa ovo je stvarno dobro zamišljeno. Samo nekako izgleda da će igra postati prelaka sa njima. Zbog tog je cijena brimstona skočila iznad 280k po komadu.
Heh, lidless wall
Nazalost, meni jos niti jedan leg. nije pao
Da li se isplati kupiti Gold Find opremu za farmanje Hell Act3 za 13,5M golda. Imao bi nakon 5 NV-a 405% golda find?
Da li se isplati kupiti Gold Find opremu za farmanje Hell Act3 za 13,5M golda. Imao bi nakon 5 NV-a 405% golda find?
Po meni ne
ne, farmaj gold na actu 1 i 2 na infernu.
Gold Find ne.
Najbolje je sloziti MF gear, ali taj gear ujedno mora biti i dovoljno dobar da mozes brzo ubijati i preziviti.
1 korak je jak MF (recimo preko 200 MF) sa kojim mozes farmati Act1 Inferno, a nakon toga i dovljno dobar da mozes i Act3 Inferno.
Act3 Inferno sa visokim MF je pravi farming jer u Act3 su puno vece sanse za iLv63 iteme, ali za MF gear farming Act3 treba stvarno vrhunski MF Gear.
Druga je opcija visok MF, pa onda taman prije nego ce Elite umrijeti switch na MF Gear. Ali svejedno moras imati i jako dobar "obicni" gear da uopce mozes farmati Act3, a i dovoljno dobar MF gear da mozes preziviti tih nekoliko sekundi switchanja geara + dok Elite ne umre.
Ja npr. sa MF gearom (215 MF jer sam ga tek poceo slagati) mogu farmati Act1. Ponekad na nekom nezgodnom Elite packu switcham na normalni gear, zrokam Elite i taman prije nego ce umrijeti prebacima nazad na MF gear.
Act3 mogu farmati sa normalnim gearom, ali ne smijem niti pomisliti da to pokusam sa MF gearom.
BTW, u Act1 sa MF gearom na DH ne dobijem niti jedan Legendary.
Na Barbarianu sa 0 MF-a dobijem u zadnja dva tjedna 2 set itema. Natalya crossbow (smece malo teze) i jako dobre Blackthorne hlace koje koristim na DH za MF gear.
Pa ti misli...
Pa ja imam dobar MF gear, 345% s kojim farmam Act1 Inferno koji uz to ima 230% gold find. Gear je dobar za Act 1 jer ne umirem niti jednom, ali loot je dosta slabi na Act 1. E sad kako igram WD-a farmanje Act-a 3 mi niti ne pada na pamet prije patch-a, jer sam tamo jako slabi, a kako imam niski DPS treba mi i do 5 minuta da ubijem jedan Elite/Champion pack. Ako u međuvremenu uđu u enrage time onda sam mrtvi.
Izgleda da ću dalje famati Act1 dok mi ne padne nadogradnja i čekati patch.
Ja sam dobio već 13 Legendary itema, od kojih je samo jedan bio dobar i prodao se za 1.5M, ostale koji su bili 60+ Lvl pretvorio sam u brimstone, a niže lvl prodao za 20k golda. Uz to imam 5 Set itema, ali i oni su dobri samo za brimstone.
Stinking hlače (ja ću ih zvati prdolje), zakon, pogledajte filmić na:
Pa ja imam dobar MF gear, 345% s kojim farmam Act1 Inferno koji uz to ima 230% gold find.
Toliki MF imas zajedno sa 5 stackova NVa ili ?
Da sa NV. Nisam išao na full MF jer bi mi onda GF bio nula ili jako mali.
EDIT: Rjeseno, nasao minut nakon sto sam ovdje pitao :D
Eo moja mizerija od charova :) inace nije taj gear koristim za farmanje Act 1 inferno i za sad je sasvim dovoljan :D u original gearu imam 20k vise Damagea i oko 30ak k HP :)
LOL, al ja ovdje vidim samo jednog chara haha
Hahah holy crap wrong link :( Eo ispravljeno
imam odlican mace za Barbu, do lvl-a 60 (da se proseta hellom prije inferna), a ako ima zainteresiranih...pp
ajd ti prvo proslijedi tu slikicu blizz supportu jer mi je malo cudno da pise required Level 60 a na itemu je reduced lvl requirement by 5?!?!?!
kaj nebi trebalo pisat onda 55?
imam odlican mace za Barbu, do lvl-a 60 (da se proseta hellom prije inferna), a ako ima zainteresiranih...pp
ajd ti prvo proslijedi tu slikicu blizz supportu jer mi je malo cudno da pise required Level 60 a na itemu je reduced lvl requirement by 5?!?!?!
kaj nebi trebalo pisat onda 55?
dobro piše, znači da ga može koristiti heroj 5 lvl-a manje od potrebnog... znači lvl 55
kad bi bilo reduced lvl requirement by 55 onda bi item mogli koristiti lvl 5 heroji rofl :D
Ova je igra sranje zavrsim nightmare sa dh na 49 lvl i krenem dalje mislim hell kad ono jest vraga ponovo me vrati na nightmare kaze hell je dostupan od 50 lvl koje sranje. Barem sam vratio pare koje sam dao za diablo jos dok se rasproda ostatak opreme sa barbariana i bit ce taman oko 60 eura. http://eu.battle.net/d3/en/profile/amirovski-2955/
Ova je igra sranje zavrsim nightmare sa dh na 49 lvl i krenem dalje mislim hell kad ono jest vraga ponovo me vrati na nightmare kaze hell je dostupan od 50 lvl koje sranje. Barem sam vratio pare koje sam dao za diablo jos dok se rasproda ostatak opreme sa barbariana i bit ce taman oko 60 eura. http://eu.battle.net/d3/en/profile/amirovski-2955/
i u cem je problem?
odigras jos 5 minuta da dodes do lvl 60 i krenes na inferno..
btw. otisla ona sjekirica za 13 miliona - 15% = 11,050,000 golda