Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.565.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Ljudi sta vi radite sa rare i magic itemima. Ja pokusavam sto vise prodat ali niko nece. Zao mi ih je prodat merchantu ili sta, drugo mi ne preostaje jer mi fila stash i mene samog do iznemoglosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Malo ću usporiti sa igranjem ili čak pauzirati. Bar dok ne srede neke stvari. Razočaran sam u dropove i laži koje su govorili oko Inferna. Rasturio D3 uzduž i poprijeko sve do Inferno Act 2. Act 1 je easy mod naspram svega poslije. Difficulty spike nije normalan za Act 2.

Od kad je D3 releasan modovi na forumu stalno trube da trebaš farmat Hell da napreduješ u Inferno. To jednostavno nije istina. Čak i u Inferno Act 1 dropovi isto te ne pripremaju za Act 2 i na dalje. Zadnjih tjedan dana farmam svaki dan Act 1 Inferno jako dobre rute sa 5 Nephalem stackova i MF opremom na Wardena i Butchera pa ako mi se da malo prođem i poznate rute s goblinima i škrinjama. Nema dobrih dropova. Padaju žuti kao ludi ali to je sve low lvl vendor trash. Jako sam razočaran u vezi toga jer meni se ne farmaju milijuni golda za precjenjene AH iteme koji mi isto neće previše pomoći. Htjeo bih napredovati dalje kroz Inferno ali ne mogu zbog restrikcije koju su vjerojatno sami nametnuli da svi koristimo AH. Tamo ionako ovih dana nema ništa dobrog za high lvl, bar od oružja ono malo što ima je preskupo tipa 35 milijuna što se dobije exploitanjem Aspecta. Puno ljudi stavljaju prosječne lvl 60 iteme za koje i kad nekako nagrebeš 2 milijuna ne pomognu puno.

Probao sam Act 3 i 4 ali ne ide. Tu i tamo ubijem neki elite pack ali nakon puno, puno kite-anja i umiranja. Uglavnom me ubiju jer DMG koji radim nije dovoljan više za tu težinu. I to one jeftinoće tipa Vortex teleport pa one shot kill. Inače pala mi je vrlo brzo ok stvar ali nemam volje farmati na taj način.

Postoji ta rupa između Act 1, Act 2 naspram Act 3 i 4. Tek u 3 i 4 padaju dobre stvari ali ne možeš napredovati do tog dijela jer ti aktovi ispod ne daju dobar upgrade. Je li propust u dizajnu ili namjerno napravljeno zbog AH, pokazat će vrijeme.

7 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
XVII Mini kaže...
forzzuk kaže...

Act III na Hellu je ATM machine, Heart of Sin Quest.

Jako puno ljudi ga šajba.

BTW upao sam slučajno kliknuvši na Act III Inferno co-op.

Nije mi bilo jasno na prvu što se događa jer me one-shotao onaj maleni fallen.

Ima li kakve riječi o patchanju inferna?

Dap sljedecim patchem se inferno nerfa.

Koliko? Sigurno jedva primjetno? I kad dolazi pvp?

Btw evo roknio u public games ja i ovaj još jedan Butchera na infernu, nagrade naravno pušiona

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
forzzuk kaže...

Act III na Hellu je ATM machine, Heart of Sin Quest.

Jako puno ljudi ga šajba.

BTW upao sam slučajno kliknuvši na Act III Inferno co-op.

Nije mi bilo jasno na prvu što se događa jer me one-shotao onaj maleni fallen.

Ima li kakve riječi o patchanju inferna?

Dap sljedecim patchem se inferno nerfa.

otkud ti to?

17 godina
Diablo 3

Iz svemira se vidi da če Diablo 3 kada dođe RMAH i PVP biti pay2win jer gold u igri ništa neznači pogotovo farmerima. I onda ako budete htjeli neki bolji item morati čete kupovati iteme za prave novce što Blizzard jedva čeka i trlja ruke.

Za razliku od ove igre koja po loot dropu ne može ni prismrditi Diablo 2. Torchlight 2 ima normalni loot drop. I tamo championi nisu jači od šefova. I šefovi kao što to i treba biti bacaju najbolji loot.

0 2 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...

Od kad je D3 releasan modovi na forumu stalno trube da trebaš farmat Hell da napreduješ u Inferno. To jednostavno nije istina. Čak i u Inferno Act 1 dropovi isto te ne pripremaju za Act 2 i na dalje. Zadnjih tjedan dana farmam svaki dan Act 1 Inferno jako dobre rute sa 5 Nephalem stackova i MF opremom na Wardena i Butchera pa ako mi se da malo prođem i poznate rute s goblinima i škrinjama. Nema dobrih dropova. Padaju žuti kao ludi ali to je sve low lvl vendor trash. Jako sam razočaran u vezi toga jer meni se ne farmaju milijuni golda za precjenjene AH iteme koji mi isto neće previše pomoći. Htjeo bih napredovati dalje kroz Inferno ali ne mogu zbog restrikcije koju su vjerojatno sami nametnuli da svi koristimo AH. Tamo ionako ovih dana nema ništa dobrog za high lvl, bar od oružja ono malo što ima je preskupo tipa 35 milijuna što se dobije exploitanjem Aspecta. Puno ljudi stavljaju prosječne lvl 60 iteme za koje i kad nekako nagrebeš 2 milijuna ne pomognu puno.

Meni na Act1 za sada (da pokucam u drvo) je padalo dosta finih lv60 itema kada imam 4-5 Nephalem stackova. Jedini problem je sto uvijek padaju za krivu klasu, ali bar mogu otici na AH.

Jucer mi uletio neki rare quiver koji je odlatio na AH za mikicu golda i taman mi fino popunio budget jer sam bio pao na ispod 100k :)

Pao mi i neki odlican Legendary stit sa jako dobrom distribucijom statsa, ali vidio da ih je pun AH, pa se nadam ako i 500k za njega padne bit ce dobro.

Ali jos uvijek nista za mene.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo nakon 10tak Legen. . . . . . . . . ., wait for it. . . . . ., wait for it. . . . . . ., dary dropao mi je weapon s zanimljivim statsima, steta sto neigram glupog huntera {#}

http://eu.battle.net/d3/en/item/hellrack

To daš meni {#} ili prodaš na aukciji ( RMAH ) za vrlo masne pare.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 10:37 (Blizek).
15 godina
SimeKZ kaže...

Ljudi sta vi radite sa rare i magic itemima. Ja pokusavam sto vise prodat ali niko nece. Zao mi ih je prodat merchantu ili sta, drugo mi ne preostaje jer mi fila stash i mene samog do iznemoglosti.

A stavi na ah sa malim cijenama, kreni sa 200-500 i buyout 1000. AKo se ne proda, prodaj merchantu da zaradiš nešto, a ionako možeš salvagat one manje iteme i dobit dobre iteme od njih kasnije, ili prodat 100 subtle essence. Kako oš.

Paolo2612 kaže...
fila2208 kaže...
Izabcio ti je prvi put rare. Sa svakim kad ga prvi put tučeš bacit će rare, nakon toga samo plave.

Ako planiraš uzimat igru, farmaj gold igraj sve likove do 13 lvkl i upgrejdaj artisana (kovač) i stash, kasnije će dobro doć.

Meni nije izbacio 2. put rare kada sam ga tukao s 2 likom

Isto guest pass

Neam blage, shaream acc sa burazom i imamo 7-8 likova. Sa svakim kad smo ga tukli dao je rare, kasnijen onda više ne.

13 godina
gringo88 kaže...

Malo ću usporiti sa igranjem ili čak pauzirati. Bar dok ne srede neke stvari. Razočaran sam u dropove i laži koje su govorili oko Inferna. Rasturio D3 uzduž i poprijeko sve do Inferno Act 2. Act 1 je easy mod naspram svega poslije. Difficulty spike nije normalan za Act 2.

Probao sam Act 3 i 4 ali ne ide. Tu i tamo ubijem neki elite pack ali nakon puno, puno kite-anja i umiranja. Uglavnom me ubiju jer DMG koji radim nije dovoljan više za tu težinu. I to one jeftinoće tipa Vortex teleport pa one shot kill. Inače pala mi je vrlo brzo ok stvar ali nemam volje farmati na taj način.

Postoji ta rupa između Act 1, Act 2 naspram Act 3 i 4. Tek u 3 i 4 padaju dobre stvari ali ne možeš napredovati do tog dijela jer ti aktovi ispod ne daju dobar upgrade. Je li propust u dizajnu ili namjerno napravljeno zbog AH, pokazat će vrijeme.

da potpuno se slazem s tobom ,moje je misljenje da ce se svremenom postepeno item drop %  povecavat a razlog zasto je sad ovako jest sto su znali da ce ljudi peglat 24/7 i da dropovi nisu kakvi jesu vec bi se sve naslo sta se ima nac,ovako su to sprijecili low drop stitom i

kad malo tenzije padnu postepeno ce povecat  drop rate ,da bude normalan (pod normalan mislin da ti na predhodnom actu padaju itemi za nex act a ne itemi za probit nogon,opet ne moraju non stop al da mi svako drugi dan padne nesto ok vec bi na 4 act bia ovako san osta u

jedinici ka u nekon zivon blatu),ako ne odo ja ,jer ovo nije diablo vise ,mislia san da to necu spomeni al sve vise me posjeca na wow di se tribalo farmat i konstantno ponavljat iste radnje da bi napravija korak naprid....al tamo bi bar napravija korak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 11:42 (Squall Dvopek).
16 godina
D3ViL kaže...

Evo nakon 10tak Legen. . . . . . . . . ., wait for it. . . . . ., wait for it. . . . . . ., dary dropao mi je weapon s zanimljivim statsima, steta sto neigram glupog huntera {#}

Jel ga prodaješ? :D

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Diablo 3

Gemovi su hebeno skupi! upravo prodao jedan Star za 2 milijuna a potrosio sam svojih 200k ali OK je u plusu sam za 1,8 milion :).

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bukva kaže...
D3ViL kaže...

Jel ga prodaješ? :D

Ja nebi dao taj bow ispod 2 miliona, otisao bi u roku 2 minute na AH.

Peace!
13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Što se tiče dropova, takvi su bili i prethoni nastavci Diabla. Ja sam imao preko 500-1000 sati igranja dok mi nije ispala prva high runa s kojom opet ne možeš ništa. Ako si mislio sa 50 ili 100 sati farmanja skupit opremu za razvalit inferno, to si se malo zeznuo. Imao sam sigurno 2000+ sati igranja Diabla 2 i sve dobre stvari koje sam imao sam dobio preko tradea. Ono što je meni regularno ispalo u cijelom vijeku je poprilično loše. izuzetak par itema.

14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Ako si mislio sa 50 ili 100 sati farmanja skupit opremu za razvalit inferno, to si se malo zeznuo.

Znam ja dobro što sam ja mislio. Sve sam obrazložio u svom postu. Act 1 i 2 ti ne daje upgrade da pređeš dalje. Svi koji su napredovali dalje imaju stvari s AH. Koliko god da farmaš nećeš skupiti upgrade da budeš efikasan i prijeđeš u kasnije aktove. Pogledaj malo battlenet forum svima je tako, ne da treba puno vremena nego nema dobrih upgrade dropova, u Act 3 i 4 ima. Ti si skupio opremu samo farmanjem Act 1 i 2 i nemaš problema u 3 i 4?

I htjeo sam farmati onaj Whimsyshire jer tamo padaju Act 4 dropovi a trebalo bi biti malo lakše ali ne mogu dobiti plan za Staff of herding od Izuala. Ubio sam ga barem 15 puta i ne pada. Isto jedan od razloga moje frustracije s igrom. Nemoš mi to radit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:49 (gringo88).
17 godina
SimeKZ kaže...

U pocetku sam sve salvage ali kako to ocito nema smisla s obzrim na cijene crafting itema na AH, sad sve magic iteme prodajem vendoru osim rare itema (njih na AH).

Dok se nesto ne promijeni glede cijena na AH, i dalje prodajem vendoru, ionako mi je lova potrebna za craftanje,stash...

17 godina
gringo88 kaže...
I htjeo sam farmati onaj Whimsyshire jer tamo padaju Act 4 dropovi a trebalo bi biti malo lakše ali ne mogu dobiti plan za Staff of herding od Izuala. Ubio sam ga barem 15 puta i ne pada. Isto jedan od razloga moje frustracije s igrom. Nemoš mi to radit.

Ja sam ga ubio 30tak puta dok nije dropao plan, nemoj zaboravit da moras naknadno kupit "inferno recept" od vendora a onda jos platit milion golda za staff upgrade.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina

A mislim što si očekicao od Diabla koji je upravo to - farmati RNG sistem dok ti ne baci ono što hoćeš.

Farmam act1 Inferno i kad se malo zaletim u act2 osjetim da sam puno jači nego što sam bio prvi puta kad sam uletio u njega.

AH mi primarno služi za prodaju stvari. Kad i idem nešto kupovati max price stavim na 100k. Drugim riječima isfiltriram sve što pada na Infernu.

Diablo je jedan veliki, ogromni grind-fest i očekivati da ćeš u 2 dana isfarmati opremu za novi act je smješno. Barem bi trebalo biti. U D2 neki bossovi su se farmali i preko 100 puta da ti padne kakav takav loot. Ovdje ekipa dobro da ne traži da možeš odabrati što hoćeš da ti boss baci.

Ja u jednu večer mogu i do pola milje nafarmati para. Da si uzmem jedan duži vikend mogao bih sigurno na kraju završiti i do 10 milijuna u plusu. S tom lovom se mogu kupiti top top top oružja. Kad se osvrnem natrag na D2, mogu reći da je opremanje lika jako jako jako laganije ovdje nego što je bilo prije. I to niti mjesec dana nakon dolaska (znači, cijene su još uvijek nerenalne).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Gemovi su hebeno skupi! upravo prodao jedan Star za 2 milijuna a potrosio sam svojih 200k ali OK je u plusu sam za 1,8 milion :).

na ah si ga prodao? i nisi odgovorio gore na quote :)

14 godina
mamutarka kaže...
XVII Mini kaže...

Neki frajer trazio na global chatu nekoga tko mu to moze napraviti pa sam se ja javio. 
A potrazi link par stranica iza netko ga je bio stavio.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:11 (XVII Mini).
14 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/artisan/jeweler/recipe/flawless-star-amethyst

Ima tko? Ili jaći? Trebam recept, gem, ili da netko može kraftati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
mamutarka kaže...
XVII Mini kaže...

Neki frajer trazio na global chatu nekoga tko mu to moze napraviti pa sam se ja javio. 

govorim iz razloga što pratim svakodnevno 4-5 sajtova vezanih za d3 + forume i nigdje se nije spominjao nerf inferna, tako da ovo neću ni tražit par stranica unazad :))

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:13 (mamutarka).
14 godina
mamutarka kaže...
XVII Mini kaže...
mamutarka kaže...
XVII Mini kaže...

govorim iz razloga što pratim svakodnevno 4-5 sajtova vezanih za d3 + forume i nigdje se nije spominjao nerf inferna, tako da ovo neću ni tražit par stranica unazad :))

omg sta imam razlog da lazem? sekunda probacu ja naci.

Peace!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam rekao da lažeš već da me zanima izvor koliko je pouzdan pošto sam nisam nigdje to još pročitao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tigerija kaže...

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
gringo88 kaže...

Ja sam ga ubio 30tak puta dok nije dropao plan, nemoj zaboravit da moras naknadno kupit "inferno recept" od vendora a onda jos platit milion golda za staff upgrade.

Evo pao je i meni danas. Imam ove sve recepte već unaprijed kupljene od vendora i sprašio sam skoro milijun na sve upgradeove.

Sad treba farmat još milijun za Inferno staff.

14 godina
tigerija kaže...
tigerija kaže...

Imam slabiji 46+ ..

Peace!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

znači tolko o relevantnosti ''nerfa inferna u patchu idućem'' :))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

E da vas pitam, kako se trejda. jel ima neki sistem da se nađem sa nekim i platim mu neku cifru ili je sistem item za item. ili dal se može neka privatna aukcija samo za nekoga da on to vidi?

Sad me neki dibidus pitao oću neki legend belt, ja se napalio i ponudim mu 5-6 itema za njega, svi itemi su vrhunski, bolji od njegovih trenutno. Lik umire svako malo, umro je na butcheru 2 puta, a koštao me živaca i živaca jer sam ga morao spašavati. I neće đubre da uzme, ali bitno da je prvo on meni nudio...veli da će ga zadržati, ja reko ok umiri i dalje. A dobro kužim ga...ali opet oću legend :)))

Srušio sam butchera na night, nije bio pretjerano težak, ali mogu reć da mi je žao što blue packovi i elitei ne daju jače iteme. Zanimljivo mi ih je mlatit, pa bježat pa ovo pa ono, ali užas su itemi.

Očigledno je što blizz smjera, nadam se da se to neće desit da moram dat 10-20 dolara da bi imao lika dovoljnog za pvp ili veće težine. Žasu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ima trade opcija, uđete u igru, i desni klik gore lijevo na njegov portret i ima trade (morate bit frendovi), i svaki stavi svoje iteme, novce, štogod, i to je to

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:52 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
XVII Mini kaže...
tigerija kaže...
tigerija kaže...

Imam slabiji 46+ ..

Meni treba 400+ Life on Hit za oružje. Ne dexterity.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice