Destiny 2

poruka: 496
|
čitano: 119.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Destiny 2
mrfloyd kaže...

Eh eh, sad dijete se probudilo.....te spike Špelcu jebaču prodaji, priznaj da si joj klasičnu sačekušu priredio i backstab! 

It is always darkest just before the dawn.
14 godina
neaktivan
Destiny 2

Dosa sam do 10lv sinoc, svidaju mi se sve promjene naspram jedinice.

Also, klan je ziv, iako levelanje izgleda brutalno, 266667 expa je potrebno za level, a svaki member je limitiran na 5k Clan exp contributiona tjedno :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Destiny 2

I vi koji ste uzeli, kako izgleda, radi, kakva je?

Jesu ispunjena očekivanja, barem prvih par sati koliko ste uspjeli odigrati?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ja sam došao do 8 lvl-a, odigrao sam jedan Crucible za sad. Osjećaj pucanja i hitrega je super.

Tehnički igra radi brzo i fluidno kao i u beti, oprema (za sada) pada baš lijepo da imaš osjećaj napretka.

Vidjet ćemo kad dođemo do lvl-a 20 kako će se onda brzo/lako/teško napredovati.

14 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Kakva je igra, jel se isplati kupnja, na 1080ki bi trebala ići kako treba jel

igra je lockana 75 fpsa na grafi od 1600kn fuckaj ga.bitno da se pohvali u selu za novi "auto".neva veze sto se jede kruh i pasteta doma.

xfact
10 godina
odjavljen
=xfact= kaže...
Glavas_ZG kaže...

igra je lockana 75 fpsa na grafi od 1600kn fuckaj ga.bitno da se pohvali u selu za novi "auto".neva veze sto se jede kruh i pasteta doma.

Ciljao sam na to kako radi općenito na PC/Nvidii i kakva je igrivost, jer pri izlasku Battlefielda 3 i 4 smo imali debakle sa igrivošću, podrškom i ostalime - igre su bile skoro neigrive.

Kad si već kod grafičkih kartica, pri kupnji grafike - kad ju već kupujem - sigurno si neću uzet AMD škart, a vezano za to tko što jede doma: ja jedem nuttelu

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 14:28 (Glavas_ZG).
16 godina
Destiny 2

Ja zivim u dvorcu, jedem bifteke i vozim helikopter... oh.. cekaj malo, shit... sad sam najebao. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...
=xfact= kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ciljao sam na to kako radi općenito na PC/Nvidii i kakva je igrivost, jer pri izlasku Battlefielda 3 i 4 smo imali debakle sa igrivošću, podrškom i ostalime - igre su bile skoro neigrive.

Kad si već kod grafičkih kartica, pri kupnji grafike - kad ju već kupujem - sigurno si neću uzet AMD škart, a vezano za to tko što jede doma: ja jedem nuttelu .

nitko nije spominjao amd i zaboli me k sto ti mislis o necem.bilo mi samo smjesno kako se mora hvalit po forumu.a zapravo boli koga k.. 

xfact
10 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

nitko nije spominjao amd i zaboli me k sto ti mislis o necem.bilo mi samo smjesno kako se mora hvalit po forumu.a zapravo boli koga k.. 

a joj, mali se naživcirao šta ćemo sada ...

15 godina
mrsmith kaže...

Ja zivim u dvorcu, jedem bifteke i vozim helikopter... oh.. cekaj malo, shit... sad sam najebao. 

Ajde napiši nam što žena radi i jel se mali probudio, čisto da znamo i to.

hvala.

16 godina
fila2208 kaže...
mrsmith kaže...

Ajde napiši nam što žena radi i jel se mali probudio, čisto da znamo i to.

hvala.

To da vidiš jel' valja pa da kupiš ili?

17 godina
fila2208 kaže...

Ja sam sinoć samo nekih sat vremena odigrao, za sada mi je sasvim OK, igrivost dobra, grafika isto tako, nije bilo štucanja nije bilo, ni sa moje ni sa serverske strane. Tko je igrao jedinicu ovo bi mu trebalo biti poznato. Možda malo i previše jer pPo ovome što sam za sada vidio je više kao ekspanzija za prvi dio nego nešto novo, ali vidjet ćemo sa vremenom kako više toga prođem. Mada mi ni to zapravo nije problem jer prvog dijela ionako nema na PC-u.

Imam snimljen prolazak tog prvog dijela, tj. ono što se može shvatiti kao tutorial i uvod u igru. Ako ima zainteresiranih mogu uploadati noćas, 40ak minuta traje.

7 godina
neaktivan
Destiny 2

Poz svima ako moze jedno pitanje planiram uzet Destiny 2 PC verziju ali preko ovih stranica recimo kao sto su G2play i cdkeys.com ali tamo pise da su kjucevi samo za EU Region a ja sam iz Bih pa dali bi kljucevi radili za moj region poz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Destiny 2

Bi, to je EU kao Europa, geografski, ne EU kao unija politički. A i igra je region free, možeš igrati i na EU i na US serverima, kod pokretanja igre u Blizzard App-u odabereš regiju.

Btw. ako se u Blizzard App ulogiraš tako da odabereš Ameriku, a ne Europu, cijene će biti u dolarima što izađe jeftinije jer su za Europu cijene u eurima, cifra ista, samo su promjenili znak... Tako sam ja kupio igru i onda se "vratio" na europske servere.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Destiny 2

ne znam jel bilo, ali odgovara na pitanje, uzeti ili ne, bar meni. Dok ne dođe neki dlc, bude dobar ponuda i igra malo stasa, možda onda.

Drago mi je da sam unatoč velikom hypeu s početka, ipak odabrao lovu u džepu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

ne znam jel bilo, ali odgovara na pitanje, uzeti ili ne, bar meni. Dok ne dođe neki dlc, bude dobar ponuda i igra malo stasa, možda onda.

Drago mi je da sam unatoč velikom hypeu s početka, ipak odabrao lovu u džepu.

E vidis koliko smo razliciti. Meni je iznimno drago da sam podlegao hypeu i kupio igru. Nisam igrao Destiny 1 i nisam imao pojma sto ocekivati makar sam pogledao puno filmova na YT. Uglavnom, meni je D2 veliko iznenadenje ove godine. Igra ima odlicnu atmosferu, tehnicki gotovo savrsena, svako malo stanem i divim se scenama. Za mene je Battlefield 1 bila bacena lova, ali to sam samo ja.

Mislim da smo svi sa vremenom postali ko razmazena derista sto se gaminga i svega ostalog tice. Danas svaki balavac moze napraviti review i ima svoj kanal na YT i sipa svoje bisere pokusavajuci rasclaniti igre na proste faktore, a mi se ljepimo na te reviewe ko muhe na drek. A cinjenica je da bi svi najradije da se vratimo u zlatno doba gaminga pred 15-20 godina kad su na trzistu bile 2 dobre pucacine i 3 RPGa na godinu. Svi smo ih zajedno igrali i bila je ekipa. Danas vise nema ekipe jer je trziste procvalo i nudi se sve i svasta. Ako te imalo privlaci Destiny 2 i imas 350kn viska (Kinguin itd.) kupi si kljuc i uzivaj bez obzira na pristave reviewere.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 0:33 (Sova).
15 godina
Destiny 2

I za mene je bf1 bačena lova, ali koliko god me privlačio destiny bojim se da za 350kn kroz 30-50 sati će mi dopizditi i da ću onda opet morati dati 200kn za dlc da bi igrao još 30 sati.

Na početku sam bio baš nahajpan, i da je izašla 8.9 i za pc uzeo bih, ali dosad totalno izgubio volju prateći kako se igra razvija i kakav je feedback.

Budem sačekao, nije mi žurba iako  neam što igrat.

drago mi je da uživap u igri

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Destiny 2
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Destiny 2

Neka, tako i treba.... samo ludjaci kupuju fizicka izdanja u 2017. Jos najbolje da moram CD/DVD/BR trpat u komp, a nemam ni uređaj već 5+ godina.

Prosječna brzina interneta je danas ionako toliko napredovala da je skoro pa u razini BR uređaja.. Dakle što bi se reklo, long forgotten.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 12:09 (mrsmith).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Destiny 2

Baš čitam da igra nema regionalna ograničanja.

Dakle možete napraviti novi ruski account i izabrati Rusiju kao državu. Potom uzmete direktno na shopu u rubljima ili ru cis key i igra radi najnormalnije.

Cijena na plati.ru je 30$, još se premišljam uzeti ili ne, vidim da prodaja ide odlično.

http://plati.ru/itm/destiny-2-battle-net/2351494

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

I za mene je bf1 bačena lova, ali koliko god me privlačio destiny bojim se da za 350kn kroz 30-50 sati će mi dopizditi i da ću onda opet morati dati 200kn za dlc da bi igrao još 30 sati.

Na početku sam bio baš nahajpan, i da je izašla 8.9 i za pc uzeo bih, ali dosad totalno izgubio volju prateći kako se igra razvija i kakav je feedback.

Budem sačekao, nije mi žurba iako  neam što igrat.

drago mi je da uživap u igri

Sa jedne strane da, no sa druge strane... koliko danas igara uopće ima contenta da možeš igrati 30-50 sati?

A i nakon što dovršiš igru sa jednom klasom možeš napraviti novog lika druge klase pa ispočetka. Za sada me nije razočarala jer nisam ni očekivao neke revolucije, samo nastavak prvog dijela.

15 godina
Solo761 kaže...

Sa jedne strane da, no sa druge strane... koliko danas igara uopće ima contenta da možeš igrati 30-50 sati?

A i nakon što dovršiš igru sa jednom klasom možeš napraviti novog lika druge klase pa ispočetka. Za sada me nije razočarala jer nisam ni očekivao neke revolucije, samo nastavak prvog dijela.

Contenta, pa svaki iole dobar fps ti može dat bar 100sati dok pohvataš sve mehanike, probaš modove, , odigraš kampanju i coop i probaš ranked.

Ne sviđa mi se to što čitam, nemoguće da toliko ljudi priča to namjerno da igru okrivi a dali su lvou za nju, kažu neki da nemaju više šta raditi do dlc-a... nezz ja sam navikao da igru uzmem i igram mjesecima. Možda griješim, možda sam trebao sad uletit i nebi stao od igranja, ali opet, sad mi anlaser otišao i eto 360kn umjesto u destiny bit će u reparciju da ne moram gurat auto okolo.

16 godina
Destiny 2

Eto, što ne igraš onda PUBG ako želiš 200-300h za 20$? Ja sam odigrao u PUBG vec preko 300h... pa mi ne smeta tih 8-10h main priče u Destiny 2 i iskreno uživam u igri. A ti ionako u svakoj temi samo širiš nezadovoljstvo svime i svačime... pa nisam siguran jesam li igdje pročitao da ti je neka igra bila dobra.. daj više uzmi nešto i uživaj 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Contenta, pa svaki iole dobar fps ti može dat bar 100sati dok pohvataš sve mehanike, probaš modove, , odigraš kampanju i coop i probaš ranked.

Ne sviđa mi se to što čitam, nemoguće da toliko ljudi priča to namjerno da igru okrivi a dali su lvou za nju, kažu neki da nemaju više šta raditi do dlc-a... nezz ja sam navikao da igru uzmem i igram mjesecima. Možda griješim, možda sam trebao sad uletit i nebi stao od igranja, ali opet, sad mi anlaser otišao i eto 360kn umjesto u destiny bit će u reparciju da ne moram gurat auto okolo.

Standardni FPS-ovi nisu baš tako kompleksni da je hvatanje mehanike višesatna aktivnost, point and shoot i to je to. Sa te strane je Destiny čak i kompliciraniji jer imaš gear pa dok skužiš kako koje oružje radi i nađeš što ti najviše paše. No to traje maksimalno par sati dok to dropa primjerak od svakog komada. A sve ovo ostalo vrijedi i za Destiny, imap coop (strike-ovi, raidovi), a imaš i PvP. Jedino mislim da PvP nije ranked službeno, ima destinytracker.com gdje možeš gledati ljestvicu (mada još ne radi za PC).

Onaj filmić što si juče okačio je za konzolašku verziju. Kaže lik da ga je igrao mjesec dana što nije mogao na PC-u. Iskreno, da sam ga nabavio za konzolu bio bih pissed off jer ne vidim razlike između ekspanzija za Destiny i Destiny 2, praktički ista igra, samo nove mape i nastavak priče. No naravno, da su to izdali kao ekspanziju bilo bi samo $30, a ne $60 koliko cijepaju za "novu" igru. A para je bitnija od ovakvih "sitnica".

A i skomplicirali bi si život u vezi PC-a jer bi onda morali i čitav D1 content dati PC-ašima, ako bi uopće bilo PC verzije. Jednostavnije im je bilo na ekspanziju nalijepiti broj 2 i odsjeći bilo kakve veze sa prijašnjim dijelom, a i unosnije :P.

Možda ja nisam baš najbolji primjer, evo, već je četvrti dan od releasa, a moj lik je tek lvl 13. Već drugi dan ujutro sam vidio likove koji su bili lvl20. Ne igram 24/7 nego max 2-3 sata dnevno pa me ne brine da ću u par dana sve proći, zato mi i igra je OK.

10 godina
odjavljen
Destiny 2

ma dobar je fila, ima neke svoje mušice, njega muči klasični sindrom radničke klase koji muči i mene, a to je da ne potrošim pare na nešto što mi se neće ispatit, ipak to me nije spriječilo da ostavim cca jedan Destiny 2 u subotu na večer u klubovima ...

1 0 hvala 1
15 godina
mrsmith kaže...

Eto, što ne igraš onda PUBG ako želiš 200-300h za 20$? Ja sam odigrao u PUBG vec preko 300h... pa mi ne smeta tih 8-10h main priče u Destiny 2 i iskreno uživam u igri. A ti ionako u svakoj temi samo širiš nezadovoljstvo svime i svačime... pa nisam siguran jesam li igdje pročitao da ti je neka igra bila dobra.. daj više uzmi nešto i uživaj 

Jer mi se igra ne sviđa, kao ni setting ni ništa vezano za nju. Netko to voli, meni nije sjelo i to je to.

Ja nisam rekao ništa loše za destiny, samo da sam odustao iz bojazni za content, a i sam frend mi je rekao, čekaj onda neki deal i uzmi sve dlcove pa se naigraj u komadu.

Ima dobrih igara, ali nažalost sve manje, i manje u zadnje vrijeme. Jednostavno sam postao tough crowd za zadovoljiti po nekim pitanjima, a gaming industrija je otišla u smjeru u kom mi se ne sviđa.

Gle, rantam dosta, ali ako ti se to ne sviđa, imaš ignoriraj autora i svima super. Ovo je forum na kojem to mogu najlakše napisati i reći, i dobro dođe da si dam oduška, ako ti se ne čita, zaobiđi i amen.

Vidim aktivan si, sigurno mali napokon spava, a žena igra svoj acc pa imaš mira 

Solo761 kaže...

Standardni FPS-ovi nisu baš tako kompleksni da je hvatanje mehanike višesatna aktivnost, point and shoot i to je to

Onaj filmić što si juče okačio je za konzolašku verziju. Kaže lik da ga je igrao mjesec dana što nije mogao na PC-u. I

Ne igram 24/7 nego max 2-3 sata dnevno pa me ne brine da ću u par dana sve proći, zato mi i igra je OK.

Istina, ali ako želiš više od toga na publicu biti prvi i silovat njubeke, moraš ostavit sate u igri i učit mape i pozicije te kretnje. Volim taktiziranje i pikanje po mapi, a ne bezglavo trčanje.

Pričamo o istoj igri s otključanim fps i fov, tako da, ako bih igrao često, izigrao bih je za mjesec dana, i onda mi je žao tih 300kn jer kako kažem, eto taman za vraga se desi takvo što što je za život bitnije.

Super, igraš, uživaš i šta te briga i drago mi je kako sam i konstatirao.

Ne dvojim da je destiny dobra igra, no kažem, bio sam li la, i još se ovo desi reko nula bodova do neke jeftinije prilike, a više sadržaja.

Glavas_ZG kaže...

ma dobar je fila, ima neke svoje mušice, njega muči klasični sindrom radničke klase koji muči i mene, a to je da ne potrošim pare na nešto što mi se neće ispatit, ipak to me nije spriječilo da ostavim cca jedan Destiny 2 u subotu na večer u klubovima ...

Svi mi imamo svoje mušice prijatelju, a moje su što sam iskren što ovako, što RL pa često košta.

Prioriteti, razlike u prihodima, situacije...sve to igra ulogu.

Gamer sam i bit ću, ali pao je taj hobi na ljestivici prioriteta. Kad središ život, imaš ženu djecu dom io bez brige štediš siću za nešto što ti se sviđa to je lijepo, kad uz crkavice od plaće i uštediš nešto, ali kao što kažeš, kad ja želim ja ostavim dva destinya u kafani, ili u fitness shopu ili na auto, ili na žene...i nije mi žao, a onda se bojiš da ti bude žao radi igre, jer kako sam se opekao sa bf1 i titanfall rekao sam više nikad neću.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.10.2017 19:16 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...

Ne, nego je jutarnjih 8h na poslu mjesto gdje imam nešto vremena i za sebe

15 godina
mrsmith kaže...
fila2208 kaže...

Ne, nego je jutarnjih 8h na poslu mjesto gdje imam nešto vremena i za sebe

Lijepo to je bit plaćen da pišeš po forumu, zavidim. 

10 godina
odjavljen
Destiny 2

Shit, te dvije sprdačine od igara si kupio, sad pušeš i na hladno, sve je jasno.

1 0 hvala 1
15 godina
Destiny 2

A da, bf1, titanfall i division, sve radi ekipe koja me nagovorila da igramo skupa i onda sve 3 igre nisam 100 sati odigrao, i iskreno žao mi je tih 1000kn za to. Zato pušem hladno i gledam milju reviewa i pitam ljude, pa pokušam izbjeći takvo što

Baš sam se javio frendu koji me i nagovorao na dvicu prije i rekao da je njemu jedininca bila super i da je tukao tamo oko 800 sati cca. Kaže mi ovako:

bio sam jedan od najvecih pobornika dvojke jer mi je jedinica bila stvarno dobra i uzivao sam igrajuci ju dvije godine pa sam mislio da nemaju sto zasrati..o bome su imali i ovaj video to dobro opisuje...nazivati dvojku kao samo ekspaznija jedinice je blago receno skroz fulano, igra je pokvarena, nema nista da te drzi kao sto je jedinica imala i osobno bi bio zadovoljan da su samo pustili dlc za jedinicu ali nisu, u trenutnoj fazi d2 je gori od vanilla d1

ali ima vec najava da ce popraviti dosta toga iako ce onda opet svi reci "ovo je nista drugo nego jedinica opet, platili smo dlc da nam vrate sarzaj iz jedinice", ali ruku na srce imao si sadrzaja, imao si sto raditi, imao si uvijek nekoga online za raid ili side quest, ovdje imas samo zelju da ju ne palis vise

nije dead i nije lose ali nije to to, end game-a nema, fali sadrzaja, fali farmanja, fali sve sto je navedeno u videima..iduce godine kad bude 300kn sa tri ekspantije to ce vrijeiti i do tad ce ju popraviti ko sto su jedinicu popravili nakon godinu dana, ali ovo sad je jadno
i pvp mi nesto najdosadnije ikada,

Subjektivan dojam mog frenda koji je doktor za rpgove, i na videu nekog unknown momka, ali držim da manji yt kanali pričaju istinu prije ngo veliki koji su često i plaćeni.

Eto toliko od mene na tu temu, čekam kad igra bude veća, jača i koštala jednako pa ću se pridružiti, a dotad, pratim temu da vidim kad će to bit. Drago mi je da svi koji ste uzeli uživate i da vam je super, iskreno. Aj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice