evo malo štiva za vas koji ste slučajno propustili nešto ili vam treba dodatno upoznavanje sa klasama i skillovima
http://www.gamespot.com/features/diablo-3-walkthrough-6374439/
evo malo štiva za vas koji ste slučajno propustili nešto ili vam treba dodatno upoznavanje sa klasama i skillovima
http://www.gamespot.com/features/diablo-3-walkthrough-6374439/
Što se tiče followera, kojeg razmišljate uzeti, ako budete uzimali?
Pošto ću igrati s Witch Docom, mislim da bi mi dobro legao tenk
za odvlačenje pozornosti dakle templar.
18 | Templar |
---|---|
2 | Scoundrel |
5 | Enchantress |
5 | Nitko, igram solo |
Što će ti tank s klasom koja ima onako 700 različitih tankova u svom arsenalu?
Što se tiče followera, kojeg razmišljate uzeti, ako budete uzimali?
Pošto ću igrati s Witch Docom, mislim da bi mi dobro legao tenk
za odvlačenje pozornosti dakle templar.
Iskreno redom sa svima cisto zbog dijaloga koji pruzaju i nadopunjuju pricu.
ak uzmem u g2play cd-key 14.5. cd-key bi trebao stici odma ili se opet mora cekat par dana?
Što će ti tank s klasom koja ima onako 700 različitih tankova u svom arsenalu?
Još jedan dodatni za svaku sigurnost
Glupo bi bilo pretpostavljam igrati sa Demon Hunterom i uzeti scoundrela,
praktički isti ranged lik kao i ti (igrač).
Barbu bi on recimo mogao dobro doći jer mu je čista suprotnost.
Tako mi nekako izgleda za sad.
Pošto sam vec narucio box iz sophoslab-a a ne da mi se cekati 15.5 pa ako ja mogu od nekud skinuti diablo 3 pa kad dobim box upisem key u battle.net i odmah igram :D .. nekakav torrent? ili nesto.
Bit ce vremena sve ih isprobat, ali mislim igrat barbara tako a mislim da ce me enchantress savrseno nadopunjavati.
Ne znam iskreno hocu li scoundrela koristiti vise od 10-15 minuta cisto da obavim njegov quest (kako ga dobit) i malo za isprobat, ne vidim bas njegovu ulogu u ovoj igri, uglavnom cu ili koristit templara za tenkanje (sa enchantress) ili enchatress za dps... ne kuzim sto bi scoundrell trebao davat da mi bude jako koristan.
Ako netko zna nesto super o njemu neka mi objasni da se zivim u zabludi :D
Pošto sam vec narucio box iz sophoslab-a a ne da mi se cekati 15.5 pa ako ja mogu od nekud skinuti diablo 3 pa kad dobim box upisem key u battle.net i odmah igram :D .. nekakav torrent? ili nesto.
Bit ce vremena sve ih isprobat, ali mislim igrat barbara tako a mislim da ce me enchantress savrseno nadopunjavati.
Ne znam iskreno hocu li scoundrela koristiti vise od 10-15 minuta cisto da obavim njegov quest (kako ga dobit) i malo za isprobat, ne vidim bas njegovu ulogu u ovoj igri, uglavnom cu ili koristit templara za tenkanje (sa enchantress) ili enchatress za dps... ne kuzim sto bi scoundrell trebao davat da mi bude jako koristan.
Ako netko zna nesto super o njemu neka mi objasni da se zivim u zabludi :D
Sad sam malo pregledao skillove i čini mi se da je upravo suprotno. Scoundrel se čini namjenjen za čisti DPS i izravne debuff-ove monsterima a Enchantress se čini kao buff/support lik. Za Templara ne moram ništa reći.
Mislim da svaki follower ima svoju ulogu, ovisno o klasi s kojom igraš i koji build koristiš.
Pa ja baš mislim to dvoje upariti
Cull the weak donosi 15% DMG na sve slowane targete - Crippling shot ima odličan synergie s tim perkom. Staviš mu oružje s cold efektom i uzmeš multishot - open odličan synergie s tim perkom.
DH je lik koji će imati najveći crit chance (barem prema onome što priča ekipa na beti) - Hysteria je preodlična za takvog lika.
Ja bih išo toliko daleko pa ću reći da je Templar za DH najnekorisniji follower, jer efektivno gotovo pa ništa ne stavlja na table, osim ako ga ne radiš kao personal healera, međutim, ako ti s DH (pogotovo pored Battle Scarsa) treba osobni healer, onda definitivno nešto ne štima.
I ovaj imam još jedno pitanjce za frenda .. njemu je malo poskupo kupiti box u soposlabu za 450 kuna pa ako netko zna gdje se može kupiti CD-key najjeftinije da se plača putem uplatnice.
http://www.ekupi.hr/PRETPRODAJA-PC-igra-Diablo-3-236079.aspx
ovdje sam našao za 399kn
ne znam kakve nacine placanja imaju, provjeri
Pa ja baš mislim to dvoje upariti
Cull the weak donosi 15% DMG na sve slowane targete - Crippling shot ima odličan synergie s tim perkom. Staviš mu oružje s cold efektom i uzmeš multishot - open odličan synergie s tim perkom.
DH je lik koji će imati najveći crit chance (barem prema onome što priča ekipa na beti) - Hysteria je preodlična za takvog lika.
Ja bih išo toliko daleko pa ću reći da je Templar za DH najnekorisniji follower, jer efektivno gotovo pa ništa ne stavlja na table, osim ako ga ne radiš kao personal healera, međutim, ako ti s DH (pogotovo pored Battle Scarsa) treba osobni healer, onda definitivno nešto ne štima.
Sve je to relativno, mislim da ces prije ubijati ako imas nekog tenka ispred sebe, jer ako puno trcis okolo manje puta ispucas, a ako imas nekog ispred sebe koji tenka, ti samo picis otpozadi, tako da trebalo bi to sve isprobati.
I ovaj imam još jedno pitanjce za frenda .. njemu je malo poskupo kupiti box u soposlabu za 450 kuna pa ako netko zna gdje se može kupiti CD-key najjeftinije da se plača putem uplatnice.
http://www.steel-servers.com/diablo-keys.html
ja sam tu narucio..mislim da su ok i da nece sjebat, kod njih sam kupovao cod2 key, buraz je isto tu kupovo i sve je proslo uredu.pito sam ih kad ce dobit keyeve rekli su da 14 najvjerojatnije dolaze na mail
Sve je to relativno, mislim da ces prije ubijati ako imas nekog tenka ispred sebe, jer ako puno trcis okolo manje puta ispucas, a ako imas nekog ispred sebe koji tenka, ti samo picis otpozadi, tako da trebalo bi to sve isprobati.
Keeee? Si ti kad igro Diablo? To je sve samo ne tank'n'spank igra.
Što će mi tanker sa 30sec CDom kad se počnu stvarati ispod mene, dolaziti po zivdovima sve oko mene i skakati po meni sa stropa? Mislim Templar može biti definitivno koristan kada ga se upari s DH, ali sustav igranja te dvije klase je toliko različit da ih jednostavno ne vidim zajedno. Osim toga, ne bih se nikako oslanjao na follower tankera, pogotovo post-normal težinama.
Kratko pitanje: može li se Diablo instalirati na dva računala i na oba igrati sa istim likom? (ako sam dobro shvatio tvoj lik se sejva na serveru)
Kratko pitanje: može li se Diablo instalirati na dva računala i na oba igrati sa istim likom? (ako sam dobro shvatio tvoj lik se sejva na serveru)
Naravno, to je samo client, a likovi su na serveru. Da nebi bilo zabune, istovremeno ne mozes na istom acc bit na dva računala.
Si lud? ako će koji anđeo pasti, to će biti Imperius, prepun ponosa. Tyrael je oduvijek bio na strani čovječanstva...
Čito sam negdje da će Tyrael past pod utjecaj Azmodana, ni mene to ne veseli, on mi je totalno pozitivan lik u Diablo priči i ne bih volio da završi u grotlu s silama zla. U svakom slučaju, još manje od tjedan dana ostalo da to igrači otkriju sami, stvarno je igra prva liga i tko će to više dočekat. Bit će mi to najdužih mjesec i pol dana u životu, bez diabla 3 život nije isti.
A zašto ne bi moglo,instaliraš ga milion puta .Ne možeš igrati sa jednim accountom u isto vrijeme ! Tako je sve se čuva na serveru.
Naravno, to je samo client, a likovi su na serveru. Da nebi bilo zabune, istovremeno ne mozes na istom acc bit na dva računala.
pa da, ne istovremeno. Ali, npr., igram na jednom laptopu, žena dođe doma s posla, potjera me grubim riječima sa laptopa, ja se ko siroče odlogiram i prebacim na drugi i nastavim gdje sam stao... eto, to je uglavnom plan...
pa da, ne istovremeno. Ali, npr., igram na jednom laptopu, žena dođe doma s posla, potjera me grubim riječima sa laptopa, ja se ko siroče odlogiram i prebacim na drugi i nastavim gdje sam stao... eto, to je uglavnom plan...
Kolega, potpisujem :-)))
Zna se ko je sef u kuci
Kolega, potpisujem :-)))
Zna se ko je sef u kuci
ajd barem dođem prije nje doma
"Argueing with a woman is like getting arrested. Everything you say can and will be used against you."
zato nikada neću imati ženskog followera
To ja riješavam kao u diablu toljagom po glavi, ipak smo mi muško a naša je zadnja , bar kada se radi o tako banalnom pitanju .
Dal netko zna nakon što se stavi runa u neki skill dal se ta runa kasnije može izvadit i stavit neka druga?
Što se tiče tih muško-ženskih odnosa vs Diablo, mislim da sam ja najdalje otišo.
Mislim, ženska mi nije djevojka, ali smo ipak više od prijatelja (pogotovo ako je alkohol u blizini), mislim više-manje odnos koji je vjerojatno svatko imao s nekime na fakultetu ili u toj životnoj dobi.
Uglavnom, šalje ona meni poruku jučer - Jel se vidimo za tjedan dana onda? (trenutno imam obveze na fakultetu i zabarakadiran sam u sobi pri knjizi). Ja već krenuo pisati - Da, nema problema, kad mi iz šupka dođe do glave - E, sry, ovaj, imam nakon toga još nekih 2-3 tjedna obveza, moram projekt napraviti (u svoju obranu, imam, tako da nisam u poptunosti lagao).
No sve u svemu, efektivno sam mjenjao sex za Diablo...
Može.
Dal netko zna nakon što se stavi runa u neki skill dal se ta runa kasnije može izvadit i stavit neka druga?
Da.