Sve u qurcu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
europski error 3003 ... americki serveri busy i error 37 -.-
Europski jos nisu gore, americki preoptereceni...
A nista, ako upadnem na americki, prvi character ce biti na tom.
Uh, skinuo sam samo eu client, američki nemam.
Edit. glupost pišem.
Daj jel stvarno radi ili nas zezate ?
Umrijet ćuuu !!!!!
diskonektalo me i opet nemos upast.. idem vidit sta kazu azijski :)
EDIT: uspio sam kreirat lika i kod create game puklo
kad prebacim na americki server javlja error 12 da nemam licence?!
izgleda da je to bilo zbog battletaga:)
samo mali info, kreirajte si battletag na battlenet accountu ako ga niste do sad.
meni je istaling na 10 % grrrrrrrr
Nadam se da ne bude ovako i 15.5. Super im je ideja da ti i za singleplayer treba konekcija prema njihovim serverima.
i ide 100 kbpsa :P
Nadam se da ne bude ovako i 15.5. Super im je ideja da ti i za singleplayer treba konekcija prema njihovim serverima.
biti ce... sam se nadam da ce kasnije u kojem patchu ubaciti kakav offline mod.,,
sisaju nas ko ovce...
nego jel ima neko link na neku dobru stvar sa yutuba
error 75 to je neki novi
eo ovdje informacija:
Many people have been met with “Error 3005″ along with “Player Disconnected” messages. According to a recent blue, this error is intended. One poster explains that they were actually able to log in after repeated attempts, but the servers are actually down for maintenance that should conclude in about 13 or so minutes as was posted in a tweet by
Ma ovo mi je samo potvrda na moju prednarudžbu boxa u ruke. Nema šanse da ću se debilizirati na release dayu opet sa ovim usranim blizzardovim klijentom.
Ma ovo mi je samo potvrda na moju prednarudžbu boxa u ruke. Nema šanse da ću se debilizirati na release dayu opet sa ovim usranim blizzardovim klijentom.
Ma nije samo u skidanju igre problem. Neki su već skinuli ali nemogu se loginati unutar igre. Valjda prevelika navala.
Pa download full clienta se već može napraviti. A sigurno će odmah biti nekih patcheva tako da će ih i ti sa box verzijom morati skidati. A izgleda da će i navala na server biti ista, tak da nas opet ovo očekuje.
ima li netko da mu je login okvir nakon ulaska u igru i dalje siv ? :-(
koliko je vama trajalo ono
connecting bla bla?
nesto
retrieving hero list
vec 10-ak minuta tako stoji
je*bo im konj tetku. Server busy, error 37.
Idem vidit sta Geralt of Rivia radi dok se serveri malko ne olaksaju od DDoS napada spamanjem pokušaja logiranja.
malo disconected, malo 3003!!!
Uspio sam doći do kreiranja lika. Nakon toga error 300008.
Bah neznam sto se zalite, ja sam vec skinuo preload D3 i opet sad moram da skidam D3 BETA pa to nema smisla!
ajte ljudi nemojte rec da se ne igramo
http://www.diablofans.com/topic/39142-lets-go-error-bingo/page__p__832153#entry832153
Uber spoilers !!!!!!!!!!!http://www.d3sanc.com/wp-content/uploads/2011/11/Diablo-3-Boss-Portraits.png
Pa download full clienta se već može napraviti. A sigurno će odmah biti nekih patcheva tako da će ih i ti sa box verzijom morati skidati. A izgleda da će i navala na server biti ista, tak da nas opet ovo očekuje.
A istina zaboravio sam na patcheve itd. Bit će toga još :/
Nego evo ja sam zadnji mogući fix isprobao pa da postam za ekipu koja ima iste probleme. Znači setup/download stuck at 10%. To je poznat problem još od WOW Panda beta ili koje vec verzije.
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3729303047
Znači potrebno je obrisati battlenet dokument, taj sam korak previdio pošto je skriven među dokumentima. Sad mi onaj updating setup files ide ispočetka a ne samo dowload. Ako ovo ne proradi onda neznam više.
ma koji cd.key i slične gluposti, stavim cd u dvd i deri. za 2 sata ga instaliram bez beda, i onda dril. al bit će da ovdje nije samo problem skidanje igre, već server ne može podnjet toliko ljudi odjednom, zato su to i napravili da vide hoće li moć to tako šljakat. al bojim se da će bit problema u prvih nekoliko dana kad igra izađe, jer će toliko ljudi navalit odjednom da ja ne znam kako će to šljakat. a i ne uljeva mi to igranje putem neta povjerenje, al šta da radim kad su tako danas svi odlučili da igre moraju imat internet konekciju.