Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dead Space 2

Ufff bolesna igra :)...Grafika do sad možda i najbolja koja ima na pc..barem dok ne izadje Crysis 2

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Inače ne igram horor igre jer sam kukavica. Nisam ni Doom 3 uspio odigrati do kraja, a da ne govorim o Metrou, ali ova igra mi je toliko odlična da ću je odigrati do kraja pa makar cijelo vrijeme vrištao.

Great job EA!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
RE: Dead Space 2
Igor kaže...

Inače ne igram horor igre jer sam kukavica. Nisam ni Doom 3 uspio odigrati do kraja, a da ne govorim o Metrou, ali ova igra mi je toliko odlična da ću je odigrati do kraja pa makar cijelo vrijeme vrištao.

Great job EA!

hehe od ove igre ćemo imati lijepe i slatke snove ...:P

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
Igor kaže...

Great job EA!

hehe od ove igre ćemo imati lijepe i slatke snove ...:P

opasno je dobra,znam se scimat uvijek kad mi izleti...:S

efekti su mi predobri..pogotovo kad sam u onom se gravitacija uključi..

i atmosfera je odlična..zvukovi su super..samo što se ova igra ne igra bez sluški jel nečete dobiti potpuni doživljaj..puno bolji od Dead Space-a jedinice;))

17 godina
Horned Reaer kaže...

Ufff bolesna igra :)...Grafika do sad možda i najbolja koja ima na pc..barem dok ne izadje Crysis 2

Grafika nije ništa, a kamoli među boljima. Pa to je isti DS engine iz 2008. sa malo boljim teksturama i efektima. Dodano je i više blura, ali s tehničke strane je daleko od vrha PC grafike.

Fali AA ( ima opcija, ali ne radi ništa ), teksture i LOD su slabi i tome slično.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 23:20 (Ad4pt3r).
16 godina

Da pogledaj Black Ops.Ovo je vrhunska grafika.E,bi li se mogla igra prijeći bez da uzmeš armor?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
emerik kaže...

Da pogledaj Black Ops.Ovo je vrhunska grafika.E,bi li se mogla igra prijeći bez da uzmeš armor?

Kakav sad BO. I jedno i drugo su portovi s konzola. Vrhunska grafika su Metro2033, Bad Company 2 i Crysis.

Ja sam na 8 chapteru i još nisam uzeo armor, a mislim da ni ne budem.

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Horned Reaer kaže...

Grafika nije ništa, a kamoli među boljima. Pa to je isti DS engine iz 2008. sa malo boljim teksturama i efektima. Dodano je i više blura, ali s tehničke strane je daleko od vrha PC grafike.

Fali AA ( ima opcija, ali ne radi ništa ), teksture i LOD su slabi i tome slično.

Slažem se. Premda ne igram na very high, grafika nije puno bolja od jedinice. Poboljšana je, ali nije super ultra cool poboljšana. Neke teksture su posve iste kvalitete kao i u jedinici. Tako da, grafika je ok (premda kad je ovako zanimljiva igra i priča to mi nije bitno), ali nikako, nikako da je 'možda i najbolja koja ima na pc'...to je smiješno i pomisliti.

16 godina
odjavljen
Dead Space 2

skoro pa gotov :) 

igra ima 15 poglavlja ja na 13...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
emerik kaže...

Kakav sad BO. I jedno i drugo su portovi s konzola. Vrhunska grafika su Metro2033, Bad Company 2 i Crysis.

Ja sam na 8 chapteru i još nisam uzeo armor, a mislim da ni ne budem.

excuse me, ali Bad Company 2 je vrhunska grafika u usporedbi sa svojim direktnim konkurentima MW2 i BO,

ali BC2 je jedna od graficki gledano najjadnijih DirectX 11 igara,

Stavljat BC2 uz bok sa Crysisom i Metroom 2033   {#}

17 godina
CrapFireX kaže...

Stavljat BC2 uz bok sa Crysisom i Metroom 2033  {#}

BC 2 ima jako dobro implementiranu teselaciju, teksture ( u nekim slučajima ) i fizika su na zavidnoj razini kao i particle efekti, tako da može stati u isti koš sa navedenim naslovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 9:17 (Ad4pt3r).
15 godina
Ad4pt3r kaže...
CrapFireX kaže...

Stavljat BC2 uz bok sa Crysisom i Metroom 2033  {#}

BC 2 ima jako dobro implementiranu teselaciju, teksture ( u nekim slučajima ) i fizika su na zavidnoj razini kao i particle efekti, tako da može stati u isti koš sa navedenim naslovima.

U isti koš{#}

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
doktor1 kaže...

Meni sa Firegliderom na 1600 DPI i sa uključenim vsyncom na 60 radi izvrsno

Šteta para :)

Meni s najobičnijim bežičnim mišem i vsync-om radi isto odlično...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
doktor1 kaže...

Iskreno, za koliko ti padne fps?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
doktor1 kaže...

Šteta para? {#} 200kn za tako odličan miš je doista povoljno...Imam ga i ja i to već neko vrijeme i oduševljen sam {#}

16 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
Elles D. kaže...
doktor1 kaže...

al uloga v-sync nije da drzi frame rate stabilnim na 30fps ? tako da ne pada nego ga drzi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...
Elles D. kaže...
doktor1 kaže...

al uloga v-sync nije da drzi frame rate stabilnim na 30fps ? tako da ne pada nego ga drzi

U prvom djelu je vsync uključen u igri držao frame na 30fpsa dok kada bi se isključio u igrinim opcijama i uključio u nvidia control panelu bio lock bio na 60 (osvježenje monitora) i to bi sve fluidnije radilo

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 12:53 (doktor1).
17 godina
Elles D. kaže...
doktor1 kaže...

Padne? Sve igre igram s vsyncom tako da ne bih znao reći :)

Riker kaže...

200kn za tako odličan miš je doista povoljno...Imam ga i ja i to već neko vrijeme i oduševljen sam {#}

Ako si ti sretan, i ja sam :)

doktor1 kaže...

U prvom djelu je vsync uključen u igri držao frame na 30fpsa dok kada bi se isključio u igrinim opcijama i uključio u nvidia control panelu bio lock bio na 60 (osvježenje monitora) i to bi sve fluidnije radilo

Upravo tako. S vsyncom u igri dotična je bila neigriva.

Dvojka radi sasvim OK i sa ingame vsyncom...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

gotov! steam kaze 13 sati! Malcice je kratka... :/  e i javelin gun rastura, pogotovo kad mu otkljucas special OMG! 

steta... odlicna je igra sve u svemu...   blagi spoiler steta sto nema onih mini bossova ko u 1. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 15:08 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Ja igram na Zealot težini i sada sam na trećem chapteru... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

gotov! steam kaze 13 sati! Malcice je kratka... :/  e i javelin gun rastura, pogotovo kad mu otkljucas special OMG! 

steta... odlicna je igra sve u svemu...   blagi spoiler steta sto nema onih mini bossova ko u 1. 

13h sasvim je solidno...Ja igru ne prelazim preko dana već navečer ili po noći {#} Tako da svaki dan malo po malo...sat i pol-dva...Veći mi je gušt..Nego, da li je kraj dobro izveden?

16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ja dosao na deseti chapter. Inace jedino sto ja upgradeam je rig i plasma cutter. Ja koristim moju bebu iz prvog dijela kojeg mozes dobiti ako imas DS 1 save game.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
CrapFireX kaže...

Stavljat BC2 uz bok sa Crysisom i Metroom 2033   {#}

U koš može {#}

ali u isti nikako.

Ne sa Crysisom i Metroom 2033. Može jedino ako si chorav kao shismis.

15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo sam da kazem da je igra zasad preodlicna,i nema mouse lag-a ko u jedinici,ciljanje radi savrseno(napokon).

0 0 hvala 0
15 godina
CrapFireX kaže...

U koš može {#}

ali u isti nikako.

Ne sa Crysisom i Metroom 2033. Može jedino ako si chorav kao shismis.

malo si dosadan i ti i ostali koji toliko baljezgaju o grafici i usporedbama grafike.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

malo si dosadan i ti i ostali koji toliko baljezgaju o grafici i usporedbama grafike.

Kupi si psa da te zabavlja, iznajmi si neku srpsku komediju i sl.

16 godina
moderator
skank666 kaže...

steta... odlicna je igra sve u svemu... 

Takve baš volim.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ja ju igram premda ne igram baš horor igre , ne znam nisam previše igrao ali je  za sad super.

Pohvala optimiziranost koje je zbilja iznad svih .

Na full hd sve na high ne spušta se ispod 40 fpsa  .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dead Space 2

evo sad mi je proradilo otisao sam na 1 chapter nemogu prec kad trcim od onih smrdljivih vanzemaljaca!!kako da napravim da vidim dje trebam ic??presao sam i ja ds1 ali ovo nemogu nikako

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MARINO708/
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 19:08 (marino708).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space 2

Evo ti walkthrough pa pogledaj,i ja sam zapeo tu,ali u biti pogines 2-3 puta i naucis rutu napamet.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice