Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3

Prodale su mi se glovse za 450,000. Do sada uglavnom imao oko 45k max golda. Mislim da se idem napit od sreće :D

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
forzzuk kaže...

EDIT:

možda naprosto trebam 'farmati' prethodne levele nightmarea za iteme & money

da na taj način lika 'dovedem u formu' ?

Nisam nikad igrao na taj način pa ne znam, naprosto odigram,

prođem i idem dalje. Ne vraćam se na prethode questove

i mape, htio sam preći pravocrtno normal-nightmare-hell i jesam.

Sad me zanima da li je uistinu potrebno na taj način se nadograditi?

Imam nekoliko itema na sebi koje nosim još s Nighmarea

jer nisam neki ljubitelj AH-a. Kupovao jesam ali ne kompletan shopping,

više iz znatiželje. Pobornik sam još uvijek starog diablo sistema 'pray for a drop'.

Fffuu, kontradiktiram sam sebi, znači da ipak moram

otići farmati unatrag.

Dosta za večeras, igra me izludila {#}

Jay Wilson je reka da ce se tribat dosta zadrzat na hellu  da se udje u inferno. Ja san jos na hellu s wd-om  2  act ,al friedn je s barbaron zakoracija u inferno i isto govori sto i ti , tesko i nikako ,pa se vratia u hell s stvarima koje daju magic find, i ima je ogroman postotak na magic find,al i tu mu nikako da padne nesto vridno,e sad se opremia gold find itemmima i farma gold a stvari ce preko ah nabavljt...uglavnom stvari koje obavezno u sebi imaju ress all...

Nisi jedini kojeg je izludila ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 11:51 (Squall Dvopek).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

jel stavite buyout cijenu? ja sam isto vec prodao par stvari al za sicu.. 

sad sam na kraju act I 37lvl baraba, dual wield, i nemam nikakvih problema jos.. sva djubrad pada bez neke pretjerane muke

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja stavin i jednu idrugu cijenu.

16 godina
odjavljen

kako definiras cijenu?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Diablo 3

Ma sve vas naguzim fino{#}....rekao sam si lijepo...NEEEEE..nemoj čitati temu (nakon šta sam probao igru) i evo me opet tu.

Uglavnom 28.05.2012 - balance - 459 kn

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kako definiras cijenu?

potrazis iteme sa istim levelom i sličnim statsima (strenght,vitality,dexterity) i onda procjenis, stavis neku srednju vrijednost, na taj način ćeš uglavnom sve prodati.

naravno srednju vrijednost realnih cijena.

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 12:27 (EraserHead).
17 godina
Zero2 kaže...

Ma sve vas naguzim fino{#}....rekao sam si lijepo...NEEEEE..nemoj čitati temu (nakon šta sam probao igru) i evo me opet tu.

Uglavnom 28.05.2012 - balance - 459 kn

...hehehe dobro dosao u klub "asocijalnih" tipova {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
Ukulele kaže...
Jonja kaže...

Ja neznam jesam li glup ili nesposoban, al igram wizardicu i umro sam ve jedno 5-6 puta na normalu a tek sam beliala ubio...

Ovak se ja trenutno osjećam na nightmareu. Uletila ko majmun u act lll sa lvl 33 barabom.

Ne želim ni pričat da sam se nakon 15 uzastopnih umiranja vratila na act l i farmam. {#}

Lol? Act 3 nightmare lvl 33? ja sam Act 2 nightmare 40 lvl sa DH, pre mali si level moras jos dosta farmat XP {#}

Btw. INFERNO je doslovno ne igriv, pretezak je, igram public nas 4-tvorica i nemozemo ubiti hebene musice umiremo svaku 2 minutu tj na svakom mobu..

Mislim imam 41k HP 10k Damage 3,5K Armor i rokaju me sa 1 hitom takoder i ostale ja ne znam kako oni misle da mi ubijemo elite pack? nadam se da ce ovo popraviti sa patchom.

Act || 1 Quest. 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 13:13 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Oce doc pvp*?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Wohooooo! Diablo 3 in tha hauZ. Igrao malo danas, došao do onih goatmena i onog khazra staffa. Igra je fenomenalna, zbilja,  neam riječi, alt tabao sam samo da ovo napišem pa pičim dalje.

Igrao barbaricu i furam onog lopova sa sobom. yebenica :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

U sub navecer diga monka na 60,dovrsia hell solo i proba malo inferno.

Kupia san odma onaj Inna's Justice legendary set Daibo i skocia mi je dmg na 11.5k,svejedno one zombie na pocetku trebam 3 puta zveknit s primary napadom da krepaju,a svaki udarac koji prode kroz dodge me udre preko 4k (37 k hp-a imam,3,9k armora,44% dodge)Kaze mi prijatelj iz WoW-a(bolesnik btw,sinoc je solo inferno rakanotha s DH ubija pola veceri),da farman hell za lovu i nakupujen resist geara jer bez njega da nema smisla ic u inferno.

Trenutno jos nisan u fazi da iman volje farmat toliko za gear,tako da sam uvatia s prijateljem dizat wizarda u coopu,on s barbom uleti u rulju,a ja s daljine bombardiram :)

Nakon hella odmor za mozak...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:13 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ashelor kaže...

Kupia san odma onaj Inna's Justice legendary set Daibo i skocia mi je dmg na 11.5k,svejedno one zombie na pocetku trebam 3 puta zveknit s primary napadom da krepaju,a svaki udarac koji prode kroz dodge me udre preko 4k (37 k hp-a imam,3,9k armora,44% dodge)Kaze mi prijatelj iz WoW-a(bolesnik btw,sinoc je solo inferno rakanotha s DH ubija pola veceri),da farman hell za lovu i nakupujen resist geara jer bez njega da nema smisla ic u inferno.

Trenutno jos nisan u fazi da iman volje farmat toliko za gear,tako da sam uvatia s prijateljem dizat wizarda u coopu,on s barbom uleti u rulju,a ja s daljine bombardiram :)

Ja ne kuzim kakav resist? svi mi pricaju o tome a ja ne kontam nista, gdje to mogu vidjeti? 

Peace!
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Ashelor kaže...

Ja ne kuzim kakav resist? svi mi pricaju o tome a ja ne kontam nista, gdje to mogu vidjeti? 

Imas stat na gearu npr. resist fire + 35

taj stat  smanjuje dmg koji primas od fire napada isto kao sta armor smanjuje dmg.

Najbolje bi ti bilo nac gear s resist all stat-om jer ti dize sve resistance,dok npr. s monkom se mozes fokusat na jedan resist i onda ukljucit passive "One with everything" koji ti dize sve resistance na razinu najviseg resista.

A detaljnije informacije o svojim resistima mozes vidit u onom "details" tabu kod inventory screena

13 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Prouci malo bolje po forumima blizzardovim, ti si iso bas imp-a farmat koj je mali i pogađa ga jednom, probaj to kad imaš tenka sa sobom koji ti povuce do 10tak monstera, pa da vidis damage :D

Ili probaj otic na boss-a koji su ogromni pa prouci za kolko ih udara :D

Ugl. za tu shemu sam saznao na streamu od DH-a koji je solirao cijeli inferno ali prije nego su nerfali DH-a... 

Evo link:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5270832384

Testiro na Belialu, Collosusu i onim teleport Minotaurima - opali ih samo jednom... Si siguran da to nisu fixali?

Neki kazu da je fixano, neki ne, al opet kad pogledas vecinu DH-a na streamovima koji farmaju inferno ACT 4 ili tak nes, svi furaju elemental + nether tentacles jer vele da radi najveci dmg. I meni se osobno vidi u igri da ekipa brze pada sa nether tentacles...

EDIT:

Evo iso sam i ja na ACT 3 inferno isprobat nether tentacles, meni je onog impa u vise od 50% slucajeva udarilo 2 put...

A da ne pricam kad mi je doso plavi stack enemya, bacim jedan elemental arrow, i vidim da mi jedno 6-7 brojki od dmg-a skoci. Tka da sam sad siguran da meni radi 2-3 put damage sa nether tentacles

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:50 (Judgeinho).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nadam se da će u nekoj od idućih verzija fiksirat ovog mercenarya. Mislim enemy ga uopće ne doživljavaju. Ko da ne postoji. Igram sa wizardom i gdje god stajao svi enemy-i idu drito na mene pa makar bio udaljen i dva ekrana od njih. Sasvim mi je svejedno dal imam mercenarya ili ne. Totalno je beskoristan.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kak funkcionira dropanje u coopu jel svi imaju posebne dropove il ko prvi pokupi?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ja si uzeo scoundrela. ja tenkam on pucka sa strane i rasturamo :)

btw. di da nađem onih 5 spisa za artisana, kovača da ga upam? Jel mogu kupit na AH?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

daklem,

treba konvergirati prema slijedecim statovima da bi se sprijecio 1SK ( one-shot-kill) na inferno.

ko uspije, svaka cast. Sve ovisi o opremi.

P.S. source je s bnet-a

inferno inferno
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 16:38 (Test user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima tko da lagano krenemo HC? Neka me PM-a. 

Po mogučnosti igrati u kasnim večernjim satima,ali i večinu dana sam slobodan :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test user kaže...

daklem,

treba konvergirati prema slijedecim statovima da bi se sprijecio 1SK ( one-shot-kill) na inferno.

ko uspije, svaka cast. Sve ovisi o opremi.

P.S. source je s bnet-a

Nešto ovakvo bi odgovaralo tim zahtjevima.

http://d3db.com/tool/planner/barbarian/25450

Hm, vjerojatno će neki ovisnici pokušati sakupljati sličan gear iako je to skoro nemoguće ( 6 najjačih mogućih affixa i to baš oni koji ti trebaju i to na 13 itema LOL ), ali s ovakvim gearom je Inferno piece of cake hh.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
protjeran
Diablo 3

Evo da se i ja javim malo.Igrao sam malo sa guest passom i dosao do Skeletion Kinga i pobijedio ga.

Kolko sam shvatio oni zuti itemi su rare itemi (dobio sam neki o kojem nema podataka kako da saznam sto on daje?) a oni plavi magic itemi dodaju nekakve bonuse.

Zelio bih kupit igru ali cekam da negdje jeftino ubodem box (npr sa zavvija ili game.co.uk),ako netok zna gdje ima u stocku i da je jeftino nek mi napise ovdje :D

Hvala!

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene samo smeta to šta je igra kratka. Nightmare je već malo teži al u biti se sve ponavlja. Čak ni itemi nisu toliko raznoliki u biti razlike se pojavljuju između levela ali i to se na kraju ponavlja. Iman još završit nightmare zatim odigrat i hell i inferno al ubija me u pojam to šta u biti grindaš jedno te isto.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CD_king kaže...

Evo da se i ja javim malo.Igrao sam malo sa guest passom i dosao do Skeletion Kinga i pobijedio ga.

Kolko sam shvatio oni zuti itemi su rare itemi (dobio sam neki o kojem nema podataka kako da saznam sto on daje?) a oni plavi magic itemi dodaju nekakve bonuse.

Zelio bih kupit igru ali cekam da negdje jeftino ubodem box (npr sa zavvija ili game.co.uk),ako netok zna gdje ima u stocku i da je jeftino nek mi napise ovdje :D

Hvala!

Otvoriš inventory i klikneš na taj item. Zatim će ti otkriti kakav je item ustvari. Igri sigurno neće pasti cijena bar još pola godine minimum. Ja sam kupio jedan key na pcgamesupply za 60$ i na cdkeyhouse.com drugi key za 70$ . 

Hedrick kaže...

Mene samo smeta to šta je igra kratka. Nightmare je već malo teži al u biti se sve ponavlja. Čak ni itemi nisu toliko raznoliki u biti razlike se pojavljuju između levela ali i to se na kraju ponavlja. Iman još završit nightmare zatim odigrat i hell i inferno al ubija me u pojam to šta u biti grindaš jedno te isto.

A i nije da se ponavlja. Svaki puta server baca drugačiji raspored mape,drugačije dungeone,minionse na različitim pozicijama i skillovima. Iteme nemožeš ni uspoređivati. Pogotovo na hell i inferno. Malo obrati pažnju na GF i MF ;)) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
Diablo 3

Prešao act 1. Sad ću još malo farmati da budem 20 lvl. Butcher je fenomenalan, FRESH MEAT suza mi je krenula kad sam ga vidio :)

Ugl. predobro, prekratko i prere. Nabrijao sam barbaricu i rasturam :)

Prodao par nevažnih itema za male cijene 500-1000.

Kako odabirete cijene itema, za koliko će te ih prodat, mislim ono po levelima ili kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Halo, dal jos uvijek prodajes diablo 3 ?

13 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
CD_king kaže...

Hvala!

Otvoriš inventory i klikneš na taj item. Zatim će ti otkriti kakav je item ustvari. Igri sigurno neće pasti cijena bar još pola godine minimum. Ja sam kupio jedan key na pcgamesupply za 60$ i na cdkeyhouse.com drugi key za 70$ . 

Hedrick kaže...

A i nije da se ponavlja. Svaki puta server baca drugačiji raspored mape,drugačije dungeone,minionse na različitim pozicijama i skillovima. Iteme nemožeš ni uspoređivati. Pogotovo na hell i inferno. Malo obrati pažnju na GF i MF ;)) 

Vidio sam da ima box na zavviju za 50 eura samo sto pise da salju unutar jednog mjeseca <.<

Sta je to sa ruskim keyevima kad oni izadju?Kad uopce izlaze?

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
14 godina
neaktivan
CD_king kaže...

Vidio sam da ima box na zavviju za 50 eura samo sto pise da salju unutar jednog mjeseca <.<

Sta je to sa ruskim keyevima kad oni izadju?Kad uopce izlaze?

Da,večina dučana nema "in stock" nego tek kad naručiš oni dobavljaju. Tako će biti dok ne stignu nove pošiljke. U Algoritam su trebali novi primjerci stići prošlog petka ili najkasnije danas,no još nisu! 

Neznam kako to ide s ruskim keyevima. MIslim da ih je moguće aktivirati tek od 7.06 ali nemoj me držati za riječ. Makar na tvom,a i bilo čijem drugom mjestu nebi riskirao s njima.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Hedrick kaže...

Slažem se, al one bitnije stvari su na jedno te istim mjestima. Sad oće me minion napast iz zraka ili ispod zemlje mislin da je nebitno. Malo vajnan al 450kn je dosta za ovako nešto.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Slažem se, al one bitnije stvari su na jedno te istim mjestima. Sad oće me minion napast iz zraka ili ispod zemlje mislin da je nebitno. Malo vajnan al 450kn je dosta za ovako nešto.

Ma kužim i ja tebe što želiš reći . Ali evo meni na primjer nitko od bosseva i mini bosseva na hell nije dao ništa dobro. Sve rareove i legije sam našao negdje slučajno kad sam ubio kojeg miniona ili po bačvama i slično.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice