Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.537.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
DukeOs kaže...

To ja riješavam kao u diablu  toljagom po glavi, ipak smo mi muško a naša je zadnja , bar kada se radi o tako banalnom pitanju {#}.

Smijes nam i suptilnije dati do znanja da si single.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Rofl, nije još 6 dana do izlaska, a vi ste već 60 stranica natrpali  {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chili8 kaže...

It looks like people who were invited into the closed beta will be getting a feat of strength along with a unique sigil after logging in for the first time.

Ocekivano. {#}

Beta testeri ne dobivaju NIŠTA. Nikakvi achievementsi, FOS, sigili itd. Milijun puta izjavljeno upravo iz usta Blizzard zaposlenika. Nagrada im je što su testirali igru.

Ulogiraj se na Diablo 3 community stranicu do 18.05 za class exclusive sigil.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 21:03 (gringo88).
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Opa super, nisam znao. Hvala na linku, zabavilo me čitanje kuknjave ovih koji nisu dobili betu. Presmiješno čime se ljudi opterećuju.

14 godina
neaktivan

I stand corrected :)

Ok ovo je onda novo. I vidim prije 3 sata je tek postano. Evo do danas su govorili da beta testeri neće dobivati ama baš ništa. Niti feats of strength itd u biti ovo što su dobili jer kao ne bi bilo pošteno. Iskreno briga me ne patim za tim stvarima. Više bi volio imati achievement da sam prešao Inferno :)

Ali ovo znači da su u biti lagali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 22:04 (gringo88).
13 godina
Diablo 3

Ovo ce se moc igrat i Co-Op i SP. Jer ako me pokenja na kladari mogo bi uzet i diablo 3 :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

fuuuuuuu.....

a sad cu si napraviti slijedece:

Put the first bullet of the gun into foot left of leg of you

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovo ce se moc igrat i Co-Op i SP. Jer ako me pokenja na kladari mogo bi uzet i diablo 3 :D 

moci ce....

13 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo 3 je odgođen link :/

11 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Dal netko zna nakon što se stavi runa u neki skill dal se ta runa kasnije može izvadit i stavit neka druga?

rune vise ne postoje kolko ja znam,makli su ih zbog inventory managmenta u late game

13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel zna neko inace kad sam g2playa kupujes cd-key jel dode odma il treba cekat da oni nes provjere i te seme

0 0 hvala 0
14 godina
Azzuro kaže...

diablo 3 je odgođen link :/

Skoro sam poginuo.

Peace!
14 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Kakve gluposti ti pricas za Tyraela???
Jesi li vidio mozda da Tyrael nije htio ubiti Diabla kao ni jedan drugi angel osim onog Azmodana.
Najvjerojatnije cemo morati ubiti Azmodana... 

Ja pričam ono što sam čito na jednom sajtu, sad sam zaboravio već kojem. Uglavnom pričam o tome što sam pročito da će bit tematika, to što je ovaj filmić prikazo Tyraela pozitivno ne znači da će bit pozitivan u cijeloj priči. Iako sam u onim Questovima vidio u actu 4 da je naslikan onaj zlatni anđeo, vjerojatno je on možda negativnu ulogu dobio jer je on naslikan kao dio zadatka mislim da je drugi zadatak od tri od acta 4. Nebitno u biti, samo kažem da ne bih volio da Tyrael poprimi negativnu notu.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sweet

For shits and giggles.
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^ Do not DISTRUB XD

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Lulz, nisam ni primjetio.

Znači da je falše.

Šteta, baš dobro izgleda, mislio sam da je to možda dio CE-a pošto

unutra ima hrpa stvari.

For shits and giggles.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 1:23 (forzzuk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Lulz, nisam ni primjetio.

Znači da je falše.

Šteta, baš dobro izgleda, mislio sam da je to možda dio CE-a pošto

unutra ima hrpa stvari.

Pa bilo bi tragikomično da im se takav tipfeler potkrade u CE XD

Ljudi su u ovih par sati što se zna za beta achievemente nabili 50ak stranica i na US i na EU battlenetu i još preko 60 stranica na drugoj otvorenoj temi. Svi se čine butthurtani oko Feats Of Strenghta XD. A ima ih dosta koje je teško dobiti tipa odlazak na Blizzcon itd. Ja se oko tog ne zamaram.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 1:33 (gringo88).
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Sweet

Dude

16 godina
Azzuro kaže...
XVII Mini kaže...

I ovaj imam još jedno pitanjce za frenda .. njemu je malo poskupo kupiti box u soposlabu za 450 kuna pa ako netko zna gdje se može kupiti CD-key najjeftinije da se plača putem uplatnice.

http://www.steel-servers.com/diablo-keys.html

ja sam tu narucio..mislim da su ok i da nece sjebat, kod njih sam kupovao cod2 key, buraz je isto tu kupovo i sve je proslo uredu.pito sam ih kad ce dobit keyeve rekli su da 14 najvjerojatnije dolaze na mail

Još ko ima iskustva s njima?

+ ovo na e-kupi samo key ili i cd? http://www.ekupi.hr/PRETPRODAJA-PC-igra-Diablo-3-236079.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 9:40 (Dala).
16 godina

Bez zafrkancije, u stanju sam raditi nemoralne stvari za jednu lijevo-dolje kutiju.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

4 dana 12 sati kaže moj gadget. A čekaj, šta ako igra ne valja?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo III izlazi sljedeći utorak, a skoro 7 minuta dugi animirani film Wrath koji su objavili na YouTubeu pokazuje početak dugogodišnjeg rata između anđela i demona.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 11:57 (TracerCPP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Bez zafrkancije, u stanju sam raditi nemoralne stvari za jednu lijevo-dolje kutiju.

Daj sliku u izazovnoj pozi, pa ćemo vidjeti.

Nakon što poštar dostavi paket u utorak ujutro, možda se i predomislim pa ne otvorim svoj primjerak.

http://vimeo.com/user2259197/videos
16 godina
neaktivan
Test user kaže...

to bi si još i kupio, malo skupo doduše, ali ništa novo

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
17 godina
TracerCPP kaže...

Diablo III izlazi sljedeći utorak, a skoro 7 minuta dugi animirani film Wrath koji su objavili na YouTubeu pokazuje početak dugogodišnjeg rata između anđela i demona.

Ma znamo mi sve to cekamo ko bjesni vukovi jos od Open bete, neki su smuckali ala Cartman plan da se zalede, drugi vec salju zene i djecu na selo dok treci lazu curama da imaju "projekte" i svi oko 15.05 {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TracerCPP kaže...

Ma znamo mi sve to cekamo ko bjesni vukovi jos od Open bete, neki su smuckali ala Cartman plan da se zalede, drugi vec salju zene i djecu na selo dok treci lazu curama da imaju "projekte" i svi oko 15.05 {#}

..a moja cura je u utorak u algoritmu i podiže moj primjerak D3 {#}{#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

...pazi da ne pobjegne s tvojim promjerkom D3 za drugim....

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Preorder u Linksu obavljen, a sada treba dočekat utorak {#}

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice