imao 4 Nephalem ili kako vec stacka
Pa da, klasika XD.
imao 4 Nephalem ili kako vec stacka
Pa da, klasika XD.
Znate kako se zove prva ekspanzija Diabla 3?
Diablo 3: Lord of Errors
dostupna je bila od prvog dana.
Nista, ako i uspijem zaobic error 37 ili slican (ne znam sto je jos bilo, ali nije mi do error 37 doslo) i udjem u game, tada mi se desi error 1 - unable to create party.
Najsmijesnije od svega je sto se je meni igra puno, puno bolje radila prije svih ovih silnih patcheva i imao sam samo problema sa latencijom i tu i tamo error 37.
Sad mi se desava da mi nece whisperat, nece prikazivat achievemente, nekoliko desetaka sekundi cekam ulazak i izlazak i igre ponekad, do deset sekundi cekma transfer na drugu mapu itd. itd. itd
Vrlo se dobro vidi da imaju premalo servera ovo je vec treci dan da pocne kickat ljude oko 17:00 pa cak do 23:00 a tada narod najvise igra.
Neznam koji im je kjrac i ne uzmu nove nego da moram vec treci dan cekati u isto vrijeme, boze pa ne igram na privatnim serverima nego sam kupio igru za masnu lovu.
Ja imam osjecaj da kad se skidrovci ili netko primi toga i naprave crack/privatne servere, na stranu koliko ce biti kvalitetni, ali barem ce biti igrivi.
Pregledavao sam Auction House kad odjedanput Error od Creating Party WTF???
Baš me zanima hoće li biti išta od vračanja novca jer mi se ovo sranje neda više trpit !
Thank you for your patience. - FU BLIZZARD !
Diablo Errors: Gotta catch'em all!
I normalno samo EU kao i uvijek. Jebe se njima za Europu primarno USA i Azija (Koreja) kao glavna tražišta što i pokazuju s ovim ponašanjem.
ma nek ide blizzard u 3pm...taman popio tabletu za temperaturu i rekoh idem igrati diablo i nece uci...dode mi do retriving hero list i nece dalje...ma daj ajde.. + jos im neradi AH za gemove...a vec su hebena dva tjedna prosla otkako je igra izasla
mislim da se puno sekiraš ;-)
upravo bio na cow levelu, na nightmareu, u 5 minuta skupio preko 20 k golda i par opasnih rareova, pony ftw!!
Na kojoj težini? Ja i frend imamo otkljčuan normal i hell
Na kojoj težini? Ja i frend imamo otkljčuan normal i hell
Na nightmare.
37, 1 , 3006 , blizzard loto :D
ja upravo usao :)
Diablo Errors: Gotta catch'em all!
Trebali su staviti achivment za errore :)
Sutra očekujte opću apokalipsu errora, jer kako je krenulo nebih se čudio da nekaj ozbiljno ode u P.M.!
Zgodan je zaključak da se "većina ne može prijaviti", iako je svih mojih 40-tak in-game frendova 80% vremena online. Grešku 37 (preopterećenje i uputa da se pokuša ponovno) vidio sam 5-6 puta do sada i redovito neki od iduća dva pokušaja prolazi. Pokušajte više puta, nemojte odustati odmah. Ako možete, prijavite se prije popodneva i minimizirajte igru; čekat će vas cijeli dan bez problema.
Što se tiče RMAH-a, čisto je besmisleno kritizirati tako nešto, jer je i u Diablu II postojala identična stvar. Ne službena, Blizzardova, ali trgovina je bila tu i to nekoliko stotina takvih. Žalba da Blizzard uzima 15% je također smiješna.
RIP Kungen
RIP Kungen
Act II simply too OP ili?
EDIT: Na streamu mu piše Alt Tab too stronk ahahahaha koji budala.
Zgodan je zaključak da se "većina ne može prijaviti", iako je svih mojih 40-tak in-game frendova 80% vremena online. Grešku 37 (preopterećenje i uputa da se pokuša ponovno) vidio sam 5-6 puta do sada i redovito neki od iduća dva pokušaja prolazi. Pokušajte više puta, nemojte odustati odmah. Ako možete, prijavite se prije popodneva i minimizirajte igru; čekat će vas cijeli dan bez problema.
Što se tiče RMAH-a, čisto je besmisleno kritizirati tako nešto, jer je i u Diablu II postojala identična stvar. Ne službena, Blizzardova, ali trgovina je bila tu i to nekoliko stotina takvih. Žalba da Blizzard uzima 15% je također smiješna.
Kako objašnjavaš onda rušenje igre uz error cant create your party?
Kako objašnjavaš onda rušenje igre uz error cant create your party?
Jep upravo me taj error muči . Nikako ni sp ,a ni s burazom nemogu igrati
E, za taj ne znam, ne igram baš popodne, ali navečer navratim pa ti javim. Možda je problem baš u popodnevnim satima, ali vidim da je i sada njih 9 u igri, 2 "in menus". Možda su samo sretni? :(
No, činjenica je da problema ne bi smjelo biti s tolikim iskustvom kakvo ima Blizzard.
samo da javim upravo proradilo
Desila mi se najnoobskija stvar kjea mi se mogla desit...potrosija san sve pare na upgr. bs-a i nesto mjenjao build i pa ga isprobavao ,a kao se nisan navika na novi predak magija svako malo san umira ( inace build je super samo ga treba znat prakticirat)..uglavom,ja tako 10 puta gori doli, kad odjednom sve stvari u crvaeno a ja neman kinte za popravak,a za nefalit prijatelj na bracu i vraca se tek u 22h a bas mi se igra ,pa san mislia ako ima koja dobra dušica ;) da mi posudi 5k golda vratin mu 10k samo da se malo refan....
RIP Kungen
Kaže da ga ubio alt-tab. Alt tabao je da vidi chat i paf .
Ubio Butchera na Inferno, usao u Act 2 oneshotala me 2 komarca rerolao Act 1
Inferno bi trebao biti 'inferno-teško-za-pop*zdit' ali ne i nesavladivo
odnosno nemoguće za proć.
Malo su pretjerali s težinom (nerealno ukoliko player fer igra na in-game dropove).
cini se da su sredili servere meni otprve na brzinu upalo u igru bez ikakvih gresaka :)
Neka,neka dobar je taj inferno, mislim prije mi se nije svidao ali sada me tjera da idem farmat ACT 1 Inferno - Hell ACT IV Itd.. mislim Bilo bi glupo kada bi svi imali sve najbolje i kada bi mogao samo tako proci sada lijepo odi farmat ako ne hebiga nema prolaza za tebe.
BTW: Evo i moga heroja:
50k HP-a 14k Damage 7,5K Armor i ostatak pod Details ( ovo je bez ikakvog buffa )
Samo ne znam gdje da vidim ressi tj. koliko sve ukupno imam? ne rokaju me vise bas tako lako:)
ostavite se ljudi toga, odigrajte bg2 ili nešto sl.
ostavite se ljudi toga, odigrajte bg2 ili nešto sl.
baldours gate2 , fallout 2 , planscape:torment , icewind dale....to su bili dani.;)