da li mi netko sa malo više iskustva u deamon hunteru može rasvjetliti par stvari:
Trenutno nosim 2x 1h crossbow (izgleda cool), međutim, čitam po forumima da stvar nije baš super kao što sam isprvo mislio (moje razmišljanje je bilo da se statsi dodaju). Ispada da offhand crossbow sudjeluje u statsima samo kad puca, tj. opremajući se dvama crossbowima dobio sam samo 15% brži attack speed, a sve ostalo je banana (puca se jednako brzo kao i sa jednim crossbowom samo što se sada ova dva alterniraju, a offhand još k tome ima damage penalty).
Prema tome, ispada da je bolje uzeti tobolac u offhand.
Mišljenja?
ovisno o prilici.....uglavnom je bolje quiver imat u off-handu.
ja sam imao 2 1h Xbow , hit per sec je bio 2,33. kad sam zamjenio s quiverom, dps je skocio za 30% i hit pre sec je bio 2,93.
sad imam 2h xbow+quiver, i hit per sec je 1,93 i 6,8k dps-a. S stitom u ruci, strasno povecavas block i dobijes dosta an dodge, sto je uber za prezivljavanje ranged mobova.
uglavnom, sve ovisi o ostalim statovima na oruzju, te ih imas u inv. za lakse mjenjanje.....

AH je korisna i dobra stvar, Vi koji serete tolko protiv toga nemojte ga koristiti i amen! AL budimo relani od Vas koji ste rekli da je sranje 99% ga je koristilo, uostalom nekoristiti AH u Diablo 3 je kao i ne koristiti druge aute (osim onog kojeg biras na pocetku) i NFS-u jednostavno je dio igre i STFU!
Zeppe :D