Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Isprobao malo jesam, reda radi a sad na spavanje... znao sam da je trebalo uzet godišnji :) Zarazno je kao i nekad, jedva sam se natjerao prestat :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
gringo88 kaže...
Kora kaže...

Pa prvo UVJERENIM tonom kažeš da je fake a onda da neznaš, ako zaista neznaš  šta se onda petljaš gdje ti nije mjesto

Opa imamo i tough guy-a na temi. Hvala što si mi pokazao gdje mi je mjesto, pazit ću te se od sada.

buahahahahaha

ne davi, odi idi iglaj se, naravno pod uvjetom da se uspijes spojit - buahahahaha

gdje su sad svi oni biseri koji su branili nadasve kretenoidnu Bliizardovu odluku da SP vezu na stalnu net konekciju... da poboljsat ce korisnicko iskustvo i izdignut dozivljaj igranja u neslucene visine - e sad ga imate, totalni raspad sitema

pirati ce ko i uvijek razvalit - vec se radi na emulaciji servera, jest da nece bit bas najelegantnije al opet tko ne bi kupio onda nece ni sad a samo legitimni korsnici placaju ceh ActiBliz-ove pohlepe

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ne zna sta bi sa guest passom, bio bi zahvalan ako bi ga mogao poslati meni {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Rasputine u svakom slučaju igrat ću se prije degenerika koji će morati čekati mjesecima ili godinama na polu funkcionalni emu.

Ionako ćeš cmizdriti i moliti za koji dan za guest pass.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 2:31 (gringo88).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nije da sam ga kupio, niti cu ga kupiti/igrati, mada sam na dvojci visio.

Ali generalno su zakenjali sa time da treba biti online ako se igra single play.

Single play je i u diablo 2 bio uzasno dosadan i stvarno ne vidim razlog da se sa time opterecuje dodatno server i da oni koji su dali dobre pare sada bleje i size.

Da se mene pita, cijeli single play bi bio free. Realno, dozivljaj njega je u rangu nekog demo-a.

Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
protjeran
gringo88 kaže...

Rasputine u svakom slučaju igrat ću se prije degenerika koji će morati čekati mjesecima ili godinama na polu funkcionalni emu.

Ionako ćeš cmizdriti i moliti za koji dan za guest pass.

jest da nauzivat cete se i jedni i drugi jedno vrijeme dok se stvari ne srede

zasto nisu mogli preslikat model iz S2 koji sasvim ok funkcionira nego su morali izmisljat toplu vodu ... jednostavno moras bit jeb3na budala i ic se gurat u redu na tamo nekakvoj ponocnoj premijeru-prodaji-ili sta vec davajuci im lovu za ovakvo nesto

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 2:43 (R4sput1n).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nakon 2 sata pokusavanja napokan sam usao, da bi nakon 2 minute bio izbacen "you have been removed from the game", i tako svakih 2-3minute, totalno neigrivo....

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Sigurno da je i u tome caka, lako je preć na normal što se kaže brzo i lako, al mislim da na night mare i hell da ne govorim inferno "počinje zabava". U svakom slučaju, koreanci su brzi ko munja, već nam Diablo dobio po picki. {#}

Ma ti koreanci su roboti. Čitao sam da je već neka ekipa na pola Nightmare-a. Oni će proći čitavu igru u detalj dok mi uopće aktiviramo svoje kopije XD

16 godina
Diablo 3

Pao je skeleton King, sad idem vidjet sto ima dalje :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi jel ima ko proble da mu je blizard prepoznao ljuc kao Starter Edition

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne spava mi se pa sam iz zafrkancije upalio Diabla i imam što vidjeti,

ušao sam u igru isti tren, ravno s logina iz prve.

Alt-tabam i oden na battle net acc;

Vodite računa o tome da ja NEMAM za sad nikakav cd key, samo prazan account.

Igru sam kupio, stiže sutra-prekosutra ali NEMAM za sad ništa.

Dalo mi je taj starter edition, ušao sam iz prvog pokušaja ravno u igru.

Sad, samo me jedna stvar zanima, nikako nemogu proguglati, da

li se likovi iz Starter Editiona mogu prenjeti nakon što se igra upgradea na full?

Ako da, započeo bih igrati odmah sad 'zapravo' dok mi ne stigne key,

ako ne, nema smisla, ista stvar mi je onda kao i beta.

hvala

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo upao, skoro kod Skeleton Kinga, no sad sam se vratio u New Tristram i ne mogu na ništa kliknuti.. ne reagira mi interface odjednom.. čak ne mogu niti izaći iz igre {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Necu puno pisat jer je kasno i moram dalje uzivat u igri, ali imam vam za reci slijedece:

Svi koji ste ju kupili necete pozaliti, oni koji jos cekaju da se uvjere da je igra dobra, odlicna je.

Meni uspjeva vratiti onaj isti osjecaj koji sam imao kada sam prvi puta zaigrao Diablo, pa kad sam igrao Diablo 2 itd... Tjera me vidjet sto ima dalje, sto jos mogu pokupit, sto se zanimljivo nalazi u slijedecem dungeonu, rupi itd.

Monsteri su zanimljivi, zanimljive stvar nevezane uz pricu se doadaju (u smislu da su zamisljene kao smijesne i/ili zabavne).

Probajte sami, necu vam opisivat niti spoilat.

Sretno, ja odo po slijedecu salicu kave i dalje u... ono sto se nalazi poslije Skeleton Kinga

Moj PC  
10 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, slažem se..   igra je vrijedna svake kune/eura {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Sad, samo me jedna stvar zanima, nikako nemogu proguglati, da

li se likovi iz Starter Editiona mogu prenjeti nakon što se igra upgradea na full?

Ako da, započeo bih igrati odmah sad 'zapravo' dok mi ne stigne key,

ako ne, nema smisla, ista stvar mi je onda kao i beta.

hvala

Kaže:

"Should you decide to upgrade to the full version, you'll have to do it through your Battle.net account as well. Presumably you'll be able to carry over the characters you made in the Starter Edition. That's how the World of WarCraft and StarCraft 2Starter Editions work, anyway. "

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 3:47 (McVily77).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Obožavam čitat Diablove, funboyse. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Eto prvi put sam umro... slucajno, nisam pazio...

Zato se ne rade HC likovi, skoro 5 ujutro, jedva gledam, da je bio HC sad bi ceko jutro da mogu kupit novu tastaturu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

beta testeri imaju pristup started editionu (bez onog invajta sta kao moras dobit). I da likove mozes prenjet u full

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz, jel mozda netko jos dobio ovakvu ili slicnu poruku?

http://screencast.com/t/BB5pk2NNZtqf

Glupi blizz...

Edit - popravljeno... podesio mi server u opcijama na American... valjda zbog postavki racunala... pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 5:54 (brainiac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima sad ko guest pass viška? Molio bih jedan PM ako je moguće; ja ću isto dijelit kad mi dođe kutija :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ja probao jutros u pola 5 i do pola 6 sam skupio 7 levela na wizardu

nakon svega moji dojmovi su oprečni

igra ide glatko - glađe nego wow {#}

kamera me grozno nervira - odnosno pogled - naučen sam pogled sa leđa kao u wowu - i kamera se ne pomiće - bar za sad nisam skužio da li se to može mjenjati {#}

kretanje -GRRR - na wowu je to puno bolje nego ovo sa mišom i djeljenje pucnjave sa kretanjem - možda je to ok za melee ali za wizarda je katastrofa {#}

i konačni dojam. ja dolazim iz wow pvp svijeta - ovo mi je na početku opako prelako - sjećam se na magu u wowu - do 7 levela sam bio barem 20x mrtav (mag mi je bio prvi lik u wowu inače) - ovdje se šećem ko velika zvjerka - ako je ovako na visokim levelima, neznam, bojim se da ću se vrlo brzo vratiti na wow {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

normal je tutorijal za ostale tezine kad prijedes normal pocinje zabava

stay awhile and listen
16 godina

hvala bogu ovo nije wow -.- molim te prestani usporedjivati wow i diablo -.-

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
15 godina
Diablo 3

@Darky

po tome i pretpostavljam da nikad nisi niti igrao Diablo.

i nemoj se niti truditi uspoređivati sa Wow-om, to su dvije skroz različite igre.

daj igri šansu i izbaci wow iz glave :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 7:50 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

e da i igrao sam betu i normsl je dosta lagan prema diablu 2 otprlike 40 posto 

i odstupanje od moje procijene je otprilike 10%_+

stay awhile and listen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vrx kaže...

@Darky

po tome i pretpostavljam da nikad nisi niti igrao Diablo.

i nemoj se niti truditi uspoređivati sa Wow-om, to su dvije skroz različite igre.

daj igri šansu i izbaci wow iz glave :)

ma gle da nisam dao šansu igri nebi je ni igrao

moram je uspoređivati sa wow jer isti je proizvođač igre, očekivao sam ajmo reči "microsoft" rješenja - ovo kretanje i fiksna kamera je malo korak nazad po meni...

nadalje - borba - nisam igrao diablo, a bogme ni druge igre već cca 5 godina od kako sam počeo sa wow-om, i prvi je dojam da je ovo lakše - no budem vidio kako će se razvijati stvari

čekam danas da mi se uključe u igru i prijatelji da probamo grupno....

17 godina
neaktivan
Diablo 3

@Darky - nemoguce je usporediti wow i diablo cisto iz razloga sto igre uopce nisu isti zanr. Zanci cistokrvni mmo i h&s rpg. Still igre i kontrola lika nebi imala smisa da je ista za obje igre. Po meni jedina dodirna tocka ove dvije igre je Blizzard kao tvorac/izdavac. Nista vise...

OT - Prosao par levela s wizzardom, malo navikavanja na kontrole ali se sve vratilo nakon dva levela. Igra izgleda nelose... Dosta mracnija atmosfera nego sto sam vidio na nekim videima. Duh Diablo serijala je tu, to je sigurno... Jos sam par sati na poslu, vidjet cemo jel vrijedi tih 60eura kad dodjem doma i zavrsim bar Act I.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Rezac/Brijac ih upravo razbija, sve ce biti jasnije u toku dana!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Moji prvi dojmovi, u pocetku malo cudno dok se nenaviknes, kasnije se dobiva stari osjecaj diabla mozda bude i bolje vidit cemo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

fuuuu key mi dolazi za sat vremena..osjecam se ko malo dijete na badnje veče {#} 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice