šta je ovo?
ulazim u diablo 3 - gol i stvaram se na ACT I, u stašu i inventoryu ništa?!! o.O
Jesi imao autentifikator?
šta je ovo?
ulazim u diablo 3 - gol i stvaram se na ACT I, u stašu i inventoryu ništa?!! o.O
Jesi imao autentifikator?
Ja sam si skeniro komp i nist nisam naso. Niti jedna trojan niti nista...
Ma šta hackan?
iman autentifikator i valjda bi trebao se stvorit na ACT IV
nikad nisam ušao u public game ni otvorio ikome
očito je neki krac sa njihovim serverom gdje ti resetira progres
i ne neman viruse jer igram sa MACA!!!
koja je procedura za ovo?
6.) Neznam dal se odnosi na cjelokupnu igru ili na samog diabla. Cjelokupna igra ako se sve istražuje svaki kutat, može trajat oko 40 sati sigurno, Evo ja i frend već 16 sati igramo tek smo na polovici acta 2. A do diabla još nisam došo pa neznam kolko mi treba.
Kaj imate igrati 16 sati i to do pola Acta 2 pobogu? Istražio sam svaki pedalj svijeta i svaki kutak svih tamnica i završio sve skupa za 14 i pol sati :O
Ja imam osjećaj kao da je igra zbugana po tom pitanju ili jednostavno je sreća u pitanju. Igram nightmare s frendom i imao sam MF oko 30%, a on oko 50% na svaki zlatni item koji on dobije ja dobijem 5. Do sad sam dobio i 2 legendaty-a. Jedini problem je kaj uglavnom ti itemi koji mi padnu su sranje jer imaju loše kombinacije bonusa.
Nemam pojma. Evo meni je nakon današnjeg shoppinga na aukciji porastao na 40% MF. I padaju žuti itemi dosta često. Uglavnom su osrednji ali padaju puno češće tako da mislim da je dobar znak, jednom će pasti nešto dobro. Prije toga mi baš ništa nije padalo.
je stvarno hackan....
neki qiqi mi dodan ka prijatelj!!!
ovo je očito propust neki kod diabla 3 servera ili auction house neki qrac palac, iman starcraft 2 - kako to niko ne hacka???
šta radit sad ?????
Pa javi se blizzovom supportu. Simple as that. IMaš hrpu ljudi koji su bili pokradeni. Dio im je vraćen . Dio nije . E sad neznam,kako ti se resetiralo na ACT I ? To ne razumijem bas
Ma spawnao sam se na ACT I, a bio mi je IV...mislo sam da je neka greška, tj. da nisam hackan..ali mi je neki "qiqi" dodan ka prijatelj...
ali ako nisam nikad ulazio u public games, niti ikog pusta u svoj...NIKOG!! kako onda??? e blizzarde
Mega sam razočaran lakoćom Nightmare težine.
Ma spawnao sam se na ACT I, a bio mi je IV...mislo sam da je neka greška, tj. da nisam hackan..ali mi je neki "qiqi" dodan ka prijatelj...
ali ako nisam nikad ulazio u public games, niti ikog pusta u svoj...NIKOG!! kako onda??? e blizzarde
keylogger
Bez brige, inferno će te zabaviti sudeći prema komantarima, tj plakanju na battlenet forumu.
IGN review, 9.5/10
Evo poslan ticket blizzardu. Jeote pa šta ću sad ako mi ne vrate ništa.. Na šake do acta 4?
Evo poslan ticket blizzardu. Jeote pa šta ću sad ako mi ne vrate ništa.. Na šake do acta 4?
Ništa,promjeniti pass,gurati ispočetka. Ako je do njih trebali bi vratiti dobar dio,ili čak sve
6.) Neznam dal se odnosi na cjelokupnu igru ili na samog diabla. Cjelokupna igra ako se sve istražuje svaki kutat, može trajat oko 40 sati sigurno, Evo ja i frend već 16 sati igramo tek smo na polovici acta 2. A do diabla još nisam došo pa neznam kolko mi treba.
Kaj imate igrati 16 sati i to do pola Acta 2 pobogu? Istražio sam svaki pedalj svijeta i svaki kutak svih tamnica i završio sve skupa za 14 i pol sati :O
Neznam, mogu ti slikat pa ces vidit da je 16 sati. Dosta smo vremena proučavali blacksmitha i šta za kupit, to je vjerojatno već sat vremena sveukupno, još smo tu i tamo bili afk i nakupi se toga:)
a išao sam baš detaljno, svaki kutak. 21h u igri do acta 4... imo sam 30 rare itema kod sebe!!!!
valjda rade neki backup pa bar od prije koji dan da vrate stvari!
Sad me strah kvragu, imam autenticator i sve, šta ako me hackaju?
Šta još mogu napravit?
keylogger
Sigurno....
keylogger
Sigurno....
pa kako je dobio taj keylogger? ne vjerujem da je nasjedo na mailove tipa osvoji jackpot itd.
pa kako je dobio taj keylogger? ne vjerujem da je nasjedo na mailove tipa osvoji jackpot itd.
Pa jel ti imas neko drugo logično objašnjenje ? Ili je neko kopao po blizzovim bazama podataka,serverim..
Puno ljudi se žale da su hackani. A ovaj authenticator ili moram kupovati ili moram imati smartphone jel? Nema baš neki drugi način... tipa da si skinem aplikaciju za PC ili nešto....
Ma daj ne seri, uvijek ima likova sa takvim izjavama diljem foruma kojima je kao "prelagana igra", šta serete, sasvim je ok težina, uopće nije "laka", a da je preteška onda bi plakali kako Mećava nije normalna, kao preteško su stavili
Ma daj ne seri, uvijek ima likova sa takvim izjavama diljem foruma kojima je kao "prelagana igra", šta serete, sasvim je ok težina, uopće nije "laka", a da je preteška onda bi plakali kako Mećava nije normalna, kao preteško su stavili
Pa i plaču ljudi. Pogledaj kolko ih se žali na inferno.
Dobio sam guest pas od jednog lika. Lijepo ja unesem key na svoj battle.net account i kad hocu uci u igru, pise : This Battle.net account doesn't have a Diablo III license attached at it.
Key je za US podrucje, a moj account je napravljen kao EU ja mislim posto sam kao zemlju stavio Hrvatska. Mogu li to ikako promjeniti da mogu igrati ili je taj key oso u kura*?
Dosta toga ovisi i o gearu, ako kupuješ učestalo preko aukcijske kuće ili ako imaš sreće sa dropom onda je lagano. Meni je polako sve teže i teže i par puta sam bio na rubu smrti, ali i dalje sam na onoj jednoj smrti koja je bil radi šugavog laga.
http://www.bug.hr/master/vijesti/diablo-iii-meti-hackera/116123.aspx
http://www.bug.hr/master/vijesti/blizzard-o-sigurnosti-racuna/116151.aspx
Pa i plaču ljudi. Pogledaj kolko ih se žali na inferno.
Pa Inferno mora biti brutalno težak i nebi ga svaki n00b trebao moći prijeći bez velikih muka.
Dobio sam guest pas od jednog lika. Lijepo ja unesem key na svoj battle.net account i kad hocu uci u igru, pise : This Battle.net account doesn't have a Diablo III license attached at it.
Key je za US podrucje, a moj account je napravljen kao EU ja mislim posto sam kao zemlju stavio Hrvatska. Mogu li to ikako promjeniti da mogu igrati ili je taj key oso u kura*?
Imaš u opcijama accounta za promijenit regiju.
Micek, smiri malo živac.
Nas je troje i igramo praktički bez potrebe za bilo kakvim razmišljanjem. Lijevu ruku podbočim pod bradu a s desnom klikam i razbijamo mobove kao da ne postoje. Minimalno 50% teže bi trebalo bit da bi bilo zabavno. Nadam se da je inferno onda zbilja težak, jer ne znam kaj ću radit na ovakvoj pljugi u suprotnom.
Gdje tocno, ako nije problem?
Odem na svoj account, izbaci mi account details :
Country of Residence
Croatia (Local Name: Hrvatska)
Na to mislis? Ako je to to, ne mogu promjenit, pise da moram kontaktirat Customer Support. Jesi na to mislio, da njih kontaktiram?
Gdje tocno, ako nije problem?
Odem na svoj account, izbaci mi account details :
Country of Residence
Croatia (Local Name: Hrvatska)
Na to mislis? Ako je to to, ne mogu promjenit, pise da moram kontaktirat Customer Support. Jesi na to mislio, da njih kontaktiram?
Uđi u Diablo i onda ti lijevo dolje ima options, pa account.