Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima..

Igram Wizard 57lvl Hell ActIII..

Molio bih par dobrih ljudi koji imaju Wi lvl 60 i farmaju Inferno ACT1,2,3 da mi malo objasne kako da pocnem gradit gear. Jer ovdje na Hell Act3 muku mucim sa ovim zutim mobovima. Umrem negjde 4-5 put dok ne uspijem ja ubiti njih.

Znaci molio bih da mi kazete kako mi gear mora izgledati sta da najvise furam rezis, crit hit i crit chance, ili samo veliki dps ili nesto drugo i ako moze da mi date vaz build koji je dosta op na inferno. Premda mi jos malo fali do inferno da ne dodem tamo ko neki mulac i da krepavam ko neki bedak. Imam 2m golda tak da neka bude nesto da mogu srediti gear s tim goldom.

Hvala

I da slobodno me dodate bod Friend listu. okica_989@hotmail.com

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 16:16 (Okica4Ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Za Act I (na kojem ćeš kao i svi biti tjednima), trebaš minimalno 20-25k Lifea i nekih 25-30k DPS-a.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

A dobro to znam. Nego ja pitam koji staci su mi najbitniji u opremi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

int crit chance i crit dmg, vitality, ressistance

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 17:38 (acca).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Farmam taj inferno act1 i nikako nista, sve teze beskorisno. Nemam neki MF (oko 60ak) + 5 NV stackova i jednostavnoa nista korisno da padne, sve neka teza smeca i kriva komba statsa na itemima (doslovce 99% itema vendoram, ostatak jedva za sicu na AH). Volja mi trenutno za igrom nigdje i 2 dana sam off :)

Act2 ne mogu bas farmat jer je malo teze farmat taj act (bar za barbara sa losijim statsima) i jos drugi act nisam presao (pred ZKom sam).

Jel vas vecina solo farma ili imate neki party sa kojim cistite?

0 0 hvala 0
17 godina
tkovi kaže...

Zasad sve solo igram, probao samo par puta u grupi i tu se nezna ko pije ko placa :)

13 godina
neaktivan
Virty kaže...
tkovi kaže...

Zasad sve solo igram, probao samo par puta u grupi i tu se nezna ko pije ko placa :)

Solo zakon, igras kad oces i koliko oces, mrzim nekog cekat jer mu zvoni mobitel pa je na njemu 8min, mrzim kad neko u grupi mora hitno off a taman nam krenilo nakon 2 sata uhodavanja.

A i kad solo igras znas na cemu si, nema slepanja da je netko jaci pa njega vise "kaci", bolje naucis skilove kombinirat, i onda ti Elite vise nisu problem jer znas sto trebas i kako za svakog neprijatelja napravit, dok solo dodjes do Hella i ubijes Diabla vec si na pola Inferna.A onda mozda i krenes istovremeno hardcore igrat, solo naravno, e to je zakon.

15 godina
protjeran
tkovi kaže...

Farmam taj inferno act1 i nikako nista, sve teze beskorisno. Nemam neki MF (oko 60ak) + 5 NV stackova i jednostavnoa nista korisno da padne, sve neka teza smeca i kriva komba statsa na itemima (doslovce 99% itema vendoram, ostatak jedva za sicu na AH). Volja mi trenutno za igrom nigdje i 2 dana sam off :)

Act2 ne mogu bas farmat jer je malo teze farmat taj act (bar za barbara sa losijim statsima) i jos drugi act nisam presao (pred ZKom sam).

Ja uvijek sa susjedom, nas dvojica super kombinacija on WD roka sa strane ja barbar tankam (iako nepotrebno na act 1 al privlačim pozornost čudovišta). Jučer napokon dropao legendary, tek drugi otkako igram igru i ja se poradovao ko malo dijete kad gledam level ono - smeće. Lvl 56 chest armor bez socketa sa sranja statsima...........

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
13 godina
protjeran
Diablo 3

Evo ja zapeo na hell sa Barbarianom.Jednostavno dalje izgleda neide bez shielda :/

Moze netko reci kakv shield da trazim za barbariana koji je trenutno lvl 52?

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Evo ja zapeo na hell sa Barbarianom.Jednostavno dalje izgleda neide bez shielda :/

hm, pa moras moc i do inferna bez shielda, bar sam ja i jos uvijek ga ne koristim (mozda bih trebao ali bi onda dps tolko srozao da ne zelim dokle god ne padne dobar one handed weapon)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koja je shema s ovom kupovinom golda, jel se moze popiti ban zato ?

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
EraserHead kaže...

Koja je shema s ovom kupovinom golda, jel se moze popiti ban zato ?

naravno da može

14 godina
neaktivan
Nebij biti lud i to prodat. Stavi to na sebe i bit ces sam sebi zahvalan kad dddes na act2. Bez obzira koja si klasa., trebat ce ti
17 godina
Diablo 3

vi kaj imate GTXce jel se vidi razlika u MSSA 4x

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bolji dropovi 4x {#}

http://tragumjetnosti.net/
17 godina
Diablo 3

o cemu ti pricas ! ja sam pitao za zadnje beta drivere koje nude AA za ukljucit , sto nije jasno u mojoj recenici ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3
Lik ima smisla za humor... to je to. Šta se odmah pjeniš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

niko se ne pjeni rista , ljepo sam pitao gore i dobio sarkastican odgovor jer mi je to bitno,

ako znas onda pomogni da ne odemo u OT {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 21:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Masterpiece kaže...

Traži štit s čim većim postotkom bloka(bar 25%) i količine damage-a koji blokira. To ti je sacred shield. Ostalo strength, vitality, life%, resistanci dosta toga je dobro.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
13 godina
neaktivan
del4nec kaže...
Masterpiece kaže...

Traži štit s čim većim postotkom bloka(bar 25%) i količine damage-a koji blokira. To ti je sacred shield. Ostalo strength, vitality, life%, resistanci dosta toga je dobro.

a probaj i nesto drugacije, naprimjer, barbar u svaku ruku po jedno oruzje moze stavit, ja igram hardcore s dva 1hand oruzja, jedno daje 5% Life kod udarca a drugo 6%, i jako mi je zabavno zasada. Malo napeto ali zato i igram hardcore.

15 godina
neaktivan
Ovu igru bi spasilo da poboljšaju drop itema, pogotovo na hellu, i da onemoguce kupnju, prodaju ili davanje zlata na AH i u igri.
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
SlavkecD3 kaže...
Virty kaže...
tkovi kaže...

Solo zakon, igras kad oces i koliko oces, mrzim nekog cekat jer mu zvoni mobitel pa je na njemu 8min, mrzim kad neko u grupi mora hitno off a taman nam krenilo nakon 2 sata uhodavanja.

A i kad solo igras znas na cemu si, nema slepanja da je netko jaci pa njega vise "kaci", bolje naucis skilove kombinirat, i onda ti Elite vise nisu problem jer znas sto trebas i kako za svakog neprijatelja napravit, dok solo dodjes do Hella i ubijes Diabla vec si na pola Inferna.A onda mozda i krenes istovremeno hardcore igrat, solo naravno, e to je zakon.

Upravo tako, ovu igru kao i prethodna Diabla igram/gledam kao single play.

Ipak, u 3-ci se koristim sa AH i chatam sa prikama iz RL dok kopamo nos u pauzama te dogovaramo kave :)

Jos malo i act 1 je gotov ako posa i familija ne budu "zezali" {#}

13 godina
Blizek kaže...

Ja sam sa 37k dmga ( sa SS-om ) danas ubio Wardena i Butchera po prvi put na Infernu, ona ruta kojom svi farmaju Act I. Prošao bez smrti, sa jako puno plavih i nekoliko solidnih žutih itema uz jedan veoma jak ( 380 armor shoulders, 90 int, 71 vitality, 70 all resist, 55 physical resist ) kojeg ću pokušat na RMAH-u utržit.

nije loš item, ali nije ni nesto posebno, meni je takav skoro cijeli gear, pa mi fali dps, kako god puno srece sa prodajom, operi nekog zapadnjackog bogatuncica :D

SlavkecD3 kaže...

e super je to, ali frustrira to sto ( bar mene ) za taj hebeni singleplayer moras bit DRM spojen gore, uz to nekad lagira, a da ne spominjem da nemozes skidat torente i igrat sp, :D

4mal kaže...

vi kaj imate GTXce jel se vidi razlika u MSSA 4x

probao, nista special...neznam ja imam dojam da mi se cak malo zamuti slika, iako dolje iz komparacije na sluzbenim nvidinim stranicama izgleda zeru ostrije

iako po meni taj pixel peeping je ono, za neku stvar kako bi se reklo :) ,  gubis skoro duplo FPS-a, po meni neisplativo, mozda nekom ko fura SLI i 30" monitor,

za nas single kard usere i rang 19-24" onaj default AA je dovoljan IMHO

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-304-48-beta-drivers-released/

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/nvidia-geforce-304-48-beta-drivers/NVIDIA-GeForce-304-48-Beta-Drivers-Diablo-III-Anti-Aliasing-Comparison.html

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo stigo do inferna sa wizz. Pod kraj hella lvlup taman na 60. Trenutno sam na act 1 poslije skeleton kinga i za sad ide ok. Elitovi padaju u roku od 2minute, jedini problem su fast i jaileri s vecim dpsom. Mogu podnjet oko 3-6 hitova prije smrti.

Build je signature electiric orb splash , blizzard veci area effect, force armor, frost hydra, teleport wormhole, force weapon, blurr, galvanizing ward, cold bloded i kite kite kite kolko ide.

Wizz : 13k dmg(na critical zna opalit i do 25k), 25k health, resists 200 svi, 4.8k armor.

Sto se tice dropova ok su dok se buffam na lvl5 nephalem, ima smeca ali tu i tamo padne dobar item. Imam jedan legendary ring i to još s nightmare težine tako da od onda pokušavam proć ćim dalje bez ah i mogu reć da ide.

Ne znam kako će izgledat act II uskoro sam tamo pa ću vidit :)

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedna slikica.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pravi madafaka.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Evo jedna slikica.

nice azurewrath :)  al premal dps ima

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 2:02 (medo36).
15 godina
Diablo 3

btw koji je to štit? Nisam vidio da taj skin dropa okolo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hellmaker kaže...

Evo stigo do inferna sa wizz. Pod kraj hella lvlup taman na 60. Trenutno sam na act 1 poslije skeleton kinga i za sad ide ok. Elitovi padaju u roku od 2minute, jedini problem su fast i jaileri s vecim dpsom. Mogu podnjet oko 3-6 hitova prije smrti.

Build je signature electiric orb splash , blizzard veci area effect, force armor, frost hydra, teleport wormhole, force weapon, blurr, galvanizing ward, cold bloded i kite kite kite kolko ide.

Wizz : 13k dmg(na critical zna opalit i do 25k), 25k health, resists 200 svi, 4.8k armor.

Sto se tice dropova ok su dok se buffam na lvl5 nephalem, ima smeca ali tu i tamo padne dobar item. Imam jedan legendary ring i to još s nightmare težine tako da od onda pokušavam proć ćim dalje bez ah i mogu reć da ide.

Ne znam kako će izgledat act II uskoro sam tamo pa ću vidit :)

Čudno da ti ne treba 22 minute s 13k DPS-a :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Svaki put kad vidim onog maloj jadnog goblina kako bježi sa vrećom punom para sjetim se maminja

{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice