Neslužbeni datum izlaska igre Diablo 3 je 24.12.2009. tj. Badnjak, a datum izlaska bete je 11.09.2009.. Ove informacije se mogu provjeriti na mnogo stranica a potekla je sa ove: http://kaputik.com/?p=81. Ova bi informacija lako mogla biti točna, jer se na igri radi već gotovo 5 godina, od davne 2005., a za 2010. su najavljene samo 2 igre tj. nova ekspanzija za WoW i Starcraft 2, a da će izaći 2011. jednostavno odbijam prihvatiti zbog sentimentalnih razloga. Neznam dali vjerujete ovim informacijama ali sam siguran da će obradovati fanove Diablo seriala poput mene.
napokon vise je mogu malo prije oni to :D ?
Jesu li poznati minimalni zahtjevi?
EDIT: Sry nisam vidio. (LOL)
Taman kad su praznici, odlicno, cjele praznike cu moc to igrat, a ako nije tocna informacija onda se nadam da ce izac u 6. mjesecu 2010.
Jesu li poznati minimalni zahtjevi?
EDIT: Sry nisam vidio. (LOL)
PC:
Procesor:800MHz or higher CUP
RAM:256 or more
Video:128+DirectX9
Hard Drive:4-8GB free space
di bas na badnjak diablo izlazi nisu mogli dan prije
di bas na badnjak diablo izlazi nisu mogli dan prije
di ces bolji poklon za bozic kume moj :)
Je osim ako polovicom 12. mjeseca ne kažu - ma znate igra još nije gotova, a znate naš moto "its done when its done"
ma ja ne vjerujem u ovu igru nekak oni to predugo rade...ali probat cu i nadam se da sam u krivu i da ce dobar posel napravit
Nada umire posljednja. Vidjet cemo.
Da, tako su HL2 Ep3 najavili za Silvestrovo pa na kraju ništa(izlazi 2010., NADAM SE).
Jedva cekam da izadje pa da malo preko praznika igram....
diablo 3 je hack n slash?
Blizzard još nije uprskao igru pa nevjerujem da bude i diablo 3 .
diablo 3 je hack n slash?
Tocno.
jao
za poludit
MW2
OF: Dragon Rising
Diablo 3 ...
soma kuna
uf
Isusić nam se rodil a ja koljem beštije...brrrr:)
Minimalna konfiguracija:
PC:
Operating System: Windows XP/ Vista
Processor: 1.4GHz or higher CPU.
RAM: 1Gb or more.
Video: 128Mb video card Dx9
Hard Drive Space: 4-8GB
Mac:
Operating System: MacOS X 10.3 (Panther) or better.
Processor:1.6GHz or higher.
RAM: 1Gb or higher, DDR RAM recommended.
Video: 128mb ATI or NVIDIA video card
Hard Drive Space: 4-8 GB
za one kojima se neda trziti :-)
možda bi bilo bolje da su prešli u treće lice ali dobro bit će i ovako igra odlicna
možda bi bilo bolje da su prešli u treće lice ali dobro bit će i ovako igra odlicna
mislim da je bolje sto su ostavili kako je i bilo. Svi ce moci igrati jer zahtjevi stvarno nisu veliki. Animacije izgledaju odlicno i onaj diablo feeling ce se zasigurno osjetiti zbog te familijarnosti na diablo 2.
Oni su nesto razmisljali da naprave diablo iz 3. lica znam jer sam citao u nekom casopisu. Drago mi je sto se nisu na to odlucili jer bi to bila jos jedna kopija obliviona, a to stvarno ne bi zelio :P
Odigrao sam Dibalo 2 i expanziju ^^ 2 puta tako da nisam onaj hardcore fan, ali svejedno je iscekujem s jednim velikim zanimanjem :D
LOL.Mozes biti 100% siguran da nece izaci do 2011 godine.
Nada umire posljednja. Vidjet cemo.
Al je ipak umrla...
A opet, vidjet ćemo, ipak je to Blizzard, nisu oni od jučer...
Besmislica. Na BlizzConu je jasno rečeno: Starcraft 2 otprilike na ljeto 2010, a Diablo 3 najmanje godinu dana kasnije, a vjerojatno i više.
Ovak piše na klik.hr
"Dakle, hoćete prvo dobre ili loše vijesti? Krenut ćemo s dobrima onda. U 2010. godini Blizzard će objaviti jedan hit nastavak i jedan hit expansion. Igra (nastavak) je StarCraft II, a ekspanzija je Cataclysm, za što drugo nego za sveprisutni WoW.
Ali ono što nam nije drago, pa smo to nazvali lošim vijestima je da ćemo morati čekati skroz tamo do 2011. godine kako bi napokon dočekali Diablo 3. Nije nam jasno jesu li oni neki sadisti, ili žele napraviti najbolju igru do sada, ali čekati toliko dugo postaje neizdrživo.
Ne daj Bože, pa ćemo još morati izaći iz kuće u potrazi za zabavom!!! Kakva su ovo vremena došla?!"
Mislim da Blizzard neće raditi na diablu do 2011. iz nekoliko razloga:
1.) do onda će grafika izgledati kao smeće
2.) ipak su oni u vlasti activisiona koji malokada potiče produživanje roka
3.) tim će izgubiti mnogo fanova jer se gotovo nikome neda 3 godine čekati na jednu jedinu igru
Maloprije sam malo surfao i na jednoj stranici našao da je Jay Willson potvrdio da Diablo 3 neće biti poisljednji nastavk seriala, te da u planu imaju izdavati expanzije, doduše ne na godišnjoj razini ali ni puno duljoj. Također sam na istoj strani pronašao da informacije o izlazku Diabla 3 na Badnjak dolaze od ljudi koji rade na leveldesignu te da je isti pri kraju, a najviše je posla ostalo oko onoga sa pojačavanjem čarolija, neznam za vas ali ovo su meni činjenice koje daju veliku šansu da je ovo točno.
Igra neće izgubiti fanove jer je to Blizzard - nešto kao Apple.
Igra neće izaći prije 2011.
To su informacije iz prve ruke sa BlizzCona.
Igra neće izgubiti fanove jer je to Blizzard - nešto kao Apple.
Igra neće izaći prije 2011.
To su informacije iz prve ruke sa BlizzCona.
Grafika ce najvjerojatnije biti smece i blizzard nije svetinja jbt
Ti se klanjaj blizzardu ja cu bioware-u, ubisoftu i ostalima ;) Da nema blizzarda vjeruj mi svijet igara bi nastavio ziviti i nista se ne bi promijenilo. Zbog takvih izjava pomalo pocinjem mrziti tu rijec "blizzard" :P
Mislim da im se ne isplati drzati igru u storageu do 2011. na koju god stranu pogledas. Nadam se kako ce je izbaciti oko bozica, ali u to sumnjam. Mislim da je realniji datum early 2010. ili najkasnije ljeto 2010.
Zadrzavati igru do 2011. nema smisla i ne vidim razlog k tomu. Vidio sam kako izgleda i radeci 5 godina na igri mislim da su ostale neke sitnice koje se i patchom mogu rijesiti.
Pusti ti to sto su oni rekli na blizzconu ;)
zadnja njihova igra koja je MENI nesto valjala bila je star craft ovo ostalo mi je cisto smece