Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.565.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Dobro, malo je teže. :) Al samo mobovi.

BTW tek sam na nightmare act 3.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 11:05 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Dobro, malo je teže. :) Al samo mobovi.

BTW tek sam na nightmare act 3.

hehehe. Ja evo nikud neidem sa početka acta 2 na infernu prije nego što DOBRO opremim lika. NIšta, farmanje zlata na hellu i skupljanje love za nešta dobro, makar i davao milijune za jedan po jedan item. Nadam se za par mjeseci da ću početi act 2 lol

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
16 godina
neaktivan
Diablo 3

da li mi netko sa malo više iskustva u deamon hunteru može rasvjetliti par stvari:

Trenutno nosim 2x 1h crossbow (izgleda cool), međutim, čitam po forumima da stvar nije baš super kao što sam isprvo mislio (moje razmišljanje je bilo da se statsi dodaju). Ispada da offhand crossbow sudjeluje u statsima samo kad puca, tj. opremajući se dvama crossbowima dobio sam samo 15% brži attack speed, a sve ostalo je banana (puca se jednako brzo kao i sa jednim crossbowom samo što se sada ova dva alterniraju, a offhand još k tome ima damage penalty).

Prema tome, ispada da je bolje uzeti tobolac u offhand.

Mišljenja?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Može li mi netko reći je su li mi statsi ok za Monka lvl 30,  ACT III na normal?

Strenght 268

Dexterity256

Inteligence 152

Vitality 256

Armor 1035

Damage 163.01

Nemam nikakvih problema dosada, ali gledam vaše statistike pa mi se čini da je ovaj moj neki poletarac.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Adoon kaže...

Može li mi netko reći je su li mi statsi ok za Monka lvl 30,  ACT III na normal?

Strenght 268

Dexterity256

Inteligence 152

Vitality 256

Armor 1035

Damage 163.01

Nemam nikakvih problema dosada, ali gledam vaše statistike pa mi se čini da je ovaj moj neki poletarac.

Uopce se nemoj zamarati statsima do lv60.

Ako negdje zapnes procjenis da li ti nedostaje HP ili DPS i samo nabrzaka (1-2 itema s AH) zboostas taj stat.

Manje vise do lv60 sasvim je dovoljno zboostat DPS i sve je fine.

Tek na lv60 podjes analizirati statse jer tada je bitno.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
Adoon kaže...

Strenght 268

Dexterity256

Inteligence 152

Vitality 256

Armor 1035

Damage 163.01

Šta te briga za statistike, nije Diablo multiplayer

@Mauro, iako se odnosi na većinu: sori, ali bljuje mi se od toga. Još mogu shvatit da se AH mora koristit na infernu, ali svaki put kad zapne u igri trčat na AH - bezveze. Hebeš takvu igru

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Naravno da AH nije glupost ni ovako. Dapače, RM je bezvezna odluka, ali neka stoji. AH je super: umjesto hrpe smeća, loot prodaš nekome kome nije smeće, a ti kupiš onaj koji je tebi super, a smeće drugima.

Diablo je igra u kojoj se "farma" oprema i AH samo skraćuje vrijeme koje je potrebno utrošiti na beskonačna ponavljanja segmenata. Umjesto da odigraš isti dio igre 900 puta, odigrat ćeš 300, jer ćeš skupljati i novac te kupiti opremu koju čekaš, a koja je nekome već "pala". Skraćuje se "grind time" koji je ništa drugo nego time sink.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 12:10 (Tonči).
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

AH je glupost, samo uništi igru.

Igram sa 2 frenda, oni barb i DH, ja sorca i rokamo. Sve što dobijemo dijelimo, kome šta treba i samo piči dalje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

da li mi netko sa malo više iskustva u deamon hunteru može rasvjetliti par stvari:

Trenutno nosim 2x 1h crossbow (izgleda cool), međutim, čitam po forumima da stvar nije baš super kao što sam isprvo mislio (moje razmišljanje je bilo da se statsi dodaju). Ispada da offhand crossbow sudjeluje u statsima samo kad puca, tj. opremajući se dvama crossbowima dobio sam samo 15% brži attack speed, a sve ostalo je banana (puca se jednako brzo kao i sa jednim crossbowom samo što se sada ova dva alterniraju, a offhand još k tome ima damage penalty).

Prema tome, ispada da je bolje uzeti tobolac u offhand.

Mišljenja?

ovisno o prilici.....uglavnom je bolje quiver imat u off-handu.

ja sam imao 2 1h Xbow , hit per sec je bio 2,33. kad sam zamjenio s quiverom, dps je skocio za 30% i hit pre sec je bio 2,93.

sad imam 2h xbow+quiver, i hit per sec je 1,93 i 6,8k dps-a. S stitom u ruci, strasno povecavas block i dobijes dosta an dodge, sto je uber za prezivljavanje ranged mobova.

uglavnom, sve ovisi o ostalim statovima na oruzju, te ih imas u inv. za lakse mjenjanje.....

15 godina
protjeran
Vash kaže...

Igram sa 2 frenda, oni barb i DH, ja sorca i rokamo. Sve što dobijemo dijelimo, kome šta treba i samo piči dalje.

{#} AH je korisna i dobra stvar, Vi koji serete tolko protiv toga nemojte ga koristiti i amen! AL budimo relani od Vas koji ste rekli da je sranje 99% ga je koristilo, uostalom nekoristiti AH u Diablo 3 je kao i ne koristiti druge aute (osim onog kojeg biras na pocetku) i NFS-u jednostavno je dio igre i STFU!

powered by sashab
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel pratio tko kolko mu D3 napravi prometa? Imam Tele 2 1gb pa sam mislio na faksu malo češati..mobitel je Nexus S ,pa bi preko mobilnog neta igrao. 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Jedno pomalo noobsko pitanje ljudi.. Sto to znaci da ce Blizz nerfati Inferno, ili tako nesto slicno, oprostite ako sam falio.
Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zeppe kaže...
Jedno pomalo noobsko pitanje ljudi.. Sto to znaci da ce Blizz nerfati Inferno, ili tako nesto slicno, oprostite ako sam falio.

nerf - to water down, dumb down or especially weaken, particularly in video games

14 godina
neaktivan
Adoon kaže...

Strenght 268

Dexterity256

Inteligence 152

Vitality 256

Armor 1035

Damage 163.01

Kod geara se fokusiraj na dexterity i vitality,statsi su ti malo "all over the place" weapon gledaj da ti ima sta veci dmg.

I ako si jedan od onih sta smatraju AH varanjem,moj savjet je da bar weapon redovito update-as preko AH.

Inace slotaj si passive Sieze the Initiative i s nastackanim dexterityem dobijes masu armora,ako koristis dual wield slotaj guardian path passive i dobijes 15% dodge-a,s mantrom of evasion i dovoljno dexa imat ces manje vise konstantno dodge preko 40 % i dmg reduction od armora oko 50%.Mozes radit ludosti tipa slotat primary Fists of Thunder s Lightning Flash runom i to ti je dodatnih 16% dodge-a,aktiviras matru imas 3 sekunde preko 70% dodge-a.

Isto tako slotas Resolve passive i sve neprijatelje koje udres rade 25% manji dmg, uz to stavis primary crippling wave s concussion runom (-20% dmga on hit) i svi neprijatelji koje udaris ce ti radit 45% manje dmga(koji su kasnije mitigarini jos armorom i imaju sansu da budu dodge-ani)

Stavis jos Serenity,Breath of Heaven i 7-sided strike(radi neranjivosti),s ovim buildom nebi treba imat problema sve do kraja hell-a.

17 godina
Tonči kaže...

Naravno da AH nije glupost ni ovako. Dapače, RM je bezvezna odluka, ali neka stoji. AH je super: umjesto hrpe smeća, loot prodaš nekome kome nije smeće, a ti kupiš onaj koji je tebi super, a smeće drugima.

Diablo je igra u kojoj se "farma" oprema i AH samo skraćuje vrijeme koje je potrebno utrošiti na beskonačna ponavljanja segmenata. Umjesto da odigraš isti dio igre 900 puta, odigrat ćeš 300, jer ćeš skupljati i novac te kupiti opremu koju čekaš, a koja je nekome već "pala". Skraćuje se "grind time" koji je ništa drugo nego time sink.

Ili jos bolje:Platis nekome da ti odigra komplet igru, jerbo ti to znacajno skrati igranje istoga dijela, otprilike s 300 na 0...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jako puno vas pljuje po AH.

Nitko, ama baš nitko igrača ne sili da ga koristi ukoliko mu

se iz nekog razloga ne sviđa i ne želi kupovati/prodavati iteme.

To što je difficulty loše izveden pa se pojavljuju nepremostivi spikeovi

pa ljudi trče na AH da bi mogli nastaviti napredovati je samo odraz

zaraznosti same igre i njezinog lošeg difficulty settinga.

Poklanjanje in game itema i geara je potpuno osobna stvar.

Velikodušni ljudi neće puno razmišljati o AH gold cijeni nekakvog oklopa

nego će ga pokloniti prijatelju.

Legendary, unikatne recepte ili PreHebenoNenormalnoDobre Rare stvari ipak osobno ne bih

nikome davao jer na kraju krajeva, u tom pogledu igru igram za sebe i svoj gušt (onaj tren kad droppa)

te trošim dosta svog vrimena i truda na grindanje recimo.

Ako su real šoldi u pitanju povrh toga, kao što je kolega iznad naveo,

prodao bih item ako ništa - da si kupim iduću expanziju.

Ne treba biti škrto đubre ili imati sklonosti ka istom ali isto tako

ne treba ni glumiti Majku Terezu.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Jako puno vas pljuje po AH.

Nitko, ama baš nitko igrača ne sili da ga koristi ukoliko mu

se iz nekog razloga ne sviđa i ne želi kupovati/prodavati iteme.

To što je difficulty loše izveden pa se pojavljuju nepremostivi spikeovi

pa ljudi trče na AH da bi mogli nastaviti napredovati je samo odraz

zaraznosti same igre i njezinog lošeg difficulty settinga.

Poklanjanje in game itema i geara je potpuno osobna stvar.

Velikodušni ljudi neće puno razmišljati o AH gold cijeni nekakvog oklopa

nego će ga pokloniti prijatelju.

Legendary, unikatne recepte ili PreHebenoNenormalnoDobre Rare stvari ipak osobno ne bih

nikome davao jer na kraju krajeva, u tom pogledu igru igram za sebe i svoj gušt (onaj tren kad droppa)

te trošim dosta svog vrimena i truda na grindanje recimo.

Ako su real šoldi u pitanju povrh toga, kao što je kolega iznad naveo,

prodao bih item ako ništa - da si kupim iduću expanziju.

Ne treba biti škrto đubre ili imati sklonosti ka istom ali isto tako

ne treba ni glumiti Majku Terezu.

Ili je to napravljeno tako bas namjerno...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
neaktivan
sashab kaže...
Vash kaže...

{#} AH je korisna i dobra stvar, Vi koji serete tolko protiv toga nemojte ga koristiti i amen! AL budimo relani od Vas koji ste rekli da je sranje 99% ga je koristilo, uostalom nekoristiti AH u Diablo 3 je kao i ne koristiti druge aute (osim onog kojeg biras na pocetku) i NFS-u jednostavno je dio igre i STFU!

Ti stvarno ne kuzis problem AH ili se pravis blesav?! Namjerno smanjen drop rate, i lvl range itema koji dorpaju (ti si lvl 60 na infernu dorpaju ti lvl 51 rare itemi), kako bi se koristio AH, ali ne ovaj na golde, nego onaj za prave novce. Tako da moraš ili farmat danima i danima i danima za crap drop rate ili dat blizzardu novce. I zato se ljudi bune protiv AH, jel ti jasnije sad?

AH uništava umjetno smanjenim drop rateom bilo kakvu zabavu i nadu za nekim dropom jer je gotovo smiješan drop rate u odnosu na Diablo 2. I tako da istina je. U Diablu 3 FARMAŠ GOLD, ne iteme, i onda kupuješ iteme na AH da bi mogao ic dalje u idiotski dizajniranom infernu. Tko god je mislio da je beskrajan kiteing u H'nS igri zanimljiv ili težak je budaletina. 

Ja sam osobno odustao od inferna nakon act I i pola act II. Act I je stvarno lagan. ACt II se svodi na kajtanje mobova, natjeran sam u jedan spec, petovi mi oneshotani budu iako je blizzard trubio i hvalio se da ce mo moc igrat sa svakakvim specovima. Otisao sam lvlat drugog lika normal, nightmare, hell gdje imam dojam da igram H'nS igru i da ja jesam neki heroj, a ne neka je*ena pi*ka koja kajta mobove po 15min preko citave mape da bi me vortex uvukao i one shotao. GLupost teska. Moze se proc, nije bed ali to nije tip igre kao što je Diablo. Ne zelim svaki boziji champion pack kajtat do preksutra. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:25 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba redovito gledati aukciju. Jučer si kupio 1-hand sa 109 damage za 13000 golda, a imao sablju od 61 damage..

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
TracerCPP kaže...

Treba redovito gledati aukciju. Jučer si kupio 1-hand sa 109 damage za 13000 golda, a imao sablju od 61 damage..

Slazem se...

Do 15 ovoga mjeseca uopce ne igram, iskljucivo se orjentiram na pracenje aukcija...

14 godina
neaktivan

A jadan.. pokušavaš biti sarkastičan.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Glavna draž Diabla je rokat monstere i gledat loot kako ispada iz njih, te se nadat da će se tamo nać neki epski item koji će ti pomoći da srokaš sljedećeg bossa, ili nekog plavog/zlatnog gada po novome.

Ako makneš to, onda cijela igra nema smisla nakon što jednom prođeš na normalu.

Kada ne možeš nešto umlatit, odeš na AH, kupiš što trebaš, skočiš natrag u igru, zabiješ ono što ti je radilo probleme i nastaviš dalje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
TracerCPP kaže...

A jadan.. pokušavaš biti sarkastičan.

Nemam vremena za srkazam, na aukcijama sam...

14 godina
neaktivan

Pametno {#}

16 godina
odjavljen
Diablo 3

To da "slabije pada oprema" nije baš točno... pada je poprilično...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I padaju takva smeca da boli glava. Znaš šta bi ja rekao da trebaju napravit npr. onda bi problem bio manji, AH ne bi izgubio na vrijednosti, a igracima bi se ipak dao tracak nade da ce sami nešto skupit.

Act I inferno - min drop lvl 56

Act II inferno - min drop lvl 57

Act III inferno - min drop lvl 58

Act IV inferno - min drop lvl 59

- na taj način necu gledat beskorisne i potpuno iritantne dropove na infernu lvla 51-54, iako te iteme staviš na AH, prodaš ih i KUPIŠ si gear, to mi je toliko jadno da ti ja to ne mogu opisivat, da ja moram kupovat gear da napredujem. Nisam došao igrat Diablo da bi visio po AH, nego želim sječ kroz horde neprijatelja i sam skupit svoju opremu, ovako je to nemoguće. A zašto? Zato što je drop rate namjerno podešen u korist AHa.

Kad kazem drop rate, mozda se krivo izrazim, mislim na kvalitetu dropova. Dakle da, stalno pada nešta, nekad i po 2 rare itema od champion mobovva, ali lvli nisu 60 u 90% slucajeva. :(

I ne znam kako vi, ali ja sam u Diablu 2 nalazio tone set i unique itema, nekad sam i lvlo sa nize rangiranim set itemima, unique itemima i sl. Ovdje osim što su legendary itemi lošiji od plavih magic itema, set item drop nisam vidio niti jedan. A play time? WD lvl 60, wizard lvl 55. WD nekih 150h za wizarda se sad ne mogu sjetit al 30ak. I niti jedan set item? Samo 3 legendary itema koje nisam mogao prodat ni za 20k jer su neopisivo smece. Cmon. Više se radujem plavim itemima u nadi da ce dropat neki 900-1000 dps one hadner nego sto se nadam set i rare itemima. Ali da budem fer, blizzard je rekao da se slažu da je to problem i da ide direktni buff i tzv. higher tier legendary i set itema. Pa ce mo imati kao u WoWu "item levele" i iznad 60 da znamo uspoređivat. No sada to još nije slucaj i mislim da im je to greska.l

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:53 (mislav_01).
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ti stvarno ne kuzis problem AH ili se pravis blesav?! Namjerno smanjen drop rate, i lvl range itema koji dorpaju (ti si lvl 60 na infernu dorpaju ti lvl 51 rare itemi), kako bi se koristio AH, ali ne ovaj na golde, nego onaj za prave novce. Tako da moraš ili farmat danima i danima i danima za crap drop rate ili dat blizzardu novce. I zato se ljudi bune protiv AH, jel ti jasnije sad?

AH uništava umjetno smanjenim drop rateom bilo kakvu zabavu i nadu za nekim dropom jer je gotovo smiješan drop rate u odnosu na Diablo 2. I tako da istina je. U Diablu 3 FARMAŠ GOLD, ne iteme, i onda kupuješ iteme na AH da bi mogao ic dalje u idiotski dizajniranom infernu. Tko god je mislio da je beskrajan kiteing u H'nS igri zanimljiv ili težak je budaletina. 

Ja sam osobno odustao od inferna nakon act I i pola act II. Act I je stvarno lagan. ACt II se svodi na kajtanje mobova, natjeran sam u jedan spec, petovi mi oneshotani budu iako je blizzard trubio i hvalio se da ce mo moc igrat sa svakakvim specovima. Otisao sam lvlat drugog lika normal, nightmare, hell gdje imam dojam da igram H'nS igru i da ja jesam neki heroj, a ne neka je*ena pi*ka koja kajta mobove po 15min preko citave mape da bi me vortex uvukao i one shotao. GLupost teska. Moze se proc, nije bed ali to nije tip igre kao što je Diablo. Ne zelim svaki boziji champion pack kajtat do preksutra. 

samo njubara moze mislit da je potrebno cca 2 tjedna da se owna igra na svim levelima.

ja igram 2 tjedna i tek sam Hell lvl 51, act 1. Al imam opremu da im radim skoro pa one-shot i da me diablo moze primit 4 puta, (4 puta mi baci jail), cca 2,7 puta me spali s vatrenim krugom te baci neki spell kaj mi dropa HP a da ne trebam stiskat health potion i da mi ostane toliko HP da mogu malo pobjec da stignem stisnut preparation (deamon Hunter) pa opet sve u krug i shebem ga za manje od 2 minute....

a AH je stavljen, zbog, primarno, da se dupanje itema sprijeci ( unique item id), a sekundarno, black market. Sve to mozes zaguglat, a bome ima i blizzcon filmica gdje to pricaju. mislim da ce vam biti jasno. Ja osobno vise ne koristim AH jer su frendovi na Inferno, pa mi daju nesto opreme.....

Sve sto imam, bar 90% je craftano od moje strane.....

i uopce se nezamaram s AH i drop rate-om, jer uz dosta truda, sve bum nasel i inferno bu bil walk-in-the-park nakon tjedana/mjeseci igranja s dozom srece....

trenutne taktike su ocekivane za igru staru 2 tjedna.....puno bjezanja i lupanja glavom o zid.....time-will-tell.....

mogu se kladit da za dva tjedna vise se nece pricat o kite-anju i slicno....

17 godina
neaktivan

Igra se owna vec sada na svim lvlima, jer je puna exploita ili nisi cuo za DH i WZ? Igra se ne moze ownat sa razlicitim specovima, nego uglavno sa jednim. Petovi mog maina WDa su not vaiable nakon act III hell, a oko njih mi se vrti pola skilova, drugi skilovi su ZA KAJTANJE ili zombie bear spam (koji radi SAMO na act I inferno), tako da njubu jedan meni ce kajtanje ostat UVIJEK i Jay Willson je LAGAO svima kada je rekao da ce mo imat razne specove i da ce petovi biti 100% korisni na inferno. Kuzis tip je to tocno tako rekao. A sta smo dobili da nakon act III hell više ne vrijede ništa. Dakle ovi debili u blizzardu nisu ni testirali inferno, da jesu ne bi DH i WZ proletili sa exploitima, niti bi WD imao jedan spec moguci, a petovi da su im tesko smece. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:59 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
Test user kaže...
mislav_01 kaže...

...

samo njubara moze mislit da je potrebno cca 2 tjedna da se owna igra na svim levelima.

Od 1-60 se može bez ikakvih problema stići u 30-tak sati igranja.

Nego, o kakvim "exploitima" ti govoriš? Kakav DH WZ... WTF?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:58 (Tonči).
17 godina
neaktivan

Pa vidio si "nerfove" koje su dobili DH i WZ klase? Zato jer su bili OP i recimo "exploitali" cinjenicu da blizzard nije bio u stanju testirat igru na toj tezini (DH sa smoke screenom i ostalim kombinacijama kao i wizard sa svojim armorom mogli su dugo vremena prakticki biti neunistivi ili apsorbat enormne kolicine dmga koje ostale klase mogu sanjat). Kao sto ja kao vičdoktor ne mogu ništa sa svojim petovima, a odabrao sam lika upravo radi petova i eksplicitno je bilo receno i obecano da ce više specova bit moguce i da ce petovi radit kroz end game. Dakle obicna laž i ne poznavanje vlastite igre. Pisses me off!

I nemojte me ono krivo shvatit, idalje ja igram igru i recmo uživam igrajući. Ali neki propusti koji su se provukli mi se čine banalni. Uništit petove WDu na jacim tezinama unatoc uvjeravanju da to nece tako bit je ništa nego odraz ljenosti i ne testiranja inferna. TO su ostavili nama da testiramo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 14:09 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice