Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.565.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
gringo88 kaže...
D3ViL kaže...
gringo88 kaže...
I htjeo sam farmati onaj Whimsyshire jer tamo padaju Act 4 dropovi a trebalo bi biti malo lakše ali ne mogu dobiti plan za Staff of herding od Izuala. Ubio sam ga barem 15 puta i ne pada. Isto jedan od razloga moje frustracije s igrom. Nemoš mi to radit.

Ja sam ga ubio 30tak puta dok nije dropao plan, nemoj zaboravit da moras naknadno kupit "inferno recept" od vendora a onda jos platit milion golda za staff upgrade.

Evo pao je i meni danas. Imam ove sve recepte već unaprijed kupljene od vendora i sprašio sam skoro milijun na sve upgradeove.

Sad treba farmat još milijun za Inferno staff.

Mani se inferno whimsyshirea ukoliko nemas zestok gear jer su mobovi ekvivalent a4 inferno mobovima a loot je kvalitete a1 inferno lootu. Imam ja staff totalno uzaludno potrosenih mil golda.

Mao_Xe-Tsu-N.G. blob
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
krayz1e kaže...

Ako si mislio sa 50 ili 100 sati farmanja skupit opremu za razvalit inferno, to si se malo zeznuo.

Znam ja dobro što sam ja mislio. Sve sam obrazložio u svom postu. Act 1 i 2 ti ne daje upgrade da pređeš dalje. Svi koji su napredovali dalje imaju stvari s AH. Koliko god da farmaš nećeš skupiti upgrade da budeš efikasan i prijeđeš u kasnije aktove. Pogledaj malo battlenet forum svima je tako, ne da treba puno vremena nego nema dobrih upgrade dropova, u Act 3 i 4 ima. Ti si skupio opremu samo farmanjem Act 1 i 2 i nemaš problema u 3 i 4?

I htjeo sam farmati onaj Whimsyshire jer tamo padaju Act 4 dropovi a trebalo bi biti malo lakše ali ne mogu dobiti plan za Staff of herding od Izuala. Ubio sam ga barem 15 puta i ne pada. Isto jedan od razloga moje frustracije s igrom. Nemoš mi to radit.

Inferno je težak, ako ti se whinea stalno nemoj igrat. Teško je nabavit upgrade svima koji igraju igru, meni npr. treba po 3-4 dana da nabavim sljedeći upgrade, ali sam sad lijepo došao na kraj 2. acta i uskoro prelazim na 3. Meni je osobno plan za staff of herding pao nakon što sam Izuala ubio 16. puta zaredom ( računao sam ). 

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
14 godina
Diablo 3

Ja sam ubio Wardena 68 puta i dropao mi je samo jedan legendary ring naravno imao sam 5 stacka a debeli butcher samo neke rare gluposti.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 15:35 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo danas usao prvi puta u zloglasni Inferno Act2.

Hebo me zivot ovo nije normalno. Poginuo par puta u onom prvom klancu od onih majmuna koji skacu odozgor. Jednostavno ne stignem postaviti obranu jer frajer skoci drizo na mene i tras.

Force Armor ne pomaze. Respawn, ali ona frajer dolazi frontalno i znukam ga k'o zeca.

Normal mobovi su ok jedino kao squishi wiuard nesmijem nicemu dozvoliti da mi prismrdi u melee range jer sam gotov zacas. Ali normalne obove znukam nabrzaka, a ako uspjie boci blizi pukne teleport i dokusurim ga.

Ali onda dodju Elite packovi i tu pocinje zabava. Naletio sam na 3 i nijedan nisam uspio ubiti. Svi su prokletnici vezani lancima i treba sulud DPS da ih se ubije prije nego oni stugnu ubit tebe. Imam 33k DPS-a i izgleda da nije dosta za poubijat ih kolio god ih kiteao okolo.

Imam 1k DPS 2-hander i izgleda da ce za nastavak Act2 biti nuzan neki 1,3k+ kako bi imao dosta DPS-a za ubijati Elite packove.

Nista - ajmo farmat Act1 neko naredno vrijeme {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mauro kaže...

Imam 1k DPS 2-hander i izgleda da ce za nastavak Act2 biti nuzan neki 1,3k+ kako bi imao dosta DPS-a za ubijati Elite packove.

Koliko će onda trebati za act4? 3k DPS weapon?

Koliko sam gledao ekipu koja je skinula Diabla na Infernu, imali su najčešće oružje s 1.2k DPSa.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Mauro kaže...

Evo danas usao prvi puta u zloglasni Inferno Act2.

Hebo me zivot ovo nije normalno. Poginuo par puta u onom prvom klancu od onih majmuna koji skacu odozgor. Jednostavno ne stignem postaviti obranu jer frajer skoci drizo na mene i tras.

Force Armor ne pomaze. Respawn, ali ona frajer dolazi frontalno i znukam ga k'o zeca.

Normal mobovi su ok jedino kao squishi wiuard nesmijem nicemu dozvoliti da mi prismrdi u melee range jer sam gotov zacas. Ali normalne obove znukam nabrzaka, a ako uspjie boci blizi pukne teleport i dokusurim ga.

Ali onda dodju Elite packovi i tu pocinje zabava. Naletio sam na 3 i nijedan nisam uspio ubiti. Svi su prokletnici vezani lancima i treba sulud DPS da ih se ubije prije nego oni stugnu ubit tebe. Imam 33k DPS-a i izgleda da nije dosta za poubijat ih kolio god ih kiteao okolo.

Kojim herojem igraš? Ajmo skupa?

Mene akt3 dva hitaju :P .

EDIT: Od akt2 vam ne treba toliko DMG. Nego vam treba endurance.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:50 (tigerija).
13 godina
Diablo 3

Leoric i

Napokon nešto Napokon nešto

0 0 hvala 0
15 godina

hell?

BF3 FlamingKing
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel zna netko gdje se moze uzet diablo u zagrebu? ovih dana...

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Evo uspio jedan Elite pack ubiti.

Fakat traje jer se mora non-stop kiteat. Ako nest dobije i najmanju priliku da me opali to je 2 shot (prvi prezivim zbog Force Armor).

Brijem da bi uz nekog tanka (da li shield barbar uopce moze tankat ili i on mora trckarati okolo?) islo to jer da imam priliku malo stajati i nukat dropali bi oni relativno brzo.

Otisao nakon toga neki random coop zadnji dio Act1, Warden i Butcher nas fino zutanjcima pocastili sa 5 Nephalem stackova.

Naravno, nista za mene, ali ima 2-3 dobra za AH.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 17:46 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ga desilo se i meni!! Prokleti blizzard i njihove igre koje ne znaju zaštititi kako treba!!!! Ode mi 200k golda i svi legendary itemi!!!! Tek sam započinjao Nightmare... Što mi je za činiti i ima li kakve nade da dobijem gold i iteme natrag??

zahvaljujem

Ovakve stvari mi ubiju volju za igranjem totalno!!!

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Od kud ti legendary itemi u nightmareu? {#}

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Kupio sam... weapon i off hand sam imao. Gamad mi uzela gold i ta dva itema, rare i magic ostavili... Fuuuuuuuuuuj

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 18:09 (Mblesc).
14 godina
Mblesc kaže...

Evo ga desilo se i meni!! Prokleti blizzard i njihove igre koje ne znaju zaštititi kako treba!!!! Ode mi 200k golda i svi legendary itemi!!!! Tek sam započinjao Nightmare... Što mi je za činiti i ima li kakve nade da dobijem gold i iteme natrag??

zahvaljujem

Ja samo čekam da mene hakaju, ja imam par milijuna... Mogu ti vratiti. Ali par dana u natrag. Tako da ono... traži refund nekako. Budu tebe okrivili da nemaš security lol.

nemaš autentikator? Moraš to kupiti. lol...

EDIT:

Jesi igrao koju public igru? Imaš na recent played neke s kojima nisi nikad igrao (po mogućnosti da su low lvl).

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 18:21 (tigerija).
13 godina
k1klop kaže...

Meni je bacilo legendary helmet na normal :D

13 godina
neaktivan
tigerija kaže...
Mblesc kaže...

zahvaljujem

Ja samo čekam da mene hakaju, ja imam par milijuna... Mogu ti vratiti. Ali par dana u natrag. Tako da ono... traži refund nekako. Budu tebe okrivili da nemaš security lol.

nemaš autentikator? Moraš to kupiti. lol...

EDIT:

Jesi igrao koju public igru? Imaš na recent played neke s kojima nisi nikad igrao (po mogućnosti da su low lvl).

A di da tražim refund? Na battlenetu ili di?? Kakav security pobogu??? Na recent played imam neke s kojima nisam nikad igrao da, i čudio sam se zašto su tu.... 

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Malo ću usporiti sa igranjem ili čak pauzirati. Bar dok ne srede neke stvari. Razočaran sam u dropove i laži koje su govorili oko Inferna. Rasturio D3 uzduž i poprijeko sve do Inferno Act 2. Act 1 je easy mod naspram svega poslije. Difficulty spike nije normalan za Act 2.

Od kad je D3 releasan modovi na forumu stalno trube da trebaš farmat Hell da napreduješ u Inferno. To jednostavno nije istina. Čak i u Inferno Act 1 dropovi isto te ne pripremaju za Act 2 i na dalje. Zadnjih tjedan dana farmam svaki dan Act 1 Inferno jako dobre rute sa 5 Nephalem stackova i MF opremom na Wardena i Butchera pa ako mi se da malo prođem i poznate rute s goblinima i škrinjama. Nema dobrih dropova. Padaju žuti kao ludi ali to je sve low lvl vendor trash. Jako sam razočaran u vezi toga jer meni se ne farmaju milijuni golda za precjenjene AH iteme koji mi isto neće previše pomoći. Htjeo bih napredovati dalje kroz Inferno ali ne mogu zbog restrikcije koju su vjerojatno sami nametnuli da svi koristimo AH. Tamo ionako ovih dana nema ništa dobrog za high lvl, bar od oružja ono malo što ima je preskupo tipa 35 milijuna što se dobije exploitanjem Aspecta. Puno ljudi stavljaju prosječne lvl 60 iteme za koje i kad nekako nagrebeš 2 milijuna ne pomognu puno.

Probao sam Act 3 i 4 ali ne ide. Tu i tamo ubijem neki elite pack ali nakon puno, puno kite-anja i umiranja. Uglavnom me ubiju jer DMG koji radim nije dovoljan više za tu težinu. I to one jeftinoće tipa Vortex teleport pa one shot kill. Inače pala mi je vrlo brzo ok stvar ali nemam volje farmati na taj način.

Postoji ta rupa između Act 1, Act 2 naspram Act 3 i 4. Tek u 3 i 4 padaju dobre stvari ali ne možeš napredovati do tog dijela jer ti aktovi ispod ne daju dobar upgrade. Je li propust u dizajnu ili namjerno napravljeno zbog AH, pokazat će vrijeme.

Legendarno dropas gluposti.....

sam ti pauziraj, nece se nis promjenit.....

nezelim vise uopce komentirat o dropovima ili ne, al mogu rec da 95% ljudi koji su stavili post u ovoj temi nisu ni "takli" D2 u "pravom smislu". ( cak i moja malenkost ne spada u tu skupinu)

Ono kaj je padalo u D2 od set-ova i legendary su bili prvoklasno sranje od itema, niti jedan set nisi mogao skupit u jednao passu (normal>nightmare>hell) ves si trebao igrati malo vise....

Za dobre rune ili iteme bilo je potrebno cca 1000-1500 boss-runa (npr Diablo) da bi dobio OK opremu ili pokoju runu, otvaranje Uber Tristrama ti je moglo donjet "nesto super" opreme, al poanta je slijedeca, kao i u svim Diablo nastavcima, OPREMA je THE KEY igre. Grindanje je uvijek bilo potrebno (citaj ovo: tjednima)

Opet cu ponivit, 5-6 tjedana (24h dnevno) se trebala vrtit scipta, da bi ti lik dosao do npr 95-96 lvl, s Uber opremom i povecom kolicinom bitnih runa.... Uzevsi u obzir kako je D2 " imao bolji drop rate" ( sto je relativan pojam)

Sad, ove tjedne prevedi u "rucno kliktanje" par sati dnevno pa ces doci do neke uber cifre o satima igranja ( mjeseci,godine).

TO su u D3 izmjenili da nemoras vise radit bossrun-ove, vec je dovoljno elite-packove, a njih fala-bogu ima ko kenje.

ono, "Stay awile and listen" ili "Stay awile and play/grind".....

i jedan hint: u D2 na hell pocinjes s -95 ( minus 95) na svim resistovima. (nisu to stavili bezveze)

Sto mislis kak je u D3?

15 godina
Diablo 3

ako imate smartphoneove koristite autetinkatore kao dodatnu zaštitu accounta,jednostavno je koristiti app.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Pošto će se itemi prodavati za prave novce, bilo bi glupo da se lako pronalaze. Igrajte nekih 6 mjeseci pa ćete skupit nešto dobro...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Test user kaže...
al poanta je slijedeca, kao i u svim Diablo nastavcima, OPREMA je THE KEY igre. Grindanje je uvijek bilo potrebno (citaj ovo: tjednima)

A ništa dečki, počnite skupljati lovu i kad dođe RMAH pokupujte potrebnu opremu da biste prošli igru.

(šalim se, igrao sam jedinicu i dvojku i ovo što Test user govori je točno, ali je svejedno apsurdno da ti treba 1000 sati igre da skupiš pravu opremu, lol)

Pa naravno da ne treba, ja igram 106 sati i tek sam skinuo butchera (dva puta inferno) a imam sasvim pristojnu opremu. 28 K hp-a, 7 K armora i 6 K dpsa. Znam da ovo sve se čini malo za barbara ali morao sam žrtvovati neke stvari da bih imao all resist koji je sad za sve preko 600, a i nosim štit u jednoj ruci. Na infernu je bitno jedino preživljavanje, e sad što će ubijanje trajati dugo.......e pa to je Diablo. I još mi je čitav build obrambeni, ne skidaju me tako brzo, a problema zapravo imam sa eliteovima koji imaju freeze, molten, i one hebene lasere. Ta kombinacija spellova je smrt za mene i to moram obilaziti.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 20:31 (Kora).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel se taj resistance zbraja? mislim sve ono pod details od fire resistance, poision i to?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3 instalacija

Problem što javlja pri instalaciji poruku an unexpected error occurred while trying to install Što da radim dalje ne ide instalacija.

0 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

Pa naravno da ne treba, ja igram 106 sati i tek sam skinuo butchera (dva puta inferno) a imam sasvim pristojnu opremu. 28 K hp-a, 7 K armora i 6 K dpsa. Znam da ovo sve se čini malo za barbara ali morao sam žrtvovati neke stvari da bih imao all resist koji je sad za sve preko 600, a i nosim štit u jednoj ruci. Na infernu je bitno jedino preživljavanje, e sad što će ubijanje trajati dugo.......e pa to je Diablo. I još mi je čitav build obrambeni, ne skidaju me tako brzo, a problema zapravo imam sa eliteovima koji imaju freeze, molten, i one hebene lasere. Ta kombinacija spellova je smrt za mene i to moram obilaziti.

SVe mogu razumjeti, i one pčele glupe i cvijeće od drveća i one prateće od vještica onih, ali što me ti laseri živciraju to nema nigdje. Samo mi pocrveni ekran i bok.

Jel vi satirete potione....ja svako malo...mislim njub sam, ali zbilja da neam onih po 2500 što mi dodaju neam šanse :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam do sad ništa htio govoriti dok ne budem siguran ali da,

od ovih novih patchanja mi je igra neigriva u co-opu.

latencije su ok, nije samo stvar framedropppova (koji su užas) nego

nekakvog micro-sttutteringa i teleportiranja po mapi

U single je ista stvar samo manje izražena.

katastrofa, napižđen sam.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Squall Dvopek kaže...

Leoric i

koliko MFa si imao (i valora)?

oš prodat? :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja nemogu nista preci bez buraza...on mi pomaze na nightmareu, a on je wizard 56lvl...ja sam barbarian sada trebutno na 40lvl i slab sam, toliko da neznam sta da radim..stalno crkavam cim on ode...imam 7.5k HP, 1000DPS,2500 armor

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mamutarka kaže...
Squall Dvopek kaže...

Leoric i

bacio mi je leorick na infernu, imao san 204 mf (s 5 stack of valor) sve stvari  mi davaju  mf kad farman iteme u act 1 i ,ugl vec san ga proda za 3,8 mil i opremia svoga viću....heheh poz

13 godina
protjeran
Diablo 3

Pozdrav svima skinuo sam Diablo 3 beta verziju i sad neznam šta da radim jel se može ikako dobiti username i pass a da se netreba platiti ....govorim o beti.

Samo da probam igrati ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lom1 kaže...

Pozdrav svima skinuo sam Diablo 3 beta verziju i sad neznam šta da radim jel se može ikako dobiti username i pass a da se netreba platiti ....govorim o beti.

Samo da probam igrati ....

Pa beta je odavno završila, ako si je skinuo sa torenta, našao si krivo mjesto za pitat.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Squall Dvopek kaže...
mamutarka kaže...
Squall Dvopek kaže...

Leoric i

bacio mi je leorick na infernu, imao san 204 mf (s 5 stack of valor) sve stvari  mi davaju  mf kad farman iteme u act 1 i ,ugl vec san ga proda za 3,8 mil i opremia svoga viću....heheh poz

mislim da si od mene mogao dobit 10 mil ali eto požurio si :)) pozz

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice