Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dead Island
big_guy kaže...
Jel to s onom homemade shock machete?

Da da ili sa elektricnim pendrekom ili slicnim stvarima {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
big_guy kaže...

Uf koliko je sad igra bolja otkad sam došao u grad ali i teže je dosta,pogotovo oni RAM,kako ih rješavate?

Glupo mi je u igri da kad me ubiju gubim 200-300$,samo mi je to zamjerka.

200-300 je ništa, čekaj dok počneš gubiti 2,3 ili 4k kasnije

Trenutno vršim genocide nad zombijima u Dead Island
14 godina
protjeran
Dead Island

evo, stisnuo sam zubei sad igram ko pravi. sad sam zapeo kad me sinamon traži kartine sokova. Ja obiđem odbje benzinske (ona prva prema svjationiku nema više sokova) a ona dalje ima 4 paketa. I kad se vratrim Sinamon mi veli da nsam prošao obje benzinske. Kako to riješiti.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

mozete li mi dati link na neki dobar gameplay video review/walkthrough ?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

evo, stisnuo sam zubei sad igram ko pravi. sad sam zapeo kad me sinamon traži kartine sokova. Ja obiđem odbje benzinske (ona prva prema svjationiku nema više sokova) a ona dalje ima 4 paketa. I kad se vratrim Sinamon mi veli da nsam prošao obje benzinske. Kako to riješiti.

pa moras pakete ostavit na za to oznacenome mjestu u garazi (desni udaljeniji kantun garaze)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Danny_HR kaže...
Ramovi su pljuga. Kad se zatrči na tebe samo skoči u stranu, kad stane odi do njega i dva-tri šuta pa se odmakni.

Tako dva-tri puta i gotov je.

Meni ga je najdraze sprzit strujon pa ga ispribijat  {#}

Ma men je najveća fora bacit u thuga nasred pluća mačetu i onda ga ona strujom drmne i on se onda trese ko da je na koncertu Iron Maidena haha. Btw u džungli je još najbolje okruženje definitivno

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dead Island

Onaj najzadnji level je tezak za popi*dit ubilo me 10-ak puta...

Kurwe, alkohol i torcida!

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ona ženska s oštricama gine ko luda, strese je nešt 3 puta i mrtva. sam je bio veća faca sa svojom hp regeneracijom. za ram-a mi je najlakše ili baciti deo bomb ili čekati kraj zida da se zaleti na mene, izmaknuti se i tada ga par puta opaliti u leđa s nečime. thug sam već rekao, 2 molotov do kraja ili kružim oko njega i lupam sjekirom
16 godina
Living.Dead kaže...

Meni je ono zadnje kad ideš gore baš dosadno. Tako monotono iz hodnika u hodnik,a skoro svi isti. Osječao sam se kao da igram neku arenu.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Living.Dead kaže...

Meni je ono zadnje kad ideš gore baš dosadno. Tako monotono iz hodnika u hodnik,a skoro svi isti. Osječao sam se kao da igram neku arenu.

Slazem se, bas kad mislim da je ovo zadnji kat eto jos jedan. Ali dogodi mi se ponekad da kada me ubije spawna me poprilicno ispred pozicije gdje sam poginuo nego iza.

Kurwe, alkohol i torcida!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mene i dalje najviše nerviraju Infectedi. Prebrzi su i nalete baš kad se fino opustim. :(

Joj one ženske kaj divljački urlaju... Svaki put se stepem, sam gledam od kud će doletit...

16 godina
neaktivan
Dead Island

Meni je igra totalno izblijedila što se tiče elementa horora, odnosn ostraha, ovi infectedi što ih spominjete su bolesno slabi, nogom ih odmakneš i bam, thugovi su usporeni junkiei, a onaj rammer je službeno najgluplji zombie iz neke igre ikad, netko je gore rekao dobro, samo mu se makneš i mlatiš ga, i pada a tebi XPa ko u priči.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dead Island

Meni je igra lijepo sijela, a mape su prekrasne :D btw koji je najveci lvl?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Encyanix kaže...

50

15 godina
skullscar kaže...
Encyanix kaže...

50

O.O ja tek 20+ :P btw imam main plot progress 70%

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 10:33 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Dead Island

Ima koja dobra duša da ju pokloni {#}  (nah just joking, but i wont reject {#}). Vidim da se ljudima igra svidjela, ali ima toliko informacija razbacianih na toliko mjesta. Postoji li neki dobar review? (ono 30+ minuta)

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Island

Neznam da li je to bug ili je takva igra,ali da li se i vama igrač kreče onako teško,nekako usporeno?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Neznam da li je to bug ili je takva igra,ali da li se i vama igrač kreče onako teško,nekako usporeno?

Takva igra, namjerno, bilo bi glupo da si brži, jer im i ovako možeš pobjeći, onda bi svi samo letali.

Ta tromost sjebe kad naiđe onaj što eksplodira i aktivira se, nemožeš nigdje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
big_guy kaže...

Takva igra, namjerno, bilo bi glupo da si brži, jer im i ovako možeš pobjeći, onda bi svi samo letali.

Ta tromost sjebe kad naiđe onaj što eksplodira i aktivira se, nemožeš nigdje.

Toga sam ja u Fury modu opalio šakom,bome sam odletio od njega {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...

Ima koja dobra duša da ju pokloni {#}  (nah just joking, but i wont reject {#}). Vidim da se ljudima igra svidjela, ali ima toliko informacija razbacianih na toliko mjesta. Postoji li neki dobar review? (ono 30+ minuta)

postoji, na youtube upišeš dead island i gledaš rezultate {#}

14 godina
neaktivan

Kako su mi jaki ovakvi ljudi, pa decko ne kupujes auto da ti treba review od pola sata.. Cd key je 20 eura, uostalom imas "besplatnu" verziju pa probas sam, nista te ne kosta.. 

15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Kako su mi jaki ovakvi ljudi, pa decko ne kupujes auto da ti treba review od pola sata.. Cd key je 20 eura, uostalom imas "besplatnu" verziju pa probas sam, nista te ne kosta.. 

U domu sam, citaj nema para i nesmiju se skidat torrenti. Inace nebi ni pitao...

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Dead Island

Evo prešao sam igru nakon 22h18m lvl 35.Igra je zakon sve u svemu ali da su kraj mogli tako zaj***t to mi nije jasno.

To mi je uvelike narušilo dojam...Zatvor nije toliko loš level kao što sam očekivao,ali kraj......

Jbt na kraju njih 6 dođe pred helić bez oružja i neki generalčić sa pištoljčićem ih sve drži za jaja(a s kakvim sam arsenalom došao.....valjda je ekipa odlučila da im ne trebaju silne puške i pištolji koje sam skupio)

Jedino mi je drago što je ubio onu glupaču(kći od mehaničara) tu sam se naživcirao nevjerojatno kad je ucjenjivala cijelu ekipu da mora i policijsku postaju opskrbit....argh!Misije su ok ali glupo mi je što imaju uvijek isti ishod,nema kao u Fallout 3 da možeš kako hoćeš(biti dobar i zao..što bi uvelike poboljšalo igru)Npr ja bih radije poubijao one zatvorenike nego da me ucjenjuju-odi u kuhinju odi u podrum odi u pm...ili bi ostavio tu glupaču u policijskoj....Tako bi barem bilo realno-svatko se bori za svoj život tijekom zombie apokalipse.Ko za**be ekipu nema mu mjesta u ekipi...Uglavnom sam   zadovoljan s igrom,sljedeći put ću je nadam se igrati coop-svi ovi moji frendovi imaju kante koje nemogu ni mw2 pokrenit tak da ću vidjeti kako je igrati coop,nadam se da je još bolje....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Island

Ma men su najjači aboridžini koji nakon što ih ubiješ ostavljaju dolare, fenomenalno haha, valjda to dobiju od prodaje bubrega, sperme itd......također love usred džungle koliko ti bog hoće.....kad toliko love imaju mogli bi si malo i odjeće kupiti kak bog zapovijeda haha. A najzanimljivije jabuka usred džungle ko da imaju jabučnjak, zamislite usred džungle! Ajd da ostavljaju banane, al gdje bi to njima palo na pamet lol

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
16 godina
Dead Island

Jest li našli Jasona u đungli?

Kako me frajer ubio oko 10 puta za redom. Nemožete mu ništa osim ako ga ne mu ne pucate ili udarate po glavi, a healtha ima užasno puno. Ispucao sam na njega svih 60 metaka iz Auto Riflea, sve metke iz sačme i iz pištolja, i tek sam mu uzeo pola. Onda sam ga dokrajčio sa 3 deo bombe. Ali to nije sve, najgore je što se izgleda desio neki bug da kad sam ga ubio pojavio se novi i tako 4 puta za redom sam ubio istog tipa  a pritom je svaki mene minimalno 5 puta. Tako dugo su se pojavljivali do kad nisam otišao gore u negovu kolibu, uzo motorku i odrubio mu glavu. Sa motorkom je pao odmah kad sam mu pobrusio po glavi, od onda se više nisu pojavljivali.{#}

Evo i video. Vidim da je i dolje u komentar od videa neko napisao da mu se pojavio isto više puta, što znači da se i drugima događalo. Ovaj tip na videu ima sreče što mu se pojavio samo jednom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 20:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

Kad bi išli nabrajati nerealne elemente u igri mogli bi do sutra sastavljati popis....ali da, ovo s dolarima u džungli baš upada u oči i kvari atmosferu.

A još jedna stvar koja mi je kvarila atmosferu je što nekad ljudi u igri traže nebulozne stvari.Ženska bi da ja riskiram svoj život šaljući me da joj donesem medvjedića... ili ogrlicu koja joj puno znači.

Je da baš ću ti ići po je***u ogrlicu kad vani ima milijon zombija.E da... časna želi da odem poubijati zombije na groblju zato jer "demoni" remete mir na tom tako svetom mjestu.Ja da riskiram svoj život zbog već mrtvih ljudi kojima zombiji kao prave nemir..mislim stvarno..mogla je barem reći da hoće da ih ubijem zato što bi mogli provaliti u crkvu s te strane ili tako nešto.Ili tip hoće da mu odem ubiti već mrtvu obitelj.Hmm tko bi poslao nekoga usred zombie apokalipse da mu ode "smiriti" ženu/brata....riskirajući nečiji život za novac-kome treba novac usred zombie apokalipse?

Anyway ne treba tražiti takve mane ovoj igri jer je ona kao i L4d tu da nas zabavi razbijanjem glava zombija a ne da bude realna,ali za nekoga tko voli dobru priču ovo je grijeh...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Kad bi išli nabrajati nerealne elemente u igri mogli bi do sutra sastavljati popis....ali da, ovo s dolarima u džungli baš upada u oči i kvari atmosferu.

A još jedna stvar koja mi je kvarila atmosferu je što nekad ljudi u igri traže nebulozne stvari.Ženska bi da ja riskiram svoj život šaljući me da joj donesem medvjedića... ili ogrlicu koja joj puno znači.

Je da baš ću ti ići po je***u ogrlicu kad vani ima milijon zombija.E da... časna želi da odem poubijati zombije na groblju zato jer "demoni" remete mir na tom tako svetom mjestu.Ja da riskiram svoj život zbog već mrtvih ljudi kojima zombiji kao prave nemir..mislim stvarno..mogla je barem reći da hoće da ih ubijem zato što bi mogli provaliti u crkvu s te strane ili tako nešto.Ili tip hoće da mu odem ubiti već mrtvu obitelj.Hmm tko bi poslao nekoga usred zombie apokalipse da mu ode "smiriti" ženu/brata....riskirajući nečiji život za novac-kome treba novac usred zombie apokalipse?

Anyway ne treba tražiti takve mane ovoj igri jer je ona kao i L4d tu da nas zabavi razbijanjem glava zombija a ne da bude realna,ali za nekoga tko voli dobru priču ovo je grijeh...

Nebih to bolje sročio haha

Al fenomenalno je, kupuješ od nekog stvari s dolarima kao da on ima išta gdje kupovati svi pozombinirani po gradu, u niejdnoj trgovini nitko neradi možeš sve besplatno uzimati, valjda su likovi preveliki optimisti pa misle da će preživjeti najezdu zombija hahahh

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dead Island

Hahahahahaahah

And this is what we do when the whore doesn't give us our money..LOL {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jtb7YG0jPRQ#t=151s

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran