Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.533.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Blizek kaže...
tomynica kaže...
Blizek kaže...

Imaš u opcijama accounta za promijenit regiju.

Gdje tocno, ako nije problem?

Odem na svoj account, izbaci mi account details :

Country of Residence

Croatia (Local Name: Hrvatska)

Na to mislis? Ako je to to, ne mogu promjenit, pise da moram kontaktirat Customer Support. Jesi na to mislio, da njih kontaktiram?

Uđi u Diablo i onda ti lijevo dolje ima options, pa account.

Sredio vec, hvala !!

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Mega sam razočaran lakoćom Nightmare težine.

Ma daj ne seri, uvijek ima likova sa takvim izjavama diljem foruma kojima je kao "prelagana igra", šta serete, sasvim je ok težina, uopće nije "laka", a da je preteška onda bi plakali kako Mećava nije normalna, kao preteško su stavili

Micek, smiri malo živac.

Nas je troje i igramo praktički bez potrebe za bilo kakvim razmišljanjem. Lijevu ruku podbočim pod bradu a s desnom klikam i razbijamo mobove kao da ne postoje. Minimalno 50% teže bi trebalo bit da bi bilo zabavno. Nadam se da je inferno onda zbilja težak, jer ne znam kaj ću radit na ovakvoj pljugi u suprotnom.

Onda idi igraj super maria gdje ima samo hardcore mod. Pogineš 3 puta i ispočetka. Ja neznam zašto ti još uvijek igraš ovu igru. I btw ja imam više živaca i svi skakuću od ove predobre igre. Naravno da će ti biti lagano kad si se sigurno nabildao sa itemima ko blesav. Zato ja namjerno nosim 10 levela niže iteme od opreme da mi bude teže

Ev čitam da je većina onih kojima je hakiran acc koristila authenticator, a ja ga maloprije nabavio. Šta to znači da mi je acc još ranjiviji sad nego prije?

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 1:43 (Kora).
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Ma daj ne seri, uvijek ima likova sa takvim izjavama diljem foruma kojima je kao "prelagana igra", šta serete, sasvim je ok težina, uopće nije "laka", a da je preteška onda bi plakali kako Mećava nije normalna, kao preteško su stavili

Micek, smiri malo živac.

Nas je troje i igramo praktički bez potrebe za bilo kakvim razmišljanjem. Lijevu ruku podbočim pod bradu a s desnom klikam i razbijamo mobove kao da ne postoje. Minimalno 50% teže bi trebalo bit da bi bilo zabavno. Nadam se da je inferno onda zbilja težak, jer ne znam kaj ću radit na ovakvoj pljugi u suprotnom.

Onda idi igraj super maria gdje ima samo hardcore mod. 

Ima i Diablo hardcore mod {#}

15 godina
protjeran
McVily77 kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Micek, smiri malo živac.

Onda idi igraj super maria gdje ima samo hardcore mod. 

Ima i Diablo hardcore mod {#}

Ma znam, ali to kažem jer se žali da je prelagano i da se samo podboči rukom i klika. Vidio bih ga ja kako bi se podbočio u hardcore modu. Ajde Danny da te vidim, probaj hardcore pa mi onda reci da si se podbočio. 

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo sam došao do Acta 1 na Hell težini, a ni jednom mi nije ispao ni jedan legendary item. Jesam li ja jedini s takvom srećom?

Inače, igra je sve ono čemu sam se nadao, skoro savršena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NortonCommander kaže...

Upravo sam došao do Acta 1 na Hell težini, a ni jednom mi nije ispao ni jedan legendary item. Jesam li ja jedini s takvom srećom?

Nisi. Je da ne igram nesto u posljednje vrijeme, obveze me dohvatile, ali isto nista... Stovise, ja sam na act 2 hell tezini s jednim likom (sa drugime negdje pocetak NM) i opet nista od legendary...

Doduse, vidio sam jednu. Frend mi dao, ako je zelim, ali bila slabija ta legendary od moje obicne blue/magic... Tako da vecinom nista ne gubis/mo {#}

Cak i one leg. koje se nude u AH nisu nista posebno. Sve u svemu cudno, ali opet bi bilo smijesno da padaju dobre stvari kao sto nicu gljive nakon kise...

13 godina
neaktivan
NortonCommander kaže...

Naglasak na Skoro :) Sala mala, meni je odlicna, samo da im serveri nepadaju tako cesto.

Evo i ja igram na Hell tezini s barbarinom, Act1, jos malo i kod Skeleton Kinga sam, Nightmare prosao 2puta, sve sefove iz prve pobio bez hilanja, a na Hellu druga prica, mlatnu me u roku odma, ne odma nego iste sekunde kad dodjem manjim sefovima blize, skonto sam da je stvar u Vitality i Dextery, sve Crvene gemove skinio i stavio zelene i ljubicaste, druga prica sad igrati, mlatnu me i sad kad se zaletim medju njih 10 ali rijetko, zaboram se hilat, ono kao da imam program za varanje kad igram s barbarinom, samo idem i mlatim, nema puno razmisljanja, a od opreme samo zuta i plava mi pada,  i to nist dobro, zute opreme ako nisam dobio vec dvadesetak, ali sve nist korisno.

17 godina
Diablo 3

Gotov Diablić na Hellu, sada na Infernu pocinje show :)

BTW, sad bestije opako udaraju {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 2:54 (Basta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Meni tako super zabavno, tisuce ljudi se zale na to da su im pokradeni itemi u Diablo 3, blizzard, a i neki na ovom forumu i dalje tvrde kako se radi o keyloggeru, malwareu, phishingu itd. a ne problemu kod blizzarda.

Objasnite mi slijedece:

pojedini imaju autenticator

pojedini uz Diablo 3 imaju na bnet accountu i druge igre poput starcraft 2, wow i slicno -> nikome niju ukraden cijeli account ili itemi iz wow-a ili bilo sto mijenjano, osim sto je ociscen diablo 3 character i stash

napadi uvijek izgledaju identicno: pojavi ti se novi debil u friend listi, ti si u starting podrucju (meni cak bio act 2, iako velikoj vecini act 1 i provaljeno sa accountom sa guest passom)

uvijek pociscen 1 lik i stash, ostali (ako ih ima) nisu dirani

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

i meni followere nije pljačkao, niti su aukcije bile taknute...niti sam imao open public game iti 1...

i na MAC OSX-u igram diabla 3, nema virusa, niti klićem po mejlovima..... provalili su u blizzardov server neki i pokrali šifre  - skuzili ranjivost neku i toeto... 

inache zašto je tako Easy trenutno peglat? -- zato što sam ja nakon 30levela bez kupovanja u auction hous jedva preživljavao na act IV na normal!! 

i onda me hackalo

i onda sam posudio 30.000 u auction house kupio duplo bolju opremu nego što sam skupio kroz 20h igranja, LOŠE - dosta likova prodaje level 30 rare stvari za 500-2000 golda... 

i šta onda - prešao ACT IV u sat i po bez da sam 1 put krepo ko od šale.... prije nego što se Auction House ne izbalansira necu više kupovat tamo, jer je bez 5 puta zabavnije...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thog kaže...

i meni followere nije pljačkao, niti su aukcije bile taknute...niti sam imao open public game iti 1...

i na MAC OSX-u igram diabla 3, nema virusa, niti klićem po mejlovima..... provalili su u blizzardov server neki i pokrali šifre  - skuzili ranjivost neku i toeto... 

inache zašto je tako Easy trenutno peglat? -- zato što sam ja nakon 30levela bez kupovanja u auction hous jedva preživljavao na act IV na normal!! 

i onda me hackalo

i onda sam posudio 30.000 u auction house kupio duplo bolju opremu nego što sam skupio kroz 20h igranja, LOŠE - dosta likova prodaje level 30 rare stvari za 500-2000 golda... 

i šta onda - prešao ACT IV u sat i po bez da sam 1 put krepo ko od šale.... prije nego što se Auction House ne izbalansira necu više kupovat tamo, jer je bez 5 puta zabavnije...

AH nikad neće biti izbalansiran, drže se toga da ako hoćeš kupuj, ako ne - nemoj. Baš me zanima kad krene realy money AH, na što će to ličiti.

Inače, završio igru, prelako su sve to napravili na osnovnoj težini, plus to da je igra prekratka, grafika i sound nisu nešto, problemi sa serverima, sve izgleda kao recilkirani diablo od prije 11 godina bez nekih poboljšanja... Ukratko, 6.5/10. Na interent review-ima su u većini slučajeva debelo pretjerali s ocjenama. Možda se stanje popravi s nekim od dolazećih patcheva, ali vidjet ćemo...

17 godina

Drago mi je da ovu igru igraju ipak i stariji igraci, jer ovi novi klinci su katastrofa.

Stvarno mi je drago da sam generacija koja jesam koja je prisustvovala razvoju igara od spectruma, komodorca, amige, 286ice i tako dalje. Znamo uzivati u igrama, znamo cjeniti igre.

Ovo danas se samo prigovara na svakom cosku. Predugo je, prekratko je, prelako je, pretesko je. A da ne pricam o novom obicaju da se pljuje po svemu novom sto izadje, narocito po "velikim" i ocekivanim igrama, sto se dobro vidi i na metacriticu i glupim ocjenama.

Diablo je ostvarenje sna za sve prave ljubitelje ove igre jos od jedinice i dvojke. Stvarno je sve ono sto smo i mogli ocekivati. Dobri stari diablo sa svojom genijalnom igrivoscu i adiktivnoscu. A opet genijalno refreshan sa novim mehanizmima. Ovi skillovi i rune su cisto zlato od ideje. Zabavno od pocetka do kraja. Bez potrebe za cuvanjem skill poena do levela 30.

A ljudi se nakon 9 dana zale sto je inferno pretezak? Pa sta bi? Da vec sad imaju sve sto zele? I u cem bi bila fora za daljnje igranje?

16 godina
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Micek, smiri malo živac.

Dany probaj igru prelaziti solo i bez AH i vidjet ces da je težina u redu! u Coopu je puno lakše.

13 godina
protjeran
hrvoje_zg91 kaže...
Thog kaže...

Ma spawnao sam se na ACT I, a bio mi je IV...mislo sam da je neka greška, tj. da nisam hackan..ali mi je neki "qiqi" dodan ka prijatelj...

ali ako nisam nikad ulazio u public games, niti ikog pusta u svoj...NIKOG!! kako onda??? e blizzarde

keylogger 

keylogger je useless kad imas autentikator (sifra na njemu se mijenja svakih 20 sec)

17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Dany probaj igru prelaziti solo i bez AH i vidjet ces da je težina u redu! u Coopu je puno lakše.

Solo mi je dosadno, AH ne koristim.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Drago mi je da ovu igru igraju ipak i stariji igraci, jer ovi novi klinci su katastrofa.

Stvarno mi je drago da sam generacija koja jesam koja je prisustvovala razvoju igara od spectruma, komodorca, amige, 286ice i tako dalje. Znamo uzivati u igrama, znamo cjeniti igre.

Ovo danas se samo prigovara na svakom cosku. Predugo je, prekratko je, prelako je, pretesko je. A da ne pricam o novom obicaju da se pljuje po svemu novom sto izadje, narocito po "velikim" i ocekivanim igrama, sto se dobro vidi i na metacriticu i glupim ocjenama.

Diablo je ostvarenje sna za sve prave ljubitelje ove igre jos od jedinice i dvojke. Stvarno je sve ono sto smo i mogli ocekivati. Dobri stari diablo sa svojom genijalnom igrivoscu i adiktivnoscu. A opet genijalno refreshan sa novim mehanizmima. Ovi skillovi i rune su cisto zlato od ideje. Zabavno od pocetka do kraja. Bez potrebe za cuvanjem skill poena do levela 30.

A ljudi se nakon 9 dana zale sto je inferno pretezak? Pa sta bi? Da vec sad imaju sve sto zele? I u cem bi bila fora za daljnje igranje?

Hear, hear \o/

Zakon su mi i ovi šta si kupe totalni overkil itema na AH pa se tuže kako im je igra prelagana

15 godina
Diablo 3
od svih muka citajuci ovaj topic kako ekipa uziva u igri a ja trenutno nemam vremena za doticnu na kraju mi je nekako drago sto cu je tek zaigrati za dva-tri mjeseca :) ocekujem da ce do tada ispolirati sve gluposti i rijesiti probleme sa serverima :)
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav! Ja si hoću kupit Diablo 3 jer mi se sviđa igra i odigro sam Diablo 2, ali neznam hoću li je moći igrat na nekom solidnom frameratu na ovoj konfi: C2D 2.53Ghz, Ati Radeon 4650 HD, 4 GB Rama?

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

grafa ti je usko grlo nisam siguran pogledaj si na ovom linku

System requirements

Life suck's and then you die.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 10:09 (asasi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Bobosmrade kaže...

Vidis meni bas u coopu dosadno sa DH, ispred mene warriori i samo tank and spank!

17 godina
asasi kaže...

grafa ti je usko grlo nisam siguran pogledaj si na ovom linku

System requirements

Može li mi netko objasniti zašto je na Macu dovloljna 2-3 puta slabija grafička kartica nego na PC-u?   

BTw, moja 250 GTS sa 512 rama daje konstantnih 60 fps, Vsync uključen - 1920x1080, sve high. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 10:15 (boxer).
16 godina
Danny_HR kaže...

Osim par kombinacija elita, NM je walkover.

Hell zna biti O.o osim ako ne uzmeš cookie-cutter.

Inferno yet have to be seen (malo me ždere to što ko za vraga svaki puta kad mogu igrati u zadnjih par dana, serveri su uvijek dolje, tako da inferno još nisam tako).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Netko je spominja nerf monkova par strana unazad,source?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
17 godina
Ashelor kaže...

Netko je spominja nerf monkova par strana unazad,source?

Nemam citat, ali ti je to zadnja ili predzadnja vijest an sluzbenim diablo 3 stranicama.

14 godina

bilo bi super da link radi, hvala

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Igrao sam Diablo 3, sve losi utisci, ocekivao sam bar nesto bolje, dark sve sto me je jos vise udaljavalo od igre.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
fila2208 kaže...

bilo bi super da link radi, hvala

E ježiga, mob zafrkava.

Wanna?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice