Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
AlterEgo kaže...

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? Zanima me da li mu je stigla, jer moja pošiljka izgleda još putuje ili je nestala {#}

Ja i dado2202 smo kupili na game.co.uk 10.5. dobili smo email da je shipped 11.5. i još ništa nije stiglo. Sutra će bit 3 tjedna od naruđbe tako da WTF!

Možda se carinici igraju :)    Mogli su nam emailat key pa onda nek kutija dođe i za mjesec i pol.

Ak neko ima guest pass bio bi jako zahvalan i vraćam čim dođe ta %#$% kutija!

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 13:00 (Hellmaker).
17 godina
neaktivan
Užaš, kaj je najbolje namam ni tracking number da vidim di je pošta zapela.
Na Pc eksperu su mi odgovorili da nitko tko je naručio fizičku kopiju iz vana je još nije dobio
17 godina
neaktivan
Kupnja gemova je nekaj zblošana, ima gro ekipe po webu koja se žali na to.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Diablo 3

Ja jednostavno ovo ne mogu igrat :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

error 37, we meet again

It puts the lotion in the basket.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 14:08 (forzzuk).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
AlterEgo kaže...
Užaš, kaj je najbolje namam ni tracking number da vidim di je pošta zapela.
Na Pc eksperu su mi odgovorili da nitko tko je naručio fizičku kopiju iz vana je još nije dobio

Nisam nasilan tip, ali mislim da ću se odfurati do carine i ići im psovati sve po redu. Iskreno ne mući me niti plaćanje carine, ništa, muči me samo što se to tako tegli. Ovi sa game.co.uk ne mogu ništa (tvrde da je poslano), ne mogu dobiti lovu natrag...Bullshit, ništa drugo.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon više od 3.5 milijuna primjeraka prodanih u prvih 24 sata prodaje, Diablo III je postavio rekord za najbrže prodavan naslov u prvom danu ikad. U tu brojku nije uračunato 1.2 primjeraka koje je Blizzard podijelio igračima u sklopu World of Warcraft Annual Pass promocije. Do kraja tjedna prodano je više od 6.3 milijuna primjeraka diljem svijeta i ta brojka će samo rasti.

Kao što sam i očekivao, nadmašit će sve Bllizard igre do sad. U prvih tjedan dana, prodat 6.3 miliona primjeraka igre je stvarno SF za mnoge.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Nakon više od 3.5 milijuna primjeraka prodanih u prvih 24 sata prodaje, Diablo III je postavio rekord za najbrže prodavan naslov u prvom danu ikad. U tu brojku nije uračunato 1.2 primjeraka koje je Blizzard podijelio igračima u sklopu World of Warcraft Annual Pass promocije. Do kraja tjedna prodano je više od 6.3 milijuna primjeraka diljem svijeta i ta brojka će samo rasti.

Kao što sam i očekivao, nadmašit će sve Bllizard igre do sad. U prvih tjedan dana, prodat 6.3 miliona primjeraka igre je stvarno SF za mnoge.

Po meni sasvim zasluženo, igra je extra i kako je jedan forumaš napisao : Diablo 3 je igra koja nas podsječa što su to igre.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako stojite sa loot dropom?

Meni su pala 4 legendary itema, nažalost na nightmare pa nisu baš za ostaviti, žuti mi padaju svaki dan ali uglavnom nisu baš za wizzarda.

Užasno me nervira što mi uopće ne padaju itemi za wizzarda (još mi ni jedan wand nije pao) non stop neki štitovi i strenght itemi a frend barbarian uredno dobiva super stvari od mene :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pitanje.

u koji mogu dućan ušetati i naći diablo3 na polici da ga kupim odmah na licu mjesta??

jer koliko sam skužio rasprodana je i čekaju se narudžbe

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 14:49 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nicholas kaže...

Kako stojite sa loot dropom?

Meni su pala 4 legendary itema, nažalost na nightmare pa nisu baš za ostaviti, žuti mi padaju svaki dan ali uglavnom nisu baš za wizzarda.

Užasno me nervira što mi uopće ne padaju itemi za wizzarda (još mi ni jedan wand nije pao) non stop neki štitovi i strenght itemi a frend barbarian uredno dobiva super stvari od mene :)

4 legendary itema, pa ti si zbilja srećković... možeš na njima zaradit hrpetinu golda.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Diablo 3

Evo jucer na hell-u u drugom actu mi nije dropa ni jedan rare item a kamoli legendary, sve sama plava gov*a... a ono sta je i drop-alo nije od nikakve koristi za Barbariana... i prisiljen sam koristiti AH...

Sve mi se cini da nas ovo Blizz priprema ka ovce za RMAH, da dignu svojih 15%...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 14:58 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? Zanima me da li mu je stigla, jer moja pošiljka izgleda još putuje ili je nestala {#}

Hellmaker kaže...

Ja i dado2202 smo kupili na game.co.uk 10.5. dobili smo email da je shipped 11.5. i još ništa nije stiglo. Sutra će bit 3 tjedna od naruđbe tako da WTF!

Možda se carinici igraju :)    Mogli su nam emailat key pa onda nek kutija dođe i za mjesec i pol.

Ak neko ima guest pass bio bi jako zahvalan i vraćam čim dođe ta %#$% kutija!

dado2202 kaže...

Nisam nasilan tip, ali mislim da ću se odfurati do carine i ići im psovati sve po redu. Iskreno ne mući me niti plaćanje carine, ništa, muči me samo što se to tako tegli. Ovi sa game.co.uk ne mogu ništa (tvrde da je poslano), ne mogu dobiti lovu natrag...Bullshit, ništa drugo.

I meni je poslano još 10.5. Još ništa nisam dobio. Nikad nisam morao tolko čekat na pošiljku.

U početku sam stalno gledao kad će poštar doć, sad mi je tak svejedno, kad dođe - dođe.

Nama će bit ljepše igrat, jer taman dok dobimo igru, sve će biti lijepo pokrpano i radit kak treba :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 15:04 (FLes).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

4 legendary itema, pa ti si zbilja srećković... možeš na njima zaradit hrpetinu golda.

Malo me jedino muči koju cijenu realno staviti za koji item (i žute i legendary)   + naravno što auction house non stop zajebava

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 15:06 (Nicholas).
16 godina

Naručio preko tiska prije cca 2 tjedna, prekjučer ju pokupio na lokalnom kiosku. Pa probaj. Cijena 449kn.

15 godina
neaktivan

Evo baš mi palo na ACT I na normal , ovaj item :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni su pali ovi

http://eu.battle.net/d3/en/item/squirts-necklace

http://eu.battle.net/d3/en/item/broken-crown

http://eu.battle.net/d3/en/item/heart-of-iron

http://eu.battle.net/d3/en/item/denial

Ajmo prijedlozi kolko golda da tražim pošto mi ni jedan ne paše na wizzarda (ili imam bolje žute)?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo vec par dana farmam po act 1 na inferno tezini sa priko 150 magic find i nakon sta sam risia stotine championa niti jedna legendary stvar mi nije pala nesto zutih stvari je ali nista posebno... na act 2 ne mogu jer nisam dovoljno opremljen a na ah stvari kostaju milione ,drop rate je ocajan i totalno sam razocaran..sve vise slici na wow da moras po cili dan igrat i farmat a to je dosadno i ne prilici diablu, cini mi se da je blizz dobro obavia posao i da trlja ruke jer ce uskoro zaradit miljarde jer ako mislis igrat inferno onda su ti ostala samo 2 izbora ili igrat po 15 sati na dan i trazit stvari ili laksi nacin i blizz najdrazi da kupis stvari za prave novce ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

To re recimo fora ali taj legendary ćeš nadići sa nekim rare itemom kroz

par levela, uvrh glave u idućem actu.

Dakle, ne vrijedi puno a nije ni pretjerano koristan.

Legendary stvari koje padaju na Hellu i nadalje su vjerojatno

one koje uistinu i vrijede, što po statsima, što po parama (real ili make-believe).

Pao mi je do sad jedan na Nightmareu ako se ne varam i još ga nosim

jer mi izvrsno paše.

Za 90 sati igre, samo jedan, neeeeznam baš :/

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kupnja gemova je nekaj zblošana, ima gro ekipe po webu koja se žali na to.

Kontam da su to namjerno napravili jer kad ides craftat gem kosta te ko svetog petra kajgana, em sto moras upgrejdat em i potrrosit brdo zlata za jedan gem, i sam sam nakupovao brdo gemova na aukciji prije par dana , sad mi zao sto nisam i vise, a sve mi smrdi da ce gemovi biti trazena roba u gradu.

16 godina
Diablo 3

Legendary itemi ne znace veliku lovu.

Meni ih je dropalo vise, na nekom shieldu sam digo 250k (-15%) na set itemu za deamon huntericu oko 900k (-15% mislim da je negdje ispalo 786k, ne sjecam se tocno koju cijenu sam stavio), neki crossbow za level 8 sam prodo za 15k i to valjda samo radi achievementa, smece je bilo naspram lvl 8 zutih i plavih po dmg i statsima, a to sto je imo vise statova ne znaci nista na tom levelu, uostalom mijenjaju se tada itemi svakih par sati igre jer se relativno brzo levela. Jucer sam dagger rastavio jer je bio toliko smece da se nije nikako mogo prodat, ili opet za nekih 15-20k toliko da netko kupi i achievement napravi i jos jedan je dropo, nemrem se sjetit sto je sa njime bilo.

Ugl nisam nijedan posteni lvl 60 legendary osim tog set itema dobio, i to mi je zao. Istina, samo 2 su mi dropala na infernu, ali jedan od njih je bio bas smece.

Sto se tice ovih "skupih 1h za nekoliko miliona + shield, pa kome sta znaci shield i bla bla bla" ne mozete znati koliko ste u krivu. Barbari sa 1h + shield mogu imati debelo preko 30k DPS, puno vise necete postic sa 2H, ako i hocete gubite 1 item koji vam daje statove i resistance, sto je lose, uz cinjenicu da tih 1-2k armora koji dobijate od shielda uz sebe nosi i block koji vam moze sa dobrim shieldom oko 3-4k blockat svako malo i osjeti se fino cak i na infernu - nije isto dal te nesto zvizne za 5-10k ili 1-6k, pogotovo kad je hrpa mobova oko tebe. Tu pomazu i resistancei i sve.

Dodge se sa druge strane ne isplati puno dizat jer treba hrpa dexteritya za relativno malu dodge sansu, a sa druge strane mozete to ulagati u DPS (koji je ujedno i armor) i HP

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Test user kaže...
Bukva kaže...

Ti shvaćaš da se DH igra kao glass cannon na infernu sa, idealno, +0 (slovima: nula) i vitalityja i resistancea?

a jel ti znas da je to totalno krivo?

Da upravo ti likovi njurgaju o infernu?

da je igra stara tek 15 dana? ( za usporedbu: u D2 s  dobrom scriptom, trebalo je skoro 4-5 tjedana ( 24H dnevno) da dodes to lvl npr 90-96 s jako dobrom opremom, s time da su dropovi u d2 bolji nego u D3)

da su resist "as always way-to-go" jer sad vise nema ignore resistance mobova

glavni buff na inferno je u biti tvoja smrt, a cilj je prezivjeti 2-3 shota, pazi "2-3", a za to ti treba ne vitality, vec resist as-much-as-possible. ( posto igras DH isto kao i ja)

Mobov 200.000 damage hit, s max resistom mozes spustit na 4200 (barb-monk) ili 6000(DH/WD/Wiz). Do-the-math.

na bnet forumu je neki lik baljezgao o magic/rare bow koji je ima 700 dps-a da je bolji od legendary s 550dps-a ( jer uglavnom likovi to gledaju), te se javio jedan koji mu je objasnio na matematicni nacin kaj znaci to kaj on ima i taj legendary....legendary je imao pun kufer ressista i mislim 20% attack speed i jos nekaj....

btw. glass-cannon je imao smisla s pre-nerf SS

Ma LOL, igra je stara 10 godina, samo poboljšana, dodana nova priča i nove mape, al to je svejedno onaj isti Diablo (ne kažem da je to loše, dapače to sam i očekivao)

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
Rhodin kaže...

Legendary itemi ne znace veliku lovu.

Meni ih je dropalo vise, na nekom shieldu sam digo 250k (-15%) na set itemu za deamon huntericu oko 900k (-15% mislim da je negdje ispalo 786k, ne sjecam se tocno koju cijenu sam stavio), neki crossbow za level 8 sam prodo za 15k i to valjda samo radi achievementa, smece je bilo naspram lvl 8 zutih i plavih po dmg i statsima, a to sto je imo vise statova ne znaci nista na tom levelu, uostalom mijenjaju se tada itemi svakih par sati igre jer se relativno brzo levela. Jucer sam dagger rastavio jer je bio toliko smece da se nije nikako mogo prodat, ili opet za nekih 15-20k toliko da netko kupi i achievement napravi i jos jedan je dropo, nemrem se sjetit sto je sa njime bilo.

Ugl nisam nijedan posteni lvl 60 legendary osim tog set itema dobio, i to mi je zao. Istina, samo 2 su mi dropala na infernu, ali jedan od njih je bio bas smece.

Sto se tice ovih "skupih 1h za nekoliko miliona + shield, pa kome sta znaci shield i bla bla bla" ne mozete znati koliko ste u krivu. Barbari sa 1h + shield mogu imati debelo preko 30k DPS, puno vise necete postic sa 2H, ako i hocete gubite 1 item koji vam daje statove i resistance, sto je lose, uz cinjenicu da tih 1-2k armora koji dobijate od shielda uz sebe nosi i block koji vam moze sa dobrim shieldom oko 3-4k blockat svako malo i osjeti se fino cak i na infernu - nije isto dal te nesto zvizne za 5-10k ili 1-6k, pogotovo kad je hrpa mobova oko tebe. Tu pomazu i resistancei i sve.

Dodge se sa druge strane ne isplati puno dizat jer treba hrpa dexteritya za relativno malu dodge sansu, a sa druge strane mozete to ulagati u DPS (koji je ujedno i armor) i HP

Ja nisam rekao kome sta znaci shield ali trenutno najjaci 1 handed kosta 36 milijuna golda, dok ostali oko 900 tisuca pa do 6 milijuna, iskreno 2H je 10 puta bolja opcija ako si DPS, prvo i prvo 2H ima debelo veci damage imas ih po par milijuna golda sa 2-4 tisce damage ( to je za sada najvise ja mislim ) dok 1H nemas preko 1500 tj. na AH jos nemas iznad 1280.

Zaboravio pitat : Sto je bolje za Wizzarda da nosim shield i neki axe,staff,mace (1H) ili staff i neki Rare Source( one kuglice i book )

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 16:15 (XVII Mini).
16 godina
neaktivan
FLes kaže...
AlterEgo kaže...

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? {#}

Hellmaker kaže...

Možda se carinici igraju :)   

dado2202 kaže...

I meni je poslano još 10.5. Još ništa nisam dobio. Nikad nisam morao tolko čekat na pošiljku.

Od pošte ni kod mene ništa.. dobio odgovor od game.co.uk da potvrđuju da su pošiljku poslali i da se strpim dok ne istekne 28 dana jer prije toga (kao) ne mogu ništa poduzeti. Na žalost, privatna pošta nema tracking number i nije ju moguće uhvatit gdje je zapelo.

Molim vas da napravite isto što i ja: gnjavite lokalni poštanski ured (ja zovem svakih 3-5 dana kako stignem) i do sada (na žalost) dobijam negativni odgovor. Ali sam se valjda smilovao nekoj tetici koja tamo radi pa smo se dogovorili da je zvrcnem sredinom ovog tjedna i da će pokušati vidjeti da li se štogod može saznati gdje je to zapelo.

Na žalost, ono što je i ona potvrdila, da se privatnim pošiljkama teško ulazi u trag osim ako su poslane preporučeno.

Ni meni nebi smetalo da mi dođe račun sa pdv-om ili štogod, ali hoću informaciju gdje je zapelo. Ako je netko maznuo u pošti je*a* ću im sve po redu.

Mada, s obzirom da nas je ovoliko (tj svi koji smo naručili s game.co.uk) vjerojatno je stvarno negdje zapelo (na carini netko razmišlja koliko da nam opali "špediterskih manipulativnih troškova").

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Ja nisam rekao kome sta znaci shield ali trenutno najjaci 1 handed kosta 36 milijuna golda, dok ostali oko 900 tisuca pa do 6 milijuna, iskreno 2H je 10 puta bolja opcija ako si DPS, prvo i prvo 2H ima debelo veci damage imas ih po par milijuna golda sa 2-4 tisce damage ( to je za sada najvise ja mislim ) dok 1H nemas preko 1500 tj. na AH jos nemas iznad 1280.

Zaboravio pitat : Sto je bolje za Wizzarda da nosim shield i neki axe,staff,mace (1H) ili staff i neki Rare Source( one kuglice i book )

LOL, AH je smijurija, možeš "legendarne" rare iteme naći za bagatelu........kakvi milijuni ljudi moji............

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
16 godina
Diablo 3

Opet kazem smijesno... iako se moze imat 2H, to je izvedivo, daleko je teze i moras imat bolestan gear ostali za to.

Nicime nisi zakinut ako se ipak odlucis na 1h, da ne kazem da je puno brze zdaranje (iako ne krita za toliko ko 2H) pa su itemi sa hp per hit super, lifesteal nije los itd.

Puno teze umires sa 1h + shield i puno je lakse, pogotovo ako igras solo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zura kaže...
FLes kaže...
AlterEgo kaže...

Pozdrav ekipa, da li je netko od vas naručio diablo sa game.co.uk? {#}

Hellmaker kaže...

Možda se carinici igraju :)   

dado2202 kaže...

Od pošte ni kod mene ništa.. dobio odgovor od game.co.uk da potvrđuju da su pošiljku poslali i da se strpim dok ne istekne 28 dana jer prije toga (kao) ne mogu ništa poduzeti. Na žalost, privatna pošta nema tracking number i nije ju moguće uhvatit gdje je zapelo.

Molim vas da napravite isto što i ja: gnjavite lokalni poštanski ured (ja zovem svakih 3-5 dana kako stignem) i do sada (na žalost) dobijam negativni odgovor. Ali sam se valjda smilovao nekoj tetici koja tamo radi pa smo se dogovorili da je zvrcnem sredinom ovog tjedna i da će pokušati vidjeti da li se štogod može saznati gdje je to zapelo.

Na žalost, ono što je i ona potvrdila, da se privatnim pošiljkama teško ulazi u trag osim ako su poslane preporučeno.

Ni meni nebi smetalo da mi dođe račun sa pdv-om ili štogod, ali hoću informaciju gdje je zapelo. Ako je netko maznuo u pošti je*a* ću im sve po redu.

Mada, s obzirom da nas je ovoliko (tj svi koji smo naručili s game.co.uk) vjerojatno je stvarno negdje zapelo (na carini netko razmišlja koliko da nam opali "špediterskih manipulativnih troškova").

e ako saznaš od tete di je to, dal se kamion slupo u provaliji ili carinici imaju sedmo dnevni maraton , javiii. Kad dođe jednom doć će valjda svima :)

Ja sam dobio guest pass danas (od SimeKZ, thenks dude) tako da će ostatak čekanja bit malo lakše prebrodit, ako ni do onda ne stigne poništenje naruđbe nakon isteka roka od 28 dana i tražim povrat novca te kupujem direktno digitalnu kopiju na Blizzard site-u.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
16 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...

Ne baš. Ako si (npr.) DPS Wizard i koristišsignature spell, veći attack speed možeš dobiti s daggerom i offhandom, nego 2H, a tada ti veliki AS treba.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Opet ERROR 37!!!  Grrrrrrrr {#}

Pa bilo je za očekivati da su to ispeglali do sada...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Opet ERROR 37!!!  Grrrrrrrr {#}

Pa bilo je za očekivati da su to ispeglali do sada...

Meni uspjelo upast nakon par pokušaja :)

Edit: u roku od 5 minuta me izbaci, ne isplati se ni pokušavat..

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 17:43 (Zoki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice