Ma nemas sta zahebat :D Preko noci mazes diablo, preko dana skolu. Social life - who needs that :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sitno brojim
i krecemo decki sretno ! :)
"The servers are busy right now, try again later." error 37
Here it begins
znaci error 37 mamu im
HAAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHA nista od togaaa
znaci error 37 mamu im
ma dobro je... samo da meni instalira igru. pa onda neka krene... :)
Haha bas gledam stream Wickd-a :D epic troll blizard xD
Nisu se ni meni smilovali bogovi log ina.
A dobro nema tog servera na planetu koji bi podnio 569 milijuna nerdova u isto vrijeme. Svejedno me ne odgovara da pokušavam i dalje :)
ctrl+v, enter, enter
Error 37
ctrl+v, enter, enter ..
Sad je doso do authenticating credentials i stoji tu vec 2 minute
Može se na azijski ući. Barem sam uspio doći to EULA-e tamo. Dalje nisam probao.
LET THE PASSWORD SPAM BEGIN!!!!!!
DDOS na Blizzardove servere
"there is a temporary outage of battle.net servers, please try again later" error 75
napredujemo
onda ponovo error 37, sad sam opet na authenticating
LET THE PASSWORD SPAM BEGIN!!!!!!
e sad je pravi "stress test" a ne ono pred 2 tjedna... :))))
Sreća da su imali onaj stres test, pa su se pripremili.
server is to busy error 37 nema predaje sapamanje do 5 ujutro
Ajmo sto brze spam logiranja. da ipak budemo sigurni da se sruse serveri pa mozemo mirno spavati haah
E sad mislim da psujem blizzard na sve strane :S jbt ovo sam čekao 12 godina da bi me jexxxi error izbacio :S i tako stalno, pa razocarao sam se sad, pa imali su STRESS test koji kxxxx nisu to riješili!!!
Gledam na streamu kako živčane jer se ne mogu ulogirati, lol
Eto zašto SP igre ne bi trebale ovisiti o "Oblaku"
Doso sam do licenci i prihvatio, onda je ponovo uslijedio error 37
ipak imam osjecaj da napredujemo :D
Nema šanse da ćete igrati prvih dva-tri dana, tako da bez panike. Već su navodno pali serveri i trebat će 45 minuta "to fix issues with outage". Iduće vrijeme je navodno u 1 sat.. LOL, odoh spavati.
E sad mislim da psujem blizzard na sve strane :S jbt ovo sam čekao 12 godina da bi me jexxxi error izbacio :S i tako stalno, pa razocarao sam se sad, pa imali su STRESS test koji kxxxx nisu to riješili!!!
Ma daj, i ovo je dio ugodjaja.
Barem nisi negdje ispred algoritma u redu, lol
Kako si lik oce prste strgat od tipkanja... Hahahah ++ fck they can see my password !! ++ koji likovi : D
Iiiiiiiiiiiii.... pukli serveri
sada vise nece ni pokusat, isti tren error 37
Nema šanse da ćete igrati prvih dva-tri dana, tako da bez panike. Već su navodno pali serveri i trebat će 45 minuta "to fix issues with outage". Iduće vrijeme je navodno u 1 sat.. LOL, odoh spavati.
Isuse već 3 sata igram dotu s najgorim pubom, i ti mi to kažeš.
Sreća da su imali onaj stres test, pa su se pripremili.
LOL, da. Uvijek promaše s tim. Ali dobro, računaju da baš neće svi i da će većina odustati.